Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ ετσι να παραμεινεις κοπελα μου!

Να ρωτησω κατι ασχετο αν κ ειναι λιγο νωρις ακομα.

Μαθηματα ανωδυνου τοκετου θα κανετε; κ αν ναι που;

Εγω σκεφτομουν να πηγαινα σε κανενα...αλλα νομιζω πως δε θα με βολευουν οι ωρες....ετσι σκεφτηκα να τα κανω On line;)

Να ρωτησω και εγω κατι??επαφες εχετε???????

Γεια σας, ζαμια είσαι από τις τυχερές και έτσι να συνεχιστεί όλη η εγκυμοσύνη.

εμετους δεν εχω σήμερα αλλα πολλά σαλια ρε παιδιά δεν λέει να περάσει με τπτ. Πήρα τον γιατρό κ μου πε ότι την 11 εβδ θα σταματήσει η σιελλοροια. 1 μισή βδομάδα ακόμα λοιπόν. Άιντε να δούμε.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Γεια σας, ζαμια είσαι από τις τυχερές και έτσι να συνεχιστεί όλη η εγκυμοσύνη.

εμετους δεν εχω σήμερα αλλα πολλά σαλια ρε παιδιά δεν λέει να περάσει με τπτ. Πήρα τον γιατρό κ μου πε ότι την 11 εβδ θα σταματήσει η σιελλοροια. 1 μισή βδομάδα ακόμα λοιπόν. Άιντε να δούμε.

Αρα παμε προς το καλο!!!!!:D:D:D:D

τα σαλια θα τα ξεπερασεις.......αυτος ο εμετος να σταματησει..να σε αφησει κοπελα μου να ηρεμησεις!

Εμεις εχουμε επαφες κανονικα, αλλα ενταξει προσεχουμε.. Ο γιατρος δεν μας το απαγορέψε αυτο μέχρι στιγμής.

Ντιακανα εγω εχω το αλλο, μια γευση στο στομα μου συνεχομενη πολυ παραξενη.

Ζαμια εγω ελεγα να ρωτησω στο ΠΕΔΥ της αγιας Παρασκευής εφοσον θα μένω κ σχετικα κοντα. Εμαθα οτι κάνουν μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης.

Online που βρηκες;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε επαφες κανονικα, αλλα ενταξει προσεχουμε.. Ο γιατρος δεν μας το απαγορέψε αυτο μέχρι στιγμής.

Ντιακανα εγω εχω το αλλο, μια γευση στο στομα μου συνεχομενη πολυ παραξενη.

Ζαμια εγω ελεγα να ρωτησω στο ΠΕΔΥ της αγιας Παρασκευής εφοσον θα μένω κ σχετικα κοντα. Εμαθα οτι κάνουν μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης.

Online που βρηκες;

Eγω δε ν εχω ρωτησει το γιατρο...απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν εχουμε επαφη...φοβομαστε και οι δυο:?..θα ρωτησω το γιατρο μετα το Α τριμηνο.

Αχ.....αυτη τη μετταλικη γευση εννοεις..εεε????την εχω και εγω αναστελα τα πρωινα...και ειναι αηδια...ειμαι καλυτερα τωρα που εκοψα τον καφε.

On line εχει η nutricia..(μεχρι περυσι ειχε..θα μπω να ψαξω και θα σου πω.)

Κάθε εβδομάδα εχω αλλά συμπτώματα. Τι να πω. Την προηγούμενη βδομάδα είχα αυτή τη μεταλλική γεύση οτα έτρωγα κάτι σε ψωμοειδες .

Μόνο όταν κοιμάμαι ηρεμώ. Ε ποσο να κοιμηθείς.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Ενδιαφέρον θέμα οι επαφές!!! Την μια με ζάλη, την άλλη με αναγούλες, μια οι νύστες και οι κομμάρες...το σεξ έρχετε πολύ τελευταίο στην λίστα μας. Όσο και στην πρώτη εγκυμοσύνη, τόσο και τώρα, δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Το σώμα μου εστιάζει προς την ανάπτυξη του μωρού!!! :) Μια πολύ καλή μου φίλη, στις εγκυμοσύνες της είχε πολλή όρεξη!!! Κάθε σώμα και άλλο μυαλό!! Ο δε σύζυγος... ακάθεκτος!! χαχαχα

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γεια σααααας!!!! Είδαμε μωράκι και ομφάλιο λώρο, ακούσαμε και καρδούλα!!! Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος. 50%-50% οι πιθανότητες για φυσική ή καισαρική. Ο γιατρός είπε θα το δούμε όσο προχωρεία η εγκυμοσύνη. Έχω ινωμίομα έξω απ'τον τράχηλο και ίσως είναι ένας λόγος που καθηστά αυτά τα ποσοστά. Διαφορετικά θα ήταν φουλ για φυσική. Θα δω και στο μάκαριο τι θα μου πουν στις 19/05. Με ρώτησε για συμπτώματα και είπε ότι μάλλον πάμε για αλλαγή φύλου. Προβλέψεις γιατρού τώρα...!!!! χεχεχε

Τελεια !! Μπραβο!! Απο πια συμπτωματα καταλαβε οτι πατε για κοριτσακι ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Κριτσια εχω πολους πονους τελευταια.. Ειναι υποφερτοι αλλα με ανισυχισαν λιγο.. Ισως παω και εδω σε γυναικολογο για να ειμαι σιγουη ! Κατερινη και γω ιδιωτικα θα γεννησω μας ειπε 1000-1500 ολα μεσα

Οσο για φικι φικι θα ξεχασουμε τους πολυελαιους προς το παρον γιατι και γω δεν ειμαι στα καλα μου :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας!Δε ξερω αν γραφω στο σωστο μερος...!!Καινουργια στο forum και μελλουσα διδυμομανουλα!Τωρα ειμαι 9 εβδομαδων...Το κακο ειναι τι εχω δυσκολη εγκυμοσυνη, αιμα κοκκινο που και που, αλλοτε καφε, αλλοτε περιεργα κομματια πεφτουν...(σορυ για την περιγραφη).Συνεχεια στο γιατρο παω μπας και ηρεμησω κα αυριο παλι τα ιδια,γιατι την Κυριακη ειχα παλι αυτα τα περιεργα και φοβαμαι πολυ....δε μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου.... :cry:

Demi καλωσηρθες!

Με το καλο τα διδυμακια σου!!!!

Ο γιατρος τι σου εχει πει για το αιμα κ για τα κομματια που βλεπεις; να μην αγχωνεσαι οσο μπορεις, να ακους οτι σου λεει ο γιατρουλης, να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις. Ολα θα πανε Καλά να σκεφτεσαι θετικα. :)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Κάθε εβδομάδα εχω αλλά συμπτώματα. Τι να πω. Την προηγούμενη βδομάδα είχα αυτή τη μεταλλική γεύση οτα έτρωγα κάτι σε ψωμοειδες .

Μόνο όταν κοιμάμαι ηρεμώ. Ε ποσο να κοιμηθείς.

Εγω εκει που ειπα ολα οκ...εφαγα κρουτον στη σαλατα και παρε την αναγουλα..πω πω οσο σκεφτομαι αυτη τη μεταλλική γευση..μπλιαχ...

Ενδιαφέρον θέμα οι επαφές!!! Την μια με ζάλη, την άλλη με αναγούλες, μια οι νύστες και οι κομμάρες...το σεξ έρχετε πολύ τελευταίο στην λίστα μας. Όσο και στην πρώτη εγκυμοσύνη, τόσο και τώρα, δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Το σώμα μου εστιάζει προς την ανάπτυξη του μωρού!!! :) Μια πολύ καλή μου φίλη, στις εγκυμοσύνες της είχε πολλή όρεξη!!! Κάθε σώμα και άλλο μυαλό!! Ο δε σύζυγος... ακάθεκτος!! χαχαχα

Γιωτα εγω οταν ειμαι καλα εχω κατι ορεξουλες..κατευθειαν ομως τις ξεχναω γιατι φοβαμαι...

Καλα κ εμενα ο ανηρ ουτε να το συζητησουμε...φοβαται ακομη πιο πολυ:tongue:

Κριτσια εχω πολους πονους τελευταια.. Ειναι υποφερτοι αλλα με ανισυχισαν λιγο.. Ισως παω και εδω σε γυναικολογο για να ειμαι σιγουη ! Κατερινη και γω ιδιωτικα θα γεννησω μας ειπε 1000-1500 ολα μεσα

Οσο για φικι φικι θα ξεχασουμε τους πολυελαιους προς το παρον γιατι και γω δεν ειμαι στα καλα μου :P

Μίλησες με τον γιατρο σου για αυτα τα πονακια?

Κοριτσακια γεια σας!Δε ξερω αν γραφω στο σωστο μερος...!!Καινουργια στο forum και μελλουσα διδυμομανουλα!Τωρα ειμαι 9 εβδομαδων...Το κακο ειναι τι εχω δυσκολη εγκυμοσυνη, αιμα κοκκινο που και που, αλλοτε καφε, αλλοτε περιεργα κομματια πεφτουν...(σορυ για την περιγραφη).Συνεχεια στο γιατρο παω μπας και ηρεμησω κα αυριο παλι τα ιδια,γιατι την Κυριακη ειχα παλι αυτα τα περιεργα και φοβαμαι πολυ....δε μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου.... :cry:

Και αλλη διδυμομανουλα στο παρεακι μας!!!με το καλο!!!!

Ευχομαι ολα να πανε τελεια!!να ακους το γιατρο σου....

Και να μην κουραζεσαι..περνεις ουτροτζεσταν η κατι αναλογο?ο γιατρος σου τι λεει?

Καλως σας βρηκα!!!

Ο γιατρος ειναι καθησυχαστικος,μου λεει οτι ειναι φυσιολογικα αυτα και οτι πλλες φορες σε διδυμες κυησεις συμβαινουν...επισης μου λεει οτι ηταν τρεις οι σακοι στην αρχη και επειδη μνουν σιγα σιγα δυο,γι αυτο τα βλεπω αυτα.Τωρα τι να πω.Παιρνω 4 utrogestan τη μερα,κολπικη κρεμα προγεστερονης,μαγνησιο και φυλλικο.Προχτες μαλιστα εκανα κ ενεση προγεστερονης για να σταματησει το αιμα.Το κακο ειναι οτι με ολα αυτα δε μπορω να ηρεμησω και συνεχεια σκεφτοναι διαφορα ασχημα.Ειμαι κ ξαπλα ολη μερα....οποτε το μυαλο μου γυριζει!!!Αυτα!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Καλώς μας ήρθες Demi! κι εγώ δύο έχω από εξωσωματική κ είμαι επίσης στις 9 εβδομάδες! να μην αγχώνεσαι, αφού ο γιατρός είπε ότι είναι από τον τρίτο σάκο που δεν τα κατάφερε τελικά, είναι λογικό, το αποβάλλει ο οργανισμός. Εσύ όμως αυτό που πρέπει να κάνεις κατά την γνώμη μου είναι να μην κουράζεσαι καθόλου κ να προσπαθείς όσο μπορείς να είσαι κάτω! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!

Ζαμιάκο ορεξούλες εεε????χαχαχαχα!!!! εγώ κορίτσια καθόλου, νιώθω ένα απίστευτο βάρος στην κοιλιά, κάτι τραβήγματα, τις κλασσικές ναυτίες...οπότε..ούτε καν!

Παναθεο καλά θα κάνεις να πας σε γιατρό εκεί να δεις, αλλά αν τα πονάκια είναι απλά, λογικά θα είναι επειδή μεγαλώνει το μωράκι κ θέλει να φτιάξει τον δικό του χώρο!

ve92.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...