Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπιζω να την προλαβες και να την πετυχεις νταν...άντε να δουμε τι θα δουμε...

Στο πρωτο δυσκολευτηκες η το επιασες αμεσως?

το επιασα αμεσως το πρωτο με μια μονο επαφη!!!αλλα φυσικα υπαρχαν ορισμενες διαφορες ο γιος μου ειναι απο τον πρωτο μου αντρα,τον οποιο χωρισα οταν το μωρακι μου ηταν 1,5 χρονων και τωρα ξανα παντρευτηκα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

goodmorning girls!!!!!! τσσσσσ....τι αγγλικη παιδεια:tongue::tongue::tongue: τι κανετε κοριτσακια μου??? ολα καλα? παντα καλα:lol::lol:

Καλημέρα καρπουζακι μου γλυκο και νοστιμο...τι κάνεις?

πως τα περασες το ΣΚ?

το επιασα αμεσως το πρωτο με μια μονο επαφη!!!αλλα φυσικα υπαρχαν ορισμενες διαφορες ο γιος μου ειναι απο τον πρωτο μου αντρα,τον οποιο χωρισα οταν το μωρακι μου ηταν 1,5 χρονων και τωρα ξανα παντρευτηκα!!!

αααα...δεν το ήξερα ..sorry :-(:sad:

Καλα το κουνελι που χαθηκε σήμερα εξαντλήθηκε απο το σεξ:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα καρπουζακι μου γλυκο και νοστιμο...τι κάνεις?

πως τα περασες το ΣΚ?

αααα...δεν το ήξερα ..sorry :-(:sad:

δεν εχει προβλημα καλε εμεις να ειμαστε καλα και οι επιλογες μας να ειναι για το καλο μας!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα.....το σκ ως επι το πλειστον το περασα με νευρα.....οτιδηποτε μου ελεγες τα επαιρνα κρανιοεγκεφαλικως:tongue::tongue: μη ρωτησετε γιατι....δεν ξερω...αλλα κατα τ αλλα καλααααα:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κατι..

απο χτες το βράδυ και κυρίως σήμερα το πρωι έχω πόνους περιοδου...μπορω να πω ότι τους αισθάνομαι έντονα...ειναι λες και περιμένω να μου έρθει η κυρία..με ποναει ποθ και που και η μέση μου...

1ον δεν είναι νωρις για εμφύτευση

2ον..και παλι δεν ειναι νωρίς για να μου έρθουν τα στμπτωματα για την περιοδο...

τι να γινεται αραγε εκει μεσα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1255842kp85nenccv.gif

Καλε γυρίστε πίσω που πηγατε...σας παρακαλω ..μην με αφηνετε ..φοβάμαι..

Καρπουζο....εφακι...κουνελο...ελατε σας παρακαλω θα ειμαι καλο παιδι... .

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

απο χτες το βράδυ και κυρίως σήμερα το πρωι έχω πόνους περιοδου...μπορω να πω ότι τους αισθάνομαι έντονα...ειναι λες και περιμένω να μου έρθει η κυρία..με ποναει ποθ και που και η μέση μου...

2ον..και παλι δεν ειναι νωρίς για να μου έρθουν τα στμπτωματα για την περιοδο...

τη τυχη μου μεσα........τελοσπαντων.....αυτο λοιπον μετα την ωορηξια και επειδη ειναι νωρις για εμφυτευση κλπ κλπ...μπορει να οφειλεται στην αυηξηση της προγεστερονης....συνηθως τετοια συμπτωματα εχει η αυξηση της....:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

1255842kp85nenccv.gif

Καλε γυρίστε πίσω που πηγατε...σας παρακαλω ..μην με αφηνετε ..φοβάμαι..

Καρπουζο....εφακι...κουνελο...ελατε σας παρακαλω θα ειμαι καλο παιδι... .

ελα καλε με τρεχουν στην δουλεια!!!γιατι ειναι νωρις για εμφυτεψη αφου γινετε απο την 5-12 μερα και δεν ξερουμε και ακριβως για το ποτε εγινε η ωορρηξια αρα παιζει να ειναι και αυτο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσακια...Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Μπιφτεκακι λυπαμαι για την θεια σου.Ευχομαι εκει που βρισκεται τωρα να ειναι καλυτερα.Κουραγιο πρεπει να κανετε και να μην την ξεχνατε. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ!!!

καλα ειμαι ,εγω εκανα ολες τες δουλειες παρασκευη απογευμα ετσι το σαββατο και την κυριακη εκανα βολτουλες!!!το μωρακι μου καλα ειναι τον εχω παρει σχολειο και σημερα θα παω και στον γιατρο εχω ραντεβου η ωρα 6,30!!!!

Ενα οωριο σου ευχομαι πανω απο 18 χιλιοστα!!!!Μαλλον 2 ωαρια πανω απο 18 χιλιοστα!!!!

δεν εχει προβλημα καλε εμεις να ειμαστε καλα και οι επιλογες μας να ειναι για το καλο μας!!!!

Συμφωνω και επαυξανω!!!!

καλημερα καλημερα.....το σκ ως επι το πλειστον το περασα με νευρα.....οτιδηποτε μου ελεγες τα επαιρνα κρανιοεγκεφαλικως:tongue::tongue: μη ρωτησετε γιατι....δεν ξερω...αλλα κατα τ αλλα καλααααα:lol::lol::lol:

Τοσοοοο καλααααα....Τωρα πως εισαι καρπουζακιον???Να σου μιλαμε ή να μη σου μιλαμε????

Αβυσσος τα γυναικολογικα του κοτοπουλακιου...Ντεν ξερει καρδια μου!!!

Μπιφτεκακι λυπαμαι για την θεια σου.Ευχομαι εκει που βρισκεται τωρα να ειναι καλυτερα.Κουραγιο πρεπει να κανετε και να μην την ξεχνατε. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ!!!

Ενα οωριο σου ευχομαι πανω απο 18 χιλιοστα!!!!Μαλλον 2 ωαρια πανω απο 18 χιλιοστα!!!!

καλημεραααααααααααααααααα

υπαρχη περιπτωση να δουμε δυο???εγω απο οτι ηξερα ενα κανουμε:confused:εσυ πως εισαι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ελα καλε με τρεχουν στην δουλεια!!!γιατι ειναι νωρις για εμφυτεψη αφου γινετε απο την 5-12 μερα και δεν ξερουμε και ακριβως για το ποτε εγινε η ωορρηξια αρα παιζει να ειναι και αυτο!!!

ειπες πολυ σοφη κουβεντα εφακη...δεν το σκεφτηκα αυτο!!!

έχει παγωσει ο εγκεφαλος μου απο το κρυο!!!

Κοριτσακια δεν ξερω τι θα κανετε αλλα πρεπει να γκαστρωθειτε ολες και γρηγορα...ειπαμε οτι θα ειμαι η τελευταια που θα κλεισω την πορτα, αλλα δεν μπορω να περιμενω μια αιωνιοτητα...βαλτε τα δυνατα σας και βρειτε τον στοχο σας παρακαλω!!!!

καλημεραααααααααααααααααα

υπαρχη περιπτωση να δουμε δυο???εγω απο οτι ηξερα ενα κανουμε:confused:εσυ πως εισαι?

σπανια μετα απο το πρωτο οωαριο μπορει αν παισει και δευτερο...ουτε που ξερω αν φαινονται μαζι ή αντ ο ενα ειναι κρυμμενο πισω απο το αλλο.

Καλα ειμαι εφακη...ολο το σκ εμεινα μεσα και δεν εκανα τιποτα...ελεγα να στρωσω χαλια αλλα ουτε αυτο εκανα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...