Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Zamia να σας ζήσει ο μπέμπης! Γέρος, δυνατός και καλότυχος να ειναι και εσείς να ειστε δίπλα του να τον καμαρώνετε!! Alexia και melitoula υπομονη και ολα θα φτιάξουν. Εγω εδω τα ίδια. Κάποιες συσπασούλες εχω στο nst, περπατάω αρκετά και περιμενω. Η αλήθεια ειναι πως άρχισα να βαραίνω πολυ κ κουράστηκα. Οποτε θελει η κυρία θα μας την κανει την εμφάνιση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου..Να σας ζήσουν τα μπεμπακια στις νεες μανούλες!! Καλοτυχα κ ευλογημένα! .

Εμείς δεν είμαστε πολύ καλά.. αποφασίσαμε ν βγάλουμε τις ψευδοθηλες και ενώ ήμουν Καλά κ δεν πονούσα και χάρηκα η καημένη... Πλέον σε κάθε θηλασμό τρέμω..απο το πόνο κλαίω..Και δοκίμασα ν βάλω πάλι ψευδοθηλες άλλα ο μικρός εκνευρίζεται πλέον Αφού συνήθισε στο στήθος απευθείας..κ δεν θηλαζει με ψευδοθηλες..Δε ξέρω τι ν κάνω.. απελπιστηκα Αλήθεια.. Μετά από κάθε θηλασμό βάζω πουρελαν Αλλά Διάφορα δε βλέπω.. εχω δει ένα Σωρό βίντεο γ ια σωστή στάση τίποτα..Ο πόνος πόνος.. οποιαδήποτε σύμβουλη είναι καλοδεχούμενη Γιατί δεν τη. Παλεύω..

βρες οσο πιο γρηγορα μπορεις παιδιατρο συμβουλο θηλασμου....μονο ο πιστοποιημενος παιδιατρος συμβουλος θα σε βοηθησει!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου..Να σας ζήσουν τα μπεμπακια στις νεες μανούλες!! Καλοτυχα κ ευλογημένα! .

Εμείς δεν είμαστε πολύ καλά.. αποφασίσαμε ν βγάλουμε τις ψευδοθηλες και ενώ ήμουν Καλά κ δεν πονούσα και χάρηκα η καημένη... Πλέον σε κάθε θηλασμό τρέμω..απο το πόνο κλαίω..Και δοκίμασα ν βάλω πάλι ψευδοθηλες άλλα ο μικρός εκνευρίζεται πλέον Αφού συνήθισε στο στήθος απευθείας..κ δεν θηλαζει με ψευδοθηλες..Δε ξέρω τι ν κάνω.. απελπιστηκα Αλήθεια.. Μετά από κάθε θηλασμό βάζω πουρελαν Αλλά Διάφορα δε βλέπω.. εχω δει ένα Σωρό βίντεο γ ια σωστή στάση τίποτα..Ο πόνος πόνος.. οποιαδήποτε σύμβουλη είναι καλοδεχούμενη Γιατί δεν τη. Παλεύω..

καλο ειναι να σε δει συμβουλος.αν πιανει σωστα ισως να εχει θεμα με το χαλινο.η μηπως ειναι μυκητιαση.πονας κ οταν δ θηλαζεις;σαν τι μοιςζει ο πονος.προσπαθησε οσο μπορεις να αφηνεις ακαλυπτο το στηθος

καλο ειναι να σε δει συμβουλος.αν πιανει σωστα ισως να εχει θεμα με το χαλινο.η μηπως ειναι μυκητιαση.πονας κ οταν δ θηλαζεις;σαν τι μοιςζει ο πονος.προσπαθησε οσο μπορεις να αφηνεις ακαλυπτο το στηθος

Υπάρχουν φορές που νιώθω πόνο και όταν δε θηλαζω..Αλλά όχι κάτι τραγικό..σαν κάψιμο.. σαν πληγή.. Η παιδίατρος που θ έρθει σμρ υπάρχει περίπτωση ν ξέρει κάτι πανωπου στο θέμα?

βρες οσο πιο γρηγορα μπορεις παιδιατρο συμβουλο θηλασμου....μονο ο πιστοποιημενος παιδιατρος συμβουλος θα σε βοηθησει!

Το σκέφτηκα και Εγώ για σύμβουλο.. τι ακριβώς κάνουν και πως λειτουργούν Γενικά?εννοώ έρχονται σε εμάς?Εμείς παμε?πως γίνεται?και που τους βρίσκουμε..Επίσης τι κόστος έχει η διαδικασία.. θ μ πεις κοπέλα μ θες ή δε θες ν θηλασεις..απλά τα σκέφτομαι Όλα Γιατί είμαστε κ στριμωγμένοι.. βέβαια το καλό είναι πως αν μάθω ν θηλαζω σωστά γλίτωνω το έξοδο του ξένου γάλατος . Συγγνώμη που σας πρηζω κ εσας

Υπάρχουν φορές που νιώθω πόνο και όταν δε θηλαζω..Αλλά όχι κάτι τραγικό..σαν κάψιμο.. σαν πληγή.. Η παιδίατρος που θ έρθει σμρ υπάρχει περίπτωση ν ξέρει κάτι πανωπου στο θέμα?

Το σκέφτηκα και Εγώ για σύμβουλο.. τι ακριβώς κάνουν και πως λειτουργούν Γενικά?εννοώ έρχονται σε εμάς?Εμείς παμε?πως γίνεται?και που τους βρίσκουμε..Επίσης τι κόστος έχει η διαδικασία.. θ μ πεις κοπέλα μ θες ή δε θες ν θηλασεις..απλά τα σκέφτομαι Όλα Γιατί είμαστε κ στριμωγμένοι.. βέβαια το καλό είναι πως αν μάθω ν θηλαζω σωστά γλίτωνω το έξοδο του ξένου γάλατος . Συγγνώμη που σας πρηζω κ εσας

Κι εγώ δεν τα πάω καλά με το θηλασμό κ ίσως εξαιτίας αυτού δεν πήρε σχεδόν καθόλου βάρος η μικρή μου. Από την 1η μέρα στο μαιευτήριο μάτωσαν οι θηλές μου, έβαλα για δυο μέρες θηλές σιλικόνης, αλλά έβλεπα ότι κουραζόταν πολύ το μωρό. Από την 3η μέρα μέχρι σήμερα θηλάζω χωρίς. Φυσικά πέρασα από πολύ πόνο. Ήδη από το τέλος της 2ης εβδομάδας πέρασαν οι πληγές με λανολίνη, επάλειψη με γάλα κ αφού τις άφηνα να στεγνώνουν στο αέρα. Αν δεν έχεις, πάρε κοχύλια-θα σε βοηθήσουν. Επίσης, τη 2η μέρα που γυρίσαμε στο σπίτι έπαθα και μαστίτιδα γιατί δεν αδειαζε καλά το στήθος κ πιεζόταν απ το σουτιέν.

Μετά από αυτά πιστεύω ότι το Α και το Ω είναι η σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος. Κάποιες πληγές ίσως να μην μπορείς να τις αποφύγεις προκειμένου να φτιάξει το μωρό το στήθος σου για θηλασμό -συχνότερα αυτό συμβαίνει στις άσπρες επιδερμίδες γιατί θεωρούνται πιο ευαίσθητες. Υπάρχουν όμως κ πληγές που προκαλούνται από την κακή τοποθέτηση. Κι εγώ ακόμα το παλεύω και τις επόμενες μέρες θα έρθει μια σύμβουλος στο σπίτι. Θα προτιμούσα να το χα κάνει απ την αρχή.

Ευτυχώς ο πόνος της προηγούνενης εβδομάδας που κάθε ρουφηξιά ήταν και ουρλιαχτό έχει φύγει.

10000000% αξίζει να θηλάσεις, αλλά κι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει, σημασία έχει να είναι και η μαμά κ το μωρό καλά.

Αν μπορείς, μπες στο youtube και δες το σεμινάριο της Άννας Πατσούρου (παιδιάτρου) για το θηλασμό.

Επίσης στο facebook υπάρχει ομάδα υποστήριξης θηλασμού που βοηθάει πάρα πολύ!

Οι εθελοντές σύμβουλοι της la leche league δεν αμείβονται και, αν δεν έρθουν, δέχονται τηλεφωνήματα. Οι επαγγελματίες νομίζω ότι παίρνουν 50-60?.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

πολυ σωστα τα λεει η ζιλιχερ.

αν πονας κ οταν δ θηλαζεις κ νιωθεις τον πονο σαν γυαλια μπορει να ειναι καντιντιαση.κανονικα η παιδιατρος θα πρεπει να μπορει να δει το χαλινο,αλλα 3που ειδαν τον ανηψιο μου δ το βρηκαν.για το θηλασμο δ ειμαι πολυ αισιοδοξη οτι θα ξερει,οι περισσοτεροι δ εχουν ιδεα.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html?m=1

κ εδω μπορεις να βρεις πιστοποιημενους.κανουν επισκεψεις.αλλα παιρνουν κανενα πενηνταρι.αναλογα που μενεις μπορεις να βρεις κ παιδιατρο πιστοποιημενο οποτε κ θα ξερει κ δ θα πληρωνεις κ για τα 2

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html?m=1

κ εδω μπορεις να βρεις πιστοποιημενους.κανουν επισκεψεις.αλλα παιρνουν κανενα πενηνταρι.αναλογα που μενεις μπορεις να βρεις κ παιδιατρο πιστοποιημενο οποτε κ θα ξερει κ δ θα πληρωνεις κ για τα 2

Σ ευχαριστώ, Βίκυ! Αυτό εννοούσα. ☺☺☺

StW9p2.png etcKp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!Αύριο αν είναι θ πάρω ενα τηλ.. σμρ ήρθε κ ητο παιδίατρος είπε ότι το μωρό πιάνει καλά τη θηλή οπότε μέχρι ν επούλωθουν οι πληγές ν του αλλάζω στάση ανάλογα με το αν πονάω ή όχι.. το κακο είναι ότι έχασε 600 γραμμάρια κ του έδωσε συμπληρώμα.. κ Επίσης ρε κορίτσια δεν ξυπνάει μες τίποτα όταν πέφτει για υπνο.. Είναι απερίγραπτο.. τεσπα..μ είπε ν τρώω καλά γτ μπορεί απλά να τρώει καλά Αλλά ν μην έχει το γαλα μ τις κατάλληλες θερμίδες κ έτσι ν μην έβαλε κ ν έχασε.. θ φανεί σε δύο μέρες που θ τον ξαναζυγισει.. πάντως αν μέχρι να σαραντησω κ μετα την σύμβουλο συνεχίσω ν πονάω έτσι θ του δώσω μπουκάλι..ή θ το αντλώ.. Δεν γίνεται έτσι..υποφέρω.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!Αύριο αν είναι θ πάρω ενα τηλ.. σμρ ήρθε κ ητο παιδίατρος είπε ότι το μωρό πιάνει καλά τη θηλή οπότε μέχρι ν επούλωθουν οι πληγές ν του αλλάζω στάση ανάλογα με το αν πονάω ή όχι.. το κακο είναι ότι έχασε 600 γραμμάρια κ του έδωσε συμπληρώμα.. κ Επίσης ρε κορίτσια δεν ξυπνάει μες τίποτα όταν πέφτει για υπνο.. Είναι απερίγραπτο.. τεσπα..μ είπε ν τρώω καλά γτ μπορεί απλά να τρώει καλά Αλλά ν μην έχει το γαλα μ τις κατάλληλες θερμίδες κ έτσι ν μην έβαλε κ ν έχασε.. θ φανεί σε δύο μέρες που θ τον ξαναζυγισει.. πάντως αν μέχρι να σαραντησω κ μετα την σύμβουλο συνεχίσω ν πονάω έτσι θ του δώσω μπουκάλι..ή θ το αντλώ.. Δεν γίνεται έτσι..υποφέρω.

συμφωνω να τρως καλα,κυριως υγρα

για το.συμπληρωμα δ θα πω κτ γτ ειναι.πολυ μικρουλι κ εχασε αρκετα.ελεγξτε χαλινο,η τυχον μυκητιαση

απλα καλυτερα θα ηταν.το συμπληρωμα να.ηταν.δικο.σου.που αντλησες για να "καταλαβει"το.στηθος οτι χρειαζεται να παραγει περισσοτερο.επισης για.να αποφυγεις τη.συγχυση μπορεις να το.δινεις με τα σωληνακια sns

τωρα που ειναι αρχη πρεπει.να.τρωει ανα διωρο.το ξερω ειναι δυσκολο να το ξυπνας αλλα πρεπει.ξεντυσε τον,κανε τον ντουζακι στην.αναγκη αν.δ ξυπναει

υπομονη κοριτσια θα στρωσει.μετα το.σαραντισμο ειναι ολα.πιο.ευκολα.τα εχω περασει

σε δυο μερες θα χει παρει κανενα 40αρι οποτε δ θα καταλαβει κ πολλα

οσο για το οτι το γαλα σου δ εχει αρκετες θερμιδες δ ισχυει.δλδ εμενα ειναι πληρες κ σενα λαιτ;

πανω απο.ολα.γερα μωρακια κοριτσια κ ηρεμες μανουλες.οσες δινουν.με θηλαστρο για μενα ειναι ηρωιδες,το βρισκω τρομερη ταλαιπωρια.αλλα κ ξενο να δινεις δ ειναι κατακριτεο.η καθεμια κανει υο καλυτερο για τα παιδακια της

μελιτουλα σκεφτηκα κ.κτ ακομη γραφοντας στις μανουλες νοεμβριου.οσον.αφορα το πιο λιπαρο γαλα.ποσο ημερων.ειστε;οταν τρωει ο μικρος αδειαζει τουλ το ενα στηθος;στην αρχη το γαλα ειναι πιο αραιο για να ξεδιψανε κ πιο μετα κατεβαινει το πιο παχυ

Καλημέρα!! Μελιτουλα μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά κ εγώ στα ιδια με σένα είναι. Ένας εχασε βάρος λόγω ικτερου κ απο ότι μου είπε κ ο παιδιατρος γι'αυτό δεν ξυπνάει εύκολα. Κ Εμείς δώσαμε λίγο συμπλήρωμα κ τώρα το παλεύω να παίρνει μόνο στήθος.

Υπομονή κορίτσια τι αλλο να πω.

Όπως λέει κ η Βίκυ είναι οι πρώτες μέρες.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

καλησπέρα εχω να κοιμηθω 30 ωρες... θελει θησιες ο θηλασμος.... χασαμε πολυ βάρος οποτε ειμαι με αντλήσεις ακομα και νοσοκομειακο αργησε να κατεβει το γαλα αγχωθηκα εχθες ημουν για κλαματα... για ικτερο θα ξερω αυριο που βγαινω... ζαμια να σου ζησει οπως και σε ολες μας. αξιοθαυμαστος ο φυσικος τοκετος! κουραγιο μανουλες απο εδω και περα θα ζησουμε τις πιο ομορφες στιγμές μας. σας παρακολουθώ καληνυχτα

Να σου ζησει γλυκια μου!!!!!καλοτυχος να ειναι!!😉😉😉

μελιτουλα σκεφτηκα κ.κτ ακομη γραφοντας στις μανουλες νοεμβριου.οσον.αφορα το πιο λιπαρο γαλα.ποσο ημερων.ειστε;οταν τρωει ο μικρος αδειαζει τουλ το ενα στηθος;στην αρχη το γαλα ειναι πιο αραιο για να ξεδιψανε κ πιο μετα κατεβαινει το πιο παχυ

6:

Ηταν μια απο τις ερώτησεις μου Βικακι!!χθες ειδα πολυ νερουλο το γαλα και ανησυχησα...

Τι κανετε εσεις?

Εμεις κοριτσια μου προχθες που ηρθαμε σπιτι μας δε κλείσαμε ματι..χθες κοιμηθηκαμε λιγο..μου φαίνεται πωε εχει μπερδεψει τη μερα με τη νυχτα..

Θηλαζουμε αποκλειστικα..εχω πολυ γαλα σε σημειο που θηλαζω και τρεχει το αλλο στηθος..φοραω κοχυλια αλα ξεχνιέμαι..σκύβω και γινομαι χαλια..

Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καμια κοπελα πως να κρατησω το γαλα ππυ μαζευω στα κοχυλια..ειναι κριμα να το πεταω...

Οι υπολοιπες κοιλιτσες τι κανουν??ερχονται τα ομορφοτερα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...