Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Κοριτσαρες καλημερα!!!!Σας γραφω ανακουφισμενη και ηρεμη επιτελους!!!!

Οι εξετασεις που περιμενα και βγηκαν,ειναι μια χαρα και η αυχενικη το ιδιο!!!!Παρολο που μου εκαναν μια χοντρη πατατα με τα αποτελεσματα της papp a κοριτσια κ κοντεψα να πεθανω!!!Ενω τους ειχα δωσει την αυχενικη για δυο μωρα,αυτοι υπολογισαν τις ορμονες σα να ειναι ενα!!!Και οπως καταλαβαινετε ηταν πολλη η ποσοτητα των ορμονων για ενα μωρο και μου εβγαλαν παθολογικη την papp a,πιθανοτητα για συνδρομο νταουν 1:59!!!!Ευτυχως ειδα εγω το λαθος που ειχαν γραψει και το ξαναυπολογισαν,αφου μεχρι τοτε ειχα παθει δεκα εγκεφαλικα!!!Απαραδεκτοι;;;Ηθελα να ξερα,εγω που ειναι αγχωμενη προκαλω ολα τα κουλα;;;

Κ η εξεταση για το στιγμα ξεκαθαρη,απο αλλο εργαστηριο βεβαιως,οτι δεν εχω και ησυχασαμε κ μ αυτο!!!!

Και η coobs αρνητικη!!!!

Εσεις τι κανετε ολες;;;Διαβασα πανω πανω οσα εχετε γραψει αυτες τις μερες που ημουν στις μαυρες μου!!!!Νομιζω οτι ολες ειστε καλα!!!!!Σας φιλω ολες!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι εξετασεις που περιμενα και βγηκαν,ειναι μια χαρα και η αυχενικη το ιδιο!!!!Παρολο που μου εκαναν μια χοντρη πατατα με τα αποτελεσματα της papp a κοριτσια κ κοντεψα να πεθανω!!!Ενω τους ειχα δωσει την αυχενικη για δυο μωρα,αυτοι υπολογισαν τις ορμονες σα να ειναι ενα!!!Και οπως καταλαβαινετε ηταν πολλη η ποσοτητα των ορμονων για ενα μωρο και μου εβγαλαν παθολογικη την papp a,πιθανοτητα για συνδρομο νταουν 1:59!!!!Ευτυχως ειδα εγω το λαθος που ειχαν γραψει και το ξαναυπολογισαν,αφου μεχρι τοτε ειχα παθει δεκα εγκεφαλικα!!!Απαραδεκτοι;;;Ηθελα να ξερα,εγω που ειναι αγχωμενη προκαλω ολα τα κουλα;;;

Κ η εξεταση για το στιγμα ξεκαθαρη,απο αλλο εργαστηριο βεβαιως,οτι δεν εχω και ησυχασαμε κ μ αυτο!!!!

Και η coobs αρνητικη!!!!

Εσεις τι κανετε ολες;;;Διαβασα πανω πανω οσα εχετε γραψει αυτες τις μερες που ημουν στις μαυρες μου!!!!Νομιζω οτι ολες ειστε καλα!!!!!Σας φιλω ολες!!!!!!

Μπραβο για τα καλα σας αποτελεσματα!!! Απαραδεκτοι το λιγοτερο με τετοιο λαθος !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Demi ουφ αδικα σε τρομαξαν!! Εχω την αλλη πεμπτη την αμνιο κ νιωθω λεςοτι θα παω να κανω εξεταση ρουτινας! Ενα περιεργο πραγμα.

Καλημερα κοριτσια

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Και η coobs αρνητικη!!!!

Demi μπράβο!!!!!καλα ποσι βλακες ειναι???τελος καλα,ολα καλα!!!αυτο μετραει!!!!!

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!:D:D:D

ntiakana μπραβο που εισαι χαλαρη!!η ψυχολογια ειναι το παν!!

Κοριτσια εγω σημερα εχω κομαρες.....νιωθω υπερβολικα κουρασμενη.....:roll:

Γεια σας και από εμένα!

Demi Ch Τέλεια αποτελέσματα! Άσε... δυστυχώς, συμβαίνουν πολλά τέτοια λάθη και καμιά φορά είναι πολύ σοβαρά. Μία φίλη που γνώριζε ότι ο άντρας της είχε μια πολύ σοβαρή κληρονομική ασθένεια είχε κάνει τροφοβλάστη και ο 'γιατρός" έστειλε το δείγμα χωρίς να επισημάνει ότι πρόκειται για έμβρυο. Το είχαν στείλει στο εξωτερικό, που έτσι κι αλλιώς θα το στέλνανε, και το μεταχειρίστηκαν σαν να ήταν ενηλίκου. Αποτέλεσμα; Να έρθουν τα αποτελέσματα 3 μήνες μετά, να είναι θετικά και πλέον να είναι πολύ αργά για διακοπή κύησης. Το παιδάκι γεννήθηκε αλλά θα αντιμετωπίσει 1000% μεγάλο πρόβλημα. Ούτε συγγνώμη βέβαια από τον γιατρό. Αντίθετα, οι γενετιστές του εξωτερικού επικοινώνησαν μαζί της.

ntiakana Στην ουσία μια εξέταση ρουτίνας είναι η αμνιοπαρακέντηση. Έχει σημασία να είσαι ήρεμη. Όλα καλά θα πάνε!

zamia Κι εγώ είχα κομάρες για λίγο πριν λίγες μέρες. Τελικά είχε να κάνει με τον σίδηρο και τη ζέστη. Πίνεις αρκετό νερό; Αυτή την περίοδο το μωρό χρειάζεται 25 λίτρα αίμα την ημέρα και ο οργανισμός μας υπερλειτουργεί.

Όσο για μένα, μου χει μπει στο μυαλό ότι το μωρό δεν κουνιέται πια. Πάντα με πιάνει άγχος όταν πλησιάζει το ραντεβού με το γιατρό (23-6), αλλά αυτή τη φορά είναι πιο έντονο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο γιατί ίσως παραλογίζομαι και πρέπει να προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη. Υπομονή λοιπόν και θετική σκέψη!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Demi Ch Τέλεια αποτελέσματα! Άσε... δυστυχώς, συμβαίνουν πολλά τέτοια λάθη και καμιά φορά είναι πολύ σοβαρά. Μία φίλη που γνώριζε ότι ο άντρας της είχε μια πολύ σοβαρή κληρονομική ασθένεια είχε κάνει τροφοβλάστη και ο 'γιατρός" έστειλε το δείγμα χωρίς να επισημάνει ότι πρόκειται για έμβρυο. Το είχαν στείλει στο εξωτερικό, που έτσι κι αλλιώς θα το στέλνανε, και το μεταχειρίστηκαν σαν να ήταν ενηλίκου. Αποτέλεσμα; Να έρθουν τα αποτελέσματα 3 μήνες μετά, να είναι θετικά και πλέον να είναι πολύ αργά για διακοπή κύησης. Το παιδάκι γεννήθηκε αλλά θα αντιμετωπίσει 1000% μεγάλο πρόβλημα. Ούτε συγγνώμη βέβαια από τον γιατρό. Αντίθετα, οι γενετιστές του εξωτερικού επικοινώνησαν μαζί της.

ntiakana Στην ουσία μια εξέταση ρουτίνας είναι η αμνιοπαρακέντηση. Έχει σημασία να είσαι ήρεμη. Όλα καλά θα πάνε!

zamia Κι εγώ είχα κομάρες για λίγο πριν λίγες μέρες. Τελικά είχε να κάνει με τον σίδηρο και τη ζέστη. Πίνεις αρκετό νερό; Αυτή την περίοδο το μωρό χρειάζεται 25 λίτρα αίμα την ημέρα και ο οργανισμός μας υπερλειτουργεί.

Όσο για μένα, μου χει μπει στο μυαλό ότι το μωρό δεν κουνιέται πια. Πάντα με πιάνει άγχος όταν πλησιάζει το ραντεβού με το γιατρό (23-6), αλλά αυτή τη φορά είναι πιο έντονο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο γιατί ίσως παραλογίζομαι και πρέπει να προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη. Υπομονή λοιπόν και θετική σκέψη!

Λαθη ασυγχωρητα........και μια ψυχουλα να παιδευεται...κριμα..

Εγω 24.6 εχω ραντεβου...θελω πολυ να δω το μικρουλη μας...και κρατιεμαι πως και πως..θελω να πιστευω πως ολα ειναι καλα..και κανω υπομονη μεχρι το ραντεβου μας!!:wink: σκεψου μονο θετικα!!δε θα σου πω να μην αγχωνεσαι...γιατι αγχωνομαι και εγω...αλλα λεω πως ολα ειναι σουπερ!!!εξαλλου θα το δουμε σε λιγες μερες!!:-) :-)

Πινω αρκετο νερακι:D

Κοριτσια θα πιστευετε θα γινοταν πιο ευκολη η συζητηση αν καναμε ενα μυστικο γκρουπακι στο fb ?

Παναθεο εγω δεν εχω fb..

Zamia Και πολυ καλα κανεις που δεν εχεις :) αν θες βεβαια να κανεις ενα λογαριασμο που θα χρισημοποιεις μονο για το γκρουπακι δεν εναι τιποτα.. Οπως θες ομως μπορουμε και εδω να τα λεμε οι ολες ή καμια :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Αυτή την ίδια ανησυχία έχω και εγώ κοριτσια,προσπαθώ και εγώ να σκέφτομαι οτι όλα είναι μια χαρα. Γύρω στις 27-28 θα παω εγώ γιατρό,λογικά θα μπορεί να μας πει και το φύλο με σιγουριά τοτε ε;

74a14ff62c.png

0t7ap3.png

Αυτή την ίδια ανησυχία έχω και εγώ κοριτσια,προσπαθώ και εγώ να σκέφτομαι οτι όλα είναι μια χαρα. Γύρω στις 27-28 θα παω εγώ γιατρό,λογικά θα μπορεί να μας πει και το φύλο με σιγουριά τοτε ε;

Ολα καλα θα ειναι ροζακι!!!ε ναι πιστευω οτι θα σας πει τι ειναι!!!:-) :-) :wink:

Διαφημίσεις

Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλουμε να βαψουμε το σπίτι να ξέρουμε τι χρωματα να διαλεξουμε για το παιδικό :D Αχ ανυπομωνω να το νιώσω βρε κορίτσια..

Σκέφτεσαι να βαψετε το δωματιο αναλογος το φυλο εε??:-) τι ωραια πραγματα!!

Εμεις σκεφτομαστε ουδετερα χρωματα....ετσι ωστε οταν με το καλο ερθει το δευτερο να μην μπαινουμε παλι σε τετοιες διαδικαδιες:wink:

Demi ουφ αδικα σε τρομαξαν!! Εχω την αλλη πεμπτη την αμνιο κ νιωθω λεςοτι θα παω να κανω εξεταση ρουτινας! Ενα περιεργο πραγμα.

Καλημερα κοριτσια

Νομζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις!!!!Αναισθησια!!!!Ειναι η αμυνα του οργανισμου σου αυτη!!!!

Καλημέρα κοριτσόπουλα, τι κανετε?

Εγω ξυπνησα χαράματα σημερα οπως βλεπετε και τωρα τελευταια καθε μερα ετσι με παει, άστατος υπνος εντελως. Μαλλον εχω αγχος...

Εχω φαει το ιντερνετ με παιδικά επιπλακια ρουχαλάκια και ιδεες για παιδικο δωματιο, το μονο που δεν ξερω ειναι το φυλλο του μωρού Χαχαχα λεπτομερειες.

Χαζεύω τον Nathan Makris στο fb ειναι ζωγράφος παιδικών δωματίων ο τυπος ειμαι απίστευτος δεν ξερω τι τιμες εχει ομως. Τι ωραια διαδικασια βρε κοριτσια πολυ παραμυθένια.

Πω πω Demi τι ηταν αυτο που σου τυχε εδω αγχωνόμαστε ετσι κι αλλιως ειναι να μας φορτώνουν και με αλλα. Τραγικα λαθη αλλα δυστυχως πολλες εχουμε καεί απο λαθη ιατρών τι να πεις. Κριμα. Τελος καλο ομως ολα καλα αυτο μετραει οτι εσυ και τα μωρακια ειστε καλα.

Καποια κοπελα με ρωτησε για τους τοξοτες και χαρακτηριστικά, ασε εγω τους αγαπω ειναι αισιόδοξα εχουν χιούμορ η χαρα της ζωης δεν τους βλεπεις κατσουφιασμενους ποτε, έξυπνοι γοητευτικοί χαχα τι αλλα να πω? τυχεροι εκ φύσεως. Οι αντρες δε ελεύθερα πνεύματα πολυ μπροστα αγαπούν τις γυναικες και παιχνιδιαριδες, οι γυναικες καλες φιλες ανοιχτόμυαλες τους αρεσει το γλέντι η παρεα η καλη ζωη.

Οποτε τα παιδακια μας με το καλο θα ειναι πολυ χαρισματικά οπως καταλαβαίνετε! Χεχε.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Panatheo ειχα προτείνει κ εγω για γκρουπάκι στο fb αλλα επειδη η ζαμια δεν εχει το αφησα. Οπως ειπες οι ολες η καμμια!

Πολυ ζεστη και εμεις την καταλαβαίνουμε περισσοτερο. Κανω δροσερά ντους αλλα κ παλι μετα σκάω.

Πλησιάζουν οι μερες που θα δουμε ποσο μεγάλωσαν τα μικρα μας.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...