Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

πηγαινε το απογευμα να κανεις μια εξεταση προγεστερόνης

συμφωνωωωω...τρεχα το απογευμα. και αν δεν ειναι καλη παρε αμεσως τηλεφωνο το γιατρο σου, γαι να του πεις τα συμπτωματα...μπορει να σου πει να παρεις ουτροτζεσταν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγαινε το απογευμα να κανεις μια εξεταση προγεστερόνης

μα δε θα δειξει τιποτα τωρα......πρεπει να ρωτησω το γιατρο τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις.....γιατι αν δεν υπαρχει ανεβασμενη χοριακη ειναι ανωφελο να κοιταξεις τη προγεστερονη αφου δεν εισαι εγκυος.....λεω μηπως προληπτικα.....δε ξερω μου καρφωθηκε ως ιδεα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

μα δε θα δειξει τιποτα τωρα......πρεπει να ρωτησω το γιατρο τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις.....γιατι αν δεν υπαρχει ανεβασμενη χοριακη ειναι ανωφελο να κοιταξεις τη προγεστερονη αφου δεν εισαι εγκυος.....λεω μηπως προληπτικα.....δε ξερω μου καρφωθηκε ως ιδεα

βρε πηγαινε κανε εσυ την εξεταση και αν π.χ. αυριο εχεις καθυστερηση παιρνεις τον γιατρο τηλεφωνο.

η προγεστερονη δημιουργειται αν δεν κανω λαθος απο το ωχρο σωματιο...αν αυτο δεν υπαρχει τοτε χρειαζεσαι προγεστερονη...αν υπαρχει το ωχρο σωματιο δεν χρειαζεσαι προγεστερονη....στην δευτερη εγκυμοσυνη μου δεν ειχα ωχρο σωματιο γιαυτο επερνα ουτροτζεσταν απο την αρχη (μαλιστα μου ειχε πει η γιατρος να κανω νωριτερα το τεστ τοτε ή να παω να με δει αυτη διοτι ειχε δει οτι δεν ειχα ωχρο σωματιο -αυτο φαινεται στην δευτερη φαση του κυκλου - ετσι ωστε να στηριξουμε το εμβρυο με τα ουτροτζεσταν). Στον κυκλο που ειχα τωρα μου ειπε οτι αν εμενα εγκυος δεν θα χρειαζομουν ουτροτζεσταν εξου και με αφηνε στο περιμενε για να δουμε οποτε δουμε οτι ειμαι εγκυος!!!

πλακα μου κανεις????? που το βρηκες αυτο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω παιδι μου ξερω τα παντα...:D:D:D

ποτε θα γινω εγω μανα μονο δεν ξερω:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα.....ολα τα λεφτα...κοτοπουλακι υποκλεινομαι!!!!!

απο τα πιο ευστοχα που εχω δει!!!

ευγεεεεεεε:D:D:D:D

664789c6oez1lkq4.gif

καλημερα κοριτσακιααααααααααααα

Καλημέρα κοριτσάκι τι κανεις?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ειλικρινα εχω βαρεθει....οτι ειναι να γινει θα γινει....δε μπορω να πηγαινω καθε 3 και λιγο στο γιατρο να σκαω τα 50 ευρω για να μου λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα.....αν μεινω εγκυος θα μεινω ειτε αυτο το μηνα ειτε τον επομενο ειτε δε ξερω κι εγω ποτε.....κισμετ.....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλα ειμαι εδω στην δουλεια και με ζαλιζουν!!!!εσεις τι νεα?

Και εμεις μια απο τα ίδια...και εμενα εδω με ζαλίζουν...

Εφάκι σε πια μέρα του κύκλου είσαι εσυ...?

εχεις ξεκινηση την προσπάθεια ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ειλικρινα εχω βαρεθει....οτι ειναι να γινει θα γινει....δε μπορω να πηγαινω καθε 3 και λιγο στο γιατρο να σκαω τα 50 ευρω για να μου λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα.....αν μεινω εγκυος θα μεινω ειτε αυτο το μηνα ειτε τον επομενο ειτε δε ξερω κι εγω ποτε.....κισμετ.....

Αγάπη μην σκας...υπομονη..αυριο θα ξερουμε....

οτι βρεξει ας κατεβάσει.....εγω ετσι το εχω δει..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Και εμεις μια απο τα ίδια...και εμενα εδω με ζαλίζουν...

Εφάκι σε πια μέρα του κύκλου είσαι εσυ...?

εχεις ξεκινηση την προσπάθεια ?

ειμαι στην 8 μερα μετα απο περιοδο,εχω ακομα πολυ δρομο!!δευτερα θα παω στο γιατρο για παρακολουθηση της ωορρηξιας

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...