Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γέννησα πριν 16 ημέρες με καισαρικη στις 23/11 ενώ ήταν προγραμματισμενη για 24/11, μπήκα με πονους. Η πητ μου ήταν 9/12.

Ntiakana να σου ζησει...γερο κ καλοτυχο να ειναι.....ααχψψ κ εγω ανυπομονω να ερθει η μπεμπουλα μου...

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυ!!!!!γεννησα χθες το πρωι!!!

Με φυσιολογικο!!διχως επισκληριδιο..εφτασα στο μαιευτήριο με 8 διαστολη!!!δεν προλαβαινα να κανω τιποτα!!Στους 5'πονους ημουν πολυ καλα...εκανα δουλειες στο σπιτι να φανταστείτε..προχωρησαν ολα πολυ γρηγορα....

Ζω ενα ονειροοοοοοο!!!!ηδη ξεχασα τον πονο που πέρασα...

Το μουτρακι μου ειναι ενας κουκλος!!!τον αγαπωωωωω!!κανουμε rooming in!!πιασαμε με την πρωτη θηλη...σημερα όμως με πληγωσε και δαγκωνομαι απο τον πονο τα πρωτα δευτερολεπτα...

Καλη λευτεριά σε οσες εχουν μεινει!!!!Σας ευχομαι με εναν πονο!!!!

Με φυσιολογικο!!διχως επισκληριδιο..εφτασα στο μαιευτήριο με 8 διαστολη!!!δεν προλαβαινα να κανω τιποτα!!Στους 5'πονους ημουν πολυ καλα...εκανα δουλειες στο σπιτι να φανταστείτε..προχωρησαν ολα πολυ γρηγορα....

Το μουτρακι μου ειναι ενας κουκλος!!!τον αγαπωωωωω!!κανουμε rooming in!!πιασαμε με την πρωτη θηλη...σημερα όμως με πληγωσε και δαγκωνομαι απο τον πονο τα πρωτα δευτερολεπτα...

Γερός και καλότυχος να είναι ο κούκλος σου!

StW9p2.png etcKp3.png

Zamiaki γλυκο να σου ζησει ο παιδαρος!!!! Να ειναι γερος και καλοτυχος στη ζωη του και εσεις παντα διπλα του να τον μεγαλωσετε!!! Ζησε το ονειρο, ειναι τρέλα!!!!:D;):D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανούλες και μπεμπακια!

Να μας ζήσουν τα μωράκια μας, και με το καλό σε όσα κορίτσια πςριμενουν.

Ζαμια να σου ζήσει γλυκό μου, καλοταξιδος ο μπεμπης!

Εμείς σήμερα μάλλον θα γυρίσουμε σπίτι μας, περιμένω να μάθω τα αποτελέσματα απο την εξέταση για τον ικτερο αν είναι οκ θα φύγουμε. Με τον θηλασμό σε γενικές γραμμές Καλά πάμε αλλα εχουμε ακομα πολυ δρομο.

Μόλις γυρίσω σπίτι θα σας γράψω τα νέα μας... :)

Ήδη μυρίζω μωρουδιλα!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως ειναι;;;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Ουαοοοοο!!!! Τι τελεια και ομορφα που σου ηρθαν ολα! Παλι καλα που προλαβες να πας στο μαιευτηριο βρε με 8 διαστολη! Να χερεστε το μωρακι σας χχχχ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα μπεμπακια Και τις μανούλες!

Τι κάνετε;;;; Εμείς πρώτη μέρα σπίτι μας σήμερα, εχω ενα άγχος πως θα πάει.. Ήταν να βγούμε από χθες αλλά έκανε ικτερο κ έτσι μείναμε μια μέρα παραπάνω.

Προς το παρόν κοιμάται στην καλαθουνα της και εγώ την χαζεύω!

Σας φιλώ όλες, θα μπω να διαβάσω τα νέα σας!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

καλησπέρα εχω να κοιμηθω 30 ωρες... θελει θησιες ο θηλασμος.... χασαμε πολυ βάρος οποτε ειμαι με αντλήσεις ακομα και νοσοκομειακο αργησε να κατεβει το γαλα αγχωθηκα εχθες ημουν για κλαματα... για ικτερο θα ξερω αυριο που βγαινω... ζαμια να σου ζησει οπως και σε ολες μας. αξιοθαυμαστος ο φυσικος τοκετος! κουραγιο μανουλες απο εδω και περα θα ζησουμε τις πιο ομορφες στιγμές μας. σας παρακολουθώ καληνυχτα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου..Να σας ζήσουν τα μπεμπακια στις νεες μανούλες!! Καλοτυχα κ ευλογημένα! .

Εμείς δεν είμαστε πολύ καλά.. αποφασίσαμε ν βγάλουμε τις ψευδοθηλες και ενώ ήμουν Καλά κ δεν πονούσα και χάρηκα η καημένη... Πλέον σε κάθε θηλασμό τρέμω..απο το πόνο κλαίω..Και δοκίμασα ν βάλω πάλι ψευδοθηλες άλλα ο μικρός εκνευρίζεται πλέον Αφού συνήθισε στο στήθος απευθείας..κ δεν θηλαζει με ψευδοθηλες..Δε ξέρω τι ν κάνω.. απελπιστηκα Αλήθεια.. Μετά από κάθε θηλασμό βάζω πουρελαν Αλλά Διάφορα δε βλέπω.. εχω δει ένα Σωρό βίντεο γ ια σωστή στάση τίποτα..Ο πόνος πόνος.. οποιαδήποτε σύμβουλη είναι καλοδεχούμενη Γιατί δεν τη. Παλεύω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...