Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααα!!

επιτελους παρασκευη!!!!!

Καλημέρουδια...καλημεριουδια..και όπως λεει και το Εφάκι ...γιουπι...γουπι..ΠΑρασκευη σημερα....

Τι κάνετε ατιμουτσικα μου?:D:D:D

Εφακι μου τι κανεις?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρουδια...καλημεριουδια..και όπως λεει και το Εφάκι ...γιουπι...γουπι..ΠΑρασκευη σημερα....

Τι κάνετε ατιμουτσικα μου?:D:D:D

Εφακι μου τι κανεις?

καλα ειμαι μετα απο μια δυσκολη εχτεσινη μερα στην δουλεια θα αντεξουμε και την σημερινη και μετα σαββατοκυριακοοοοοοοοοοοοοοο

εσεις πως ειστε σας εχασα εχτεσ???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

61932jkbze99cvq.gif

αι μαρη ξενδιαντροπη ..πρωι..πρωι....τι έκανες ήθελα να ήξερα χαραματα??:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα ειμαι μετα απο μια δυσκολη εχτεσινη μερα στην δουλεια θα αντεξουμε και την σημερινη και μετα σαββατοκυριακοοοοοοοοοοοοοοο

εσεις πως ειστε σας εχασα εχτεσ???

Εμεις είμαστε τρεις λαλουν και δυο χορευουν ...εγω παντως ειμαι χαρουμενη που εχουμε ΣΚ..πολυ χαρουμενη....:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εμεις είμαστε τρεις λαλουν και δυο χορευουν ...εγω παντως ειμαι χαρουμενη που εχουμε ΣΚ..πολυ χαρουμενη....:D:D

και εγω μια απο τα ιδια σημερα ειμαι λιγο πεσμενη ψυχολογικα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

γιατι βρε κοριτσακι μου..εγινε κατι?:rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

γιατι βρε κοριτσακι μου..εγινε κατι?:rolleyes:

τιποτα δεν εγινε μου βγηκε ολη οι κουραση της εβδομαδας!!!που θα παει θα μου περασει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου καρπουζάκι μου γλυκο και κοκκινο....ειδες τη ορεξης εχει το κουνελάκι πρωινιατικα ε;););)

Εφάκι μου και εγω μια απο τα ιδια ..λες και με εχει πατησει τρένο...αφου παιδια ουτε χτες έκανα τιποτα...δεν ειχα κουράγιο..ειπε αν ειναι να εχει γινει θα εγινε στις 19 που χαμογελασε...αν ήταν χαλασμενο το τεστ την πατησα:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γεια σου καρπουζάκι μου γλυκο και κοκκινο....ειδες τη ορεξης εχει το κουνελάκι πρωινιατικα ε;););)

Εφάκι μου και εγω μια απο τα ιδια ..λες και με εχει πατησει τρένο...αφου παιδια ουτε χτες έκανα τιποτα...δεν ειχα κουράγιο..ειπε αν ειναι να εχει γινει θα εγινε στις 19 που χαμογελασε...αν ήταν χαλασμενο το τεστ την πατησα:D:D:D

Δεν σε φοβαμαι εσενα...εσυ πιανεις παιδι και με το φυσημα του αγερα!!!

οτι εγινε εγινε τωρα χαλαρωσε για και οτι ηθελε προκυψει!!!μαλλον εγινε η ωρρηξια σου αρα το πετυχατε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δηλαδη ελεος κουκλα μου...δεν ειπαμε και να μας μεινεις στο τοπο:tongue::tongue: χαλαρααααα

Δεν σε φοβαμαι εσενα...εσυ πιανεις παιδι και με το φυσημα του αγερα!!!

συμφωνω:tongue::tongue::tongue: αν και δεν ειναι ακριβως το φυσημα του αγερα που την καθιστα εγκυο:tongue::tongue: (πως να το πω πιο κομψα):rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...