Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Ελα ρε...μη μου πεις.....:(:(:(:(

ε ...σκατα....ηρκε η μ@λ@κισμένη?????

ελεος η ρημαδα πια...:evil::evil::evil::evil::evil:

οχι μονο ηρθε αλλα ηρθε και νωριτερα παναθεμα με.....το χω πει εγω δε μ ακουει κανεις....τοσο εγγλεζα σαν τη δικη μου δεν υπαρχει...καλε ερχεται νωριτερα μη τυχον μου λειψει:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι μονο ηρθε αλλα ηρθε και νωριτερα παναθεμα με.....το χω πει εγω δε μ ακουει κανεις....τοσο εγγλεζα σαν τη δικη μου δεν υπαρχει...καλε ερχεται νωριτερα μη τυχον μου λειψει:tongue:

Τα έχω πάρει λέμε με την ρουφιανα....μόνο μην μου ερθει αλιμονο της.....αυτο εχω μονο να πω....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τα έχω πάρει λέμε με την ρουφιανα....μόνο μην μου ερθει αλιμονο της.....αυτο εχω μονο να πω....

η δικη μου ειναι εγγλεζα...η δικη σου κινεζα:tongue::tongue::tongue: γι αυτο και δε θα ερθει....δε ξερει τη γλωσσα:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

και εννοειται παρηγγειλα ηδη τα τστ ωορηξιας μου....ειμαστε να χανουμε χρονο????:tongue:

αι ..μαρη..απο που...??

Να σου πω κατι η αληθεια είναι οτι μπορει να μην υπολογιζες σωστα...ειδες και εγω με του υπολογισμους ελεγε 21 αλλα τελικα χαμογέλασε 19 μπορει να ειναι βεβαια και σημερα αλλα ειναι πιο πιθανα έτσι...

ασε που αγω απο τα συμπτωματα θα έλεγα οτι ειχα την Παρασκευη που μας πέρασε..μιλάμε για τέτοιους πόνους....αρα μπορει να μην την καταλαβαινεις σωστα....

Πόσο έκαναν?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αι ..μαρη..απο που...??

Να σου πω κατι η αληθεια είναι οτι μπορει να μην υπολογιζες σωστα...ειδες και εγω με του υπολογισμους ελεγε 21 αλλα τελικα χαμογέλασε 19 μπορει να ειναι βεβαια και σημερα αλλα ειναι πιο πιθανα έτσι...

ασε που αγω απο τα συμπτωματα θα έλεγα οτι ειχα την Παρασκευη που μας πέρασε..μιλάμε για τέτοιους πόνους....αρα μπορει να μην την καταλαβαινεις σωστα....

Πόσο έκαναν?

μωρε υπολογιζα η οχι εγω δε με ενδιαφερει...εγω εκανα ανα 2 μερες. αλλα λεω και εγω να δοκιμασω την μερα νταν. λοιπον τα παρηγγειλα απο ενα site αγγλικο και λογικα δευτερα - τριτη θα τα εχω.....ειναι το κλασσικο clear blue με 20 στικακια...43 ευρω...τσουζει λιγο αλλα τουλαχιστον εχει 20 μεσα.

211442lg20recj1j.gif

μωρε υπολογιζα η οχι εγω δε με ενδιαφερει...εγω εκανα ανα 2 μερες. αλλα λεω και εγω να δοκιμασω την μερα νταν. λοιπον τα παρηγγειλα απο ενα site αγγλικο και λογικα δευτερα - τριτη θα τα εχω.....ειναι το κλασσικο clear blue με 20 στικακια...43 ευρω...τσουζει λιγο αλλα τουλαχιστον εχει 20 μεσα.

Μια χαρα εγω αυτο με τα 7 το ειχα παρει 57...τι μου λες τωρα....

αν πάνω κατω μπορει να δεις τι γονιμες δεν χαλας πολλα...

εγω φαντασου την προηγουμενη χαλασα 3 και αυτη τη φορά πάλι 3 και αν δεν έκανα την μαλακία να καψω το ενα τζαμπα το Σαββατο ....

τι να πω το είχα πολυ σιγουρο μετα απο αυτο με το ροζ που μου είπες....απογοητευτηκα ..αλλα την να κανουμε...

keep walking...θα τα προσπερασουμε όλα και θα πετυχουμε το στοχο μας...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μια χαρα εγω αυτο με τα 7 το ειχα παρει 57...τι μου λες τωρα....

αν πάνω κατω μπορει να δεις τι γονιμες δεν χαλας πολλα...

εγω φαντασου την προηγουμενη χαλασα 3 και αυτη τη φορά πάλι 3 και αν δεν έκανα την μαλακία να καψω το ενα τζαμπα το Σαββατο ....

τι να πω το είχα πολυ σιγουρο μετα απο αυτο με το ροζ που μου είπες....απογοητευτηκα ..αλλα την να κανουμε...

keep walking...θα τα προσπερασουμε όλα και θα πετυχουμε το στοχο μας...

και γω ρε συ με αυτο το ροζ το ειχα δεσει κομπο...

συνεχιζουμε καρπουζακι τι να κανουμε...ευτυχως που η δουλεια γινεται με σεχ και παλευεται η κατασταση...

σκεφτεστε π.χ. να επρεπε να σκαβουμε καθε φορα???? απαπαπα

Διαφημίσεις

καρπουζακι δωσε μας το λινκ

Μη χασεις!!!!

και γω ρε συ με αυτο το ροζ το ειχα δεσει κομπο...

συνεχιζουμε καρπουζακι τι να κανουμε...ευτυχως που η δουλεια γινεται με σεχ και παλευεται η κατασταση...

σκεφτεστε π.χ. να επρεπε να σκαβουμε καθε φορα???? απαπαπα

χαχαχαχαχ....αντε χασου κουνελακι....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πωπω...εχω παλι μαθημα και βαριεμαι....

να μην μου καθετε το ριμαδι το τζοκερ....φτου....

καλες 9 θα μαζευτω σπιτι...ευτυχως θα εχω ετοιμο φαγητουλι....

ψαρακι σημερα με πατατουλες πλακι στο φουρνο....μμμμμμ

αντε εχω καιρο να φαω ψαρακι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...