Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ειδες αιμα?εγω τιποτα απλα επειδη δεν ακουγαμε καρδουλα και εκανα και δυο χωριακες οπου οι μοναδες δεν αυξανονταν αρκετα εκανα αποξεση

μακαρι να ξανα μεινουμε συντομα και να τα ξεχασουμε ολααααααααα

δεν ειχα δει καθολου αιμα...απλα σταματησε η καρδουλα του. Ειχα και εγω θεμα με την χοριακη μου η οποια ειτε υπερδιπλασιαζοταν ειτε υποδιπλασιαζοταν εξου και οταν ακουσαμε την καρδουλα του να χτυπαει δεν το πιστευαμε οτι ολα πανε καλα...

Με την αποξεση δηλ. δεν σου κανανε εξετασεις στο εμβρυακι σου? Απο οτι καταλαβα οχι.

Και ναι εγκυος θα μεινουμε συντομααααα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειχα δει καθολου αιμα...απλα σταματησε η καρδουλα του. Ειχα και εγω θεμα με την χοριακη μου η οποια ειτε υπερδιπλασιαζοταν ειτε υποδιπλασιαζοταν εξου και οταν ακουσαμε την καρδουλα του να χτυπαει δεν το πιστευαμε οτι ολα πανε καλα...

Με την αποξεση δηλ. δεν σου κανανε εξετασεις στο εμβρυακι σου? Απο οτι καταλαβα οχι.

Και ναι εγκυος θα μεινουμε συντομααααα.....

οχι δεν εκανε το θεωρησε τυχαιο γεγονοσ κακη συληψη.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντιπατρικά, ΝΚ, ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ είναι οι εξετασεις που γινανε στο έμβρυο....Μια μικρη επιφυλαξη για τα αντιπατρικα εχω διοτι δεν ενθυμουμε..

Κοτοπουλακι οι ορμονικες ποιες εξετασεις ειναι? Δεν θυμαμαι αν τις εχω κανει?

Λοιπον οι παραπάνω εγιναν σε εμενα ..στο εμβρυο καναμε ιστολογική και καρυότυπο εμβρύου....

Οι ορμονικες ειναι αυτες που κανουμε την 5 η μερα του κυκλου μας..τωρα δεν τις θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι αν θες να τα βρω και να σου πω.

μαλλον εχεις δικιο κοριτσακι μου!!!ατε να βοηθηση ο θεος να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα,αλλαξα και γιατρο μακαρι να με βοηθηση αυτος,πρεπει να αποβαλω το αγχος αλλα πως???

Θα μας βοηθησει που θα πάει:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον οι παραπάνω εγιναν σε εμενα ..στο εμβρυο καναμε ιστολογική και καρυότυπο εμβρύου....

Οι ορμονικες ειναι αυτες που κανουμε την 5 η μερα του κυκλου μας..τωρα δεν τις θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι αν θες να τα βρω και να σου πω.

Θα μας βοηθησει που θα πάει:D:D:D

α καλα...ορμονικες δεν εχω κανει ή αν τις εχω κανει τις εχω κανει ασχετη μερα...

Με τον καρυοτυπο εμβρυου βρε κοτοπουλακι δεν ειναι που αποφευγεις τον καρυοτυπο ζευγους? Εγω ετσι ειχα καταλαβει!!! Οτι ο καρυοτυπος ζευγους γινεται μονο αν δεν γινει ο καρυοτυπος εμβρυου....πωπω αβυσσος αυτη η ιατρικη!!!

κοριτσακια μου καλα σας αφηνω παω να πιασω τον μικρο απο το σχολειο και ειναι και τεταρτη σημερα και σχολανω στες μια.

φιλακια θα τα πουμε αυριο!!

στο καλο να πας εφακη...τα λεμε!

Κοιταξτε τι βρηκα....

το τριο στουντζες σε μια φωτογραφια:

ενα καρπουζενιο κουνελακι με πολλα αυγα γυρω του....

CARVING-Bunny.jpg

πλακα με κανεις???? το καρπουζι εφαγε και το κουνελι και τα αυγα....:tongue::tongue: μη σου πω οτι τα χωνεψε κιολας:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Κοιταξτε τι βρηκα....

το τριο στουντζες σε μια φωτογραφια:

ενα καρπουζενιο κουνελακι με πολλα αυγα γυρω του....

CARVING-Bunny.jpg

Απιστευτη...που ειναι η καρπουζο να το δει....χιχιχιχι

α καλα...ορμονικες δεν εχω κανει ή αν τις εχω κανει τις εχω κανει ασχετη μερα...

Με τον καρυοτυπο εμβρυου βρε κοτοπουλακι δεν ειναι που αποφευγεις τον καρυοτυπο ζευγους? Εγω ετσι ειχα καταλαβει!!! Οτι ο καρυοτυπος ζευγους γινεται μονο αν δεν γινει ο καρυοτυπος εμβρυου....πωπω αβυσσος αυτη η ιατρικη!!!

Ναι τον καρυοτυπο ζευγους τον ειχαμε κανει στην δευτερη που δεν ειχαμε κανει τον καρυοτυπο εμβρυου...

Τις δυο πρωτες φορες ειχα κανει μονο ιστολογικες...στην τριτη έκανα καρυοτυπο...στεναγχωρηθηκα ετσι γιατι με τον καρυοτυπο μαθαινεις και το φυλο και το εχεις στο μυαλο σου σαν μωράκι μετα....

κοριτσακια μου καλα σας αφηνω παω να πιασω τον μικρο απο το σχολειο και ειναι και τεταρτη σημερα και σχολανω στες μια.

φιλακια θα τα πουμε αυριο!!

Στο καλο Εφακι μου...τα λέμε αυριο..καλη ξεκουραση...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πλακωσε δουλεια αλλα τα καταφερα....με ποναει και το κεφαλι μου ρε γαμωτο:(:(:(

εχουμε και λεμε:

εξαεριζεσαι συχνα

εχεις πονοκεφαλο

ειχες μια εβδομαδα πριν ροζουλι

εχεις πρισμενο στηθος

ειχες σημερα πολλα υγρα με λιγα καφε μεσα

για συμπληρωσε τι αλλα συμπτωματα εχεις

για να δουμε για να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...