Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

1 hour ago, ZiliHer είπε:

Γεια σας και από εμάς!

Κι εμείς σαραντίσαμε τη Δευτέρα και πήγαμε να πάρουμε  την ευχή.

Ο θηλασμός είναι σε μια μέτρια κατάσταση - ενώ θέλω να θηλάσω, λόγω των προβλημάτων που είχα στην αρχή και τη μη πρόσληψη βάρους, παίρνουμε συμπλήρωμα από τις 20.12. Έχει πάρει τα πάνω της η μικρούλα και θα μπω σε διαδικασία να μειώσω σιγά σιγά και το ξένο.

Χθες πήγαμε στην παιδοκαρδιολόγο γιατί η παιδίατρός μας είχε ακούσει ένα φύσημα στην καρδούλα της. Δυστυχώς, δεν είναι και τόσο αθώο. Της βρήκε στένωση πνευμονικής βαλβίδας και μας είπε να την παρακολουθούμε σε εξειδικευμένο κέντρο (Ωνάσειο ή το τοπικό εδω στο Ηράκλειο). Περιττό να σας πω για το άγχος και τη στεναχώρια μου, αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξη.

Ziliher χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με το βάρος της!!Ευχομαι αφου το θελεις σιγα σιγα ναβα δίνεις μονο δικο σου.Αυτο στη καρδουλα της θα περασει οσο μεγαλωνει;;

Να εισαι γλυκιά μου αισιοδοξη.Μονο ετσι καταφερνουμε πραγματα!!

Οι υπόλοιπες πως ειστε;;εμεις αυπνιοι.....γκρίνια ολο το βράδυ..ηρεμουσε μονο στο στηθος μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zamia τα ιδια αυπνια κ εγω 3με4 αστματητο κλαμα δε μπορουσε να ρευτει και εκλαιγε.. υπομονη... μειωσΕ και την ποσοτητα που επινε με την αλλαγη του γαλακτος ειναι ανοστο και πιχτο και δεν το πινει ευχομαι να αυξησει σιγα σιγα την ποσοτητα γιατι απο το αγχος μου κουραζομαι κ αλλο...zillher ολα καλα ευχομαι να πανε με σωστη παρακολουθηση θα πανε !

PdTZp3.png

gOBTp3.png

καλησπερα μανουλες!! καλη χρονια να εχουμε! να χαιρομαστε τα μωρακια μας!

εμεις γεννησαμε στις 17/12. ολα καλα με τον μπεμπουλη μας ειναι τελειος!! ειμαστε και οι 2 ξετρελαμενοι! μονο με τον θηλασμο δεν τα πηγαμε καλα. ανεβασα πυρετο στο νοσοκομειο και μετα απο 3 μερες κοπηκε μονο του το γαλα. ειναι γενικα ησυχος και τα βραδια κοιμαται 2 μιση 3 ωρες. μεσα στην ημερα εχει ξεκινησει να μενει και ξυπνιος και μας στελνει χαμογελα! 

μελιτουλα με το καλο η βαφτιση! φιλια σε ολες!

Καλη χρονια κοριτσια με υγεια, να χαρουμε τα μπεμπακια μας, περασε ο μηνας μας, Γεννησαμε ολες μας, μια ομορφη περιοδος τελειωσε και αρχισε μια αλλη περιοδος με ολα της τα ωραια, τα ασχημα τα αγχη τις χαρες και οτι αλλο εχει η μητροτητα και οι οικογενεια..

Ειμαστε μια χαρα, 1 γεναρη σαραντισαμε πηραμε ευχουλα και βουρ για τραπεζι στα πεθερικα μου μιας και γιορταζε ο πεθερος μου, μιλαμε για ορεξη παρολη την κουραση πιυ τραβηξα παραμονη πρωτοχρονιας. Κατσαμε εγω ο αντρας μου και τα παιδια μας στο σπιτι  μας, δεν πηγαμε πουθενα, που να τα παω τα μικρα με  τοσες ιωσεις. Ειχαμε και τα παιδια του αντρα μου απο το πρωτο γαμο μαζι μας και το καταευχαριστηθηκαμε. Κουραστηκα βεβαια αλλα χαλαλι ηταν ωραια σπιτικα και ζεστα.

Θηλαζω το δεινοσαυρακι μου αποκλειστικα, τα καταφερα αυτη την φορα πολυ ευκολα μου ηρθε ο θηλασμος και ο μικρος μαγκακος πολυ ευκολα το δεχτηκε. Πλεον κοιμαται τεταρωρα την νυχτα. Ακουστε κολπο, αν φαει πχ 8 η 9 πριν κλαψει, πριν ξυπνησει τον προλαβαινω στις 12 με 12 μιση και τον ταιζω κοιμισμενο και μετα απο τις 1 που θα εχει σταματησει απο μονος του να τρωει ξυπναει στις 5. δεν τον αφηνω να τον πιασει ανησυχια γιατι ετσι ξυπναει και δεν μπορει να κοιμηθει ευκολα. Βεβαια δεν γινεται ολα τα βραδια αυτο αλλα τα περισσοτερα βραδια ετσι ειναι, και εχει φτιαξει μονος του ωραριο θηλασμου και μπορω και υπολογιζω και κανω τις εξωτερικες δουλειες μου και μια χαρα.

Πήρα θηλαστρο πολυ φτηνο μπας και βγαλω τιποτα να το δωσει στο μπεμπη οποιος τον φυλαει εκεινη την ωρα αλλα τζιφος δεν βγαζω ποσοσητα με το θηλαστρο , βγαζω ποσοτητα με το χερι μου. Δεν εχει χρειαστει ως τωρα να τον ταιζει καποιος αν πεινασει ενω λειπω.

Με την κορη μου τα πανε πολυ καλα με τον μπεμπη, τον αγαπαει πολυ και τον προσεχει πολυ, βεβαια εχει καποια θεματα ανυπακοης τωρα τελευεταια αναμενομενο βεβαια, που θα παει θα στρωσει.

Εχω χασει 9 κιλα, 7 της εγκυμοσυνης 2 δικα μου.. και φοραω τα ρουχα που φοραγα πριν μεινω εγκυος.

Κοριτσια μου, μην σας παιρνει απο κατω οσες δινετε ξενο γαλα. εδινα και εγω στην κορη μου που δεν τα καταφερα με τον θηλασμο τοτε. Ολα μια ιδεα ειναι, ολα στο μυαλο μας ειναι, εμεις να ειμαστε καλα και να μπορουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια, γιατι πιστεψε με, με ασχημη διαθεση και ψυχολογια λόγω μη θηλασμου δεν ειναι οτι καλυτερο για τα μωρα μας, μας νιωθουν και γινονται γκρινιαρικα, οσο ειμαστε ηρεμεες και καλα ειναι και τα παιδια μας καλα και ηρεμα και παρατηρηστε το.

Α μου ηρθε περιοδος κιολας. Παρολο που θηλαζω και ξαφνιαστηκα, εσας σας ηρθε περιοδος?

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

On 6/1/2017 at 3:31 ΜΜ, alexia92 είπε:

zamia τα ιδια αυπνια κ εγω 3με4 αστματητο κλαμα δε μπορουσε να ρευτει και εκλαιγε.. υπομονη... μειωσΕ και την ποσοτητα που επινε με την αλλαγη του γαλακτος ειναι ανοστο και πιχτο και δεν το πινει ευχομαι να αυξησει σιγα σιγα την ποσοτητα γιατι απο το αγχος μου κουραζομαι κ αλλο...zillher ολα καλα ευχομαι να πανε με σωστη παρακολουθηση θα πανε !

Αχ αυτο το κλαμα Αλεξία...σπαραζει η καρδια μου οταν τον ακουω....τι κριμα μωρε οι ψυχουλες...

Καλη προσαρμογη με το γαλα...

23 hours ago, xara11 είπε:

καλησπερα μανουλες!! καλη χρονια να εχουμε! να χαιρομαστε τα μωρακια μας!

εμεις γεννησαμε στις 17/12. ολα καλα με τον μπεμπουλη μας ειναι τελειος!! ειμαστε και οι 2 ξετρελαμενοι! μονο με τον θηλασμο δεν τα πηγαμε καλα. ανεβασα πυρετο στο νοσοκομειο και μετα απο 3 μερες κοπηκε μονο του το γαλα. ειναι γενικα ησυχος και τα βραδια κοιμαται 2 μιση 3 ωρες. μεσα στην ημερα εχει ξεκινησει να μενει και ξυπνιος και μας στελνει χαμογελα! 

μελιτουλα με το καλο η βαφτιση! φιλια σε ολες!

Να σας ζήσει χαρα!!

Δε πειεαζει που δε θηλασες!το σημαντικο ειναι να εισαι καλα!!!

1 hour ago, ntiakana είπε:

Καλη χρονια κοριτσια με υγεια, να χαρουμε τα μπεμπακια μας, περασε ο μηνας μας, Γεννησαμε ολες μας, μια ομορφη περιοδος τελειωσε και αρχισε μια αλλη περιοδος με ολα της τα ωραια, τα ασχημα τα αγχη τις χαρες και οτι αλλο εχει η μητροτητα και οι οικογενεια..

Ειμαστε μια χαρα, 1 γεναρη σαραντισαμε πηραμε ευχουλα και βουρ για τραπεζι στα πεθερικα μου μιας και γιορταζε ο πεθερος μου, μιλαμε για ορεξη παρολη την κουραση πιυ τραβηξα παραμονη πρωτοχρονιας. Κατσαμε εγω ο αντρας μου και τα παιδια μας στο σπιτι  μας, δεν πηγαμε πουθενα, που να τα παω τα μικρα με  τοσες ιωσεις. Ειχαμε και τα παιδια του αντρα μου απο το πρωτο γαμο μαζι μας και το καταευχαριστηθηκαμε. Κουραστηκα βεβαια αλλα χαλαλι ηταν ωραια σπιτικα και ζεστα.

Θηλαζω το δεινοσαυρακι μου αποκλειστικα, τα καταφερα αυτη την φορα πολυ ευκολα μου ηρθε ο θηλασμος και ο μικρος μαγκακος πολυ ευκολα το δεχτηκε. Πλεον κοιμαται τεταρωρα την νυχτα. Ακουστε κολπο, αν φαει πχ 8 η 9 πριν κλαψει, πριν ξυπνησει τον προλαβαινω στις 12 με 12 μιση και τον ταιζω κοιμισμενο και μετα απο τις 1 που θα εχει σταματησει απο μονος του να τρωει ξυπναει στις 5. δεν τον αφηνω να τον πιασει ανησυχια γιατι ετσι ξυπναει και δεν μπορει να κοιμηθει ευκολα. Βεβαια δεν γινεται ολα τα βραδια αυτο αλλα τα περισσοτερα βραδια ετσι ειναι, και εχει φτιαξει μονος του ωραριο θηλασμου και μπορω και υπολογιζω και κανω τις εξωτερικες δουλειες μου και μια χαρα.

Πήρα θηλαστρο πολυ φτηνο μπας και βγαλω τιποτα να το δωσει στο μπεμπη οποιος τον φυλαει εκεινη την ωρα αλλα τζιφος δεν βγαζω ποσοσητα με το θηλαστρο , βγαζω ποσοτητα με το χερι μου. Δεν εχει χρειαστει ως τωρα να τον ταιζει καποιος αν πεινασει ενω λειπω.

Με την κορη μου τα πανε πολυ καλα με τον μπεμπη, τον αγαπαει πολυ και τον προσεχει πολυ, βεβαια εχει καποια θεματα ανυπακοης τωρα τελευεταια αναμενομενο βεβαια, που θα παει θα στρωσει.

Εχω χασει 9 κιλα, 7 της εγκυμοσυνης 2 δικα μου.. και φοραω τα ρουχα που φοραγα πριν μεινω εγκυος.

Κοριτσια μου, μην σας παιρνει απο κατω οσες δινετε ξενο γαλα. εδινα και εγω στην κορη μου που δεν τα καταφερα με τον θηλασμο τοτε. Ολα μια ιδεα ειναι, ολα στο μυαλο μας ειναι, εμεις να ειμαστε καλα και να μπορουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια, γιατι πιστεψε με, με ασχημη διαθεση και ψυχολογια λόγω μη θηλασμου δεν ειναι οτι καλυτερο για τα μωρα μας, μας νιωθουν και γινονται γκρινιαρικα, οσο ειμαστε ηρεμεες και καλα ειναι και τα παιδια μας καλα και ηρεμα και παρατηρηστε το.

Α μου ηρθε περιοδος κιολας. Παρολο που θηλαζω και ξαφνιαστηκα, εσας σας ηρθε περιοδος?

Ντιακανα,τελειος ο ύπνος σας!!!εγω ακομη δεν εχω "προγραμμα"..τρωμε καθε 2ωρο..3ωρο...ισως να φταιω και εγω γιατί οταν κλαιει τον βαζω στο στηθος...η οταν βαζει χεράκι..που αυτο απο οτι εχω καταλάβει ειναι για να πιπιλίσει και οχι επειδη πειναει...

Σκέφτομαι να δωσω πιπιλα καποιες ωρες μεσα στη μερα..

Εμεις αυριο γινόμαστε 1μηνών!Λοχια εχω ακομη..λογικα μεχρι να σαραντησουμε θα τελειωσουν..

Παντως απο οτι εχω ακούσει δεν ειναι νομος πως οταν θηλαζουμε δεν έχουμε περιοδο......γνωριζω κοπέλες που τους ερχεται κατευθείαν..οπως σε σενα.

Διαφημίσεις

Εμενα τα λοχεια τελειωσαν πριν απο 10 μερες περιπου, και ξανα αιμα τωρα με περιοδο.Ετσι εγινε και με την πρωτη γεννα.

Ζαμια Εγω εδωσα πιπιλα καπου τα χριστουγεννα γιατι εβλεπα οτι με ηθελε για πιπιλα και ετσι ηρεμησα. Βεβαια του ξενισε λιγο η πιπιλα και τωρα οταν νυσταζει την θελει πολυ την πιπιλα για να κοιμηθει, αλλιως χαλαει τον κοσμο. Κια μολις κοιμηθει την φτυνει. 

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Γειά σας κοριτσια πως ειστε ?? Συμφνωνω με την ntiakana πως ειναι και θεμα παιδιου ο θηλασμος στο ποσο θα προσαρμοστει το παιδι και τι είδους παιδι ειναι...εμενα και τα δυο παρόλο που έκαναν ικτερο μονο 12.7 και 12.8 οχι υψηλο δλδ , ηταν κοιμησμενα .. ειλικρινα την πρωτη βδομάδα μαρτυρησα το γαλα της μανας μου εφτυσα αιμα να μαθουν να πινουν στο μπουκάλι.. ειδικα το δευτερο , εχασε και 320 γρ εδωσα ξενο μεσα στο γενεσις και εγω με θηλαστρο αλλα ειχε τέρμα κοντο χαληνο , κ εγω ενα επιπεδο μεγαλο στηθος οποτε ηταν αδυνατο να θηλασω ουτε με ψευδοθηλες. Δε με πειράζει ταλαιπωρουμε τωρα λιγο με την γοπ δινω ενα σιροπακι , να μη κανει οισοφαγιτιδα και το αρχικό γαλα γιατι το αλλο δεν το επινε και μακαρι κα συνεχίσουμε ετσι... το βραδυ εχουμε λιγο γκρινια αλλα υπομονή.. 

Να ρωτησω κατι , αν και ποτε δεν πρεπει να συγκρινουμε τα παιδια οσες δίνετε ξενο γαλα ποσο γαλα πινουν τα μωρα σας και σε ποσες ώρες? Δηλαδη 80 η 100 ανα 3 ωρο ? 4ωρο ? Εμεις παντως γυρω στα 80 ανα 3 ωρες και αυτο οχι στανταρ... πρεπει να τρώει παραπάνω για να βαζει απο εδω και περα αλλα δύσκολα.. και δε θελω να το πιεζω γιατι η εμετο η κακο ρεψιμο καο γκρινια η γουλιες... μου φαινεται αδυνατο αυτο το παιδι να πιει 150 η 180 γραμμαρια  αργοτερα..... καλα για κατι 210 και 240 που πινουν αλλα 3 και 4 μηνων μοιάζει μακρινο όνειρο.... ο θεος να με λυπηθει.....

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Κ εγώ πανω Π άρχισα ν καθαρίζω στις 30 μέρες τσουπ περίοδος πάλι κ ακόμα δεν έχω καθαρίσει παρ'όλο που σαραντισα χθες.. τι ν πω.. Εμείς τρώμε ανα τρίωρο συνήθως γύρω στα 120 κ σπάνια θέλουμε κ συμπλήρωμα.. Αυτό με τ κόλπο θ το κάνω κ γω.. γτ το βράδυ σπάνια ξυπνάει στο τετράωρο..παντα λες κ έχει ρολόι.. μ κάνει κ ατι κόλπα Τελευταία..τρωει το μισό και στη μιάμιση κλαίει για το υπόλοιπο κ θέλει κ συμπλήρωμα.. δε ξέρω γιατί.. αλλάξαμε γάλα Εμείς.. παίρναμε το φρεζιλακ της φρεζυντερμ αλλά είχε κολικούς κ δεν μπορούσε ν κάνει κακά Ούτε με χαμομηλονερο σε ολαολα τα γεύματα.  Με το νατιβα είμαστε εντάξει..σχεδόν μετά από κΆθε γεύμα τα κάνουμε.. κ πορευόμαστε πολύ εύκολα..για ν δούμε.. ελπίζω ν μη ν είναι απο την αλλαγή.. δεύτερη μέρα σήμερα..Θ φανεί.. Όσο για πρόγραμμα δεν έχει φτιάξει  ακόμα..βέβαια είναι κ δικο μ λάθος.. ελπίζω μην είναι αργά.. Η βάφτιση έγινε.. λόγω παγετου δεν ήρθε κανείς Όμως..μονο οι οικογένειες!!Ήταν πολύ όμορφα παρολαυτα! Το ευχαριστηθηκαμε..λίγο το κόπο μας λυπήθηκαμε που κάναμε τις  μπομπονιέρες με τον άντρα μ ου μόνοι μας..κ μας έμειναν χαχαχα.. τι ν κανείς.. δε πειράζει..

Αύριο εκπτώσεις κ νιώθω ότι σαραντισα στην πιο κατάλληλη εποχή!!!:-P χαχαχα

Εμενα γυρω στα 90 με 100 και αυτα με το ζορι ανα 3 ωρες  τον αφησα και 3.5 ωρες αλλα τιποτα μεχρι 110. Και φοβάμαι να το ζορισω γιατί τα βγαζει.. ο μεγαλος μου παρολο που ειχε παλινδρομηση και γουλιες δηλαδη και εμετους επαιρνε πολυ καλύτερα βαρος. Αφου σαραντησω σε 10 μερες πρέπει να πινει 120 ανα 3 ωρες αλλα δε το βλεπω... ποσο μαλλον οπως ειπα και πριν 150 180 210 δε νομιζω να πιειι ποτέ...αχ κ εμενα πινει τα πρωτα 40 με 60 ρευετε και μετα με ζορι τα υπολοιπα..... υπομονη ας ειναι γερος και να μη κανει εμετο γουλιες διαρροιες και δεν νε πειραζει ας παιρνει και λιγοτερο.. θα φαει 4 μηνων φρουτακι και ρυζαλευρο και μετα σουπιτσα και θα μεγαλώσει :) να τον χαιρεσαι λοιπον τον νεοφωτιστο :) γγερος και δυνατος 

PdTZp3.png

gOBTp3.png

12 hours ago, alexia92 είπε:

Εμενα γυρω στα 90 με 100 και αυτα με το ζορι ανα 3 ωρες  τον αφησα και 3.5 ωρες αλλα τιποτα μεχρι 110. Και φοβάμαι να το ζορισω γιατί τα βγαζει.. ο μεγαλος μου παρολο που ειχε παλινδρομηση και γουλιες δηλαδη και εμετους επαιρνε πολυ καλύτερα βαρος. Αφου σαραντησω σε 10 μερες πρέπει να πινει 120 ανα 3 ωρες αλλα δε το βλεπω... ποσο μαλλον οπως ειπα και πριν 150 180 210 δε νομιζω να πιειι ποτέ...αχ κ εμενα πινει τα πρωτα 40 με 60 ρευετε και μετα με ζορι τα υπολοιπα..... υπομονη ας ειναι γερος και να μη κανει εμετο γουλιες διαρροιες και δεν νε πειραζει ας παιρνει και λιγοτερο.. θα φαει 4 μηνων φρουτακι και ρυζαλευρο και μετα σουπιτσα και θα μεγαλώσει :) να τον χαιρεσαι λοιπον τον νεοφωτιστο :) γγερος και δυνατος 

παρολο που θηλαζω κ τα δικα μου παιδακια δ ειχαν θεμα με γοπ θελω να σου πω οτι δ "πρεπει"ολα τα παιδια να πινουν ιδιες ποσοτητες.ισα ισα τα μωρακια με γοπ κανουν μικροτερα κ συχνοτερα γευματα ακριβως γι αυτο το λογο

Διαφημίσεις

18 hours ago, vikib είπε:

παρολο που θηλαζω κ τα δικα μου παιδακια δ ειχαν θεμα με γοπ θελω να σου πω οτι δ "πρεπει"ολα τα παιδια να πινουν ιδιες ποσοτητες.ισα ισα τα μωρακια με γοπ κανουν μικροτερα κ συχνοτερα γευματα ακριβως γι αυτο το λογο

Καλημερα! Ετσι ειναι μικρα και συχνα. Δεν αλλάζουμε γαλατα χωρις να μας πει ο παιδιατρος και ο παιδογαστρεντερολογος... οσες θηλαζουν αποχη απο γαλακτοκομικα... με την γοπ εχω γινει ειδική πια... κουραζει τη μανα και ειδικα το χειμωνα να πλενει να στεγνωνει και να σιδερωνει μονιμα...κ αυτο το λιγότερο αν το παιδι παιρνει βαρος ολα οκ.για να μη κανει οισοφαγιτιδα epadoren απο τα γαστρικα υγρα που ανεβαίνουν... αν δεν κανει βηχα και επεισόδια πνιγμονης σημαινει οτι δεν επηρεαζετε ο πνεύμονας και ολα καλα αυτο πιο σπανια... αχ υπομονή 

PdTZp3.png

gOBTp3.png

μια χαρα ενημερωμενη εισαι.ολα καλα θα πανε.μη συγκρινεις τα παιδακια μεταξυ τους.το καθενα εχει διαφορετικο.ρυθμο αναπτυξης.αρκει να ακολουθει την καμπυλη του.οποιαδηποτε ανησυχια πες την στον παιδιατρο

Εμένα μ κάνει κάτι νούμερα χθες κ Σήμερα.. εμάς μας είχε πει ν πάρουμε ένα από αυτά που μας προτείνει γι'αυτό κ το αλλάξαμε.. Υπάρχει περίπτωση ν τον ενοχλεί το.στομάχι δλδ.κ ν μην μπορεί ν πιει τα 120 που έπινε με τη μια?τι έπαθε ξαφνικά?κ.Το.βράδυ ήταν ανήσυχος κ.Σήμερα όλη μέρα γκρίνια..πυρετό δεν έχει.κάτι άλλο δεν παρατηρησα διαφορετικό..Δε ξέρω τι ν πω..πως ν τον ηρεμήσω δεν ξέρω.. λίγο.Στην αγκαλιά κ.Μετά πάλι γκρίνια..πονάει κιόλας λίγο.γτ μάζευε πόδια..Αλλά.όλη μέρα?

On Monday, January 09, 2017 at 0:29 ΜΜ, vikib είπε:

Vikib το παλευω... Melitoula  τωρα ποσα κιλα είναι το παιδι ? Και πινει 120 ανα ποσο ? Το βραδυ ποσες ωρες κοιμαται ? Αλλαξες γαλα και μαλλον ξεσυνιθισε στη γευση και η αλλαγη του εκανε κολικους... μαλλον ρωτησε τον παιδιατρο σου

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Το μωροθερμόμετρο είναι 4700 και πινει 120 ανα τρίωρο..Κ η γιατρός είπε επειδή άρχισε ν στρουμπουλευει κ πλέον είμαστε 45ημερών ν του δίνουμε γάλα ανα τετράωρο..Άλλα αυτός κλαίει..δε ξέρω τι ν κάνω.. κ το βράδυ συνεχίζει ν ξυπνάει στο τρίωρο..σπάνια στο τετράωρο..άντε μια φορά τη βδομάδα.. Πως θ μάθει ν μη ξυπνάει?έτσι θα πάει?μέχρι πότε?Ρον είδε η γιατρός κ είπε ότι είχε όλη μέρα κολικούς..Η κοιλιά του ήταν χάλια.. Κ πονούσε απίστευτα.. ούρλιαζε κορίτσια..αφ ου φοβήθηκα μη πάθει κανένα εγκεφαλικό.. τεσπα..πέρασε προς το παρόν..ήταν δυο μέρες το έντονο..Τώρα πάλι πονάει αλλά κάποιες ώρες... Εγώ Τώρα Ενώ στις 33μερες μ ήρθε περίοδος  τις τρεις τελευταίες μέρες είχα τα καφέ υγρά Π τελειώνει...Σήμερα το πρωί είχα πάλι αρκετό κόκκινο αίμα ξανα!!!έλεος. Περίοδος είναι πάλι?Χωρίς ν προλάβω μια μέρα καθαριότητας? Τι ν πω..Κ κάτι άλλο..για το τεστ παπ πρέπει ν έχει καθαρίσει από περίοδο για ν  γινει η εξέταση? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...