Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ολεεεεεε!!!!!ειμαστε σε σούπερ δρομο!!!!!

Εγω 39εβδ σημερα κοριτσια μου!!!!ακομη ειμαστε χαλαρα....

Περοαταω οοοσο μπορω μηπως ξεκινησει η διαδικασία!

Sweetberry τωρα που έρχεται το μωρακι σας???μηπως ειναι μπορα που θα περασει με τον ερχομό του μωρου?

Μην κανεις γλυκια μου βιαστηκες κινήσεις.....

Ευχομαι το μωρακι σας,να σας μονιασει!!

Οι υπολοιπες τι κανετε??

Αχ μωρε μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν μαλώνουμε ουτε εχουμε εντάσεις, ειναι πολυ πιο βαθύ εμενα μου εχει τελειωσει εδω και καιρο απλα υπάρχουμε στο σπιτι μαζι του μαγειρευω κλπ ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου.κι εκεινος το ιδιο. Απλως δεν συζητάμε, δεν βγαινουμε, δεν επικοινωνούμε.

Οτι γινει θα ειναι σε πολυ πολιτισμένα επίπεδα και συναινετικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Καλό μήνα κοριτσάκια! Αναστελα έρχεται το μωράκι σου!!! τι καλά!!! Με το καλό κοριτσάκι, να το κρατήσεις αγκαλίτσα!!!

Ζαμιακο 39η!!!! Αντε κοντεύεις κ εσύ!! προς το παρόν κάνε Μαραθώνιους!!!

Sweetberry, θα συμφωνήσω με την ζαμια..μήπως να το δείτε λίγο αλλιώς?τώρα με το μωράκι σας -που τόσα κάνατε για να το αποκτήσετε-, είναι κ οι μέρες των γιορτών που όσο ναναι βοηθάνε..σίγουρα εσείς ξέρετε καλύτερα πως είναι η σχέση μεταξύ σας, κ σίγουρα ένα παιδί μόνο δεν φέρνει την ευτυχία σε ένα ζευγάρι, όμως μια προσπάθεια για μια νέα αρχή ίσως να βοηθήσει..! Έστω να πείτε ότι προσπαθήσατε..

Εμείς μπαίνουμε Κυριακή μετά τα μεσάνυχτα ιασω κ Δευτέρα πρωί πρωί τον έχουμε αγκαλίτσα τον μπομπιράκο μας, αν δεν προκύψει κάτι νωρίτερα! Μαζεύουμε τα τελευταία πράματα κ περιμένουμε με ανυπομονησία!

ve92.png

Έφτασε ο μήνας μας κορίτσια, πλησιάζει η ώρα για τις υπόλοιπες

Anastella έρχεται το μωρό σου., για το πώμα που λες το είχα και εγώ είδα πολλά άσπρα υγρά στο εσώρουχο αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί είχα ήδη κάποια υγρά σε πολύ μικρή ποσότητα, μου περασε από το μυαλό βέβαια. όταν τα σκέφτηκα πάλι όλα τα σημάδια και είχε προηγηθεί επαφή την προηγούμενη μέρα πριν δω τα πολλά υγρά ήταν όντως σημάδια για γέννα και η διαδικασία ξεκίνησε την επόμενη μέρα το βράδυ δηλ 36 ώρες περίπου μετά αφού είδα το πώμα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην επαφή γιατί στην κόρη μου δεν είχαμε τέτοιο θέμα και έφτασα στην προγραμματθσμενη ημερομηνία.

Περιμένουμε νέα.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

Γεννήσαμε

MISSPRINCESSK .........12/11 ΑΓΟΡΙ

ZILIHER.....................23/11 ΚΟΡΙΤΣΙ

NTIAKANA ..................23/11 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................29/11 ΑΓΟΡΙ

Περιμένουμε

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

EIRINI_85....................15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

Καλημέρα σε όλα τα μπεμπακια και τις μανούλες.

Ελπίζω να είστε όλες Καλά.

Pipi με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

Sweetberry, Κάνε αυτό που νομίζεις ότι είναι καλύτερο. Το ότι δεν έχετε εντάσεις είναι καλό, ειδικά αυτή την περίοδο.

Εγώ κορίτσια εχω σχεδόν συνέχεια πόνους περιόδου αλλά δεν είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βασικά νιώθω σαν να έχω περίοδο κάπως έτσι. Η αληθεια ειναι ότι έχω κουραστεί λιγάκι. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και από τον πόνο αλλά και από την υπερένταση.

Ελπίζω να γίνει κατι σήμερα, για να δούμε. Αλλιώς Δευτέρα εχω γιατρο και θα έχω νέα.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα μπεμπακια και τις μανούλες.

Ελπίζω να είστε όλες Καλά.

Pipi με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

Sweetberry, Κάνε αυτό που νομίζεις ότι είναι καλύτερο. Το ότι δεν έχετε εντάσεις είναι καλό, ειδικά αυτή την περίοδο.

Εγώ κορίτσια εχω σχεδόν συνέχεια πόνους περιόδου αλλά δεν είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα. Βασικά νιώθω σαν να έχω περίοδο κάπως έτσι. Η αληθεια ειναι ότι έχω κουραστεί λιγάκι. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και από τον πόνο αλλά και από την υπερένταση.

Ελπίζω να γίνει κατι σήμερα, για να δούμε. Αλλιώς Δευτέρα εχω γιατρο και θα έχω νέα.

Αναστελααα!!!!! λες να σε κρατήσει την Δευτέρα κ εσένα?? Ιασώ δεν είσαι κι εσύ?? Που να κοιμηθείς με όλα αυτά...λογικό το βρίσκω.. προσπάθησε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τουλάχιστον μπας κ σε πάρει λίγο ο ύπνος.

ve92.png

Καλημερεςςςςςς!!!!

Τι κανουν οι κοιλιτσες??

Εγω 39 κ 1 και ειμαι εδω....ησυχηηηη....ο μπουμπουκος δε θελει να βγει...:lol:με κοβω να πηγαινω με προκληση το αλλο Σαββατο........:?

Πιπακο μου με το καλο να δεχτεις τον ομορφο μπεμπουλη σου!!!!!!

Αναστελλα μου ισως να εισαι η επομενη!!!!με το καλο και σε'σενα!!!!ερχεται η κορακλα σου!!!!:D

Πιπι πιστεύω αν δεν έχει γίνει κατι πολύ πιθανό να με βάλει μέσα, εντός της βδομάδας. Ιασω ειμαι Ναι. Κ εσύ ε;

Ευχαριστώ ζαμια, με το καλό όλες μας.

Σε λίγο θα συζητάμε για τα μπεμπακια μας. :)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Κορίτσια τι κάνετε?Εμείς καλά δόξα τω Θεώ..πονάμε λιγάκι..Αλλά είναι αναμενόμενο.. Ο μπέμπης μας καλά..βέβαια Λίγο υπναρας.. Έχει λίγο Ίκτερο κ πηγαινοέρχομαστε κλινική για ν τον μετράνε.. Ο θηλασμός καλά σχετικά Γιατί μέχρι ν συνηθίσουν οι θηλές πέθανα στο πόνο..Αλλά ήταν δικό μ λάθος που μ τις πλήγωσε.. Τώρα είμαι με ψευδοθηλες κ θα επιχειρήσω σύντομα ν τις καταργήσω..απλά Όταν τον βάζω χώρις ψευδοθηλη δεν την πιάνει καν..γυρνάει το στόμα τ ή την γλύφει γτ εκείνη στάζει.. θ φανεί.. Είναι υπέροχο ν έχεις ένα μικρό άνθρωπακι δίπλα σ.. Όλα είναι μικροσκοπικα! Ένα θαύμα κοιτάζω συνεχώς..που βγήκε από μέσα μου.. Και είναι τόσο συγκινητικό..άντε ν ακούσουμε κ Αλλά μπεμπακια που έσκασαν μυτη.. σας φιλω και σας σκέφτομαι!

Κορίτσια τι κάνετε?Εμείς καλά δόξα τω Θεώ..πονάμε λιγάκι..Αλλά είναι αναμενόμενο.. Ο μπέμπης μας καλά..βέβαια Λίγο υπναρας.. Έχει λίγο Ίκτερο κ πηγαινοέρχομαστε κλινική για ν τον μετράνε.. Ο θηλασμός καλά σχετικά Γιατί μέχρι ν συνηθίσουν οι θηλές πέθανα στο πόνο..Αλλά ήταν δικό μ λάθος που μ τις πλήγωσε.. Τώρα είμαι με ψευδοθηλες κ θα επιχειρήσω σύντομα ν τις καταργήσω..απλά Όταν τον βάζω χώρις ψευδοθηλη δεν την πιάνει καν..γυρνάει το στόμα τ ή την γλύφει γτ εκείνη στάζει.. θ φανεί.. Είναι υπέροχο ν έχεις ένα μικρό άνθρωπακι δίπλα σ.. Όλα είναι μικροσκοπικα! Ένα θαύμα κοιτάζω συνεχώς..που βγήκε από μέσα μου.. Και είναι τόσο συγκινητικό..άντε ν ακούσουμε κ Αλλά μπεμπακια που έσκασαν μυτη.. σας φιλω και σας σκέφτομαι!

Κι εγώ με ψευδοθηλές ξεκίνησα 2 μέρες στο μαιευτήριο αλλά τις κατάργησα μόλις κατέβηκε το γάλα. Πληγώθηκαν από την μπέμπα γιατί δεν την έβαζα σωστά ή είχε εκνευρισμό. Θέλει συνέχει λανολίνη κ να αερίζονται χωρίς σουτιέν κ επαφή με υφάσματα. Σιγσ σιγά φτιάχνουν πάντως.

Ζητήστε από το νεογννολόγο να τσεκάρει χαλινό (γλώσσας-χείλους) -ισως να ευθύνονται αν δεν πιάνει καλά το μπεμπάκι.

Τι να λέμε.... η μικρή μας ήδη μου φαίνεται μεγαλύτερη. η αγαπημένη θέση ύπνου ειναι να κουλουριάζεται σε εμβρυικκή στάση πάνω στο στήθος ή πάνω στην κοιλιά μου. ☺☺☺ όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχως εβαλα ψευδοθηλες στη βαλιτσα γιατι εχω επιπεδες θηλες και purelan (λανολινη )... γιατι στο γενεσις και σ ολα τα ιδιωτικα βαρανε αλυπητα σε οτι παρεις απο εκει...... αχ μακαρι αυτη τη φορα να θηλασω. εχω αγχος παντως.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

ευτυχως εβαλα ψευδοθηλες στη βαλιτσα γιατι εχω επιπεδες θηλες και purelan (λανολινη )... γιατι στο γενεσις και σ ολα τα ιδιωτικα βαρανε αλυπητα σε οτι παρεις απο εκει...... αχ μακαρι αυτη τη φορα να θηλασω. εχω αγχος παντως.

Με το καλό κορίτσια σε ολες, καλη λευτερια να εχουμε.

Παντως με το Γενεσις δε βγαζω ακρη και εγω εκει θα γεννησω. Πηρα προσφορα στα εξτρα εχουν ενα πακετο 40 ευρω με αναλωσιμα (ενω 25+Φπα λεει το χαρτι) τα οποια ο 1 που μιλησα ειπε οτι ειναι προαιρετικο να τα παρω και ο 2 οτι κ δικα μου να φερω ολο κ κατι θα μου χρεωσουν απι το πακετο.

Συναμα κανεις δε λεει τι ακριβως εχει το πακετο, αλλος λεει πανες αλλος κρεμες κλπ:confused:

Παντως με το Γενεσις δε βγαζω ακρη και εγω εκει θα γεννησω. Πηρα προσφορα στα εξτρα εχουν ενα πακετο 40 ευρω με αναλωσιμα (ενω 25+Φπα λεει το χαρτι) τα οποια ο 1 που μιλησα ειπε οτι ειναι προαιρετικο να τα παρω και ο 2 οτι κ δικα μου να φερω ολο κ κατι θα μου χρεωσουν απι το πακετο.

Συναμα κανεις δε λεει τι ακριβως εχει το πακετο, αλλος λεει πανες αλλος κρεμες κλπ:confused:

καλημερα... με καλο... εγω μαλλον θα παω νωριτερα απο εσένα οποτε αν θες θα σε ενημερώσω ακριβως.κοιτα , ειτ τρικλινο παρεις ειτε σουιτα τα εξτρα ειναι εξτρα 140 αναισθησιολογος η 160 αν ειναι καισαρικη , 185 ο παιδιατρος και 40 τελικη τιμη με φπα ειναι οι κρεμες και τα παμπερς αυτα τα όνομαζουν αναλωσιμα νεογνου. υποτιθεται οτι τα πληρωνεις και σε προνομιακη τιμη... αν θες παντως ζητησε πρωινες ώρες 10 με 2 νομιζω τον υπευθυνο τον κυριο λαζαρο.... ειναι εξαιρετικος και θα σου τα εξηγησει ολα.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

αααα !!! ξεχασα να ξερεις οτι στο γενεσις χρεωνουν κάί τις σέρβίέτές!! εγω πήρα απο το φαρμακειο εσωρουχα μιας χρησεως chicco ! και ενα πακετο σερβιετες λοχειας ! οποτε επειδη δε ξερω ποσο τις χρεωνουν τις προμηθευτικα!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

καλημερα... με καλο... εγω μαλλον θα παω νωριτερα απο εσένα οποτε αν θες θα σε ενημερώσω ακριβως.κοιτα , ειτ τρικλινο παρεις ειτε σουιτα τα εξτρα ειναι εξτρα 140 αναισθησιολογος η 160 αν ειναι καισαρικη , 185 ο παιδιατρος και 40 τελικη τιμη με φπα ειναι οι κρεμες και τα παμπερς αυτα τα όνομαζουν αναλωσιμα νεογνου. υποτιθεται οτι τα πληρωνεις και σε προνομιακη τιμη... αν θες παντως ζητησε πρωινες ώρες 10 με 2 νομιζω τον υπευθυνο τον κυριο λαζαρο.... ειναι εξαιρετικος και θα σου τα εξηγησει ολα.

Ασε αλλιως μου τα πε ο κ Λαζαρος κ αλλιως μια κοπελα οταν ξαναπηρα.

Αυτη μου ειπε εν ολιγης οτι κ δικα μου να φερω χρεωση πακετου θα γινει.

Αντε βγαλε ακρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...