Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

ζαμιακι μου ρωτα την τζο.εκεινη εκανε τραπεζα με οτι μαζευαν τα κοχυλια

εμεις καλα,ησυχα,αυριο κλεινουμε μηνα.αν δ κοιμομασταν κ 4στο κρεβατι θα ταν καλυτερα

τη μερα να τον κοιμθζεις σε φυσικο φως κ με θορυβους.να τον ξυπνας ανα 2-3ωρες.το βραδυ στο δωματιο,σκοτεινα,χωρις φασαρια,γαλα,αλλαγμα στο σκοταδια κ χωρις ομιλια

να αδειαζει το ενα στηθος να παιρνει κ το πιο λιπαρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι λιγοψυχη εχασε 300 γραμμαρια μεσα στο μαιευτηριο οποτε αντλω με νοσοκομείακο θηλαστρο και του δινω... βαρος δεν παιρνει...οτι και να κανω 40 με 50 ML στην καλυτερη ανα 3 ωρες.. δεν εχω ξανα νιωσει τοση κουραση... αλλα θα παλεψω τι να κανω...

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας! Να σας ζήσουν τα μωρακια!

Γέννησα κι εγω 9/12 στις 9:30 με καισαρικη μια μπεμπα 3620 55cm.

θηλαζουμε αλλα δινω και συμπληρωμα γιατι τις πρωτες μερες εκανα πληγές στις θηλές, τωρα ειμαι καπως καλυτερα και κανουμε συχνούς ανα 2-3 ωρες προσπαθω να μειώσω το συμπληρωμα και να εδραίωση τον θηλασμο.

Εχω μαλωσει με μαμα και πεθερα, πελαγωμενη εγω τις ειχα στο μαιευτήριο η μεν να μου λεει δεν εχεις γαλα δωσε ξενο η αλλη να λεει ασε το παιδι να κοιμηθει και μην το ξυπνάς ανα 2 ωρες να φαει και δωσε συμπληρωμα απαραιτητα.

Μια Σουρεάλ κατασταση τωρα δεν μιλιομαστε και με τος δυο γιατι τις έδιωξα.

Κατα τ αλλα ειμαι άυπνη 6 μερες σερί, καθε μερα κοιμαμαι 2-3 ωρες το πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας! Να σας ζήσουν τα μωρακια!

Γέννησα κι εγω 9/12 στις 9:30 με καισαρικη μια μπεμπα 3620 55cm.

θηλαζουμε αλλα δινω και συμπληρωμα γιατι τις πρωτες μερες εκανα πληγές στις θηλές, τωρα ειμαι καπως καλυτερα και κανουμε συχνούς ανα 2-3 ωρες προσπαθω να μειώσω το συμπληρωμα και να εδραίωση τον θηλασμο.

Εχω μαλωσει με μαμα και πεθερα, πελαγωμενη εγω τις ειχα στο μαιευτήριο η μεν να μου λεει δεν εχεις γαλα δωσε ξενο η αλλη να λεει ασε το παιδι να κοιμηθει και μην το ξυπνάς ανα 2 ωρες να φαει και δωσε συμπληρωμα απαραιτητα.

Μια Σουρεάλ κατασταση τωρα δεν μιλιομαστε και με τος δυο γιατι τις έδιωξα.

Κατα τ αλλα ειμαι άυπνη 6 μερες σερί, καθε μερα κοιμαμαι 2-3 ωρες το πολυ.

Να σου ζησει η κοπελαρα σου χχχχ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Sweetberry να σου ζήσει!!!

Άσε τους άλλους να λένε γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα!

Όσο για την αϋπνία...Μια από τα ιδια κ εγώ γιατί κάθε 2-3 ώρες το πολύ ξυπνάμε..

Υπομονή!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Τι κανουν τα κοριτσια και τα μπεμπακια??Επιτελους καταφερνω να γραψω.Ο τελευταιος μηνας ειχε πολυ τρεξιμο και αγχος.Αλλαξα γιατρο και μιευτηριο 5 μερες πριν γεννησω γιατι επεμεναν για καισαρικη ανευ λογου.Τελικα γεννηθηκε ο κουκλος στις 2/12 με φυσιολογικο(και επισκληριδιο)μεσα σε 4 ωρες.Εφτασα στη κλινικη με 6 και φτασαμε στο 8 σχετικα γρηγορα και ανωδυνα..μετα αρχισε το ζορι και τα πρωτα 24ωρα που δεν μπορουσε να πιασει τη θηλη αρχισαμε να θηλαζουμε την τεταρτη μερα αλλα δεν ειχα τοσο γαλα και αρχισε να χανει παρολο που πηρα θηλαστρο και αναγκαστηκα να δωσω και ξενο.Τωρα μετα απο 10μερες το παλευουμε.Ειναι τοσο μικρουλης και γλυκουλης,τον περιμενα τοσο καιρο,αξιζει καθε ταλαιπωρια.Με το καλο σε ολες!!:D

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες!!!να σας ζησουν τα μωρακια!! γερα και καλοτυχα να ειναι!!

γιωτα και samantha κι εγω περιμενω.. 38+6 σημερα και βλεπω τον μπεμπη μου να εχει βολευτει!

Γεια σας κοριτσια πως ειστε?

Εμεις εδω θηλάζουμε με πονανε φοβερα τα στηθη μου οταν γεμίζουν και κοιμαται σκεφτομαι να παρω ενα θηλαστρο να εχω να βγαζω. Επισης οταν κουραζομαι με ποναει η πλατη στην περιοχη που εγινε η επισκληρίδειος ελπιζω να μην εμεινε κουσούρι.

Η τομή της καιςαρικης μια χαρα σηκωνομαι ολα καλα μονο βαρος και σκύψιμο δεν μπορω ακομα αλλα γενικα ειμαι ενταξει.

Τα αλλα κοριτσια πως πανε με τον θηλασμο την ανάρρωση κλπ? κοιμάστε το βραδάκι?

Οσες ειστε στην αναμονη καντε λιγο υπομονη ερχεται η ωρα κόντευετε!

Ειναι επιστευτη εμπειρια στεναχωριεμαι καθε μερα που περναει ηθελα να εχει αλλες 24 ωρες η μερα να την ευχαριστιέμαι κι αλλο την μπεμπα!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Sweetberry Εγώ πονάω στην ούρηση κ εχω την εντύπωση πως είναι στο σημείο του καθετήρα..ειδικά στο τέλος που αδειαζω συγγνώμη κιόλας..με πονάει..κ Εγώ ελπίζω μην έμεινε κουσούρι.. Η πεθερά μ λέει ν το κοιταξω για Ουρολοίμωξη..Αλλά δε ξέρω.. Κατά τ'άλλα το παλεύουμε με το θηλασμό. ΤΑ βράδια έτσι κ έτσι..Νομίζω έχει κάνει τη νύχτα μέρα..όλη μέρα κοιμάται κ θυμάται ότι πρέπει ν ξυπνήσει στις δυόμιση μέχρι το πρωί..χουζουρεύει με πιπίλα Αλλά μόλις του φύγει κλαίει κ αυτο συμβαίνει ανα δεκάλεπτο..οπότε..ύπνος για μένα γιοκ..μονο στις έξι αποκοιμιεται για κάνα δίωρο κ μετα τα ίδια.. Έτσι είναι απο τις εφτά τις έξι μέρες.. Επίσης κοιμάται τόσο βαριά . Περάσαμε κ ένα άγχος Γιατί τελικά ήταν αφυδάτωμενος.. ευτυχώς προς το παρόν με το συμπλήρωμα πήρε λίγο τα πάνω Του.. Τα στήθη μ εμένα βέβαια δεν πονάνε όταν γεμίζουν..τρέχουν βέβαια οπότε όλη μέρα με επιθέματα που στάζουν κ κοχύλια ειμαι.. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό που δεν πρηζονται κ δεν πονάνε..κ Επίσης όταν θηλάζω δεν ξέρω αν τρώει καλά..γτ κ πριν το συμπλήρωμα νόμιζα έτρωγε Αλλά τλκ έχανε κ βάρος..Τι ν πω..ας πιάσει μια το βάρος γέννησης..ν ησυχάσω γτ στο παρατσακ γλιτώσαμε την εισαγωγή στο νοσοκομείο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...