Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Μην αγχώνεσε για την αυχενική. Όλα καλά θα πάνε. Θα δεις και το μωράκι σου πολλή ώρα. Ποιος την χάρη σου!!! Θυμάμαι στον Γιάννο ήταν γυρισμένος πλάτη και με έστειλα να φαω κάτι γλυκό και μετα να ξαναπάω. Τον σκουντούσε αλλά τπτ. Μόνο με ένα 7days μας έκανε την χάρη να ξυπνήσει.

Παστα δαμάσκηνα (όχι φρέσκα). Δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα τα φρέσκα. Αλλά ναι το σιρόπι μια φορά το πήρα μόνο και μετά σαννα ρυθμίστηκε. Ντάξει εκτές δεν πήγα αλλά έφαγα πολλή σαλάτα το μεσημέρι με ελαιόλαδο και σήμερα το πρωί πήγα αβίαστα!! χαχαχα

Πολλά κιλά στον Γιάννο έβαλα τον 4-5 μήνα. Πηρα 7 μόνο σε ένα μήνα!!! Έτρωγα και πολλά γλυκά όμως και ψωμιά. Τώρα τρώω φαγητό αλλά προσπαθώ να τρώω παραπάνω φρούτα και πρωτεινες. Πάλι βάζω τα κιλάκια μου αλλά τουλάχιστον τα είδη που τρώω δεν επηρεάζουν τον διαβήτη.. Ψηλή αλλά γερή χαχαχα Πάνω βάζω 14 και κάτω 16. Τώρα στην εγκυμοσύνη πάνω κάτω το ίδιο.

Aχ Καλη μου αυτο περιμενω!!!!να το δω και να το χορτασω λιγουλακι σημερα!!!!!:P:p:p:p:p:pξερεις τι παθαινω????δε περνανε οι ωρες....πφ.......παλι καλα εχω λιγη δουλιτσα παραοπανω και απασχολουμαι;)

Χαχαχαχα του αρεσε φαινεται το 7days του παιδιου!!:mrgreen:

μακαρι να ειναι οκ και γυρισμενο εμας....(δε μπορω να φαω γλυκα.....ποιος εγω που καθε μερα ετρωγα απο ενα...γι'αυτο εχασα τα κιλα μου γιατι εχω κοψει τα γλυκα αλλα και τα ψωμια...)

Καλα και εγω χθες εφαγα σαλατες..φρουτα...και τζιφος η δουλεια....θα παρω αλλα μετρα μου φαινεται....;)

χαχαχαχα τι ωραια που τα λες με τα κιλακια σου!!!:tongue::tongue:Τουλαχιστον τωρα ξερεις και προσεχεις πιο πολυ!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!να εχουμε ολες μας μια καλη εγκυμοσυνη! ειμαι καινουρια στην παρεα και περιμενω το πρωτο μου μωρακι!! ειμαι 10ε κ 3η με ΠΗΤ 24/12!

Και αλλη μανουλιστα!!!Γιουπιιιιιιιιιι!!!Καλως ηρθες στο παρεακι μας Χαρα!!!

Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!:D:D:D

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλη εβδομαδα κ με το καλο οσες εχουμε αυχενικη αυτη τη βδομαδα!!! Ζαμια ολα θα πανε καλά, φανταζομαι ποσο ανυπομονεις!!!

Χαρα καλωσηρθες κ εσυ στο παρεακι μας!

Κ εγω κοριτσια χθες το βράδυ ξυπνησα κατα τις 2 κ δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω μετα, κ οπως ήμουν ξαπλωμένη ενιωσα κατι πολυ ελαφρυ..που ανετα το μπερδευεις κ για το εντερο...! Δεν ξερω μαλλον θα ηταν ιδέα μου.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Τι ωραιο το πινακακιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Πω,πω κοριτσια!!!:tongue::tongue:για να δουμε ποια θα εχει τον γαμπρο!!:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχα δίκαιο έχεις βρε!!! ΌΛΑ ΡΟΖ!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Χαρά. Σε πρόσθεσα στο πινακάκι μας :)

Στο βιβλίο εγκυμοσύνης που έχω, διάβασα να προτιμάμε να κοιμόμαστε στο αριστερό πλευρό. Ειδικά ανάσκελα, δεν γίνετε καλή αιμάτωση και δυσκολεύονται και οι πνεύμονες.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γεια και από μένα!!

Χθες χαλια στομάχι και τα λοιπά. Πάντα Κυριακές με πιάνει, ευτυχώς σήμερα ειμαι καλά. Την τεταρτη το πρωί έχω αυχενική διαφάνεια και ακόμα δεν νιώθω άγχος μόνο που βιάζομαι να δω το μωράκι μου!!!

Αυτή τη στιγμή η κορούλα μου κοιμάται στην κοιλα μου, έχει καμμιά βδομάδα που προτιμαει να αποκοιμιεται στην κοιλιά μου! Της λέω για το μωρο που είναι μέσα στη κοιλίτσα μου και δεν ξέρω αν αν είναι αυτός λόγος που θέλει να κοιμάται εκεί να είναι κοντά στην κοιλίτσα μου επειδή είναι και το μωράκι! Πάντως είναι πολύ γλυκό, ενώ πριν ήθελε να της χαϊδεύω το ποδαράκι για να κοιμηθεί.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Zamia μας κι εγώ δεν τρώω γενικά ζάχαρη γιατί ελέγχω το σάκχαρό μου και όσες φόρες πάω για υπέρηχο ρίχνει κάτι ύπνους η μικρούλα που δεν μας αφήνει να την περιεργαστούμε! Και συνέχεια το ένα χεράκι της στο πρόσωπο! 😀😀😀 Στο γυναικολόγο μου δώσανε ένα ζελεδάκι να φάω για να την ξυπνήσουμε και επειδή κοιμόταν και στην αυχενική, ο γιατρός κάπως τράνταζε την κοιλιά μου για να ξεκουνηθεί.. Δεν μου άρεσε, αλλά δεν είχαμε κανένα σοκολοτάκι εύκαιρο... Μήπως να έχεις εσύ μαζί σου κάτι ανάλογο; μια φορά δεν βλάπτει νομίζω...

Με το καλό η αυχενική! Να ζητήσετε να δείτε το μπεμπάκι και σε 3D! Άντε να δούμε μήπως μας έχεις εσύ τον γαμπρό!!!!

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια και από μένα!!

Χθες χαλια στομάχι και τα λοιπά. Πάντα Κυριακές με πιάνει, ευτυχώς σήμερα ειμαι καλά. Την τεταρτη το πρωί έχω αυχενική διαφάνεια και ακόμα δεν νιώθω άγχος μόνο που βιάζομαι να δω το μωράκι μου!!!

Αυτή τη στιγμή η κορούλα μου κοιμάται στην κοιλα μου, έχει καμμιά βδομάδα που προτιμαει να αποκοιμιεται στην κοιλιά μου! Της λέω για το μωρο που είναι μέσα στη κοιλίτσα μου και δεν ξέρω αν αν είναι αυτός λόγος που θέλει να κοιμάται εκεί να είναι κοντά στην κοιλίτσα μου επειδή είναι και το μωράκι! Πάντως είναι πολύ γλυκό, ενώ πριν ήθελε να της χαϊδεύω το ποδαράκι για να κοιμηθεί.

Τι γλυκό! Τι σου είναι τα κοριτσάκια.... 😊 Όλα τέλεια να πάνε και με το αδερφάκι εύχομαι 😙

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια πινω καθε πρωι φυσικο χυμο πορτοκαλι και το απογευμα ενα πιατακι με διαφορα φρουτα...προσπαθω και το φαγητο μου να εχει φυτικες ινες,πχ σπανακορυζο,φασολακια,λαχανικα γενικοτερα πχ βλητα κτλ.Το κακο ειναι οτι καποιες μερες δυσκολευοναι καπως με την τουαλετα και αλλες εχω διαρροια!!!Τι να πω!!!!Περιεργα πραγματα!!!Και γω εχω αυχενικη την Κυριακη(!) και προσπαθω να μην αγχωνομαι!!!!

Παντως και γω νιωθω κατι περιεργα στην κοιλια που και που,αλλοτε νομιζω οτι ειναι το εντερο μου αλλοτε λεω οτι ειναι τα μπεμπακια....χιχι...ποιος ξερει...!!!!

Γεια και από μένα!!

Tι τρυφερη εικονα???!!!!!:D:D:D:D:D

Ισως να αισθανεται οιτ θελει να ειναι κοντα στο αδερφακι της:)!!!

Με το καλο η αυχενικη!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλη εβδομαδα κ με το καλο οσες εχουμε αυχενικη αυτη τη βδομαδα!!! Ζαμια ολα θα πανε καλά, φανταζομαι ποσο ανυπομονεις!!!

Χαρα καλωσηρθες κ εσυ στο παρεακι μας!

Κ εγω κοριτσια χθες το βράδυ ξυπνησα κατα τις 2 κ δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω μετα, κ οπως ήμουν ξαπλωμένη ενιωσα κατι πολυ ελαφρυ..που ανετα το μπερδευεις κ για το εντερο...! Δεν ξερω μαλλον θα ηταν ιδέα μου.

Ανυπομονώ οσο δε λεει!!!:)

Ισως να ειναι το νινακι σου!!!!!!!:D:D

Zamia μας κι εγώ δεν τρώω γενικά ζάχαρη γιατί ελέγχω το σάκχαρό μου και όσες φόρες πάω για υπέρηχο ρίχνει κάτι ύπνους η μικρούλα που δεν μας αφήνει να την περιεργαστούμε! Και συνέχεια το ένα χεράκι της στο πρόσωπο! 😀😀😀 Στο γυναικολόγο μου δώσανε ένα ζελεδάκι να φάω για να την ξυπνήσουμε και επειδή κοιμόταν και στην αυχενική, ο γιατρός κάπως τράνταζε την κοιλιά μου για να ξεκουνηθεί.. Δεν μου άρεσε, αλλά δεν είχαμε κανένα σοκολοτάκι εύκαιρο... Μήπως να έχεις εσύ μαζί σου κάτι ανάλογο; μια φορά δεν βλάπτει νομίζω...

Με το καλό η αυχενική! Να ζητήσετε να δείτε το μπεμπάκι και σε 3D! Άντε να δούμε μήπως μας έχεις εσύ τον γαμπρό!!!!

Καλη μου εγω μεχρι στιγμης δε εχω θεμα με το ζαχαρο...απλα δε δεχομαι να φαω γλυκα..

Θα παρω μαζι μου καλου κακου μια σοκολατιτσα για να μη μας κανει τιποτα κολπάκια το σπορακι!!:wink:Σ'ευχαριστω που μου το ειπες!!

καλα το πιστευω οτι θα ξετρελαθουμε με το 3D!!

Λες να τον εχω εγω???:D:Dαντε να δουμε!!!!:D:D

Εγω κοριτσια πινω καθε πρωι φυσικο χυμο πορτοκαλι και το απογευμα ενα πιατακι με διαφορα φρουτα...προσπαθω και το φαγητο μου να εχει φυτικες ινες,πχ σπανακορυζο,φασολακια,λαχανικα γενικοτερα πχ βλητα κτλ.Το κακο ειναι οτι καποιες μερες δυσκολευοναι καπως με την τουαλετα και αλλες εχω διαρροια!!!Τι να πω!!!!Περιεργα πραγματα!!!Και γω εχω αυχενικη την Κυριακη(!) και προσπαθω να μην αγχωνομαι!!!!

Παντως και γω νιωθω κατι περιεργα στην κοιλια που και που,αλλοτε νομιζω οτι ειναι το εντερο μου αλλοτε λεω οτι ειναι τα μπεμπακια....χιχι...ποιος ξερει...!!!!

Demi και εγω επινα χυμο καθε μερα....τον αηδιαζω πλεον και αυτον....με ενοχλει στο στομαχι μου.....ολα μαζι με πιανουν ωρες ωρες...

Εγω χθες εφαγα σαλατα και βλητα(τα λατρευω)και μετα φρουτα...εκει το χαβα του το εντερο..εχει κολλησει μου φαινεται...

Ποσο χαιρομαι με τις αυχενικες μας!!!με το καλο κοριτσια μου!!!!!!!!:D:D

Κορίτσια μου τι κάνετε? γινόμαστε πολλές και ειναι πολυ ευχάριστο!! Εγω δεν πίστευα οτι μπορει να νιώσω κατι τοσο νωρίς αλλα εχθες ένιωσα κατι για πρωτη φορα. Σαν μια μικρή μπουρμπουληθρα! Δεν ξερω τι μπορει να ηταν αλλα χάρηκα πολυ. Δεν εχω και Κανενα σύμπτωμα εκτος απο την υπνηλία και το λαχάνιασμα στις σκάλες. Τιποτα αλλο. Τρωω κανονικότατα τα παντα!! Εχω και τα κιλάκια μου βέβαια και ο άντρας μου ολο με πειραζει. Λεει ο καλός ο μύλος ολα τα αλέθει! Χαχαχαχα! Δεν μου λέτε? μετα απο ποσο καιρο προσπαθειών σας ηρθε τελικά το πολυπόθητο αποτέλεσμα??

Κορίτσια μου τι κάνετε? γινόμαστε πολλές και ειναι πολυ ευχάριστο!! Εγω δεν πίστευα οτι μπορει να νιώσω κατι τοσο νωρίς αλλα εχθες ένιωσα κατι για πρωτη φορα. Σαν μια μικρή μπουρμπουληθρα! Δεν ξερω τι μπορει να ηταν αλλα χάρηκα πολυ. Δεν εχω και Κανενα σύμπτωμα εκτος απο την υπνηλία και το λαχάνιασμα στις σκάλες. Τιποτα αλλο. Τρωω κανονικότατα τα παντα!! Εχω και τα κιλάκια μου βέβαια και ο άντρας μου ολο με πειραζει. Λεει ο καλός ο μύλος ολα τα αλέθει! Χαχαχαχα! Δεν μου λέτε? μετα απο ποσο καιρο προσπαθειών σας ηρθε τελικά το πολυπόθητο αποτέλεσμα??

Μια χαρουλα Σαμανθα!!μετραμε ωρες για τη αυχενικη! μας!!:D:D

Κατι νιωσαμε ολες μου φαινεται!!!:D:D:D:D

Τι καλα!!!:D:D

Εγω τρωω επιλεκτικα ακομη...ειμαι ομως πολυ καλυτερα απο συμπτωματα!!

Εμενα ηρθε το σπορακι μας μετα απο 2 χρονια τρελων προσπαθειων...:roll:αργησε λιγο αλλα ηρθε!:)

Samantha μου, αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε μετά απο απροσεξία, να φανταστείς είχα πάρει και το χάπι της επομένης. Η πρώτη εγκυμοσύνη όμως, μετά από 9 δακρύβρεχτους μήνες ήρθαν τα καλά νέα!!! Εσύ???

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...