Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Μπιφτεκακι, ελπιζω να τον ''σηκωσες'' στις 7. Με τον ενα η με τον αλλο τροπο!!! Αν ''ασχολεισαι'' μαζι τους ενω κοιμουνται συνηθως ξυπνανε μες στο μελι και μεσα στην ''ηθικη αναταση''.

Και αν δεν καταλαβαινει και ειναι εγωιστης και κανει τον δυσκολο τοτε τον βαζεις εσυ κατω...γινεσαι γυναικα δυναστρια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.

Επισης θα σε συμβουλευα να μιλησεις οπωσδηποτε με το καρπουζακι για να σε συμβουλευσει διοτι εχει αναπτυξει την πιο ξεκουραστη τακτικη!!! Μην την βλεπεις ετσι ειναι εξυπνοπουλι τελικα!!!!

Μουρλεγκο ..τι εγινες χτες? τι ειπς η γιατρος? λεγε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα.......:D:D:D βλεπω εναχαμο γενικοτερο.... μωρη μπιφτεκω....ολες το ιδιο σου ειπαν.....ειμαι σιγουρη οτι τελικα δεν τον σηκωσες οπως σου ειπε...τι λεγαμε εμεις ολη μερα χθες? ενα μαθημα δε πηρες?

κοτοπουλακι μια χαρα...και ο κοκορας κοκορας και το χαμογελο χαμογελο

κουνελι πες τι εγινε τελικα....σημερα σε θελω σοβαρη:tongue::tongue::tongue:

εγω θα αδιαθετησω αυριο:tongue::tongue::tongue::tongue: μπουχαχαχα......τεστ αρνητικο:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημερα κοτοπουλακι. Ευχομαι να βρηκατε το στοχο!!! 14 μερουλες υπομονη !!!!

Το οτι το τεστ χαμογελασε χτες σημαινει οτι χτες ηταν η οωρηξια ή σημερα? Ποιο τεστ κανεις?

Καρπουζακι, που εισαι? Ελα να μας πεις και εσυ τα δικα σου!!!Τεστακι εκανες ή αντεχεις μεχρι αυριο?

Εφακη, θα μας ξαναρθεις φανταζομαι...Δεν σε τρομαξαμε εεε????

Βανιλλααααα, ελα...αν και γκαστριουλα σε θελουμε μαζι μας...

Μπιφτεκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....... Ερμιναααααααααααααααααααα.............

Μπιπιτσαααααααα..........................

Μουρλεγκο ..τι εγινες χτες? τι ειπς η γιατρος? λεγε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στις 15/10 αυτο που ηδα ηταν τελικα περιοδος...Επεσε και το ενδομητριο, εφυγε και το αυγουλακι μου...

Την αλλη εβδομαδα θα παω να με ξαναδει αν θα εχω αυγουλακια, καλα θα πεσει πολυ γελιο αν ο κυκλος μου και αυτο τον μηνα καταντησει σαν τον προηγουμενο....

Λοιπον δεν ξκερω τι θα κανετε, εγω ξερω οτι εσεις θα γκαστρωθειτε πριν απο μενα γι αυτο βαλτε τα δυνατα σας....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ??

καλημερα καλημερα.......:D:D:D βλεπω εναχαμο γενικοτερο.... μωρη μπιφτεκω....ολες το ιδιο σου ειπαν.....ειμαι σιγουρη οτι τελικα δεν τον σηκωσες οπως σου ειπε...τι λεγαμε εμεις ολη μερα χθες? ενα μαθημα δε πηρες?

κοτοπουλακι μια χαρα...και ο κοκορας κοκορας και το χαμογελο χαμογελο

κουνελι πες τι εγινε τελικα....σημερα σε θελω σοβαρη:tongue::tongue::tongue:

εγω θα αδιαθετησω αυριο:tongue::tongue::tongue::tongue: μπουχαχαχα......τεστ αρνητικο:tongue:

Ναι καλα...δεν κρατηθηκες ε...το έκανες...καλα και εισαι τοσο σίγουρη ότι είναι τελεσίδικο??? αϊ κουρεψου...κατσε παιδακι μου να δουμε που μου προδικαζεις τα πραγματα....εδω πολλα και με καθηστερηση έχουν δειξει αρνητικα....

Βρε να μην εχετε βάλει καθολου μυαλο...βρε τι είστε εσεις...

Εγω μεχρι να μου πεις ότι ήρθε η κοκκινη θα συνεχιζω να λεω ότι εισαι...ακους???αααααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλωστο το καρπουζακι....μην εισαι τοσο σιγουρη οτι θα αδιαθετησεις αυριο...

Αν αυριο δεν εμφανιστει η κοκκινοσιχαμενη θα πας για χοριακη ετσι δεν ειναι?

Ποιο τεστακι εκανες?

Ναι καλα...δεν κρατηθηκες ε...το έκανες...καλα και εισαι τοσο σίγουρη ότι είναι τελεσίδικο??? αϊ κουρεψου...κατσε παιδακι μου να δουμε που μου προδικαζεις τα πραγματα....εδω πολλα και με καθηστερηση έχουν δειξει αρνητικα....

Βρε να μην εχετε βάλει καθολου μυαλο...βρε τι είστε εσεις...

Εγω μεχρι να μου πεις ότι ήρθε η κοκκινη θα συνεχιζω να λεω ότι εισαι...ακους???αααααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρε με το ζοριιιιι:tongue: δεν ειμαι καλη μου γυναικα....με το ζορι να μαι?

Καλωστο το καρπουζακι....μην εισαι τοσο σιγουρη οτι θα αδιαθετησεις αυριο...

Αν αυριο δεν εμφανιστει η κοκκινοσιχαμενη θα πας για χοριακη ετσι δεν ειναι?

Ποιο τεστακι εκανες?

εκανα το ψηφιακο clear blue και μετα απο 10 αιωνες (καλα γιατι καθυστερει ετσι αυτο) μου εβγαλε ενα ωραιοτατο οχι εγκυος.......ειναι που ειχα πολλα συμπτωματα καταλαβες???:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν ξαναμιλαω δεν ξαναμιλαωωωω

211442lg20recj1j.gif

στις 15/10 αυτο που ηδα ηταν τελικα περιοδος...Επεσε και το ενδομητριο, εφυγε και το αυγουλακι μου...

Την αλλη εβδομαδα θα παω να με ξαναδει αν θα εχω αυγουλακια, καλα θα πεσει πολυ γελιο αν ο κυκλος μου και αυτο τον μηνα καταντησει σαν τον προηγουμενο....

Λοιπον δεν ξκερω τι θα κανετε, εγω ξερω οτι εσεις θα γκαστρωθειτε πριν απο μενα γι αυτο βαλτε τα δυνατα σας....ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ??

Λοιπον εκανα το clear blue....χαμογελακι σημαινει ότι μέσα στις 24 ωρες θα κανω ωορηξια...μπορει να εγινε χτες βραδυ μπορει να γινει σημερα...κανεις δεν ξερει μονο ο θεος....χιχιχι

Θα κανω και το αλλο που μου εμεινε σημερα και θα δω αν εχω ακομα η τελειωσε....

Εσυ μανα θα γίνεις πολυ συντομα...άκουμε...εντατσει...τουλαχιστον μαθαμε ότι ειχες περιοδο..κατι ειναι και αυτοο

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οποτε ηταν περιοδος...κατι ειναι κι αυτο. να ξερεις απο δω και περα να υπολογισεις...:tongue:

211442lg20recj1j.gif

ρε με το ζοριιιιι:tongue: δεν ειμαι καλη μου γυναικα....με το ζορι να μαι?

εκανα το ψηφιακο clear blue και μετα απο 10 αιωνες (καλα γιατι καθυστερει ετσι αυτο) μου εβγαλε ενα ωραιοτατο οχι εγκυος.......ειναι που ειχα πολλα συμπτωματα καταλαβες???:tongue::tongue::tongue::tongue: δεν ξαναμιλαω δεν ξαναμιλαωωωω

στην δευτερη εγκυμοσυνη μου ειχα κανει πρωτα το ψηφιακο το οποιο δεν λειτουργησε και μετα ειχα κανει το κλασσικο κλιαρ μπλου το οποιο ειχε δειξει αχνα θετικο. Γενικα τα ψηφιακα δεν τα εμπιστευομαι.

Και συμφωνω με το κοτοπουλακι για αλλη μια φορα, οτι εισαι 99% εγκυος...Πηγαινε αυριο για χοριακη. Αν και η γιατρος μου ειναι της αποψης το τεστ η η χοριακη να γινεται την επομενη της καθυστερησης.

Διαφημίσεις

στην δευτερη εγκυμοσυνη μου ειχα κανει πρωτα το ψηφιακο το οποιο δεν λειτουργησε και μετα ειχα κανει το κλασσικο κλιαρ μπλου το οποιο ειχε δειξει αχνα θετικο. Γενικα τα ψηφιακα δεν τα εμπιστευομαι.

Και συμφωνω με το κοτοπουλακι για αλλη μια φορα, οτι εισαι 99% εγκυος...Πηγαινε αυριο για χοριακη. Αν και η γιατρος μου ειναι της αποψης το τεστ η η χοριακη να γινεται την επομενη της καθυστερησης.

Συμφωνωωωωωωωωωω και επαυξανω:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον εκανα το clear blue....χαμογελακι σημαινει ότι μέσα στις 24 ωρες θα κανω ωορηξια...μπορει να εγινε χτες βραδυ μπορει να γινει σημερα...κανεις δεν ξερει μονο ο θεος....χιχιχι

Θα κανω και το αλλο που μου εμεινε σημερα και θα δω αν εχω ακομα η τελειωσε....

Εσυ μανα θα γίνεις πολυ συντομα...άκουμε...εντατσει...τουλαχιστον μαθαμε ότι ειχες περιοδο..κατι ειναι και αυτοο

Να σε ρωτησω, καθαρα για στατιστικους λογους. Σκεφτεσαι να χυμηξεις στον κοκκορικο και σημερα? Ρωταω γιατι στην δευτερη εγκυμοσυνη μου μου ειχε πει η γιατρος να κανω 3 μερες σερι και ετσι επραξα...

Αυτη την φορα μου ειχε πει μερα παρα μερα για να μπορει το σπερμα να ανανεωθει πληρως. Τοτε που μου ειχε πει 3 μερες σερι ειχε περασει καμια εβδομαδα απο την τελευταια επαφη μας και ισως γι αυτο να με εβαλε στο σερι προγκραμ...Παντως θυμαμαι ο βενουσακος 1η και 2η μερα ειχε ανταπεξελθει τα μαλλα, στην τριτη ομως τα χε φτυσει!!!

οποτε ηταν περιοδος...κατι ειναι κι αυτο. να ξερεις απο δω και περα να υπολογισεις...:tongue:

αχαχαα...χορατατζου...με το χαλι που εχει ο κυκλος μου τελευταια τι αν υπολογισω...ειμαι σιγουρη οτι η γιατρος θα τα δει ολα μεχρι να εντοπισουμε το αυγουλακι αν αυτο οντως θα υπαρξει σε αυτο τον κυκλο...Μακαρι να μην μας βρουν τα Χριστουγεννα ψαχνοντας το αυγουλακι ετουτουνου του κυκλου!!!

για να μη κανω συνεχεια quote....

κοτοπουλακι.....ολο συμφωνεις και επαυξανεις εσυ....βρε δεν ειμαιιιιιι:tongue:

κουνελακι ποτε δε ξερεις τι γινεται......με υπολογισμο και μη θα το πιασουμε το σπορο δε γινεται αλλιως:tongue::tongue::tongue:

και οχι δε θα κανω αυριο χοριακη αν δε μου ρθει.....θα παω την παρασκευη:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

και επειδη το κουρασα το ολο θεμα...μολις γυρισα απο την τουαλετα...πως να το πω κομψα:rolleyes::rolleyes: εβγαλα παρα πολλες γλιτσες και καπου εκει μεσα ηταν κι αρκετο ροζ προς κοκκινο.....

να το ακουτε το καρπουζιιιιι:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...