Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσόπουλα, τι κανετε?

Εγω ξυπνησα χαράματα σημερα οπως βλεπετε και τωρα τελευταια καθε μερα ετσι με παει, άστατος υπνος εντελως. Μαλλον εχω αγχος...

Εχω φαει το ιντερνετ με παιδικά επιπλακια ρουχαλάκια και ιδεες για παιδικο δωματιο, το μονο που δεν ξερω ειναι το φυλλο του μωρού Χαχαχα λεπτομερειες.

Χαζεύω τον Nathan Makris στο fb ειναι ζωγράφος παιδικών δωματίων ο τυπος ειμαι απίστευτος δεν ξερω τι τιμες εχει ομως. Τι ωραια διαδικασια βρε κοριτσια πολυ παραμυθένια.

Πω πω Demi τι ηταν αυτο που σου τυχε εδω αγχωνόμαστε ετσι κι αλλιως ειναι να μας φορτώνουν και με αλλα. Τραγικα λαθη αλλα δυστυχως πολλες εχουμε καεί απο λαθη ιατρών τι να πεις. Κριμα. Τελος καλο ομως ολα καλα αυτο μετραει οτι εσυ και τα μωρακια ειστε καλα.

Καποια κοπελα με ρωτησε για τους τοξοτες και χαρακτηριστικά, ασε εγω τους αγαπω ειναι αισιόδοξα εχουν χιούμορ η χαρα της ζωης δεν τους βλεπεις κατσουφιασμενους ποτε, έξυπνοι γοητευτικοί χαχα τι αλλα να πω? τυχεροι εκ φύσεως. Οι αντρες δε ελεύθερα πνεύματα πολυ μπροστα αγαπούν τις γυναικες και παιχνιδιαριδες, οι γυναικες καλες φιλες ανοιχτόμυαλες τους αρεσει το γλέντι η παρεα η καλη ζωη.

Οποτε τα παιδακια μας με το καλο θα ειναι πολυ χαρισματικά οπως καταλαβαίνετε! Χεχε.

Oυαουυυυυυυ!!!καλε τι παιδια θα κανουμε!!!!!!!:D:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα κοριτσια!

Panatheo ειχα προτείνει κ εγω για γκρουπάκι στο fb αλλα επειδη η ζαμια δεν εχει το αφησα. Οπως ειπες οι ολες η καμμια!

Πολυ ζεστη και εμεις την καταλαβαίνουμε περισσοτερο. Κανω δροσερά ντους αλλα κ παλι μετα σκάω.

Πλησιάζουν οι μερες που θα δουμε ποσο μεγάλωσαν τα μικρα μας.

Οντως τρελη ζεστη.........και σκεψου να λιωνεις στο αμαξι μεσα στη κινηση....:|

Ερχεται τριημερο και χαιρομαι πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!! Βλέπω όλες είστε μια χαρά και ελπίζω ετσι να συνεχιστεί! Εχω ραντεβου την Τετάρτη για αυχενική και εχω πολυ άγχος!! Μακάρι να ειναι ολα καλα! Για να ηρεμήσω θα με παει ο αντρουλης μου τριήμερο στο Πηλιο. Πολυ ζέστη κορίτσια!! Εχουμε και τις προετοιμασίες για τον γάμο και δεν αντέχω καθολου!! Και εχω κ εγω αϋπνίες... Σαν το ζόμπι γυρνάω μες την νύχτα!!

Samantha μου καλησπερα! Μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου, και η αυχενικη μια χαρα θα παει δεν ειναι τιποτα. Αγχωνεσαι κι εσυ ε? τι θα κανουμε με το αγχος και τις αϋπνίες?

Πηλιο σε βρισκω μια χαρα φιλεναδα εμενα ουτε μεχρι τη Λούτσα δεν με παει. Χαχαχα!

Θα περασετε καταπληκτικά μην κουραζεσαι εκει με τιποτα φατε πιείτε (νερο η χυμους εσυ) και περάστε ομορφα! Αχ το Πηλιο <3

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Κοριτσαρες Γειά σας και χαρά σας!!!! Σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά είμαι από τις τυχερές που οι διακοπές μου έχουν ξεκινήσει και είμαι στην φανταστική εξοχή και μου είναι δύσκολο να γράφω κάθε μέρα!!

Sweetberry, και γω εδώ και πάρα πολύ καιρό ξυπνάω 5 και ξανακοιμαμαι κατά τις 7.30, οπότε να κάνουμε παρέα! Χαχαχα!!! Χάρηκα και εκνευριστικά με το λάθος που κάνανε στην demi, όμως τέλος καλό όλα καλά! Και φυσικά τα πηρα τρελα με τον κ@λογιατρο τον άλλο την φίλης με το λάθος που έγινε με το μωρακι.. Δυστυχώς υπάρχουν και κομπογιανιτες...πολλές ευχές για τα καλύτερα αποτελέσματα σε όσες περιμένουν εξετάσεις και υπομονή σε όσες αναμένουν να δουν τα βλαστάρια τους! Εγώ έχω ακόμα μέχρι τις 7 Ιουλίου που είναι το επόμενο ραντεβού, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο γιατί μέσα σε δύο βδομάδες το είδα 3 φορές λόγω ενός μικρού προβλήματος που είχα!

Σας γλυκοφιλω όλες!!!!!

ve92.png

καλησπερα κοριτσια!!

καλα να περασετε οσες πατε διακοπες!! κι εγω ανυπομονω να περασει ο καιρος για να παω στο χωριο μου!! να κανω και μπανακια, αν φυσικα με αφησει ο γιατρος..

samantha ποτε με το καλο ειναι ο γαμος?? ο δικος μου ειναι 20 Αυγουστου αλλα επειδη τον εχουμε κανονισει εδω κι ενα χρονο τα εχω σχεδον ολα ετοιμα!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες Γειά σας και χαρά σας!!!! Σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά είμαι από τις τυχερές που οι διακοπές μου έχουν ξεκινήσει και είμαι στην φανταστική εξοχή και μου είναι δύσκολο να γράφω κάθε μέρα!!

Sweetberry, και γω εδώ και πάρα πολύ καιρό ξυπνάω 5 και ξανακοιμαμαι κατά τις 7.30, οπότε να κάνουμε παρέα! Χαχαχα!!! Χάρηκα και εκνευριστικά με το λάθος που κάνανε στην demi, όμως τέλος καλό όλα καλά! Και φυσικά τα πηρα τρελα με τον κ@λογιατρο τον άλλο την φίλης με το λάθος που έγινε με το μωρακι.. Δυστυχώς υπάρχουν και κομπογιανιτες...πολλές ευχές για τα καλύτερα αποτελέσματα σε όσες περιμένουν εξετάσεις και υπομονή σε όσες αναμένουν να δουν τα βλαστάρια τους! Εγώ έχω ακόμα μέχρι τις 7 Ιουλίου που είναι το επόμενο ραντεβού, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο γιατί μέσα σε δύο βδομάδες το είδα 3 φορές λόγω ενός μικρού προβλήματος που είχα!

Σας γλυκοφιλω όλες!!!!!

Να ενώσουμε τα άγχη μας? χεχε. Αστα τι ειναι αυτο με το ξυπνημα στα άγρια χαράματα. Και την υπόλοιπη μερα ειμαι σαν κοτοπουλο.

Απόλαυσε τις διακοπες σου και μην αγχωνεσαι συντομα θα δεις το μικρούλη σου και ολα θα ειναι καλα. Και εγω εχω 8 του μηνα ραντεβου :)

Κοριτσια οι υπόλοιπες που θα πατε διακοπες? μπάνια θα κανετε? εχω ακουσει απαγορεύεται ηλιοθεραπεία και μονο καθαρα νερα αυστηρά.

Εμεις θα παμε στο χωριο του αντρα μου στην Ελαφονησο σε ενα χωριο πιο εξω δλδ που περνας με το καραβάκι τον Ιουλιο που θα εχει αδεια.

καλησπερα κοριτσια!!

καλα να περασετε οσες πατε διακοπες!! κι εγω ανυπομονω να περασει ο καιρος για να παω στο χωριο μου!! να κανω και μπανακια, αν φυσικα με αφησει ο γιατρος..

samantha ποτε με το καλο ειναι ο γαμος?? ο δικος μου ειναι 20 Αυγουστου αλλα επειδη τον εχουμε κανονισει εδω κι ενα χρονο τα εχω σχεδον ολα ετοιμα!

Τα εχεις κανονισει ολα βρε θηρίο ενα χρονο πριν? μπραβο σου! Εμεις τα κανονίσαμε ολα μεσα σε 3 μηνες βεβαια ηταν κλειστός γαμος με συγγενεις και λιγους φιλους οποτε δεν ειχε πολλα να κανονισουμε περα απο την χαρτούρα, τα υπολοιπα τα πηρα πακετο νυφικο, μπομπονιέρες, προσκλητηρια, στολισμό απο ενα μαγαζι.

Τραπεζι ξέραμε απο πριν που θα παμε δεν ψάξαμε.

Μακιγιέρ νυχια μαλλια ηξερα επισης

Μπαμ μπαμ σου λεω. 23 αυγουστου παντρευτηκαμε περυσι <3

Γεια σας κορίτσια μου!! Βλέπω όλες είστε μια χαρά και ελπίζω ετσι να συνεχιστεί! Εχω ραντεβου την Τετάρτη για αυχενική και εχω πολυ άγχος!! Μακάρι να ειναι ολα καλα! Για να ηρεμήσω θα με παει ο αντρουλης μου τριήμερο στο Πηλιο. Πολυ ζέστη κορίτσια!! Εχουμε και τις προετοιμασίες για τον γάμο και δεν αντέχω καθολου!! Και εχω κ εγω αϋπνίες... Σαν το ζόμπι γυρνάω μες την νύχτα!!

Ολα σουπερ θα ειναι κοπελα μου!!:-)

Με το καλο η αυχενικη σου!!!!!!

Να περασετε ομορφα στο βολτίτσα σας!!!

Α!!με το καλο ο γαμος σας!!

Samantha μου καλησπερα! Μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου, και η αυχενικη μια χαρα θα παει δεν ειναι τιποτα. Αγχωνεσαι κι εσυ ε? τι θα κανουμε με το αγχος και τις αϋπνίες?

Πηλιο σε βρισκω μια χαρα φιλεναδα εμενα ουτε μεχρι τη Λούτσα δεν με παει. Χαχαχα!

Θα περασετε καταπληκτικά μην κουραζεσαι εκει με τιποτα φατε πιείτε (νερο η χυμους εσυ) και περάστε ομορφα! Αχ το Πηλιο <3

Sweetberry φοβάται ο καλος σου και δε πηγαινετε βολτα?σου ειπε ο γιατρος να μην πηγαίνεις?

Για αϋπνία μιλας...πλεον ξυπναω τουλαχιστον 3 φορες για τουαλέτα..κανω ποση ωρα μερα να κοιμηθω..και το πρωι 7:30 χτυπαει το ξυπνητήρι για δουλεια....πιστευω να καραλαβαινεις πως ειμαι..

Σας γλυκοφιλω όλες!!!!!

Αυτα ειναι!!!καλο καλοκαιρι καλο μου!!!!:-) :-) :-)

Ααα τυχερουλα!!!τον ειδες 3 φορουλες!!τελεια!!!!

Εγω εχω ραντεβου 24.06...αντε να περασουν οι μερες..

Σταματησαν οι αναγουλες και δε νιωθω τιποτα....ε να πω την αληθεια ειμαι λιγο αγχωμενη..:rolleyes:

Φιλιαααα!!!

Ωχ εχεις και την δουλιτσα εσυ πολυ βάσανο! Υπομονη λίγοι μηνες έμειναν (6) θα περασουν.

Παντως μην αγχωνεσαι για τις αναγούλες το φυσιολογικό ειναι να σταματήσουν μετα την 12 εβδομαδα ετσι μου ειπε ο γιατρος, παλι καλα να λεμε πολυ ταλαιπωρια οι αναγούλες.

Πρησμενο στηθακι εχεις? λιγουρες η απέχθεια για ορισμένα φαγητα?

Τα εχεις κανονισει ολα βρε θηρίο ενα χρονο πριν? μπραβο σου! Εμεις τα κανονίσαμε ολα μεσα σε 3 μηνες βεβαια ηταν κλειστός γαμος με συγγενεις και λιγους φιλους οποτε δεν ειχε πολλα να κανονισουμε περα απο την χαρτούρα, τα υπολοιπα τα πηρα πακετο νυφικο, μπομπονιέρες, προσκλητηρια, στολισμό απο ενα μαγαζι.

Τραπεζι ξέραμε απο πριν που θα παμε δεν ψάξαμε.

Μακιγιέρ νυχια μαλλια ηξερα επισης

Μπαμ μπαμ σου λεω. 23 αυγουστου παντρευτηκαμε περυσι <3

τα κανονισαμε νωρις γιατι η πολη του αντρα μου που θα γινει ο γαμος εχει μονο 3 κεντρα και αγχωθηκα οτι δεν θα βρουμε.. κλεισαμε απο την αρχη εκκλησια και κεντρο και τα υπολοιπα τα κανονισα μεσα στον χειμωνα σιγα σιγα!!το μονο που μου εχει μεινει τωρα ειναι να αγορασω τουλια για το στολισμο του σπιτιου και προσκλητηρια :P

Διαφημίσεις

Ωχ εχεις και την δουλιτσα εσυ πολυ βάσανο! Υπομονη λίγοι μηνες έμειναν (6) θα περασουν.

Παντως μην αγχωνεσαι για τις αναγούλες το φυσιολογικό ειναι να σταματήσουν μετα την 12 εβδομαδα ετσι μου ειπε ο γιατρος, παλι καλα να λεμε πολυ ταλαιπωρια οι αναγούλες.

Πρησμενο στηθακι εχεις? λιγουρες η απέχθεια για ορισμένα φαγητα?

Απο την αρχη πρηστικε το στηθος μου!πλεον ειναι τουμπανο:tongue:στις αρχες με ποναγε πολυ..τωρα δε με ενοχλει τοσοοοο....εσενα??

Να πω οτι ζηλευω κατι..δε το εχω πει..λιγιτρευομαι γλυκα..αλλα οταν παω να τα βαλω στο στομα μου αηδιαζω...ασε που η σοκολατα μου δημιουργεί καουρα...πρωτη φορα εφαγα χθες κεικ λεμονιου που εφτιαξα και δε με πειραξε!:wink:

Φρυγγανιες,δημητριακα ενω τα ετρωγα πολυ..τωρα?ουτε να τα δω...

Εσυ πως εισαι με σχεση τα φαγητα?

τα κανονισαμε νωρις γιατι η πολη του αντρα μου που θα γινει ο γαμος εχει μονο 3 κεντρα και αγχωθηκα οτι δεν θα βρουμε.. κλεισαμε απο την αρχη εκκλησια και κεντρο και τα υπολοιπα τα κανονισα μεσα στον χειμωνα σιγα σιγα!!το μονο που μου εχει μεινει τωρα ειναι να αγορασω τουλια για το στολισμο του σπιτιου και προσκλητηρια :P

Τι τελειες ετοιμασιες!!!!η ωρα η καλη!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...