Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ξέχασα να αναφέρω πως απο την αρχη της εγκυμοσυνης παιρνω salospir το οποιο εκοψα στις 36 εβδομαδες, απο τοτε κανω ενεσεις innohep καθε μερα στο μπούτι η το μπράτσο μονη μου στη κοιλια ολα αυτα προληπτικά αλλα ας όψεται...

Καλα να πανε ολα και δεν θελω τιποτα αλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γενναμε ειμαι στο ιασω ήρθαμε αρων αρων στις 6 το πρωί.

Anastella μπραβοοοο...αντε γλυτωσες και τη προκληση.....σπασανε τα νερα...;;;;περιμενουμε νεα σου....

εγω πεμπτη πρωι μπαινω. 37και 6...έκανα ενεσεις. χθες κ σημερα 3.700 εβγαλε ο υπερηχος σήμερα. αλλα δεν ξερουμε υπαρχει αποκληση παντα. nst καλο. να ξερετε οτι οταν προκειται για καισαρικη επειδη το παιδί δεν περναει απο τον γενετικο σωληνα καλο ειναι γυρω στις 38 εβδομάδες η και νωριτερα ακομα πιο απαραιτητα πρεπει να γινονται οι ενέσεις κορτιζονης.οχι μονο στην προωροτητα που δοξα το θεο έχουμε μπει ολες στο μηνα μας δεν τρέχει κατι τετοιο... τι αλλο ?? εχω αιμοροιδες ελεος.....

Alexia με το καλο το μωρακι σου...εσυ με καισαρικη θα γεννησεις;;εμενα δε μου ειπε τιποτα για ενέσεις αν και θα παω για προκληση γυρω στις 38+4 αν δεν εχω γεννησει γιατι ειναι μεγαλη η μπεμπα...

Διαφημίσεις

Γωγουλινα μου δεν ξερω μου ειπε πως το πρωτοκολλο ειναι το μωρο συμπληρωμένες 38 εβδομαδες να θεωρειται τελειομηνο προληπτικά μου εδωσε τις ενεσεις γιατι θα μπω 38+3

Τις εκανα σημερα! Παρασκευη πρωι θα κανω εισαγωγή θα κανω καισαρικη αντε να πανε ολα καλα βοηθεια μας η Αγια Αννα!

Sweetbarry και εσυ ενεσεις;;;αα εχω αρχισει και αμησυψω μηπως πρεπει να τις κανω κ εγω....μαλλον πρεπει να το παρω τηλ να τον ρωτησω....ουυυυφφφφ εχω φουσκωσει πολυ δε μπορω να κουνηθωωωωω.....

anastella ολα καλα θα πανε ...sweetberry μονο γερα να ερθουν στον κοσμο τιποτα αλλο ..μπαινουμε και μαζι μαλλον θα ειναι ιδια μέρα γεννημενα :) γωγουλα με το καλο και εσυ να παρεις σειρα.τι εβδομαδα εισαι ? και εμενα μεγαλο τον δειχνει τον μπεμπη θα δειξει.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

anastella ολα καλα θα πανε ...sweetberry μονο γερα να ερθουν στον κοσμο τιποτα αλλο ..μπαινουμε και μαζι μαλλον θα ειναι ιδια μέρα γεννημενα :) γωγουλα με το καλο και εσυ να παρεις σειρα.τι εβδομαδα εισαι ? και εμενα μεγαλο τον δειχνει τον μπεμπη θα δειξει.

Alexia ειμαι 36..αλλα στις 34+ 3 που εκανα doppler ηταν ηδη 3 κιλα κ επειδη κ το πρωτο μου παιδακι ηταν μεγαλο(3980) ο γιατρος φοβαται οτι θα φτασει τα 4.500 αν την αφησουμε μεχρι τελους....εκτος αν θελήσει να ερθει μονη της...μακαρι δηλαδη να ερθει γιατι φοβαμαι τη προκληση τοκετου...

Με το καλο κοριτσια οσες μπήκατε να ελευθερωθειτε, αντε το πιο ομορφο δωρο του κοσμου χριστουγεννιατικο μας ηρθε! Εγω μπαινω Παρασκευη τελικα σιγουρα με το καλο ολες μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Τετάρτη βράδυ κανω Εισαγωγή στο ιασω και Πέμπτη πρωί θα ξεκινήσουμε με προκληση..

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο γιατί έχουμε πρόβλημα με τον πλακούντα.. ευτυχώς το βάρος της μικρής είναι πολυ καλό κ έτσι δεν έχουμε θέμα.

Απογοητεύτηκα να πω την αληθεια γιατί δεν ήθελα με προκληση αλλα τι να κανουμε...

Αντε με το καλο!!!!! Περιμενουμε νεα και εντυπωσεις! Με την προκληση προσπαθησε να περπατας και βαθυα καθισματα και οτι μπορεις

sHgrp3.png

grpvp3.png

Κορίτσια γεννησα!!! Μια μπέμπα κούκλα 3260!!!

Έχω ξετρελαθει ήδη!!

Με το καλό κ τα υπόλοιπα μπεμπακια της παρεας!!!

Να σας ζησει!!!. Πω πωωω.... Ανυπομονω και εγω!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Κορίτσια γεννησα!!! Μια μπέμπα κούκλα 3260!!!

Έχω ξετρελαθει ήδη!!

Με το καλό κ τα υπόλοιπα μπεμπακια της παρεας!!!

Πόσο τέλειο μωρό,ε;;;; ☺☺☺☺☺☺ να είναι πσντα γερό κ τυχερό!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...