Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

εγω αυριο θα παω να ψωνισω τα δυο τρια πραγματακια που θελω τελικα να τελειωνω. και μεσα στην εβδομαδα το πηρα αποφαση να βαψω(να ερθει ο μαστορας να δει το χωρο κλπ) ... να τελειωνει και αυτο !

κι εγω λευκο θα το βαψω λευκο εκρου :)

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανουλιτσες μου!!και εμείς επιστρέψαμε απο διακοπες.. εμεις πηραμε πολυμορφικο κρεβατάκι. Με λικνο..ειχε και ντουλαπακια και μπαουλο και αλλαξιερα..οποτε ηταν πολλα σε ενα..δεν ξερω αν θα ειναι πρακτικα..πρωτο παιδι ειναι..θα φανει..οποτε δε λεω ειναι πρακτικο..στη πράξη θα δειξει.. εύχομαι απλα ν καναμε καλη Επιλογή γιατι θέλαμε να εξασφαλίσουμε και τη κουνια και το κρεβάτι το προεφηβικο..επισης για μπανακι μας εδωσαν ενα σαν καθισματακι το οποιο θα δούμε και αυτο κατα ποσο θα βολέψει στη χρηση..αν κ νομιζω οτι είναι για αργότερα..απο ρουχακια μονο κορμακια καμια 8 εχουμε παρει..φορμακια ακομα οχι..ειναι μεσα στις επόμενες αγορές.. καροτσι 2 σε ενα.. αλλα μετατρέπεται σε 3 σε ενα. Δηλαδή εχει κάθισμα αυτοκινήτου και το πορτ μπεμπε το οποιο σηκώνεται και γίνεται καροτσι.. σε καλη τιμη..αυτο το ειχα ξανα αναφερει..συγγνώμη για τα κορίτσια που το ξαναδιαβαζουν.. αυτα σε γενικες γραμμές..Τώρα τα υπόλοιπα οσον αφορα επιθεματα κλπ και οτι αλλο πιο ψιλο στην πορεια ειπαμε γιατι δεν ξέρουμε τι θα χρειαστεί..

Καλοριζικα μελιτουλα!!!ετσι ειναι...στην πορεια θα δουμε τι θα μας βολεψει την καθεμια!

Εμείς μάλλον θα το βάψουμε σε ουδέτερα χρώματα (απόχρωση του μπεζ ή γκρι ή μέντας) και θα έχω καδράκια με χρώμα, χρωματιστά μαξιλαράκια, ένα ωραία μαλακό χαλάκι (που να πλένεται στο πλυντήριο). Έτσι το έχω φανταστεί και μάλλον πρέπει να το βάζω στο πρόγραμμα γιατί θα πρέπει να μην μυρίζει μπογιά.

Ziliher χαλακι εχεις δει πουθενα???θελω να παρω και αυτο!το ειχα ξεχασει...

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μεχρι Μαρτη στανταρ δε θα ειναι στο δωματιο του...αλλα θα ηθελα να τα εχω ολα ετοιμα!!☺

Ziliher χαλακι εχεις δει πουθενα???θελω να παρω και αυτο!το ειχα ξεχασει...

Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μεχρι Μαρτη στανταρ δε θα ειναι στο δωματιο του...αλλα θα ηθελα να τα εχω ολα ετοιμα!!☺

Αυτά που πλένονται είναι από μια μάρκα που λέγεται Lorena Canals. Έχει διάφορα σχέδια και χρώματα. Το έχω δει σε διάφορα eshops και μερικά από αυτά είναι και σε έκπτωση.

Αυτή την εποχή έχει καλή έκπτωση και η Βιοκαρπέτ σε παιδικά χαλιά.

Θα δω και θα αποφασίσω - άλλωστε δεν επείγει.

StW9p2.png etcKp3.png

Αυτά που πλένονται είναι από μια μάρκα που λέγεται Lorena Canals. Έχει διάφορα σχέδια και χρώματα. Το έχω δει σε διάφορα eshops και μερικά από αυτά είναι και σε έκπτωση.

Αυτή την εποχή έχει καλή έκπτωση και η Βιοκαρπέτ σε παιδικά χαλιά.

Θα δω και θα αποφασίσω - άλλωστε δεν επείγει.

Θα ριξω μια ματια!!σε ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Κοιλιτσες!!!τι κανετε???

Εμεις σημερα ειχαμε ραντεβου με τον γιο μας!!μεγαλωσε το παιδι μας!!790γραμ ειναι!πολυ καλος για την εβδομαδα μας!Εχει παρει θεση!!βεβαια αυτο μπορει να αλλαξει παλι..αλλα μακαρι να μεινει εκει..

Τα πονακια χαμηλα,μεση,πλατη,προσαγωγους ειναι φυσιολογικά.

Απο κιλακια 5 εχουμε παρει καλα τα παμε:-)

Επομενο ραντεβου σε ενα μηνα..πολυ μακρια πλεον...παλι καλα που δινει κλωτσιες και ηρεμω...εχουμε και τα ψωνια του τον αλλο μηνα..αρα θα περάσουν γρηγορα οι μερουλες!!:-)

Φιλια σε ολες!!!!

Εμεις σημερα εχουμε ρεσιτάλ κλωτσιας και δεν μπορω να κοιμηθω με πιανει και μια ασφυξία δεν μπορω να αναπνεύσω. Την τριτη εχουμε β επιπεδου. Ειμαστε 23 εβδομαδων και 4 ημερων.

Σεπτεμβρη θα βαψουμε το δωματιο της μικρής και Οκτωβρη θα κανουμε καποια ψωνια κι εμεις να ειμαστε έτοιμοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημερα, εμεις δεν θα το βάψουμε το δωματιο γιατι Εν προλαβαίνουμε την κορη μου και γραφει τπυς τοίχους. Οποτε σε κανα 5αρι χρονια θα το βάψουμε Χαχα. Τελη οκτωβρη θα κανω το ξεκαθάρισμα στα ρουχα να δω ποσα ουδέτερα εχω κ ποσα θα χρειαστούμε.

Πεμπτη ραντεβου με γιατρο και πεμπτη επιστροφη στη δπυλεια για ενα μηνα και μετα αδεια. Περναει ο καιρος

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

Εμεις σημερα εχουμε ρεσιτάλ κλωτσιας και δεν μπορω να κοιμηθω με πιανει και μια ασφυξία δεν μπορω να αναπνεύσω. Την τριτη εχουμε β επιπεδου. Ειμαστε 23 εβδομαδων και 4 ημερων.

Σεπτεμβρη θα βαψουμε το δωματιο της μικρής και Οκτωβρη θα κανουμε καποια ψωνια κι εμεις να ειμαστε έτοιμοι.

Με το καλο sweetberry η εξεταση!!!!θα χορτασεις να βλεπεις το νινακι σου!!!!

Εμενα δεν με εψει ενοχλησει τοσο πολυ με τις κλωτσιές του στον υπνο μου...αλλα πολλές φορές με πιανει δύσπνοια...νιωθω οτι πνιγομαι...θελω αερα..

Καλημερα, εμεις δεν θα το βάψουμε το δωματιο γιατι Εν προλαβαίνουμε την κορη μου και γραφει τπυς τοίχους. Οποτε σε κανα 5αρι χρονια θα το βάψουμε Χαχα. Τελη οκτωβρη θα κανω το ξεκαθάρισμα στα ρουχα να δω ποσα ουδέτερα εχω κ ποσα θα χρειαστούμε.

Πεμπτη ραντεβου με γιατρο και πεμπτη επιστροφη στη δπυλεια για ενα μηνα και μετα αδεια. Περναει ο καιρος

Ντιακανα!τι κανεις κοριτσι μου??ξεκινας και εσυ δουλιτσα αλλαγια λιγο εε??κ

Θα περάσουν γρηγορα οι μερες!

Βρε τη μικρη δεν παιζεται!!ζωγραφος θα γινει☺

Οι υπολοιπες κοιλιτσες τι κανουν?????????

Κι εμείς καλά είμαστε! Μάλλον η μπέμπα είναι πιο απογευματο-βραδυνός τύπος και οι κλωτσιές/μπουνιές αρχίζουν μετά το μεσημέρι συνήθως. :)

Το ραντεβού με τον γιατρό μας είναι την Πέμπτη. Για να δούμε αν θα το έχουμε πιάσει το κιλό...

Οι εξετάσεις μου βρήκαν πολύ καλές. Ανέβηκαν ελαφρώς ο αιματοκρίτης (33,7) και η αιμοσφαιρίνη (11,1), η TSH είναι στο 1,07, το σάκχαρο στο 87 και η γλυκοζυλιωμένη στο 4,6. Για τα δυο τελευταία είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη γιατί φαίνεται να γλιτώνω πάλι την ινσουλίνη. Από τα υπόλοιπα, με προβλημάτισε μια τιμή που έχει να κάνει με το συκώτι (sgpt) που ήταν αυξημένη και κάπως το ουρικό οξύ που ήταν χαμηλότερη η τιμή του από το κατώτατο φυσιολογικό. Θα μας πει ο γιατρός μας ελπίζω τι συμβαίνει.

StW9p2.png etcKp3.png

κι εγω θα κανω εξετασεις αυτο το μηνα (λογικα)ειχε πεσει πολυ ο αιματοκριτης μου 30 η 31 και μου εδωσε 3 gynotradyferon /ημερα. ελπιζω να εχει ανεβει.και σκεφτομαι και την καμπυλη ζαχαρου γιατι μου ειπε 25με 26η εβδομαδα θα την κανεις(αρα σε 10-12 μερες περιπου) ...οσο σκεφτομαι εκεινη τη γλυκοζη αναγουλιαζω μονο στην ιδεα....

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Εχώ καιρό να γράψω. Ειχαμε λίγο τρέξιμο ,πρωτα ο γάμος μετα διακοπές. Τώρα μπήκαμε παλι στην καθημερινοτητα. Αύριο πάμε για την β επιπέδου κ είμαι πολύ χαρούμενη αλλά κ αγχωμενη. Η μικρή έχει εδώ κ 2 εβδομαδες δίνει το παρών καθημερινά και είναι τόσο τέλεια αίσθηση!! Εμείς απο ψώνια δεν πήραμε κάτι, είπαμε απο εβδομαδα, μετα τον μεγαλο υπέρηχο δηλαδή. Μονο το δωμάτιο της μικρής βαψαμε μαζί με το σπίτι πριν το γαμο. Αυτά τα ολίγα! Α, απο εξετάσεις ευτυχώς όλα φυσιολογικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...