Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλη δυναμη κοτοπουλακι μου...σκεψου ομως οτι αυτη την εποχη ειναι ευλογια να εχεις δουλεια και ακομη περισσοτερο 2 δουλειες.

Εγω εχω πλυνει σπανακι και ελεγα να φτιαξω σπανακορυζο σημερα αλλά ειναι η πεθερα μου στο νοσοκομειο και απο τοι μας ελεγαν οι γιατροι θα εβγαινε σημερα .Τελικα δεν θα βγει, και δεν ξερω τι να της μαγειρεψω .Καμια κοτοσουπα για τη πεθερα και κανα σνιτσελακι για τον πεθερουλη μου που τρεχει ο κακομοιρης αυτες τις μερες και εχει λιωσει. Τα σνιτσελ ειναι στην καταψυξη. Θα με φαει η κατσαρολα σημερα.

Χτες τελικα πηγατε για καφε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη δυναμη κοτοπουλακι μου...σκεψου ομως οτι αυτη την εποχη ειναι ευλογια να εχεις δουλεια και ακομη περισσοτερο 2 δουλειες.

Εγω εχω πλυνει σπανακι και ελεγα να φτιαξω σπανακορυζο σημερα αλλά ειναι η πεθερα μου στο νοσοκομειο και απο τοι μας ελεγαν οι γιατροι θα εβγαινε σημερα .Τελικα δεν θα βγει, και δεν ξερω τι να της μαγειρεψω .Καμια κοτοσουπα για τη πεθερα και κανα σνιτσελακι για τον πεθερουλη μου που τρεχει ο κακομοιρης αυτες τις μερες και εχει λιωσει. Τα σνιτσελ ειναι στην καταψυξη. Θα με φαει η κατσαρολα σημερα.

Χτες τελικα πηγατε για καφε???

Εγω δεν πήγα έιχα σχολή....δεν μπορω πλεον είμαι κλεισμένη όλα τα απογευματα εκτος Παρασκευής...Οι αλλες πρεπει να πήγαν...

Σνιτσες εφτιαξα εχτες...ειναι γρηγορο φαγητο..τα ειχα βγάλει απο το πρωι και μετα το βράδυ τα τηγανισα με πατατουλε και σαλατουλα..ειπιαμε και ενα τσιπουρακι και στανιαραμε...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ειναι πολυ ευκολο και νοστιμο φαγακι...αλλα τιγκα στις θερμιδες!!!

τι ψαρακι εφτιαξες ?

Θα μου το φτιαξει η μαμα μου ..κεφαλοπουλο..το εχει φερει απο το χωριο..

ποιος τις χ@ζει τις θερμιδες...

μια απολαυση εχουμε και εμεις το φαγητο..θα το στερηθούμε και αυτο...ελεος...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τζωρτζινο εγω εχω ενα θεματακι...ειμαι φακλανα και δεν χανω με τιποτα...με τις εγκυμοσυνες και μετα δεν χανω που να το ραψω τελειως...

ακου φακλανα..μαρη πως μιλας ετσι για τον εαυτο σου....

λοιπον δεν χρειαζεται να το ραψεις τελειως..απλα να προσεχεις τι τρως και να τρεφεσαι υγειινα......ξερω ότι δεν ειναι ευκολο..παντως εγω όταν θέλω να χασω κιλα πρεπει να κανω συγκεκριμένη διααιτα για ναμην ξεφευγω..αλλιως λεω λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο και παρακεινουμε...ενω οταν ειμαι σε προγραμμα το κανω κατα γραμμα και μου ειναι πιο ευκολο...

ΓΙατι δεν πας σε ενα διαιτολογο να σε βηθήσει?

Εχεις πολλα κιλα παραπάνω?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσιααααααααααααα, έχω θέμα!!!

Σήμερα είμαι στην 18η μέρα και ακόμα έχω πόνους ωορρηξίας!!!!....δηλαδή έλεοοοοοοοοοος δεν αντέχω άλλο σεξ!!!....Τι σημαίνουν αυτοί οι πόνοι?...Πως η ωορρηξία μου δεν ήταν χθες αλλά σήμερα????...Γκρρρρρρρ!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

ENNOEITAI!!!!

Αν δεν εχετε θεμα με αδυναμια σπερματος ξανακανε και σημερα.

Με την ευλογια του Θεου και της Παναγιτσας μας μακαρι να τα καταφερετε αυτο το μηνα.

ΦΙΛΙΑ...

110370wvzh18jjfe.gif

ΚΑλημερουδια...καλημερουδια..τι κανετε κουκλακια μου?

Εγω αισθάνομαι πολυ κουρασμένη...ετοιμη να καταρευσω....

Εφακι μου τι κανεις κοριτσάκι μου...? το μικρό σου τι κάνει?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου καλα ειμαι αλλα με τρεχουν στην δουλεια μπηκα να πω ενα καλημερα γιατι με στελνουν σε εξωτερικες δουλειες!!μακαρι να σας προλαβω μετα,καλη συνεχεια και το κεφαλι ψηλα μην ξεχνατε!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη τι νεα?

Κοτοπουλακι και εγω υπο καταρρευση ειμαι σημερα...πολυ κουραση!!!

Εσυ δεν κοιμηθηκες καλα?

Βρε κουνελακι μου..φαντασου φευγω απο το σπιτι στις 6 το πρωι και γυρίζω 8:30 με 9 το βράδυ...μέχρι να ετοιμασω να φαμε να μαζεψω ..μετα πεφτω ξερή ...δεν προλαβαινω να ξεκουραστω μου φαινεται...

αυτες τις μερες είχαμε και εχτρα υπερωρίες καταλαβαινεις τωρα;) ...παει τα επεξε η μηχανη....

αντε να ερθει το ΣΚ να λιωσω....

καλημερα κοριτσακια μου καλα ειμαι αλλα με τρεχουν στην δουλεια μπηκα να πω ενα καλημερα γιατι με στελνουν σε εξωτερικες δουλειες!!μακαρι να σας προλαβω μετα,καλη συνεχεια και το κεφαλι ψηλα μην ξεχνατε!!!!:tongue::tongue:

Οκ καλες δουλειες..σε περιμένουμε μετα..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρε κουνελακι μου..φαντασου φευγω απο το σπιτι στις 6 το πρωι και γυρίζω 8:30 με 9 το βράδυ...μέχρι να ετοιμασω να φαμε να μαζεψω ..μετα πεφτω ξερή ...δεν προλαβαινω να ξεκουραστω μου φαινεται...

αυτες τις μερες είχαμε και εχτρα υπερωρίες καταλαβαινεις τωρα;) ...παει τα επεξε η μηχανη....

αντε να ερθει το ΣΚ να λιωσω....

Οκ καλες δουλειες..σε περιμένουμε μετα..

Προκομενο μου παιδι!!! Ειναι ζορι οι δυο δουλειες δεν το συζητω...Και εγω μεχρι πριν κανα δυο χρονια δουλευα σερι απο το πρωι μεχρι τις 10-11 το βραδυ...Κλαταρα και αρχισα τα 8ωρα οπως ο μεσος ανθρωπος...

Τωρα που σταματας εσυ με τις υπερωριες :tongue::tongue::tongue::tongue: πιανω βαρδια εγω...Ξεκιναμε με αισιοδοξια παλι και οτι κατσει...Το πολυ πολυ στο τελος του κυκλου να τρεξει κανα δακρυ, αλλα η πρωτη φορα θα ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...