Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλημερα μπιφτεκακι...

Στον αγωνα και συ ε??? Ευχομαι να μην ξαναχρειαστει για το επομενο εννιαμηνο να κουραζεσαι σεξουαλιζομενη...Μακαρι να φυτευθει το σπορακι σας εντος των ημερων.

Η δουλεια πως παει παιδια???

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!:D:D:D

Κούραση πολύ κούραση ρε παιδιά.....πάλι τα ίδια είχαμε χθες βράδυ...:oops::oops:

Πόσο να αντέξει το κορμί?:rolleyes:

Τι μου κάνετε εσείς?

Μπραβο σου μπιφτεκάκι μου...εγω δεν είχα καθόλου κουράγιο χτες...

και εμενα με πόναγε η λκοιλια μου που λες αλλα όταν το βράδυ έκανα το τεστ δεν χαμογέλασε πάλι...

αρα προφανος η ωορηξια μου ειχε ξεκινησει απο προχτες αρα την πετυχαμε;)

Μπορειτε να μου εξηγήσετε?

Λοιπον στις 18/10 κανω το τεστ στι 8 το βραδυ όχι χαμόγελο

στις 19/10 το κανω παλι στι ς8 το βράδυ χαμογελάει

χτες 20/10 το έκανα στις 9 δεν χαμογέλασε..βεβαι χτε δεν ειχα αντεξει να μην παω 4 ωρες στην τουαλετα είχα μονο κανα 2ωρο ..δεν χαμογέλασε...

τι συμπερασμα βγάζετε?:tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Προκομενο μου παιδι!!! Ειναι ζορι οι δυο δουλειες δεν το συζητω...Και εγω μεχρι πριν κανα δυο χρονια δουλευα σερι απο το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ...Κλαταρα και αρχισα τα 8ωρα οπως ο μεσος ανθρωπος...

Τωρα που σταματας εσυ με τις υπερωριες :tongue::tongue::tongue::tongue: πιανω βαρδια εγω...Ξεκιναμε με αισιοδοξια παλι και οτι κατσει...Το πολυ πολυ στο τελος του κυκλου να τρεξει κανα δακρυ, αλλα η πρωτη φορα θα ειναι?

Ατε βαλε εμπρος και χτυπα αβερτα κουβέρτα:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μπραβο σου μπιφτεκάκι μου...εγω δεν είχα καθόλου κουράγιο χτες...

και εμενα με πόναγε η λκοιλια μου που λες αλλα όταν το βράδυ έκανα το τεστ δεν χαμογέλασε πάλι...

αρα προφανος η ωορηξια μου ειχε ξεκινησει απο προχτες αρα την πετυχαμε;)

Μπορειτε να μου εξηγήσετε?

Λοιπον στις 18/10 κανω το τεστ στι 8 το βραδυ όχι χαμόγελο

στις 19/10 το κανω παλι στι ς8 το βράδυ χαμογελάει

χτες 20/10 το έκανα στις 9 δεν χαμογέλασε..βεβαι χτε δεν ειχα αντεξει να μην παω 4 ωρες στην τουαλετα είχα μονο κανα 2ωρο ..δεν χαμογέλασε...

τι συμπερασμα βγάζετε?:tongue::tongue:

εγω ειμαι τελειως αναρμοδια στο θεμα οωρηξια...εγω θα σου ελεγα χτυπα και σημερα αλλη μια και μετα ξεκουραζεσαι!!!

Τι λες?

καλημερα κοριτσακια:tongue::tongue::tongue: τι μου κανετε????

βρεεεε...μη κουραζεστε πολυ!!!! πρεπει να ειστε χαλαρεεεεεςςςςς:tongue:

Καλημέρα καρπουζο αγαπη μου...τι κάνεις?

εγω ειμαι τελειως αναρμοδια στο θεμα οωρηξια...εγω θα σου ελεγα χτυπα και σημερα αλλη μια και μετα ξεκουραζεσαι!!!

Τι λες?

Αυτο σκεφτομαι να κανω....μετα σεξ το αλλο μηνα...χιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:

Ρε μπιφτεκι που εισαι μπαινεις πετας κατι και την κανεις...άντε δώσε μας τα φωτα σου και εσύ...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζάκι μου καλημέρααααααααα...!!!Που χάθηκες εσύ βρε ψυχή??:tongue::tongue:

Κορίτσια μου λέει χθες ο μπιφτεκούλης μου “τέλειωσαν οι γόνιμες?”....”τέλειωσαν δεν τέλειωσαν, εγώ δεν αντέχω άλλο”, απαντώ....”ναι, καλά....και σήμερα θα κάνουμε” μου λέει...!:shock::shock::shock:

Αυτός έχει βαλθεί να γίνει πατέρας αυτόν τον μήνα...:rolleyes::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αυτο σκεφτομαι να κανω....μετα σεξ το αλλο μηνα...χιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:

Ρε μπιφτεκι που εισαι μπαινεις πετας κατι και την κανεις...άντε δώσε μας τα φωτα σου και εσύ...:D:D:D

Τι να πω ρε αγάπη....εγώ πονάω εδώ και μέρες....ποια μέρα είχα ωορρηξία ακόμα δεν έχω καταλάβει...:confused::confused:

Βάρα στο ψαχνό.....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου λέει χθες ο μπιφτεκούλης μου “τέλειωσαν οι γόνιμες?”....”τέλειωσαν δεν τέλειωσαν, εγώ δεν αντέχω άλλο”, απαντώ....”ναι, καλά....και σήμερα θα κάνουμε” μου λέει...!:shock::shock::shock:

Τι να κανει ο άνθρωπος..λέει πρέπει να πετυχω αυτο το μήνα γιατι δεν μπορω να συνεχίσω με αυτους τους ρυθμούς και τον επόμενο...:D:D:D:D

Σου λέει κατσε να βαρέσω για να ξεκουραστω λιγακι τους επόμενους 8:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι να κανω βραζω στο ζουμι μου......πιο πολυ απογοητευτηκε ο καρπουζος παρα εγω...:rolleyes:

θα λεγα τωρα κατι αλλα εχε χαρη...γιατι ως γνωστον ειμαι κιουρια...:tongue::tongue::tongue:

αστον ανρθρωπο να εκφραστει ελευθερα....μπα .....:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

τι να κανω βραζω στο ζουμι μου......πιο πολυ απογοητευτηκε ο καρπουζος παρα εγω...:rolleyes:

θα λεγα τωρα κατι αλλα εχε χαρη...γιατι ως γνωστον ειμαι κιουρια...:tongue::tongue::tongue:

Αχου μωρε τον καρπουζάκο..τη πικρα τραβαν και αυτοι...

Μα τόσος κόπος να πηγαίνει αδικα δεν είναι και λίγο;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι να κανει ο άνθρωπος..λέει πρέπει να πετυχω αυτο το μήνα γιατι δεν μπορω να συνεχίσω με αυτους τους ρυθμούς και τον επόμενο...:D:D:D:D

Σου λέει κατσε να βαρέσω για να ξεκουραστω λιγακι τους επόμενους 8:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παλιοκοτοπουλάκι!!!!!

Μην απογοητεύεσαι αγάπη μου....δεν σε φοβάμαι εσένα!!!...Τωρα που παρήγγειλες και τα τεστάκια σου, όλα θα γίνουν!!

Έχω και τη χάρη και το όνομα!!:tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...