Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

On 25/12/2016 at 6:29 ΜΜ, Melitoula said:

Κορίτσιααα!!Επιτέλους!!Χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!! Τι κάνετε!έμεινε κΑμία εγκυουλα? Εμείς όχι καλά.. σκέφτομαι ν σταματήσω τον θηλασμό..Εκτός του ότι πλέον δεν έχω γάλα σχεδόν καθόλου..Ο μικρός δν πιάνει στήθος κ όταν τον βάζω κλαίει..κάνα δυο φορές που το έπιασε Ήταν για τρια λεπτά και μετά πλανταξε..θέλει μπιμπερό.. Ήταν θεμα χρόνου πιστεύω.. κ σήμερα ξύπνησα με πόνο στον αριστερο μαστό..Δεν μπορώ ν τον αγγίξω.. βέβαια είναι μαλακός..οπότε αμφιβάλλω ν πρόκειται για μαστιτιδα.. είπα ν μην ανησύχησω την γιατρό σμρ Χριστούγεννιατικα..με έπιασε κ Μια ίωση..κεφάλι βαρύ.. πόνος και ξερός λαιμός..Επίσης βρήκαμε σε μια πάνα κ αιματακι..οπότε ξεκινάμε διαδικασίες για ν δούμε αν πρόκειται όντως για αλλεργία..τρέχα γύρευε..  Όλα τα καλά..βέβαια είναι τα ωραιότερα Χριστούγεννα με το δωράκι μας..τον μπέμπη..:) αυτά τα νέα μας.. εσείς?

Και εμεις βλεπουμε αιματακι στη πανα αλλα η παιδιατρος ειπε ειναι φυσιολογικο αποβαλει τις το ξινες μετα τη γεννα.

Κοριτσια γεννησα και εγω με φυσιολογικο τοκετα και τωρα ειμαστε σπιτι. Θηλαζω εχω πολυ γαλα, τρεχει ποταμι αλλα τα εχω παιξει απο τη κουραση δεν εχουμε καθολου βοηθεια. Απορω τι κανουν οι γυναικες που εχουν βρεφος και μεγαλυτερο παιδακι. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες χρόνια πολλά!!!

Διάβασα γρήγορα τα νέα σας, πολύ ξενύχτι κορίτσια μου. Η μικρή μας εχει πονακια και γκρινιτσα...έχουμε αρχίσει κολικους. Επίσης όταν κοιμάται κάνει κάτι έντονους ήχους σαν να σφιγγεται/ποναει.  Αλλά κάνουμε υπομονή. Ηρεμεί κυρίως στο στήθος οπότε καταλαβαίνετε συνέχεια αγκαλιά είμαστε. 

Με τον θηλασμό δεν έχουμε ιδιαίτερο θέμα μας εχει ερθει πολύ εύκολα μέχρι στιγμής και η μπεμπα έχει πάρει καλό βαρος.

ζαμια κ μένα μου λείπει λίγο η αίσθηση της κοιλιτσας! Καλά να είμαστε και κάποια στιγμή ίσως το ξαναζήσουμε γιατί όχι; :)

Μελιτουλα μακάρι να ήξερα να σου πω κάτι για τις θηλες δεν έχω ιδέα... ρώτησες τον γιατρο; 

Οι πιο ωραίες γιορτές είναι εδώ κορίτσια μου και τις ζούμε!!! 

Έχει μείνει καμία άλλη εγκυουλα; 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

χρονια πολλα και καλα σε ολες ευχομαι με υγεία και αγαπη στις ψυχες μας... τι κανουν τα μπεμπακια πως ειστε γενικα ? εμεινε καποια εγκυουλα ? zillher τι εκανες τελικα ?? ηρθε  η παιδιατρος ολα καλα ? μια που με ειχες ρωτησει πιο πανω ( το ειδα τωρα ), εγω την τριτη μερα στο μαιευτηριο ενημερωθηκα απο την παιδιατρο οτι το παιδι απο 3830 πηγε 3500 νομιζω καπου εκει. ετσι εβαλα το νοσοκομειακο θηλαστρο ανα τρεις ωρες  και το παιδι το εδινα οτι εβγαζα συν ξενο. βγηκαμε 4η μερα 3560. αν και αργησε κατεβηκε το γαλα  μου... στο σπιτι ηδη ειχα νοικιάσει νοσοκομειακο θηλαστρο και βγαζω και δινω με αυτο και δινω και συμπλήρωμα.  ανα τρεις  ωρες τον ταιζω μερα νυχτα τρωει απο 70 εως 100..  πηρε βαρος ειναι γυρω στα 4200 τωρα 19η μερα ζωής. αλλα ο μεγαλος μου αν και ειχε παλλινδρομηση έπαιρνε πιο πολυ. το καθε παιδί ειναι ξεχωριστο. τα κιλα της εγκυμοσυνης τα εχασα μεσα στο μαιευτηριο έχασα αλλα 6 απο τοτε. και εμεινα τωρα λιγο στασιμη απο παρασκευη που φευγει η πεθερά μου και δεν θα εχω βοηθεια και χρονο να τρωω θα αδυνατησω το μονο σιγουρο χεχεχ 

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλη χρονια! Με υγεία κ αγάπη στις οικογένειες μας. Εμεις εδω. Θηλαζουμε,κοιμόμαστε κ λερωνουμε πάνες. Βαζουμε πολυ καλό βάρος κ ολα καλα μεχρι στιγμής. Επίσης κοιμόμαστε τρίωρα τις νύχτες ευτυχώς. Ενώ μεσα στη μέρα ειναι πιο μικρός ο ύπνος μας. Αυτα. Κ εχουμε κ ωραιο κρύο,ελπίζω να χιονίσει!

Διαφημίσεις

On Tuesday, December 27, 2016 at 9:43 ΠΜ, anastella είπε:

Καλημέρα μανούλες! Καλή χρονιά να έχουμε!!! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και ότι επιθυμείτε :)

Πως ειμαστε; χαθήκαμε λίγο. Εμείς εδώ πολύ ξενύχτι, θηλαζουμε ανά 2 με 3 ώρες περίπου, έχουμε πονακια και γκρινιτσες θέλουμε αγκαλίτσες πολλές, αλλά χαμογελάμε (ασυναίσθητα μάλλον ακομα) και η μαμα λιώνει! !! 

Ο αφαλος μας εχει πέσει αλλά σαν να μην έχει κλείσει τελείως κ ακόμα το προσέχουμε.

Υπομονή κορίτσια, τι αλλο να πω. Ζαντενα κ εγώ έχω φτάσει σε σημείο Ν κλαίω αυτές τις μέρες από την κούραση την αϋπνία όλα μαζί. 

Σαμανθα μαμ κακα κ νάνι που λένε ;) 

Φιλάκια σε όλα τα πατουσακια!!! 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Κοριτσια γεια σας κ καλη χρονιά..εγω τελικα γέννησα 2/1/17 με προκληση..δυσκολη η γεννα πολυ..10ωρες...τελικα η μπεμπα μου ειναι 3420 αλλα χρειαστηκε να μπει μοναδα για το ζαχαρο κ εκανε κ εμετο τη πρωτη μερα..σημερα εφαγε 25ml ...ελπιζω αυριο να τη βγαλουν γιατι η ψυχολογια εχει πεσει πολυ....

Καλημέρα Γωγουλα. Να σου ζησει το μωράκι σου. 

Θα τη βγάλουν γλυκιά μου όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω εμπειρία να σου πω κάτι αλλά σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Το μωράκι σου όμως σίγουρα θα είναι σύντομα αγκαλίτσα σου. Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας. 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

gwgoula : να σου ζησει ολα καλα θα πανε και το συντομοτερο στην αγκαλια σου.

καλη χρονια χρονια πολλα σε ολες μη χανεστε ειλικρινα κλεισμενη στο σπιτι νιωθω οταν σας γραφω οτι εχω καποιον παρεα.. να προσεχετε τις ιωσεις εκτος απο τον αντρα τα παιδια οσες εχετε και μια βοήθεια μαμα κλπ κανενα αλλο.. εμεις τελικα πινουμε ξενο γαλα , δεν αντεχα τις αντλησεις  ... καποιες στιγμες κλαει ασταματητα , καποιες κοιμομαστε ... μονη ειμαι  χωρις βοηθεια δουλειες μαγειρεμα δυο παιδια  σιδερα απλωματα  .. κομματια.. κανει και λιγο παλινδρομηση βγαζει γαλα κάποιες φορες και θελει πολλα ρεψιματα .. αυτα τα νεα μας!!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλή χρονιά!τι κάνετε?γωγουλα μ μη στεναχωριέσαι!!Όλα καλά θα πάνε..κ ν δεις όταν την βγάλουν θ τ ξεχάσεις Όλα!!Πολύ σύντομα εύχομαι ν την κρατήσεις αγκαλίτσα!!

Αλεξία μ κ μεις τελικά το ξένο επικράτησε..Δεν γινόταν..ούρλιαζε στο στήθος.. πλέον τον βάζω απλά ν πιπιλίζει λίγο πιο πολύ γτ η παιδίατρος είπε ότι πιει κέρδος το χει απο το μητρικό γάλα.. Στην αρχή με πείραξε Αλλά μετα είπα δε πειράζει στο επόμενο πρώτα ο Θεος.. τι ν κάνουμε.. ότι είναι καλύτερο για την ψυχική ηρεμία της μάνας και της οικογένειας..ιδίως αν υπάρχουν κ αλλά παιδάκια που θέλουν κ αυτά φροντίδα..Εγώ μόνη μ ήμουν με τον άντρα μ κ από την πίεση κλαταρα..Σε καταλαβαίνω..

Εμείς λοιπόν καλά Πάμε..αφου χορταίνουμε με το ξένο..φουσκωνουμε.. Σάββατο τον βαφτίζουμε πρώτα ο Θεος.. Σαράντιζω κιόλας.. Μετά φτου ξελευθερια!!!χαχα..

φιλιά στις υπόλοιπες!!

Καλημέρα κορίτσια! !! Μην το σκεφτετε Για το συμπλήρωμα...τι να κάνουμε.  Σημασία έχει τα μωράκια να παίρνουν βάρος και να ειναι κ η μαμα Καλά. :)

Εμείς έχουμε μερες καλές που κοιμάται κ 4ωρα κ μέρες με κολικούς που δεν ηρεμεί με τίποτα μόνο λίγο στο στήθος. 

Κατά τα αλλα πολλές αγκαλιές και πολλά Φιλάκια!!! Έχω ξετρελαθει! 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλησπέρα μανουλες!!

Και εμεις μια χαρα ειμαστε!!Βεβαια εχουμε τη γκρινια μας..τα πονακια μας...

Μεχρι προχθες ξυπναγε ανα 2ωρο για φαγητό...τωρα κοιμαται 3ωρα..4ωρα..ελπιζω να το κρατησει!

Γενικα νιώθω κουρασμένη...καθε μερα σιδερωμα....Γενικά πολλές στο σπιτι..

Καλα αυτα τα γελακια που κανει με ξετρελαινουν!!!!λιωνωωωωω!!!

Γωγουλα να σας ζήσει!!!ολα καλα θα πάνε γλυκια μου!

Εμεις μανούλες εχουμε ακομη ικτερο..δώσαμε για καποιες μερες 1 γευμα τη μερα ξενο γαλα...αλλα δεν έπεσε..θα πεσει σιγα σιγα μας ειπε η παιδίατρος.Βάρος περνούμε,να μην αγχωνομαστε..

Εδω και 3 μερες βγαζουμε κραυγουλες και γυμναζουμε -σηκώνουμε πολυ το κεφαλακι μας!

Τη Κυριακή ειμαστε 1 μηνών!!Άντε να σαραντησουμε να παμε καμια βολτα!!!

Μελιτουλα σουπερ που θα το βαφτισετε τοσο νωρις!!!πως θα τον πείτε;

ετοιμαζομαι για νεο ξενυχτι.. full παλλινδρομηση αλλαξαμε γαλα.... το οποιο το ψιλο φτυνει κιολας αν και μικρος κατάλαβε την αλλαγη ελπιζω να προσαρμοστει..να κοπεί ο εμετος και να μεινουμε στις γουλιες.... στο σπιτι καθε μερα σιδερο μαγειρεμα αγχος πιεση με το μικρο.. νιωθω στα ορια της καταρευσης... παω για υπνο γιατι θα αρχίσει να ουρλιαζει ασταματητα σ λιγο. καληνυχτα και να ειστε δυνατες... με το καλο η βαφτιση κορίτσι μου καλα κανεις :)

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Γεια σας και από εμάς!

Κι εμείς σαραντίσαμε τη Δευτέρα και πήγαμε να πάρουμε  την ευχή.

Ο θηλασμός είναι σε μια μέτρια κατάσταση - ενώ θέλω να θηλάσω, λόγω των προβλημάτων που είχα στην αρχή και τη μη πρόσληψη βάρους, παίρνουμε συμπλήρωμα από τις 20.12. Έχει πάρει τα πάνω της η μικρούλα και θα μπω σε διαδικασία να μειώσω σιγά σιγά και το ξένο.

Χθες πήγαμε στην παιδοκαρδιολόγο γιατί η παιδίατρός μας είχε ακούσει ένα φύσημα στην καρδούλα της. Δυστυχώς, δεν είναι και τόσο αθώο. Της βρήκε στένωση πνευμονικής βαλβίδας και μας είπε να την παρακολουθούμε σε εξειδικευμένο κέντρο (Ωνάσειο ή το τοπικό εδω στο Ηράκλειο). Περιττό να σας πω για το άγχος και τη στεναχώρια μου, αλλά ταυτόχρονα προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξη.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...