Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, σας διαβάζω και σας καταλαβαίνω πως νιώθετε. Θα τελειώσουν όλα και θα σας λείψει η εγκυμοσύνη. Εμένα μου λείπει, είναι ωραία η αναμονή τελικά όσο κουραστική και αν είναι.

Ο μπεμπης μου γεννήθηκε στις 23/11,αρχικά είπαμε για 29/11 μετά λόγω συσπασεις το φέραμε για 24/11, όμως με έπιασαν πόνοι το βράδυ 9:40 την προηγούμενη Τρίτη 22/11 και πήγα μαιευτήριο όπου και με κράτησαν. Την επόμενη μέρα το πρωί με έβαλαν στο nst έδειχνε φουλ συσπασεις βέβαια δεν μπορώ να πω ότι πόνουσα, πόνουσα όταν τελείωναν οι συσπασεις γιατί ένιωθα σουβλιες που ξεκινούσε από την κοιλιά και έφταναν στον κόλπο. Μετά με ετοιμάσαν, με πήγαν στο μαιευτηριο κατά τις 10 και πάλι στο μηχάνημα μια έδειχνε συσπασεις μια ηρεμία ξανά πάλι συσπασεις και ηρεμία μια μου έλεγαν θα γεννήσεις σήμερα όχι θα γεννήσεις αύριο, ώσπου πάρθηκε και η απόφαση και μου λέει ο γιατρός προχωράμε.τι χαρά, η ωρα είχε πάει 1 το μεσημέρι, τρεις ώρες στο μηχανημαπιαστηκα η γυναίκα.

Με αποσυνδεουν από το μηχάνημα και με πάνε στο χειρουργείο, κρύο έκανε εκεί μέσα. Τους έλεγα με την αναισθησια θα καταλαβαίνω κρύο λ. Χαχαχα. Η αναισθησιολογιςβπαρα πολύ καλή και πολύ λεπτομερης μου έλεγε τα βήματα που έκανε ώσπου να με ναρκωσει. Πότε με ναρκωσε δεν κατάλαβα, μετά ξύπνησα στην ανάληψη με την αναισθησιολογο δίπλα μου και μου έδωσε τα γυαλιά μου να τα φορέσω. Μετά ερχόταν νοσοκομες και μου πατούσαν την κοιλιά, αυτό πονάει κάπως, δεν ξέρω γιατί το κάνουν όλο ξεχνάγα να ρωτησω. Δεν πόνουσα ιδιαίτερα στη τομή όπως την πρώτη φορά που φώναζα για παυσιπονο και δεν μου εδιναν. Νορμάλ πράγματα. Κατά τις 5 με ανέβασαν στο δωμάτιο δεν είχα δει ακόμα το αγόρι μου, μου τον έφεραν κατά τις 8, τον είχαν στον οξυγόνο για 5 ώρες. Δεν μπόρεσε ο μικρός μου να βγάλει όλα τα τα αμνιακα υγρά και τον κράτησαν προληπτικά. Όταν μου τον φέρανε ένιωσα την αγάπη να μεγαλώνει και ανακούφιση ότι πήγαν όλα καλά, ο μικρός γεννήθηκε 13:40 3.550 κ 53 πόντους, στις 37+4 εβδομάδες. Ξεκινήσαμε τον θηλασμό αμέσως, μια φορά του έδωσα 20γρ ξένο το δεύτερο βράδυ γιατί είχα κουραστεί ήταν στο στήθος από τις 12 μισή τη νύχτα ως τις 6 το πρωι. Τα είδα όλα. Πέρασαν γρήγορα οι μέρες και ευχάριστα γιατί είχα ζητήσει μονοκλινο, στα δημόσια είναι το μωρό μαζί με την μαμα. Δίκλινο δεν παλεύεται, επισκέψεις στο διπλανό κρεβάτι, μονοκλινο έχεις την ησυχία σου και απολαμβάνεις καλύτερα τις πρώτες μέρες με το μωρο.

Στο σπίτι όλα κυλουν ομορφα,η κόρη μου έχει ενθουσιαστεί με τον μπεμπη, έτσι δείχνει τώρα μετά δεν ξερω τι θα βγάλει, είναι όπως ήταν και πριν. Βοήθησε το γεγονός ότι της μιλούσα για τον μπεμπη μήνες ολοκλήρους. Με τον θηλασμό τα καταφέρνουμε μια χαρά. Τώρα δίνω σε κάθε γευμα ένα στηθπς κ το νιώθω που αδειασει. Δεν περίμενα να τα καταφέρω έτσι εύκολα βέβαια έχω δρομο μπροστά μου με το θηλασμό.

Αυτά από μένα.. Με το καλό κορίτσια με γερά μωρά.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ntiakana το έχω σκεφτεί οτι θα μου λειψει αυτη η περίοδος μετα. Αλλά και τώρα έχω πολυ αγωνία αγχος κτλ..

να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό και καλότυχο να είναι. Να μπαινετε όποτε μπορείτε να μας λετε τα νέα σας!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Zamia καλησπερα και με το καλο το μωρακι σου...ναι ειμαι καινουρια στη παρεα σας...αντε κοντευεις κ εσυ...αληθεια για τα πονακια τι πινεις;;;;εμενα μου χει δωσει 2μαγνησιαβκ 2 μπουσκοπαν αλλα δε κανουν τιποτα....

Σ'ευχαριστω Γωγουλα!!Επισης!!!!

Εφτασε η ωρα και ακομη δε λεει να τον πιστεψω...

Απο οτι διαβασα εχεις και αλλο παιδακι!?να σου ζησει!!

Επερνα μαγνησιο εως την 34εβδ.και προγεστερονη(ειχα συσπασεις αρκετα νωρις)

Τα πονακια χαμηλα ξεκινησαν αυτη τη βδομαδα...για αυτα δε περνω κατι..πλεον ειναι φυσιολογικα.

Για το στομαχι μου ειπε ο γιατρος να παρω ζαντακ.

Ντιακανα να σου ζησει ξανα και ξανα ο μπεμπουλης!!!!

Μπραβο και στο κοριτσι σου που τον δέχτηκε ομορφα!!σιγουρα την βοηθησατε που της μιλαγατε για τον αδερφο της!!

Καλούς θηλασμους να εχετε!!!

Κοριτσια μου πηγαμε στο γιατρο μας!!ολα μια χαρα!!ο μπεμπης εχει κατεβει..δεν εχει εμπεδωθει..περπάτημα οοοοσο μπορουμε....

Επομενο ραντεβου??????στο μαιευτήριο!!!!!!

Καλημέρα μανούλες και μπεμπινια!.

Ξύπνησα και ειμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Ειμαι σχεδον σίγουρη

Ότι βγήκε η τραχηλικη βλεννη, αυτό το πωμα που λένε.

Δεν έχω πονακια μέχρι στιγμής πάντως, μόνο μια ήπια ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Δεν έχω πονακια μέχρι στιγμής πάντως, μόνο μια ήπια ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά.

Αχά!!!! Σου εύχομαι με το καλό να έρθεις στο κλαμπ. ☺☺☺

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω Γωγουλα!!Επισης!!!!

Εφτασε η ωρα και ακομη δε λεει να τον πιστεψω...

Απο οτι διαβασα εχεις και αλλο παιδακι!?να σου ζησει!!

Επερνα μαγνησιο εως την 34εβδ.και προγεστερονη(ειχα συσπασεις αρκετα νωρις)

Τα πονακια χαμηλα ξεκινησαν αυτη τη βδομαδα...για αυτα δε περνω κατι..πλεον ειναι φυσιολογικα.

Για το στομαχι μου ειπε ο γιατρος να παρω ζαντακ.

Ντιακανα να σου ζησει ξανα και ξανα ο μπεμπουλης!!!!

Μπραβο και στο κοριτσι σου που τον δέχτηκε ομορφα!!σιγουρα την βοηθησατε που της μιλαγατε για τον αδερφο της!!

Καλούς θηλασμους να εχετε!!!

Κοριτσια μου πηγαμε στο γιατρο μας!!ολα μια χαρα!!ο μπεμπης εχει κατεβει..δεν εχει εμπεδωθει..περπάτημα οοοοσο μπορουμε....

Επομενο ραντεβου??????στο μαιευτήριο!!!!!!

Το επόμενο ραντεβού θα ναι το καλύτερο!!!!!

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα....αντε με το καλοο.....μιλησες με το γιατρο σου;;;

Καλο μηνα να εχουμε μανουλες!!!!!

Με το καλο να γεμισουμε το πινακακι μας με γεννητουρια!!😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Anastella μαλλον ηρθε η ωρα σου γλυκο μου!!!!

Με το καλοοοοοοοοοοοο!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου :)

Ναι μίλησα με τον γιατρο, μου είπε να έχω το νου μου αλλά μπορεί να πάρει και ώρες ή και μέρες ισως μέχρι να αρχίσουν οι συσπασεις.

Όπως και να έχει θα σας ενημερώσω :)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου :)

Ναι μίλησα με τον γιατρο, μου είπε να έχω το νου μου αλλά μπορεί να πάρει και ώρες ή και μέρες ισως μέχρι να αρχίσουν οι συσπασεις.

Όπως και να έχει θα σας ενημερώσω :)

Μια χαρα λιγο εμεινε για να χεις τοβπαιδακι σου αγκαλια....ξεκουρασου κ περιμενε.....εμενα οι πονοι στη πρωτη γεννα με επιασαν μετα απο 5 ωρες κ πηγα στ μαιευτηριο ....ολα θα πανε καλα....κ με ενα πονο...

Διαφημίσεις

κάλό μήνά νά έχόύμέ.μέ τό κάλό νά έρθόύν όλά τά μώράκίά γέρά... 8.12 Πέμπτή 8 πρωι ειναι το ραντεβου μας. :) ntiakana να σου ζησει να ειναι γερο και δυνατό το μωρακι σου.anastella πλησιαζεις !!! οι υπολοιπες τι κανετε ?

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Anastella ολα να πανε καλα. Πλησιάζεις. Εμεις εχθες ειχαμε γιατρο. 2850 η μικρη μας. Ολα πολυ καλα. Κ το nst πολυ καλο. Μου πηρε κ κολπικα υγρά για καλλιέργεια. Κ εχουμε αρχισει το περπάτημα απο χθες! Αυτα απο μας. Σας φιλω!

Μανουλες και μπεμπακια Καλημέρα!

Ακόμα εδώ είμαστε. Είχα λίγο αίμα χθες το βραδυ και μας είπε ο γιατρός να πάμε στο Ιασώ. Πήγαμε αρων αρων, με εξέτασαν... Ο τράχηλος εχει λεπτυνει και εχω διαστολη 2... Αλλά δεν έχω πόνους. Ο γιατρός είπε περιμένουμε και με έστειλαν σπίτι...

Μου ειπε θα μπορούσε να μου βάλει τεχνητούς πόνους για να ξεκινησει η διαδικασία αλλά δεν χρειάζεται ακόμη οπότε είμαστε στην αναμονή! :)

Εσείς πως ειστε; τα νέα σας;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

Anastella να εισαι σε επιφυλακή απο στιγμη σε στιγμη πλησιάζεις! Τελεια! Να εχεις ομως το νου σου.

Μας εμειναν 10 ημερες για να γνωρισω την μπεμπουλα μου δεν κρατιεμαι!

Με τον συζυγο εχουμε δυστυχως ορισμένα θεματα βγήκαν μαλλον στην επιφάνεια και ειμαι ετοιμη να δωσω τελος, νομιζω πως κι εκεινος το θελει απλα δεν το λεμε λογω του μωρου και της κατάστασης.

Αυτα απο εμας. Καλη δυναμη σε ολες.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Μανουλες και μπεμπακια Καλημέρα!

Ακόμα εδώ είμαστε. Είχα λίγο αίμα χθες το βραδυ και μας είπε ο γιατρός να πάμε στο Ιασώ. Πήγαμε αρων αρων, με εξέτασαν... Ο τράχηλος εχει λεπτυνει και εχω διαστολη 2... Αλλά δεν έχω πόνους. Ο γιατρός είπε περιμένουμε και με έστειλαν σπίτι...

Μου ειπε θα μπορούσε να μου βάλει τεχνητούς πόνους για να ξεκινησει η διαδικασία αλλά δεν χρειάζεται ακόμη οπότε είμαστε στην αναμονή! :)

Εσείς πως ειστε; τα νέα σας;

Ολεεεεεε!!!!!ειμαστε σε σούπερ δρομο!!!!!

Εγω 39εβδ σημερα κοριτσια μου!!!!ακομη ειμαστε χαλαρα....

Περοαταω οοοσο μπορω μηπως ξεκινησει η διαδικασία!

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

Anastella να εισαι σε επιφυλακή απο στιγμη σε στιγμη πλησιάζεις! Τελεια! Να εχεις ομως το νου σου.

Μας εμειναν 10 ημερες για να γνωρισω την μπεμπουλα μου δεν κρατιεμαι!

Με τον συζυγο εχουμε δυστυχως ορισμένα θεματα βγήκαν μαλλον στην επιφάνεια και ειμαι ετοιμη να δωσω τελος, νομιζω πως κι εκεινος το θελει απλα δεν το λεμε λογω του μωρου και της κατάστασης.

Αυτα απο εμας. Καλη δυναμη σε ολες.

Sweetberry τωρα που έρχεται το μωρακι σας???μηπως ειναι μπορα που θα περασει με τον ερχομό του μωρου?

Μην κανεις γλυκια μου βιαστηκες κινήσεις.....

Ευχομαι το μωρακι σας,να σας μονιασει!!

Οι υπολοιπες τι κανετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...