Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:

Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi  το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο. 

Εύχομαι ότι καλύτερο.

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️

Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.

Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά  έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας. 

Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.

πρίν από 44 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.

Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ειδες αιμα?εγω τιποτα απλα επειδη δεν ακουγαμε καρδουλα και εκανα και δυο χωριακες οπου οι μοναδες δεν αυξανονταν αρκετα εκανα αποξεση

μακαρι να ξανα μεινουμε συντομα και να τα ξεχασουμε ολααααααααα

δεν ειχα δει καθολου αιμα...απλα σταματησε η καρδουλα του. Ειχα και εγω θεμα με την χοριακη μου η οποια ειτε υπερδιπλασιαζοταν ειτε υποδιπλασιαζοταν εξου και οταν ακουσαμε την καρδουλα του να χτυπαει δεν το πιστευαμε οτι ολα πανε καλα...

Με την αποξεση δηλ. δεν σου κανανε εξετασεις στο εμβρυακι σου? Απο οτι καταλαβα οχι.

Και ναι εγκυος θα μεινουμε συντομααααα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειχα δει καθολου αιμα...απλα σταματησε η καρδουλα του. Ειχα και εγω θεμα με την χοριακη μου η οποια ειτε υπερδιπλασιαζοταν ειτε υποδιπλασιαζοταν εξου και οταν ακουσαμε την καρδουλα του να χτυπαει δεν το πιστευαμε οτι ολα πανε καλα...

Με την αποξεση δηλ. δεν σου κανανε εξετασεις στο εμβρυακι σου? Απο οτι καταλαβα οχι.

Και ναι εγκυος θα μεινουμε συντομααααα.....

οχι δεν εκανε το θεωρησε τυχαιο γεγονοσ κακη συληψη.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντιπατρικά, ΝΚ, ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ είναι οι εξετασεις που γινανε στο έμβρυο....Μια μικρη επιφυλαξη για τα αντιπατρικα εχω διοτι δεν ενθυμουμε..

Κοτοπουλακι οι ορμονικες ποιες εξετασεις ειναι? Δεν θυμαμαι αν τις εχω κανει?

Λοιπον οι παραπάνω εγιναν σε εμενα ..στο εμβρυο καναμε ιστολογική και καρυότυπο εμβρύου....

Οι ορμονικες ειναι αυτες που κανουμε την 5 η μερα του κυκλου μας..τωρα δεν τις θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι αν θες να τα βρω και να σου πω.

μαλλον εχεις δικιο κοριτσακι μου!!!ατε να βοηθηση ο θεος να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα,αλλαξα και γιατρο μακαρι να με βοηθηση αυτος,πρεπει να αποβαλω το αγχος αλλα πως???

Θα μας βοηθησει που θα πάει:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον οι παραπάνω εγιναν σε εμενα ..στο εμβρυο καναμε ιστολογική και καρυότυπο εμβρύου....

Οι ορμονικες ειναι αυτες που κανουμε την 5 η μερα του κυκλου μας..τωρα δεν τις θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι αν θες να τα βρω και να σου πω.

Θα μας βοηθησει που θα πάει:D:D:D

α καλα...ορμονικες δεν εχω κανει ή αν τις εχω κανει τις εχω κανει ασχετη μερα...

Με τον καρυοτυπο εμβρυου βρε κοτοπουλακι δεν ειναι που αποφευγεις τον καρυοτυπο ζευγους? Εγω ετσι ειχα καταλαβει!!! Οτι ο καρυοτυπος ζευγους γινεται μονο αν δεν γινει ο καρυοτυπος εμβρυου....πωπω αβυσσος αυτη η ιατρικη!!!

κοριτσακια μου καλα σας αφηνω παω να πιασω τον μικρο απο το σχολειο και ειναι και τεταρτη σημερα και σχολανω στες μια.

φιλακια θα τα πουμε αυριο!!

στο καλο να πας εφακη...τα λεμε!

Κοιταξτε τι βρηκα....

το τριο στουντζες σε μια φωτογραφια:

ενα καρπουζενιο κουνελακι με πολλα αυγα γυρω του....

CARVING-Bunny.jpg

πλακα με κανεις???? το καρπουζι εφαγε και το κουνελι και τα αυγα....:tongue::tongue: μη σου πω οτι τα χωνεψε κιολας:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Κοιταξτε τι βρηκα....

το τριο στουντζες σε μια φωτογραφια:

ενα καρπουζενιο κουνελακι με πολλα αυγα γυρω του....

CARVING-Bunny.jpg

Απιστευτη...που ειναι η καρπουζο να το δει....χιχιχιχι

α καλα...ορμονικες δεν εχω κανει ή αν τις εχω κανει τις εχω κανει ασχετη μερα...

Με τον καρυοτυπο εμβρυου βρε κοτοπουλακι δεν ειναι που αποφευγεις τον καρυοτυπο ζευγους? Εγω ετσι ειχα καταλαβει!!! Οτι ο καρυοτυπος ζευγους γινεται μονο αν δεν γινει ο καρυοτυπος εμβρυου....πωπω αβυσσος αυτη η ιατρικη!!!

Ναι τον καρυοτυπο ζευγους τον ειχαμε κανει στην δευτερη που δεν ειχαμε κανει τον καρυοτυπο εμβρυου...

Τις δυο πρωτες φορες ειχα κανει μονο ιστολογικες...στην τριτη έκανα καρυοτυπο...στεναγχωρηθηκα ετσι γιατι με τον καρυοτυπο μαθαινεις και το φυλο και το εχεις στο μυαλο σου σαν μωράκι μετα....

κοριτσακια μου καλα σας αφηνω παω να πιασω τον μικρο απο το σχολειο και ειναι και τεταρτη σημερα και σχολανω στες μια.

φιλακια θα τα πουμε αυριο!!

Στο καλο Εφακι μου...τα λέμε αυριο..καλη ξεκουραση...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πλακωσε δουλεια αλλα τα καταφερα....με ποναει και το κεφαλι μου ρε γαμωτο:(:(:(

εχουμε και λεμε:

εξαεριζεσαι συχνα

εχεις πονοκεφαλο

ειχες μια εβδομαδα πριν ροζουλι

εχεις πρισμενο στηθος

ειχες σημερα πολλα υγρα με λιγα καφε μεσα

για συμπληρωσε τι αλλα συμπτωματα εχεις

για να δουμε για να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...