Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   22 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

georgia.g είπε:

Σε εφαγε καλε...φυλαξου..για να τις λες για ταλάθη...της..

malme είπε:
σιγα ενα κομματακι μου εφαγε.......:tongue::tongue:

ετσι...λιγο λιγο...αργα και βασαναστικα ....:tongue::tongue::tongue:

εγω παντως να ξερετε ,το καρπουζακι το συμπαθω και ας με βριζει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Venus75 είπε:
μπινγκοοοοο:tongue:
  malme είπε:
χαχαχαχαχα....ιδιος ρεεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue:

εχω δακρυσει απο το γελιο....

το γραφειο ειναι τεραστιο με πολλα ατομα...με βλεπουν ολοι να γελαω ,να λυομαι απο τα γελια πισω απο μια οθονη...τα ματια μου ειναι κοκκινα απο τα δακρυα γελιου...

θα με απολυσουν!!!! αχαχαχα...και αυτο αστειο μου φαινεται αυτη την στιγμη!!!

Venus75 είπε:
ετσι...λιγο λιγο...αργα και βασαναστικα ....:tongue::tongue::tongue:

εγω παντως να ξερετε ,το καρπουζακι το συμπαθω και ας με βριζει!!!

και εγω λατρευω το κουνελακι ας εχει απαυτωσει ολο το κοσμο.....μακρια απο τον κ@λο μας και οπου θελει ας ειναι:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Venus75 είπε:
εχω δακρυσει απο το γελιο....

το γραφειο ειναι τεραστιο με πολλα ατομα...με βλεπουν ολοι να γελαω ,να λυομαι απο τα γελια πισω απο μια οθονη...τα ματια μου ειναι κοκκινα απο τα δακρυα γελιου...

θα με απολυσουν!!!! αχαχαχα...και αυτο αστειο μου φαινεται αυτη την στιγμη!!!

Μια απο τα ιδια ..μονο που εμενα με βλέπει μονο το αφεντικο...:D:D:D

Ρ%ε το πμ...σε εσενα το εστειλα ..ετσι δεν είναι ...δεν πιστευω να εδωσα αλλου το κινητο μου......εσυ μαρη δεν θα μου στειλεις το δικο σου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

georgia.g είπε:

Ρ%ε το πμ...σε εσενα το εστειλα ..ετσι δεν είναι ...δεν πιστευω να εδωσα αλλου το κινητο μου......εσυ μαρη δεν θα μου στειλεις το δικο σου...

ωχ αμαν....βλεπω το κινητο σου σε αγγελια.....ζητειται ζευγαρι χειροπεδες για καλο σκοπο:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

georgia.g είπε:

το ετσειλα...το πηρες????????

Venus75 είπε:

καταλαβες υποθετω γιατι θελει το κινητο σου ετσι????? για να εχετε επαφη απο το μαιευτηριο την ωρα που θα γεννας...να μη ξερει το κοτοπουλακι τι γινεται εκει μεσα????:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

malme είπε:
ωχ αμαν....βλεπω το κινητο σου σε αγγελια.....ζητειται ζευγαρι χειροπεδες για καλο σκοπο:tongue::tongue::tongue::tongue:

ακριβως....

Venus75 είπε:

ναι.....

malme είπε:
καταλαβες υποθετω γιατι θελει το κινητο σου ετσι????? για να εχετε επαφη απο το μαιευτηριο την ωρα που θα γεννας...να μη ξερει το κοτοπουλακι τι γινεται εκει μεσα????:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

λυτη και απεριτη...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

malme είπε:
ναι γιατι συνηθως ειμαι δεμενη:tongue::tongue::tongue::tongue:

πδπδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ακουστε τι συνεβει...

κατεβηκα για τσιγαρο και πηγα σε μια γωνιτσα μονη μου να το καπνισω με ηρεμια...αρχισα να σκεφτομαι οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα και χαμογελουσα ελαγα μονη μου...οσο και να προσπαθουσα να το κρυψω δεν μπορουσα...ξερετε το χαμογελο του ηλιθιου...με πλησιαζει ενας συναδελφος και με ρωταει : τι πινεις????

εχει και συνεχεια...ανεβαινω και πριν παω στο γραφειο λεω δεν παω μια τουαλετα προς νερου μου...δυο ολες ολες οι τουαλετες με χαλια ηχομόνωση εκ των οποιων η μια καταλειμμενη...μπαινω στην ελευθερη και αρχιζω την δουλεια μου... τελος παντων και εκει στα μισα του τσιρ τσιρ με πιανουν κατι γελια απιστευτα, δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα...ακουγεται μια φωνη απο την διπλα τουαλετα: ρε συ καθε φορα τοσο πολυ το απολαμβανεις???? ηταν η κοπελια απο το διπλανο γραφειο !!!

δεν θα ξαναμπω ποτε πια εδω μεσα....εξευτελιστηκα!!!!

γεια σας!!!

Venus75 είπε:
ακουστε τι συνεβει...

κατεβηκα για τσιγαρο και πηγα σε μια γωνιτσα μονη μου να το καπνισω με ηρεμια...αρχισα να σκεφτομαι οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα και χαμογελουσα ελαγα μονη μου...οσο και να προσπαθουσα να το κρυψω δεν μπορουσα...ξερετε το χαμογελο του ηλιθιου...με πλησιαζει ενας συναδελφος και με ρωταει : τι πινεις????

εχει και συνεχεια...ανεβαινω και πριν παω στο γραφειο λεω δεν παω μια τουαλετα προς νερου μου...δυο ολες ολες οι τουαλετες με χαλια ηχομόνωση εκ των οποιων η μια καταλειμμενη...μπαινω στην ελευθερη και αρχιζω την δουλεια μου τελος παντων και εκει στα μισα του τσιρ τσιρ με πιανουν κατι γελια απιστευτα, δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα...ακουγεται μια φωνη απο την διπλα τουαλετα: ρε συ καθε φορα τοσο πολυ το απολαμβανεις???? ηταν η κοπελια απο το διπλανο γραφειο !!!

δεν θα ξαναμπω ποτε πια εδω μεσα....εξευτελιστηκα!!!!

γεια σας!!!

δε φτανει που φερνεις μια πνοη ευτυχιας στο γραφειο....εχουν και παραπονο:tongue::tongue::tongue::tongue: κατι πινω και δε σας δινω να τους λες και εσυ...ωχου...μη δουν ευτυχισμενο ανθρωπο:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...