Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Κι εμείς καλά είμαστε! Μάλλον η μπέμπα είναι πιο απογευματο-βραδυνός τύπος και οι κλωτσιές/μπουνιές αρχίζουν μετά το μεσημέρι συνήθως. :)

Το ραντεβού με τον γιατρό μας είναι την Πέμπτη. Για να δούμε αν θα το έχουμε πιάσει το κιλό...

Οι εξετάσεις μου βρήκαν πολύ καλές. Ανέβηκαν ελαφρώς ο αιματοκρίτης (33,7) και η αιμοσφαιρίνη (11,1), η TSH είναι στο 1,07, το σάκχαρο στο 87 και η γλυκοζυλιωμένη στο 4,6. Για τα δυο τελευταία είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη γιατί φαίνεται να γλιτώνω πάλι την ινσουλίνη. Από τα υπόλοιπα, με προβλημάτισε μια τιμή που έχει να κάνει με το συκώτι (sgpt) που ήταν αυξημένη και κάπως το ουρικό οξύ που ήταν χαμηλότερη η τιμή του από το κατώτατο φυσιολογικό. Θα μας πει ο γιατρός μας ελπίζω τι συμβαίνει.

Εμενα γμη Tsh πηγε στο 2.1 και αυξήσαμε το χαπι...καμπυλη εκανα την μια χαρουλα.τις υπόλοιπες γεν.εξετασεις,ουρων,ουρικο οξυ θα τις κανω μεσα Σεπτέμβρη.

Μηπως η sgpt ειναι αυξημενη λογω των "φαρμακων"που περνεις??εγω δεν την εχω κανει μεσα στην εγκυμοσυνη αυτη την εξεταση.

Λογικα το έχετε πιασει το κιλακι σας!!!γυναικαρες!!:-)

Απο κιλα πως εισαι?

κι εγω θα κανω εξετασεις αυτο το μηνα (λογικα)ειχε πεσει πολυ ο αιματοκριτης μου 30 η 31 και μου εδωσε 3 gynotradyferon /ημερα. ελπιζω να εχει ανεβει.και σκεφτομαι και την καμπυλη ζαχαρου γιατι μου ειπε 25με 26η εβδομαδα θα την κανεις(αρα σε 10-12 μερες περιπου) ...οσο σκεφτομαι εκεινη τη γλυκοζη αναγουλιαζω μονο στην ιδεα....

Αυτος ο σιδηρος δε παλευεται..Εμενα έπεσε στο 29 και αιμοσφαιρίνη 9,9..αλλαξα σιδηρο..σε λιγες μερες θα κανουμε επανάληψη να δουμε αν ανέβηκε..

Όντως δεν υπαρχει πιο αηδιαστικο απο τη γλυκοζη...υπομονη αφου πρεπει...εμενα με πειραξε πολυ μετα τη 1 ωρα....ζαλαδες..υπνηλια..αναγουλα..

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Εχώ καιρό να γράψω. Ειχαμε λίγο τρέξιμο ,πρωτα ο γάμος μετα διακοπές. Τώρα μπήκαμε παλι στην καθημερινοτητα. Αύριο πάμε για την β επιπέδου κ είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κ αγχωμενη. Η μικρή έχει εδώ κ 2 εβδομαδες δίνει το παρών καθημερινά και είναι τόσο τέλεια αίσθηση!! Εμείς απο ψώνια δεν πήραμε κάτι, είπαμε απο εβδομαδα, μετα τον μεγαλο υπέρηχο δηλαδή. Μονο το δωμάτιο της μικρής βαψαμε μαζί με το σπίτι πριν το γαμο. Αυτά τα ολίγα! Α, απο εξετάσεις ευτυχώς όλα φυσιολογικά!

Να ζήσετε κοπελα μου!!!να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!

Με το καλο αυριο η εξεταση!!

Και εμεις απο εβδομαδα θα ξεκινήσουμε τα ψωνακια μας!!!!!

Τι χρωμα το βαψατε το δωματιο της??:-)

Η αληθεια ειναι πως οι κλωτσιες τους μας ηρεμουν πολυ............σκεφτομαι πως μετά θα μας λειπουν κιολας:tongue:ειναι ωραια αισθηση δε το συζηταω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δωμάτιο το βαψαμε ενα απαλό μωβ-γκρι και σκέφτομαι τα χρωματα που θα υπαρχουν μέσα να είναι ροζ και γκρι. Μ αρέσει αυτός ο συνδυασμός.

Ωραιο χρωμα ακουγεται ρομαντικό πολυ, εγω θα το κανω unisex γαλάζιο-γκρι με υπο τόνους λιλά ενα περιεργο χρωμα της Benjamin moore πολυ ομορφο και σε αυτο θα φέρουμε ζωγράφο να μας φτιαξει ενα ωραιο σχέδιο πανω απο τη κουνια.τα επιπλα ολα λευκά κουνια-συρτάρια τα κλπ, κουρτινα εχω βαλει ηδη σε γαλάζιο-μπεζ χρωμα.

Μεσα στον Σεπτεμβρη θα βαψουμε το δωματιο.

Zamia μου να προσεχεις και την διατροφη σου παιζει μεγαλο ρολο μαζι με το συμπλήρωμα σιδήρου, φακορυζο σαλατα φακες, κρεας κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Ωραιο χρωμα ακουγεται ρομαντικό πολυ, εγω θα το κανω unisex γαλάζιο-γκρι με υπο τόνους λιλά ενα περιεργο χρωμα της Benjamin moore πολυ ομορφο και σε αυτο θα φέρουμε ζωγράφο να μας φτιαξει ενα ωραιο σχέδιο πανω απο τη κουνια.τα επιπλα ολα λευκά κουνια-συρτάρια τα κλπ, κουρτινα εχω βαλει ηδη σε γαλάζιο-μπεζ χρωμα.

Μεσα στον Σεπτεμβρη θα βαψουμε το δωματιο.

Zamia μου να προσεχεις και την διατροφη σου παιζει μεγαλο ρολο μαζι με το συμπλήρωμα σιδήρου, φακορυζο σαλατα φακες, κρεας κλπ.

Sweetberry ωραια τα εχεις σκεφτει!!

Αχ..προσεχω οσο πιο πολυ μπορω με αυτη τη διατροφη μου.....ελπιζω και ευχομαι να δω αποτελεσμα!

Ποσο σιδηρο εχεις εσυ??

Το δωμάτιο το βαψαμε ενα απαλό μωβ-γκρι και σκέφτομαι τα χρωματα που θα υπαρχουν μέσα να είναι ροζ και γκρι. Μ αρέσει αυτός ο συνδυασμός.

Πολυ ωραιο ακουγεται το χρωματακι σας!!:-)

Εμενα γμη Tsh πηγε στο 2.1 και αυξήσαμε το χαπι...καμπυλη εκανα την μια χαρουλα.τις υπόλοιπες γεν.εξετασεις,ουρων,ουρικο οξυ θα τις κανω μεσα Σεπτέμβρη.

Μηπως η sgpt ειναι αυξημενη λογω των "φαρμακων"που περνεις??εγω δεν την εχω κανει μεσα στην εγκυμοσυνη αυτη την εξεταση.

Λογικα το έχετε πιασει το κιλακι σας!!!γυναικαρες!!:-)

Απο κιλα πως εισαι?

Θα τα ρωτήσω όλα στο γιατρό μου γιατί το google δεν μου τα λέει καλά...

Τις εξετάσεις αυτές τις κάνω κάθε φορά που κάνω αιματολογικές , δηλ. περίπου κάθε 20-30 μέρες.

Από κιλά, επειδή δεν ζυγίζομαι καθόλου στο σπίτι, δεν ξέρω. Στις 11/8 ήμουν -2 κιλά από τις 18/7 και συνολικά -1 από την αρχή της εγκυμοσύνης. Τώρα θα ξαναπάμε την 1η Σεπτ (ερχόμενη Πέμπτη) και έχω την αίσθηση ότι έχω πάρει. Όπως έχω ξαναπεί, είχα ξεκινήσει την εγκυμοσύνη με 10+ παραπανίσια κιλά, οπότε έτσι εξηγείται ότι τώρα δεν παίρνω. Έτσι κι αλλιώς, έπρεπε να πάρω πολύ λίγα. Να δούμε τώρα που θα μπω στον έβδομο πώς θα πάει η κατάσταση.

Σκέφτομαι να του πω μήπως μου αυξήσει τον σίδηρο γιατί παίρνω μόνο ένα gynotardyferon.

Τα δωμάτια των παιδιών τα βάφετε εσείς ή παίρνετε κάποιον ελαιοχρωματιστή;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Αν ο άντρας σου εχει χερι η εσυ ξερεις βάψτε το μονοι σας, εμεις ειμαστε άσχετοι και θα παρουμε ελαιοχρωματιστή και εναν ειδικο που ζωγραφίζει σε τοίχους για το σχέδιο (το οποιο σχέδιο ειναι βρεφικό - παιδικο οχι εντελως μωρουδιακο)

Για εναν τοιχο που θελω να βαψω θα μου παρει 150 με δικα του υλικα, και ο ζωγράφος 200.

Γεια σας και από μένα. Πρώτη μέρα στην δουλειά μετά από 2 τέλειες βδομάδες μαζί με τον σύζυγο και γιό!!! Τους πεθύμησα ήδη!!!

Βλέπω αρχίσαμε με τα ψώνια. Τί καλά! Και εμείς πήγαμε σε δύο καταστήματα για να αποφασίσουμε από που θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε και καταλήξαμε ευτυχώς. Ανοίξαμε λίστα δώρων η οποία είναι για να κλείσει τον Νοέμβριο. Το ίδιο κάναμε και στο πρώτο μας παιδάκι, έτσι δεν χρειάστηκε να δώσουμε πολλά λεφτά. Όσοι μας ρωτάγανε τί θέλουμε να μας κάνουν, τους παραπέμπαμε στο κατάστημα και στην λίστα. Έβαζε ο καθένας όσα λεφτά ήθελε μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό και να ετοιμαστεί η παραγγελία μας! Βασικά θέλουμε ένα σετ κουίλτ, 2 σετ σεντόνια, συρταρίερα στην οποία πάνω θα βάλω την αλλάκτρα, παρκοκρέβατο + εξτένσιον και ένα βραστήρα (που ζεσταίνει γάλα και φαγητό). Επίσης θέλω όπως δήποτε μια καρέκλα που θα με βοηθήσει στον ασταμάτητο θηλασμό. Είδα μερικές εδώ αλλά είναι πανάκριβες!!!

Η γλύκόζη μου άρχισε να μην δείχνει καλά αποτελέσματα. Σήμερα ξύπνησα με 91 και με πρόγευμα μου βγήκε 145. Στις 5 Σεπτ έχω την δεύτερη καμπύλη ζαχάρου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Θα τα ρωτήσω όλα στο γιατρό μου γιατί το google δεν μου τα λέει καλά...

Τις εξετάσεις αυτές τις κάνω κάθε φορά που κάνω αιματολογικές , δηλ. περίπου κάθε 20-30 μέρες.

Από κιλά, επειδή δεν ζυγίζομαι καθόλου στο σπίτι, δεν ξέρω. Στις 11/8 ήμουν -2 κιλά από τις 18/7 και συνολικά -1 από την αρχή της εγκυμοσύνης. Τώρα θα ξαναπάμε την 1η Σεπτ (ερχόμενη Πέμπτη) και έχω την αίσθηση ότι έχω πάρει. Όπως έχω ξαναπεί, είχα ξεκινήσει την εγκυμοσύνη με 10+ παραπανίσια κιλά, οπότε έτσι εξηγείται ότι τώρα δεν παίρνω. Έτσι κι αλλιώς, έπρεπε να πάρω πολύ λίγα. Να δούμε τώρα που θα μπω στον έβδομο πώς θα πάει η κατάσταση.

Σκέφτομαι να του πω μήπως μου αυξήσει τον σίδηρο γιατί παίρνω μόνο ένα gynotardyferon.

Τα δωμάτια των παιδιών τα βάφετε εσείς ή παίρνετε κάποιον ελαιοχρωματιστή;

Εμενα δε.με καλυπτε το tartyferon και πηρα το ferosanol 3 τηνμ ημερα.

Αν ο άντρας σου εχει χερι η εσυ ξερεις βάψτε το μονοι σας, εμεις ειμαστε άσχετοι και θα παρουμε ελαιοχρωματιστή και εναν ειδικο που ζωγραφίζει σε τοίχους για το σχέδιο (το οποιο σχέδιο ειναι βρεφικό - παιδικο οχι εντελως μωρουδιακο)

Για εναν τοιχο που θελω να βαψω θα μου παρει 150 με δικα του υλικα, και ο ζωγράφος 200.

Εμεις μονοι μας θα το βαψουμε και θα βαλουμε αυτοκολλητα.ωραια που θα το ζωγραφίσετε!!

Γεια σας και από μένα. Πρώτη μέρα στην δουλειά μετά από 2 τέλειες βδομάδες μαζί με τον σύζυγο και γιό!!! Τους πεθύμησα ήδη!!!

Βλέπω αρχίσαμε με τα ψώνια. Τί καλά! Και εμείς πήγαμε σε δύο καταστήματα για να αποφασίσουμε από που θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε και καταλήξαμε ευτυχώς. Ανοίξαμε λίστα δώρων η οποία είναι για να κλείσει τον Νοέμβριο. Το ίδιο κάναμε και στο πρώτο μας παιδάκι, έτσι δεν χρειάστηκε να δώσουμε πολλά λεφτά. Όσοι μας ρωτάγανε τί θέλουμε να μας κάνουν, τους παραπέμπαμε στο κατάστημα και στην λίστα. Έβαζε ο καθένας όσα λεφτά ήθελε μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό και να ετοιμαστεί η παραγγελία μας! Βασικά θέλουμε ένα σετ κουίλτ, 2 σετ σεντόνια, συρταρίερα στην οποία πάνω θα βάλω την αλλάκτρα, παρκοκρέβατο + εξτένσιον και ένα βραστήρα (που ζεσταίνει γάλα και φαγητό). Επίσης θέλω όπως δήποτε μια καρέκλα που θα με βοηθήσει στον ασταμάτητο θηλασμό. Είδα μερικές εδώ αλλά είναι πανάκριβες!!!

Η γλύκόζη μου άρχισε να μην δείχνει καλά αποτελέσματα. Σήμερα ξύπνησα με 91 και με πρόγευμα μου βγήκε 145. Στις 5 Σεπτ έχω την δεύτερη καμπύλη ζαχάρου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Καλη αρχη Γιωτα!!!ξεκουραστηκες??

Εξυπνο και αυτο με τη λιστα:wink:

ποσο αγχωνομαι για την καμπυλη...δεν ειχα ζαχαρο στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα και παλι ανησυχω......

Ελα ολα καλα θα πανε!!μην αγχωνεσαι!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις κοιλιτσες! Σήμερα κάναμε την β επιπέδου και ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά!!! Ολά είναι φυσιολογικα και ζυγιζουμε 570 γρ! Μόλις συμπληρωσαμε την 23εβδομαδα. Κάναμε κ τα πρωτα ψώνια. 4φορμακια και 2σαλιαρες. Δεν κρατήθηκαν κορίτσια! Τα έχω εδώ και τα κοιταω. Zamia πονάκια δεν έχω. Sweetberry εμας το έβαψε ελαιοχρωματιστής και θα πάρουμε αυτοκόλλητα για τον τοίχο. Εχει φανταστικές προτάσεις στο sticky.gr!

Καλησπέρα στις κοιλιτσες! Σήμερα κάναμε την β επιπέδου και ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά!!! Ολά είναι φυσιολογικα και ζυγιζουμε 570 γρ! Μόλις συμπληρωσαμε την 23εβδομαδα. Κάναμε κ τα πρωτα ψώνια. 4φορμακια και 2σαλιαρες. Δεν κρατήθηκαν κορίτσια! Τα έχω εδώ και τα κοιταω. Zamia πονάκια δεν έχω. Sweetberry εμας το έβαψε ελαιοχρωματιστής και θα πάρουμε αυτοκόλλητα για τον τοίχο. Εχει φανταστικές προτάσεις στο sticky.gr!

Εμεις εχουμε αυριο την β επιπεδου! Αντε να δουμε εχω αγχωθει! Το sticky εχει υπεροχα αυτοκόλλητα θελω να σας δειξω και τις ζωγραφιές αλλα δεν ξερω πως να ανεβάζω φωτο εδω.

Καλημέρα μανούλες!! sweetberry με το καλο η β επιπεδου, να μας πεις τα νεα σου!!

απο χρωματα, κατεληξα τελικά σε ενα απαλο ροζ με γκρί και μάλλον θα βάλω και αυτόλλητα.

πονάκια έχω κάποιες στιγμές σαν σουβλιά αλλά το νιώθω μέσα στον κολπο...πολύ παράξενο.

Χθες το βράδυ έπεσε πολυ κλωτσίδι, η μπέμπα μας είχε κέφια μάλλον!

Με συγχωρείτε που εχω λιγο χαθεί αυτές τις μερες αλλά ετοιμάζουμε τον γάμο μας που ειναι την αλλη Τετάρτη και έχουμε λίγο τρέξιμο!

Σήμερα έχω και το πρώτο μάθημα τοκετού και θηλασμού, θα σας πω εντυπώσεις!

Σαμάνθα και εγώ πηρα τα πρώτα φορμάκια και εχω ξετρελαθεί τα κοιτάω ολη την ωρα!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

γεια σας μανουλες γεια σας κοιλιτσες...σημερα εκτος απο την ονομαστικη μου εορτη εγινε και κατι ευχαριστο σε στενο οικογενειακο περιβαλλον που αφορουσε θεμα υγειας κλπ και ειμαι super ψυχολογικα..αν και χθες ο μικρος μου εφαγε μια σαρα στο μπαλκονι και μελανιασε κατω απο το ματι και εφερα γιατρο ευτυχως δεν επαθε ΤΙΠΟΤΑ. αυριο εχουμε γιατρο εμεις..πονακια δεν εχω καποιες σουβλιες κολπικα ναι παρολο που δεν εχουμε επαφες γιατι δεν θελω δεν νιωθω καλα. και καποια μυικα πονακια δεξια αριστερα αλλα οχι ιδαιτερο θεμα... σε ποια εβδομαδα ειστε κοριτσια?? εγω 23κ3 νομιζω αυριο θα μ πει ακριβως ο γιατρος...... επισης τελικα δεν θα βαψω ετσι αποφασισα....ρουχα εχω πληρεστατα μπορω να πω απο τον πρωτο μου γιο και εποχη και φυλο ακριβως ιδια... τελειωσα με τη συρταριερα και το λικνο κρεβατι που ηθελα αυτα τα πηρα απο την stokke και τελικα ενω ειχα καροτσι επειδη το χρησιμοποιουμε για τον πρωτο μου γιο και θα συνεχισουμε εκλεισα το inglesina ottuto deluxe μπεζ χρωμα. μπανιερες μπιμπερο αποστειρωτες αν δεν θηλασουμε εχω οποτε τελειωσα οριστικα με αυτα. μεσα νοεμβρη ζητησα να ερθουν 1 μηνα και κατι πριν δλδ... αυτα τα νεα μου..για πειτε ποσων εβδομαδων ειμαστεεεε?????????????

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...