Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Μαλλον το trilogy που λες ειναι το 3 σε 1 , υπαρχει και το σκετο που ειναι σχεδον μιση τιμη.

Ειμαι αναμεσα σε αυτοκ μακλαρεν. ( τα perperego στα ιδια χαρακτηριστικα με το inglesina βγαινουν πιο ακριβα)

Τα peg perego δίνουν όμως δώρο μια τσάντα (αλλαξιέρα) και τη βάση και το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ. Οπότε ίσως να βγαίνουν στο ίδιο κόστος. ο λόγος που προτιμώ το inglesina είναι γιατί έχει μεγαλυτερες ρόδες και μου φαίνεται πιο πρακτικό για τους ανώμαλους δρόμους (και πεζοδρόμια) που θα πηγαίνουμε.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα για εμενα(το inglesina) περα απο την ποιοτητα οτι δεν σπαει δηλαδη ,την ευκινησια του καροτσιου στο δρομο στο χορταρι κλπ το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του ειναι οτι κλεινει με ενα χερι... ειναι το μοναδικο που κλεινει με ενα χερι ...γιατι πχ στον παιδιατρο να πας που το παιδι μεχρι τους 10 μηνες θελει καθε μηνα παιδιατρο στανταρ αν δεν εχει ισοπεδο ανσασερ με εδαφος και εχει σκαλες χρειαζεσαι οπωςδηποτε δευτερο ατομο να κλεισει το καροτσι και αν δεν κλεινει με ενα χερι παιδευεσαι..η αν δεν χωραει στο ανσασερ κλπ.... ειναι παρα πολλα που εγω εχοντας ηδη ενα παιδι σκεφτομαι και μπορω να συγκρινω.ομως ειναι και θεμα γουστου αλλα ειναι και το οικονομικο δεν το συζητω οσο κανει το πολυκαροτσι αυτο ειναι ο βασικος μισθος οποτε οτι μπορει το καθε νυκοκυριο ......

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Επίσης μου ειπαν για τα kiddoκαλασχολια αλλα δεν εχω δει απο κοντα.

Αραγε ποια αλλα ειναι τα βασικα ψωνια εκτος καροτσι, καθισμα κρεββατακι αλλαξιερα κλπ??

Επίσης μου ειπαν για τα kiddoκαλασχολια αλλα δεν εχω δει απο κοντα.

Αραγε ποια αλλα ειναι τα βασικα ψωνια εκτος καροτσι, καθισμα κρεββατακι αλλαξιερα κλπ??

Για την αλλαξιέρα ως έπιπλο, δεν την θεωρώ απαραίτητη αν πχ η ντουλάπα του δωματίου έχει ραφάκια και συρτάρια. Υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα καταστήματα αλλαξιέρες που προσαρμόζονται ακόμα και στο κάγκελο του κρεβατιού. Εγώ έτυχε να έχω μια συρταριέρα από ΙΚΕΑ και θα χρησιμοποιήσω αυτά τα συρτάρια.

Εγώ ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν κι άλλα παιδάκια, τι γίνεται με το μπανάκι. Στην αρχή το πλένουμε λίγο (μέχρι να πέσει ο οφαλός) και μπορούμε και στο νιπτήρα υποθέτω... Έχω δει ομως σε καταστήματα βρεφικών 1. μικρά μπανάκια - σαν λεκάνες στην ουσία γιατί δεν τρέχει το νερό, 2. μπανάκια, πτυσσόμενα ή μη, που μπαίνουν μέσα στην μπανιέρα, και προφανώς θα σκύβουμε, 3. μεγαλύτερες μπανιερίτσες που εφαρμόζουν στο χείλος της δικής μας μπανιέρας, οπότε είναι σε καλύτερο ύψος, και 4. κάτι άλλα πλαστικά ή πετσετέ που τα βάζουμε στην πλατούλα του μωρού για να μην γλιστράει. Τι βολεύει πιο πολύ; Από πόσων μηνών;

StW9p2.png etcKp3.png

Και είναι μια απόφαση που θα πάρω μόνη μου μου φαίνεται γιατί ο άντρας μου θέλει ΚΑΘΕ φορά σεμινάριο να ξεχωρίσει το πορτ μπεμπέ από το καρότσι, το τράβελερ από το ρηλάξ, την κούνια από το παρκοκρέβατο... πολλές άγνωστες λέξεις και βαριέται ο καημένος! χαχαχ

Axaxaaaa εμένα εχει γίνει ειδικός στα καρότσια κ καθισματακια αυτοκινήτου!!

Χιχιχι ποσο ωραια τα λες!!και εγω εκανα αρκετα μαθηματα στις αρχες!!:wink:

καλησπερα μανουλες....τι κανετε???βλεπω σκεφτοσαστε πλεον τι ψωνια να κανετε ε? εγω το ειχα πει και σε παλιο ποστ οτι ειναι οτι καλυτερο το inglesina trilogy αλλα και ακριβο.. 630 ευρω το πηρε μια φιλη απο τα prenatal τελευταιο εκθεσιακο κομματι.εγω πλεον εχω stokke που επισης ειναι ποιοτικο αλλα και πολυ ακριβο δεν αξιζει στις μερες μας μια τετοια δαπανη πιστευω...απο εκει και περα εγω επειδη ιανουαριο του 2015 γεννησα τον πρωτο μου γιο εχω οτι χρειαζομαι απο ρουχα και θα κατεβασω να πλυνω τα ρουχαλακια εσωτερικα εξωτερικα αργοτερα προς το τελος οκτωβριου.(ειναι και πολλα γιατι δεν στεγνωναν μεσα στο χειμωνα και εχω αρκετη δουλεια). και μαλλον αρχες νοεμβρη αφου εχω βαψει θα στησω το δωματιο του! :) εσεις σκεφτηκατε ποτε περιπου θα τα στησετε ολα???

Μια χαρα που εχεις ηδη τα πραγματακια του!!!

Μεγαλο προβλημα σχετικα με το στεγνωμα των ρουχων...

Εγω σκεφτομαι μεσα στον Οκτωβριο...να τα εχω ετοιμα..αγχωνομαι μηπως γινει τιποτα και γεννησω πιο γρηγορα..

Εμεις επειδη δεν εχουμε πολλες επιλογες στο δωματιο αναγκαστικά μετρησαμε που θα μπει το καθένα.

Το δωματιο του λεμε τον αλλο μηνα να το βάψουμε..

Μαλλον το trilogy που λες ειναι το 3 σε 1 , υπαρχει και το σκετο που ειναι σχεδον μιση τιμη.

Ειμαι αναμεσα σε αυτοκ μακλαρεν. ( τα perperego στα ιδια χαρακτηριστικα με το inglesina βγαινουν πιο ακριβα)

Ζαντενα το σκέτο οντως εχει τη μιση τιμη.αν δε τα χρειαζεσαι τα αλλα πραγματα εχει καλη τιμη.

Εμενα με προβληματιζε το καθισματακι αυτοκινήτου μονο..ειναι σχεδον για ενος έτους..

Τα peg perego δίνουν όμως δώρο μια τσάντα (αλλαξιέρα) και τη βάση και το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ. Οπότε ίσως να βγαίνουν στο ίδιο κόστος. ο λόγος που προτιμώ το inglesina είναι γιατί έχει μεγαλυτερες ρόδες και μου φαίνεται πιο πρακτικό για τους ανώμαλους δρόμους (και πεζοδρόμια) που θα πηγαίνουμε.

Οντως ziliher τα peg perego δινουν αυτα τα δωρακια.και το inglesina εχει μονο τη τσαντα.δεν εχει το στρωμα και τη βαση.

Παντος στα κρατηματα πιο πολυ μας αρεσε το pegperego..αλλα το υφασμα και το κλεισιμο μας αρεσε απο το inglesina.αρα καταληγουμε εκει..

Για την αλλαξιέρα ως έπιπλο, δεν την θεωρώ απαραίτητη αν πχ η ντουλάπα του δωματίου έχει ραφάκια και συρτάρια. Υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα καταστήματα αλλαξιέρες που προσαρμόζονται ακόμα και στο κάγκελο του κρεβατιού. Εγώ έτυχε να έχω μια συρταριέρα από ΙΚΕΑ και θα χρησιμοποιήσω αυτά τα συρτάρια.

Εγώ ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν κι άλλα παιδάκια, τι γίνεται με το μπανάκι. Στην αρχή το πλένουμε λίγο (μέχρι να πέσει ο οφαλός) και μπορούμε και στο νιπτήρα υποθέτω... Έχω δει ομως σε καταστήματα βρεφικών 1. μικρά μπανάκια - σαν λεκάνες στην ουσία γιατί δεν τρέχει το νερό, 2. μπανάκια, πτυσσόμενα ή μη, που μπαίνουν μέσα στην μπανιέρα, και προφανώς θα σκύβουμε, 3. μεγαλύτερες μπανιερίτσες που εφαρμόζουν στο χείλος της δικής μας μπανιέρας, οπότε είναι σε καλύτερο ύψος, και 4. κάτι άλλα πλαστικά ή πετσετέ που τα βάζουμε στην πλατούλα του μωρού για να μην γλιστράει. Τι βολεύει πιο πολύ; Από πόσων μηνών;

Εμεις θα παρουμε σιφονιερα και εχει απο πανω αλλαξιερα..πιστευω εως 5-6μηνων να μας βολεψει..

Αυτο με το μπανακι που εχεις αναφέρει...εγω σκεφτομουν αυτο που εφάπτεται στη μπανιερα μας. Αλλα θα μας πιανει η μεση μας...:rolleyes:

Το πετσετε που ειπες νομιζω πως ολα τα μπανακια το εχουν για να καθεται το μωρακι και να μη γλιστραει.

Διαφημίσεις

προσπαθώντας να απαντήσω σε όλες τις γλυκές μανούλες για εμένα απαραίτητα είναι το καθισμα αυτοκινητου και το καρότσι,κρεβάτι μωρού, ένα μέρος για τα πράγματα του είτε ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ είτε ντουλάπα(γιατί μεταξύ μας εγώ τώρα που είναι 19 μηνών και ο δικός μου τον αλλάζω εδώ και αρκετό καιρό στο κρεβάτι μου η στον καναπέ δεν είναι για αλλάξιερες σκαρφάλωνει κουνιεται φωνάζει από 6 μηνών τον αλλάζω στο κρεβάτι είναι επικίνδυνη η αλλάξιερα ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ) και πότε σε αυτήν χωρίς επιβλεψη, έπειτα τα ρούχα ο Σάκος εξόδου, ρήλάξ, και αν δεν θηλασει η μαμά μπουκάλια αποστειρωτη Θέμος πιπιλες κλπ, αν θηλασει επιθεματα και μια κρέμα για το στήθος. χοντρικά αυτά. τώρα για το μπανιέρο καλό είναι μέχρι τους 6 μήνες να μην ακουμπάει το μωρό στο πλαστικό της μπανιέρα οπότε μια πετσέτα (γλιστρα) η απλή πετσέτα θα βοηθήσει ώστε το μωρό να μην έχει επαφή με το πλαστικό άμεση. αν το μπάνιο σας έχει θέρμανση κανονικά και ανετο νηπτηρα εγώ θα έλεγα ότι μετά τον 2ο μήνα θα μπείτε σε μπανιέρα. γιατί το καθημερινό μπανακι του μωρού όσο είναι μικρό βολεύει στο νηπτηρα. αν όμως για πολλούς λόγους δεν θα το κάνετε εκεί μπανιο τότε μια απλή μπανιέρα μωρού θα βοηθήσει για το μπάνιο του το ντυνεις μετά το μπανακι και πετάς το νερό της μπανιέρας δεν είναι κάτι. γιατί κ έγω πέρσι που νοικιαζα τον έκανα μπάνιο σε μπανιέρα αλλάξιερα μέσα στο δωμάτιο του μετέφερα νερό σε κατάλληλη θερμοκρασία κλπ. φέτος που μπήκαμε σπίτι μας δεν χρειάζεται.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλημέρα, άχρηστα για μενα η συρταριερα με την αλλαξιερα που εφάπτεται, την κορη μου την άλλαζα παντα στο κρεββατι βάζοντας ενα σέλτεδακι με το πλαστικό απο κατω για τυχόν ατυχήματα. Ειχα δανειστεί μια μπανιέριτςα μια φορα την έπλυνα εκει οταν στέκονταν στο ποπό της, στην αρχη την εκανα μπανιο στο νιπτήρα κ μετα καθιστή σε ενα σκαμπό κ στα ποδια μου το παιδι ένιωθα οτι ειναι ασφαλές ετσι στα ποδια μου. Πηρα κουνια απλη αλλα καλο στρώματακι. Το δωματιο της τωρα το φτιαχνω σιγα σιγα, εχω βαλει το παιδικο μου κρεββατι κ αργοτερα θα παρω κουκετα οταν θα ερθει η ωρα να παει κ ο μπεμπης στο δωματιο. Βασικα το πιο σοφό που μου ειπαν τοτε σαν πρωτομανουλα ειναι οταν γεννηθεί το μωρο κ δεις οτι το χρειάζεσαι παρτο γιατι δεν ξερεις τι θα ειναι χρήσιμο η άχρηστο, ο καθενας μας εχει διαφορετικό τροπο ζωης. Λίκνο δεν ηθελα γιατι να δωσω λεφτα για ενα πραγμα οπου δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτε. Εκμεταλλευτείτε οτι εχει ο καθε γνωστός σας.

Εγω ειχα κ εχω 3 καρότσια, ενα που το έδωσαν στη μαμα μου κ το ειχα μόνιμα στο χωριο αλλα πολυ μεγαλο κ βαρυ, έδωσαν κ στη πεθερα μου ενα τεράστιο καροτσι κ δεν βολευε κ δεν χώραγε με τπτ στο ασανσέρ κ στο αμαξι μου κ ετσι πηρα της chicco 3 σε 1 το οποιο το βρηκα σε προσφορα στα 300 ευρω. Μην βιαστείτε να παρετε καροτσι καθε τρεις κ λιγάκι βαζουν πακέτα προσφορών κ απο βδομαδα σε βδομαδα αλλάζουν τιμες αναλογα το πακετο.

Κ αυτα ερχονται σε διάστημα 2 εβδομάδων , μεχρι να σαραντισοθμε δεν χρειαζεται το καροτσι.

Βεβαια παντα με τα οικονομικά του καθε ζευγαριού.

Καλες αγορές

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Καλες αγορες σε ολες!!

απο ρπυχα πηρα 10 φορμακια ζαρα που ηταν προσφορα και 5 ολοσωμα με ποδαρακι αα και κατι καλτσες h&m. Αυτα απο ρουχα

Σαμπουαν θα.αρχισω με.frezyderm και βλεπουμε, ειναι κ ακριβα τα ατιμα!!

Καλημερα μανουλες!!! Πως ειστε σημερα;

Για αγορες που λετε, κ εμεις απο τον αλλο μηνα θα αρχισουμε σιγα σιγα. Κρεβατακι ειμαι αναμεσα σε πολυμορφικο κ σε κουνια/κρεβατακι που το κρατας μεχρι 6 ετων περιπου. Δεν ξερω εσεις τι λετε; Για αρχη θα εχω καλαθουνα.

Απο αλλαξιερα, εχω μια συρταριερα αρκετα μεγαλη απο ικεα που θα βαλω πανω ενα στρωματακι αλλαξιερας κ νομιζω θα ειναι μια χαρα.

Κ για μπανακι εχω ενα που εφαπτεται στη μπανιερα.. Ρουχαλακια της εχω παρει 4-5 φορμακια μεχρι τώρα κ 2κορμακια ολοσωμα.

Χρωμα στο δωματιο δεν εχω αποφασισει ακομα; Καμια ιδεα;;; :)

Ζαμιακο μου, ναι τελος οι διακοπες μαζευτηκαμε. Εσεις; Ξεκινησες τη δουλεια; Ολα καλα;

Τα μαθηματα ειναι Τριτη Τεταρτη Πεμπτη 5-7. Ειναι απο το my new baby κ θα γινουν στο Μαρουσι. Αν θες μπες στη σελιδα τους εχει πληροφοριες. Την τριτη μιλανε για τον τοκετο, τις ανασες κτλ την τεταρτη για τον θηλασμο κ την πεμπτη περιποιηση μωρου.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημέρα, άχρηστα για μενα η συρταριερα με την αλλαξιερα που εφάπτεται, την κορη μου την άλλαζα παντα στο κρεββατι βάζοντας ενα σέλτεδακι με το πλαστικό απο κατω για τυχόν ατυχήματα. Ειχα δανειστεί μια μπανιέριτςα μια φορα την έπλυνα εκει οταν στέκονταν στο ποπό της, στην αρχη την εκανα μπανιο στο νιπτήρα κ μετα καθιστή σε ενα σκαμπό κ στα ποδια μου το παιδι ένιωθα οτι ειναι ασφαλές ετσι στα ποδια μου. Πηρα κουνια απλη αλλα καλο στρώματακι. Το δωματιο της τωρα το φτιαχνω σιγα σιγα, εχω βαλει το παιδικο μου κρεββατι κ αργοτερα θα παρω κουκετα οταν θα ερθει η ωρα να παει κ ο μπεμπης στο δωματιο. Βασικα το πιο σοφό που μου ειπαν τοτε σαν πρωτομανουλα ειναι οταν γεννηθεί το μωρο κ δεις οτι το χρειάζεσαι παρτο γιατι δεν ξερεις τι θα ειναι χρήσιμο η άχρηστο, ο καθενας μας εχει διαφορετικό τροπο ζωης. Λίκνο δεν ηθελα γιατι να δωσω λεφτα για ενα πραγμα οπου δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτε. Εκμεταλλευτείτε οτι εχει ο καθε γνωστός σας.

Εγω ειχα κ εχω 3 καρότσια, ενα που το έδωσαν στη μαμα μου κ το ειχα μόνιμα στο χωριο αλλα πολυ μεγαλο κ βαρυ, έδωσαν κ στη πεθερα μου ενα τεράστιο καροτσι κ δεν βολευε κ δεν χώραγε με τπτ στο ασανσέρ κ στο αμαξι μου κ ετσι πηρα της chicco 3 σε 1 το οποιο το βρηκα σε προσφορα στα 300 ευρω. Μην βιαστείτε να παρετε καροτσι καθε τρεις κ λιγάκι βαζουν πακέτα προσφορών κ απο βδομαδα σε βδομαδα αλλάζουν τιμες αναλογα το πακετο.

Κ αυτα ερχονται σε διάστημα 2 εβδομάδων , μεχρι να σαραντισοθμε δεν χρειαζεται το καροτσι.

Βεβαια παντα με τα οικονομικά του καθε ζευγαριού.

Καλες αγορές

συμφωνώ και για την αλλάξιερα και για την μπανιέρα :) και γενικά όταν έχεις ήδη ένα παιδί τα ξέρεις διαφορετικά τα πράγματα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Για αγορες που λετε, κ εμεις απο τον αλλο μηνα θα αρχισουμε σιγα σιγα. Κρεβατακι ειμαι αναμεσα σε πολυμορφικο κ σε κουνια/κρεβατακι που το κρατας μεχρι 6 ετων περιπου. Δεν ξερω εσεις τι λετε; Για αρχη θα εχω καλαθουνα.

Απο αλλαξιερα, εχω μια συρταριερα αρκετα μεγαλη απο ικεα που θα βαλω πανω ενα στρωματακι αλλαξιερας κ νομιζω θα ειναι μια χαρα.

Κ για μπανακι εχω ενα που εφαπτεται στη μπανιερα.. Ρουχαλακια της εχω παρει 4-5 φορμακια μεχρι τώρα κ 2κορμακια ολοσωμα.

Ζαμιακο μου, ναι τελος οι διακοπες μαζευτηκαμε. Εσεις; Ξεκινησες τη δουλεια; Ολα καλα;

Τα μαθηματα ειναι Τριτη Τεταρτη Πεμπτη 5-7. Ειναι απο το my new baby κ θα γινουν στο Μαρουσι. Αν θες μπες στη σελιδα τους εχει πληροφοριες. Την τριτη μιλανε για τον τοκετο, τις ανασες κτλ την τεταρτη για τον θηλασμο κ την πεμπτη περιποιηση μωρου.

αν είχα κορίτσι θα το έκανα γκρι ροζ το δωμάτιο!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Αναστελλα αρχισα παλι τη δουλεια..ασε δυσκολα..υπομονη κανω..

Αυριο εχουμε ραντεβου με τον μπουμπουκο μας!!!:-) :-) :-) ανυπομωνουμε να τον δουμε!!εχουμε ενα μηνα τωρα...

Σε ευχαριστω για τα μαθηματα!

Θα πας??σα να με βολεύει να ερθω!:-)

Εγω κοριτσια την συρταριερα θα την παρω επειδη δεν εχουμε χωρο για τα ρουχα του μωρου..και επι ευκαιρία εχει και την αλλαξιερα απο πανω:wink: η οποια γνωριζω πψς μετα το 6μηνο ειναι επικινδυνη..

Για χρωματακι λεμε απαλο λαχανι με εκρου και θα βάλουμε ταπετσαρία η αυτοκολλητα.:-)

Εμεις ρουχαλάκια δεν εχουμε παρει ακομη....βασικα τιποτα στη ουσία..απο τον αλλο μηνα ξεκιναμε τα ψωνακια μας!!

Εγω οπως ειπα και πιο πανω θα παρουμε απλη κουνια που γινεται κρεβατακι...στα πολυμορφικα μου φανηκε μικρη η κουνια..

Ασε που μετα θελουμε αλλο στρωμα..ενω αν παρεις κουνια/κρεβατι περνεις ενα στρωματακι.

Γεια σας μανουλιτσες μου!!και εμείς επιστρέψαμε απο διακοπες.. εμεις πηραμε πολυμορφικο κρεβατάκι. Με λικνο..ειχε και ντουλαπακια και μπαουλο και αλλαξιερα..οποτε ηταν πολλα σε ενα..δεν ξερω αν θα ειναι πρακτικα..πρωτο παιδι ειναι..θα φανει..οποτε δε λεω ειναι πρακτικο..στη πράξη θα δειξει.. εύχομαι απλα ν καναμε καλη Επιλογή γιατι θέλαμε να εξασφαλίσουμε και τη κουνια και το κρεβάτι το προεφηβικο..επισης για μπανακι μας εδωσαν ενα σαν καθισματακι το οποιο θα δούμε και αυτο κατα ποσο θα βολέψει στη χρηση..αν κ νομιζω οτι είναι για αργότερα..απο ρουχακια μονο κορμακια καμια 8 εχουμε παρει..φορμακια ακομα οχι..ειναι μεσα στις επόμενες αγορές.. καροτσι 2 σε ενα.. αλλα μετατρέπεται σε 3 σε ενα. Δηλαδή εχει κάθισμα αυτοκινήτου και το πορτ μπεμπε το οποιο σηκώνεται και γίνεται καροτσι.. σε καλη τιμη..αυτο το ειχα ξανα αναφερει..συγγνώμη για τα κορίτσια που το ξαναδιαβαζουν.. αυτα σε γενικες γραμμές..Τώρα τα υπόλοιπα οσον αφορα επιθεματα κλπ και οτι αλλο πιο ψιλο στην πορεια ειπαμε γιατι δεν ξέρουμε τι θα χρειαστεί..

Εμείς μάλλον θα το βάψουμε σε ουδέτερα χρώματα (απόχρωση του μπεζ ή γκρι ή μέντας) και θα έχω καδράκια με χρώμα, χρωματιστά μαξιλαράκια, ένα ωραία μαλακό χαλάκι (που να πλένεται στο πλυντήριο). Έτσι το έχω φανταστεί και μάλλον πρέπει να το βάζω στο πρόγραμμα γιατί θα πρέπει να μην μυρίζει μπογιά.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...