Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές.. 

Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Αγάπη μην σκας...υπομονη..αυριο θα ξερουμε....

οτι βρεξει ας κατεβάσει.....εγω ετσι το εχω δει..

αυτο ακριβως λεω κι εγω...οτι βρεξει ας κατεβασει....ελεος...δε μπορω να γινω γιατρος στα καλα καθουμενα...και αυτοι που ειναι δηλαδη παλι δεν βγαζουν ακρη...οποτε???? οτι θελει ας γινει:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρπουζοκοτοπουλακι μπραβο γαι την ψυχραιμια σας...

Εγω παλι βρε κουκλες ημουν οσα πανε και οσα ερθουν πριν με βρουν ολα αυτα με τις παλλινδρομες....Μετα με φαγανε οι τυψεις.Τωρα πλεον εχω φτασει στο αλλο ακρο του αγχους . Αν εγω ειχω υπονοια εγκυμοσυνης θεωρω οτι θα παω θα κατσω καναπε και δεν θα ξεκουνηθω μεχρι να βεβαιωθω οτι ειναι οντως εγκυμοσυνη και οτι βαινει καλως.

Ουτε αυτο που κανω εγω ειναι το σωστο, ειναι υπερβολη το ξερω αλλά δεν μπορω να το αλλαξω πλεον.

ειμαι στην 8 μερα μετα απο περιοδο,εχω ακομα πολυ δρομο!!δευτερα θα παω στο γιατρο για παρακολουθηση της ωορρηξιας

Εφακη και εγω θα παω για παρακολουθηση οωρηξιας την αλλη Τριτη...Ειμαι στην 6η μερα του κυκλου αλλα ειναι αγνωστο το ποτε θα κλεισει αυτος ο κυκλος.

Ευχομαι την δευτερα που θα πας να δεις τεραστιο αυγουλακι και σουπερ ενδομητριο!!!

Καρπουζοκοτοπουλακι μπραβο γαι την ψυχραιμια σας...

Εγω παλι βρε κουκλες ημουν οσα πανε και οσα ερθουν πριν με βρουν ολα αυτα με τις παλλινδρομες....Μετα με φαγανε οι τυψεις.Τωρα πλεον εχω φτασει στο αλλο ακρο του αγχους . Αν εγω ειχω υπονοια εγκυμοσυνης θεωρω οτι θα παω θα κατσω καναπε και δεν θα ξεκουνηθω μεχρι να βεβαιωθω οτι ειναι οντως εγκυμοσυνη και οτι βαινει καλως.

Ουτε αυτο που κανω εγω ειναι το σωστο, ειναι υπερβολη το ξερω αλλά δεν μπορω να το αλλαξω πλεον.

οτι του φανει του λολοστεφανη...:D:D:D:D

ελειψες και επεσε σιγη......

παιδια ..βαριεμαι...

αντε να ερθει και η 28η να κατσουμε μια μερουλα επιπλεον...δεν επεφτε και αυτη Παρασκευη..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εφακη και εγω θα παω για παρακολουθηση οωρηξιας την αλλη Τριτη...Ειμαι στην 6η μερα του κυκλου αλλα ειναι αγνωστο το ποτε θα κλεισει αυτος ο κυκλος.

Ευχομαι την δευτερα που θα πας να δεις τεραστιο αυγουλακι και σουπερ ενδομητριο!!!

μακαρι ελπιζω να μην κανω ωορρηξια πριν παω και να προλαβουμε να δουμε κατι.κοριτσια να ρωτησω κατι κανατε εξετασειες μετα την παλλινδρομηση?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Παλιοκοριτσα....

η μια με λεει καραγκιοζακο και η αλλη λολστεφανη και μουρλεγκο.:tongue: .Αυτο ειναι αδικο και συκοφαντικο:tongue:...Ενισταμαι κυριε πρόεδρε :tongue:

Δεν σας ξαναμιλαω!!!:tongue:

υ.γ. ειδατε που σημερα ειμαι σοβαρη ?????:D:D:D

μακαρι ελπιζω να μην κανω ωορρηξια πριν παω και να προλαβουμε να δουμε κατι.κοριτσια να ρωτησω κατι κανατε εξετασειες μετα την παλλινδρομηση?

Εγω εχω κανει αρκετες εξετασεις...για θυροειδη (οχι ομως υπερηχο μονο αιματολογικες ), για θρομβοφιλια , για λυκο και δεν θυμαμαι για τι αλλες.

Επισης με την αποξεση μου πηρανε το εμβρυακι μου και κανανε και σε αυττο εξετασεις για το αν οφειλοταν σε χρωμοσωμικη ανωμαλια ( δεν υπηρχε τετοιο θεμα) αλλα μεσα απο αυτο δεν βαλανε εμενα και τον αντρα μου να κανουμε και καποιες αλλες εξετασεις .

Εγω εχω κανει αρκετες εξετασεις...για θυροειδη (οχι ομως υπερηχο μονο αιματολογικες ), για θρομβοφιλια , για λυκο και δεν θυμαμαι για τι αλλες.

Επισης με την αποξεση μου πηρανε το εμβρυακι μου και κανανε και σε αυττο εξετασεις για το αν οφειλοταν σε χρωμοσωμικη ανωμαλια ( δεν υπηρχε τετοιο θεμα) αλλα μεσα απο αυτο δεν βαλανε εμενα και τον αντρα μου να κανουμε και καποιες αλλες εξετασεις .

εγω μονο για θυροειδη εκανα και δεν εχω αλλα για θρομβοφιλια δεν εκανα ο γιατροσ μου ειπε οτι δεν χρειαζετε και οτι μια παλλινδρομηση θεωρειται τυχαιο γεγονος ,αλλα εγω αγχονομαι αν εχω κατι και το ξανα παθω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω μονο για θυροειδη εκανα και δεν εχω αλλα για θρομβοφιλια δεν εκανα ο γιατροσ μου ειπε οτι δεν χρειαζετε και οτι μια παλλινδρομηση θεωρειται τυχαιο γεγονος ,αλλα εγω αγχονομαι αν εχω κατι και το ξανα παθω

και μενα για εξετασεις με την δευτερη παλλινδρομη.Η πρωτη μου κυηση ηταν αποβολη και τοτε δεν ειχα καποιον στανταρ γυναικολογο που με παρακολουθουσε...Πηγα στην γιατρο μου οπως καταλαβα οτι απεβαλα (μην φανταστεις, η αποβολη ηρθε μια μερα ή δυο μετα το θετικο τεστ).

Εγω ειμαι της αποψης πλεον να κανουμε αυτον τον ελεγχο πριν μπουμε στη διαδικασια της εγκυμοσυνης...Αλλά εσυ εισαι άλλη περίπτωση, έχεις ήδη ένα μωρό άρα λογικα σκεπτόμενη θεωρώ οτι δεν έχεις καποιο θεματακι.

Αν ομως σε τρωει και δεν σε αφηνει να ηρεμησεις πηγαινε και κανε εξετασεις για να εισαι ηρεμη .

Για θυροειδη τι εξετασεις εκανες?

και μενα για εξετασεις με την δευτερη παλλινδρομη.Η πρωτη μου κυηση ηταν αποβολη και τοτε δεν ειχα καποιον στανταρ γυναικολογο που με παρακολουθουσε...Πηγα στην γιατρο μου οπως καταλαβα οτι απεβαλα (μην φανταστεις, η αποβολη ηρθε μια μερα ή δυο μετα το θετικο τεστ).

Εγω ειμαι της αποψης πλεον να κανουμε αυτον τον ελεγχο πριν μπουμε στη διαδικασια της εγκυμοσυνης...Αλλά εσυ εισαι άλλη περίπτωση, έχεις ήδη ένα μωρό άρα λογικα σκεπτόμενη θεωρώ οτι δεν έχεις καποιο θεματακι.

Αν ομως σε τρωει και δεν σε αφηνει να ηρεμησεις πηγαινε και κανε εξετασεις για να εισαι ηρεμη .

Για θυροειδη τι εξετασεις εκανες?

εκανα αυτη που κανεις με το αιμα και οταν τεσ πηρα στο γιατρο μου ειπε οτι ηταν πολυ καλες και οτι ολα ηταν καλα,στην παλλιδρομισι ποσων εβδομαδω εισουν?εγω ειμουν σχεδον 9 αλλα δεν ακουσαμε καθολου καρδουλα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εκανα αυτη που κανεις με το αιμα και οταν τεσ πηρα στο γιατρο μου ειπε οτι ηταν πολυ καλες και οτι ολα ηταν καλα,στην παλλιδρομισι ποσων εβδομαδω εισουν?εγω ειμουν σχεδον 9 αλλα δεν ακουσαμε καθολου καρδουλα!

επειδη εχω ασταθη κυκλο ηταν λιγο δυσκολο να προσεγγισουμε την εβομαδα της κυησης...Ειχαμε ακουσει καρδουλα 1 εβδομαδα πριν την παλλινδρομηση...Χονδρικα ήμουνα στην ογδοη εβδομαδα.

Εφάκη μου...λοιπον εγω λόγο τριών παλλινδρομων κυησεων και όπως ήταν φυσικό μπήκα σε ένα αλαλουμ απο εξετάσεις...

εχω κανει τα πάντα αλλα δεν έχει βρεθει κανένα μα κανενα αίτιο..τιι να πεις αυτα έχει η ζωη..

πχ εχω κανει θρομβοφιλια, αντιπατρικα ,νκ,ορμονικες ,καμπυλη ζαχαρου , θυροιδη,καρυοτυπο ζευγους, σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση -λαπαροσκόπηση,καρδιολιπινες,τα παντα....

Στη περιπτωσή σου όμως και εφοσος έχεις ήδη ένα παιδακι πιστευω και εγω ότιμαλλο ήταν τυχαίο γεγονος...

Εδω θεωρουν τυχαιο το δικο που που ειναι τρεις φορες...

Φαντασου όλα αυτα στα λεω εγω που ειμαι ψειρας και δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω το παραμικρο που να μην κανω....

αλλα η ζωη μας τα εχει φτιαγμένα όπως θέλει..εμεις απλα παιζουμε το παιχνίδι της...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

επειδη εχω ασταθη κυκλο ηταν λιγο δυσκολο να προσεγγισουμε την εβομαδα της κυησης...Ειχαμε ακουσει καρδουλα 1 εβδομαδα πριν την παλλινδρομηση...Χονδρικα ήμουνα στην ογδοη εβδομαδα.

ειδες αιμα?εγω τιποτα απλα επειδη δεν ακουγαμε καρδουλα και εκανα και δυο χωριακες οπου οι μοναδες δεν αυξανονταν αρκετα εκανα αποξεση

μακαρι να ξανα μεινουμε συντομα και να τα ξεχασουμε ολααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφάκη μου...λοιπον εγω λόγω τριών παλλινδρομων κυησεων και όπως ήταν φυσικό μπήκα σε ένα αλαλουμ απο εξετάσεις...

εχω κανει τα πάντα αλλα δεν έχει βρεθει κανένα μα κανενα αίτιο..τιι να πεις αυτα έχει η ζωη..

πχ εχω κανει θρομβοφιλια, αντιπατρικα ,νκ,ορμονικες ,καμπυλη ζαχαρου , θυροιδη,καρυοτυπο ζευγους, σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση -λαπαροσκόπηση,καρδιολιπινες,τα παντα....

Στη περιπτωσή σου όμως και εφοσος έχεις ήδη ένα παιδακι πιστευω και εγω ότιμαλλο ήταν τυχαίο γεγονος...

Φαντασου όλα αυτα στα λεω εγω που ειμαι ψειρας και δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω το παραμικρο που να μην κανω....

αλλα η ζωη μας τα εχει φτιαγμένα όπως θέλει..εμεις απλα παιζουμε το παιχνίδι της...

Αντιπατρικά, ΝΚ, ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ είναι οι εξετασεις που γινανε στο έμβρυο....Μια μικρη επιφυλαξη για τα αντιπατρικα εχω διοτι δεν ενθυμουμε..

Κοτοπουλακι οι ορμονικες ποιες εξετασεις ειναι? Δεν θυμαμαι αν τις εχω κανει?

Εφάκη μου...λοιπον εγω λόγο τριών παλλινδρομων κυησεων και όπως ήταν φυσικό μπήκα σε ένα αλαλουμ απο εξετάσεις...

μαλλον εχεις δικιο κοριτσακι μου!!!ατε να βοηθηση ο θεος να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα,αλλαξα και γιατρο μακαρι να με βοηθηση αυτος,πρεπει να αποβαλω το αγχος αλλα πως???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...