Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Κορίτσια γεννησα!!! Μια μπέμπα κούκλα 3260!!!

Έχω ξετρελαθει ήδη!!

Με το καλό κ τα υπόλοιπα μπεμπακια της παρεας!!!

Να σου ζησει η κορακλα Αναστελλα μου!!!!!Συγχαρητηρια!!!!!😁😁😁😁😁😁😁😁👪

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου εγω οπως βλεπετε ακομη εδω....

Ηδη απο χθες εχω καφε υγρα..(συγνωμη για την περιγραφη)και σημερα πιο σκουρα.....ο γιατρος μου ειπε πως ειμαστε σε καλο δρομο!!!

Περπάτησα οσο μπορεσα και σημερα........πλεον εχω πολλα πετρώματα....νιωθω εντονα το κεφαλακι του μπεμπη στην κυστη μου...

Καλημερα κοριτσια! Να σας ζησει anastella τι υπεροχο συναισθημα ε?

Εγω θα μπω τωρα σε λιγο στο Ελενα, δεν κουνήθηκε το μωρο ολη νυχτα εχω φαει εχω πιει τιποτα ανησυχω πολυ καντε μια προσευχουλα για εμας! Θα νοσηλευτώ απο σημερα πηρα πιεση και ειχα 130 παλμους απο το αγχος!

Θα σας ενημερωσω για τα νεα μας συντομα!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπακια.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Sweetberry είναι σίγουρη ότι δεν συμβαίνει τίποτα αλλά εννοείται σε καταλαβαίνω, περιμένουμε νέα σας.

Ζαμιααααα κάτι μου λέει ότι είναι η ώρα να γνωρίσεις τον μπέμπη σου!!!

Κορίτσια μαγικές στιγμές ζούμε είμαι απόλυτα ευτυχισμένη.

Η μπέμπα μας είχε διπλή περιδεση στον λαιμό ζοριστηκαμε κ οι δύο μας παρά πολύ, αλλά ευτυχώς μέσα σε 8 ώρες την είχα στην αγκαλιά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο εκείνη η στιγμή που την ειδα.

Επίσης να πω ότι δεν έχω ούτε ένα ραμμα παρόλο το ζόρι στο τέλος κ παρόλο που μπήκε βεντουζα.

Με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένουν, είναι απόλυτη ευτυχία!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μπεμπακια.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Sweetberry είναι σίγουρη ότι δεν συμβαίνει τίποτα αλλά εννοείται σε καταλαβαίνω, περιμένουμε νέα σας.

Ζαμιααααα κάτι μου λέει ότι είναι η ώρα να γνωρίσεις τον μπέμπη σου!!!

Κορίτσια μαγικές στιγμές ζούμε είμαι απόλυτα ευτυχισμένη.

Η μπέμπα μας είχε διπλή περιδεση στον λαιμό ζοριστηκαμε κ οι δύο μας παρά πολύ, αλλά ευτυχώς μέσα σε 8 ώρες την είχα στην αγκαλιά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο εκείνη η στιγμή που την ειδα.

Επίσης να πω ότι δεν έχω ούτε ένα ραμμα παρόλο το ζόρι στο τέλος κ παρόλο που μπήκε βεντουζα.

Με το καλό σε όσα κορίτσια περιμένουν, είναι απόλυτη ευτυχία!

Μαγικο!!! Φιλια πολλα χχχχχ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εγω οπως βλεπετε ακομη εδω....

Ηδη απο χθες εχω καφε υγρα..(συγνωμη για την περιγραφη)και σημερα πιο σκουρα.....ο γιατρος μου ειπε πως ειμαστε σε καλο δρομο!!!

Περπάτησα οσο μπορεσα και σημερα........πλεον εχω πολλα πετρώματα....νιωθω εντονα το κεφαλακι του μπεμπη στην κυστη μου...

Κοριτσακι με εναν πονο! Με το καλο! Αυριο θα γεννησεις που ειναι κ της Αγίας Αννας!

Να σας ζησουν κοριτσια κ με το καλο οι υπολοιπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...