Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσάς! Ένα θαύμα συνέβη που μακάρι να το βιώσουμε όλες μας κάποια στιγμή ❤️ εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σύντομα με το μωράκι σας αγκαλιά ❤️

Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει και ας απέκτησα την κόρη μου με εξωσωματική. Θα πω μόνο ότι μην ξεχνάτε τα θέλω σας, και ναι να προτάσσετε τα θέλω σας, να έχετε πάντα την άποψη σας σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, δεν θα κάνετε όσα λένε οι γιατροί αν δεν είστε σύμφωνες. Και το να αποδεχόμαστε τα θελήματα του θεού, πονάει αυτή η φράση όταν παλεύουν γυναικες χρόνια ολόκληρα λόγω σοβαρών προβλημάτων υγειας οι ιδιεσ Ή οι σύζυγοι τους. ΑΝ Το κάναμε αυτό δεν θα έπρεπε να κάνουμε εξωσωματική, γιατί ήταν θέλημα θεού να έχουμε αυτά τα πρόβλημα. Εκείνος μας δημιούργησε έτσι, με στραβές σάλπιγγες, με οπισθια μητρα, με κερσοκυλες, αυτοάνοσα. 
      να έχουμε πίστη ναι! αλλά να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις φράσεις. 

Εχει ο θεός, δεν ήταν γραφτό σου, ο θεός ξέρει τι κάνει. Αυτές οι φράσεις μας οδηγούν στο να νιώθουμε ότι κάποιος μας «τιμωρεί».

στα γράφω ενώ έχω «περάσει» στην απέναντι όχθη. 

Και με πολύ αγάπη θα προσθέσω επίσης, δεν ψάχνουμε γιατρούς να μας χαϊδευουν τα αυτιά , να μας γλυκομιλανε, αλλά να ασχολούνται μαζί μας. Είσαι τυχερή που κατάφερες να ταιριάξεις με την πρώτη σου επιλογή και δεν είχατε αποτυχίες.  Για τον κ Π… έχουμε ακούσει καλά λόγια αλλά και 10000 κακές εμπειριες. 

Εύχομαι η εμπειρία σου να δώσει δύναμη στις περισσότερες γυναίκες!! 

καλή φώτιση ❤️

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

η ψυχουλα ποναει...φανταζομαι το παραπονακι στα ματιακια του!

Υπομονη και με το καλο να αποκτησει την πιο αψογη οδοντοστοιχία!

Ευχαριστουμε για αρχη θα ειναι ενα μικρο κουνελακι:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φύσα αγέρι, φύσα αγέρι,

μωρακια το αύριο να μου φέρει,

φύσα αγέρι, φύσα αγέρι,

να γίνω στη γη μάνα-αστέρι.

Ενα θα σου πω μονο κουνελι

θα κανεις ομορφο μωρο

θα μοιαζει με αστερι

Θα εχει μυτουλα ροζουλι

και μακρια αυτακια

θα ειναι ομορφο κουκλι

θα βγαζει και σαλακια

:D:D:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον σας διαβαζει και ο μπεμπης εκτος απο αυτο σας μιλαει εεεε και κανει πριτσι πριτσι!!!:oops::oops::tongue:

Θα χεστει απο τη χαρα του τωρα που μας είδε φαινεται γι αυτο:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω παντως με κατι αλλο εγινα μανα!!!:rolleyes::rolleyes:λαθος με ενημερωσανε???στο επομενο παρακλω πολυ θελω τα φωτα σου!!!!:tongue::tongue:

νομιζω οτι η καρπουζω λεει ψεματα για να μας παραπλανησει!!!

Κατι μεσα μου μου λεει να μην την πιστεψω...Επισης για να μην βιαστειτε να με κατηγορησετε οτι κατηγορω το καρπουζακι χωρις στοιχεια, εχω να σας πω οτι το μιλησα και με τον κουνελο μου .Τον ρωτησα οτι μου ειπανε οτι ο πελαργος φερνει τα μωρακια και ο κουνελος ηταν αρνητικοτατος...Δεν ισχυει μου λεει...Και τοτε ποιος τα φέρνει ρωτησα απορρημενη και τρομερα απογοητευμενη που το καρπουζακι με κοροϊδεψε...

Μου ειπε θα μου δειξει το απογευμα...Ειμαι σιγουρη οτι θα μου δειξει το αγερι...Φυσαει και πολυ σημερα!!!Αυτο ειναι τελικα...ΤΟ ΑΓΕΡΙ!!!Να με ακουτε εμενα.

Διαφημίσεις

θα κανεις ομορφο μωρο

θα μοιαζει με αστερι

Θα εχει μυτουλα ροζουλι

και μακρια αυτακια

θα ειναι ομορφο κουκλι

θα βγαζει και σαλακια

:D:D:D:D:D:D πολυ καλο

Θα χεστει απο τη χαρα του τωρα που μας είδε φαινεται γι αυτο:tongue::tongue::tongue:

:D:D μαλλλον:tongue::tongue:

Κατι μεσα μου μου λεει να μην την πιστεψω...Επισης για να μην βιαστειτε να με κατηγορησετε οτι κατηγορω το καρπουζακι χωρις στοιχεια, εχω να σας πω οτι το μιλησα και με τον κουνελο μου .Τον ρωτησα οτι μου ειπανε οτι ο πελαργος φερνει τα μωρακια και ο κουνελος ηταν αρνητικοτατος...Δεν ισχυει μου λεει...Και τοτε ποιος τα φέρνει ρωτησα απορρημενη και τρομερα απογοητευμενη που το καρπουζακι με κοροϊδεψε...

Μου ειπε θα μου δειξει το απογευμα...Ειμαι σιγουρη οτι θα μου δειξει το αγερι...Φυσαει και πολυ σημερα!!!Αυτο ειναι τελικα...ΤΟ ΑΓΕΡΙ!!!Να με ακουτε εμενα.

:shock::shock::shock:αληθεια???θελω ενημερωση αυριο για να ξερω τι να κανω!!!ντροπη στο καρπουζακι για τα ψεμματα που μας λεει:confused::confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα κανεις ομορφο μωρο

θα μοιαζει με αστερι

Θα εχει μυτουλα ροζουλι

και μακρια αυτακια

θα ειναι ομορφο κουκλι

θα βγαζει και σαλακια

ααααααααααααααααα....μου αρεσεεεεεεεεεε πολυυυυυυυυυυυυυυ...........

833747jte5kkw1oq.jpg

ο μπεμπης ζηταει συγνωμη για την ασεμνη συμπεριφορα του στην πρωτη σασ γωριμια και σας στελνει λουλουδια!!!

907471zvq5r9nd85.gif

Και εγω του στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου...να μου φιλισεις τα μπουτακια του...μην ερθω και αρχισω να το ζουλαω...:shock::shock::shock:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

907471zvq5r9nd85.gif

Και εγω του στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου...να μου φιλισεις τα μπουτακια του...μην ερθω και αρχισω να το ζουλαω...:shock::shock::shock:

ελα ελα του αρεσει πολυ και οχι μονο στα μπουτακια!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: γι αυτο δε πιανω παιδι.........:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...