Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Sweetbary28 με το καλο ολα θα πανε καλα..κατι θα ξερει ο γιατρος σου....μηπως δε εχει πολυ χωρο κ δεν καταλαβενεις το μωρο;;;δοκιμασε να φας σοκολατα....εγω που ειμαι 35βδομαδων την καταλαβαινω μονο οταν ξαπλωνω πλαι γιατι ειναι μεγαλη κ δεν εχει χωρο να κοινηθει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Missprincess να σου ζήσει!!!

Γωγουλα μακάρι να είναι επειδή ετοιμάΖεται για τη μεγάλη έξοδο, εχω πόνο από κάτω..στο ηβικο οστο. Σχεδόν δεν μπορώ να περπατήσω. Κ τα βραδια όταν πάω να γυρίσω πλευρό Με πονάει πάρα πολύ. Ο γιατρός λέει έχει εμπεδωθεί η μικρή κ πιέζει κάποιο σημείο εκεί κάτω γι'αυτό κ όλο αυτό.

Καουρες κ εγώ έχω, περίπου από τον 7 μήνα! Παίρνεις τίποτα εσυ;

Anastella ελπιζω να εισαι καλυτερα....λογικα θα κοντευεις κ με τετοιες ενοχλησεις χαμηλα πιστευω θα χεις ευκολο τοκετο..εγω για να μην εχω καουρες ο μονος τροπος ειναι να μην τρωω μετα τις 7:30 το απογευμα..αλλα τις τελευταιες μερες εχω κ αυπνιες 3-5 φυλαω σκοπια καθε βραδυ...:-):-):-):-)

Καλημεραααα μανούλες!!! Πως ειστε σημερα;

Γωγουλα έλα να κάνουμε παρέα, και εγώ τα βραδια σαν το φάντασμα γυρίζω στο σπιτι!!!

Χα χα...εισαι καλυτερα σημερα anastella????

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μέχρι στιγμής ειμαι Καλά!! Και η μπεμπα είναι πολυ ήσυχη!! Άντε να έρθει η Δευτέρα να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει!!

Εσύ πως εισαι σημερα; Πότε πας γιατρο; Για το βάρος που έλεγες και μένα η δικιά μου στις 36 βδομάδες ήταν ήδη 3 κιλα.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Anastella εμενα ηταν πριν δυο βδομαδες 2900 περιπου και χθες δυο εβδομαδες μετα 3100 πως γινεται να εχει παρει τοσο λιγο? γι αυτο με φοβίζει ο πλακούντας μου που ειναι χαμηλα μηπως δεν τρέφεται καλα το παιδι ο γιατρος ειπε οτι υπαρχουν αποκλίσεις? η ανάπτυξη ειναι μια χαρα ....τελος παντων....

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Μια χαρά μου ακούγεται το βάρος σας sweetberry, αλήθεια.

Εμένα με αγχωσε γιατί μου φάνηκε πολύ, λέω μέχρι να γεννησω θα έχει πάει πάνω από 4!! Όντως υπάρχει απόκλιση στα κιλά, αλλά πραγματικά μην αγχώνεσαι μια χαρα είναι το βάρος σας.

Ο πλακουντας κ μένα με αγχώνει γιατί βρίσκεται στο grade 3 που σημαίνει ότι όντως έχει αρχίσει κ δεν τρέφει Καλά το μωρο.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!ευκολη η γεννα σου!!εε?

Και ο μικρός καλος ειναι!!!☺☺☺☺

Πωωωωω τι τέλειο νινακι!!!!ανυπομονω να δω και το δικο μου!!!

Απο εξετασεις στο μαιευτήριο τι του κανατε??(απο τις προεραιτικες)

Απο εξετάσεις προεραιτικες δεν έκανα κάτι. Μπορούσες να κανείς όλο το πακέτο των 250? ή μεμονωμένα κάποιες απο αυτές. Εγώ δεν έκανα γιατί κ ο παιδίατρος μας είχε πει δε χρειάζεται να γίνουν άμεσα, δε δείχνουν κάτι το τρομερό αφού εάν εντοπίσουν κάτι στις υποχρεωτικές σε παραπέμπουν οι ίδιοι σε περαιτέρω εξετάσεις. Κ γενικά απο όσες ρωτούσα στο μαιευτήριο δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις προεραιρικες. Εσύ θα κανεις;

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα μέχρι στιγμής ειμαι Καλά!! Και η μπεμπα είναι πολυ ήσυχη!! Άντε να έρθει η Δευτέρα να πάμε στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει!!

Εσύ πως εισαι σημερα; Πότε πας γιατρο; Για το βάρος που έλεγες και μένα η δικιά μου στις 36 βδομάδες ήταν ήδη 3 κιλα.

Anastella εμενα στις 34+3 ηταν ηδη 3 κιλα....ραντεβου εχω στις 12/12 κ στις 18/12 nst για να δουμε ποτε θα κλεισω ραντεβου για τοκετο...αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε...

Διαφημίσεις

Με το γάλα έχουμε ενα θέμα. Τις πρώτες μέρες δεν είχα πολύ Και δεν έπαιρνε βάρος. Έτσι αγόρασα θήλαστρο για να βλέπω τι τρώει και όντως δεν επαρκούσε το γάλα μου και ξεκινήσαμε να του δίνουμε ξένο. Έτσι λοιπόν τα κάνω σε συνδυασμό, την ημέρα κάνω αντλήσεις με θηλαςτρο και δίνω δικό μου και τη νύχτα δίνω ξένο.

Το θήλαστρο λένε ότι δεν αντιπροσωπεύει την ποσότητα που έχεις όταν το μωρό θηλάζει απευθείας, οπότε λογικό να έβλεπες ότι δεν επαρκεί. Γιατί υποτίθεται ο θηλασμός δίνει το ερέθισμα στις ορμόνες να παράξουν περισσότερο ή λιγότερο γάλα, αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε μωρού!

Γεια σας κορίτσια! Ετοιμάζεστε ολες σιγα σιγα εγω θα ειμαι τελευταια και καταϊδρωμένη σημερα ο γιατρος μας ειπε μπαινω 12/12 για καισαρικη στις 39 εβδ. εκτος απροόπτου.. Ο πλακούντας ακομα σε χαμηλη πρόσφυση οποτε παει το ονειρο του ΦΤ πολυ με ανησυχει που ο πλακούντας ειναι τοσο χαμηλα το κεφαλι απο πανω φοβαμαι για αποκολληση η κανενα προβλημα με αιμορραγια κλπ.θα προτιμουσα να μου το παρει στις 38 εβδ.

Ποπ κορνακια βεβαια οι αγαπες μου! Να σας ζησει MissprincessK πρεπει να ειναι κουκλι το Ξανθούλη σου!

Sweetberry ο γιατρός σίγουρα ξέρει καλύτερα με βάση αυτά που βλέπει! μην ανησυχείς, όλα είναι μια χαρά! κ εμένα στις αρχές μου έλεγε ότι στις καισαρικές τα παίρνουν μέσα στην 38η εβδομάδα..την περασμένη βδομάδα που πήγα όμως μου είπε ότι θα το τραβήξουμε όσο γίνεται..να ξέρεις ότι τα μωράκια μας έτσι προετοιμάζονται καλύτερα για να μας έρθουν στην αγκαλιά! όσο πιο κοντά στις 40 βδομάδες που κάνει κ ένας φτ, τόσο καλύτερα για το μωρό. Έχε εμπιστοσύνη στον γιατρό κ μην αγχώνεσαι!

μόνό ύγέίά άύτό μέ ένδίάφέρέί έννόέίτάί. θά κάνόύμέ ένέσέίς τέλός άύτής ή άρχές τής έπόμένής έβδόμάδάς γίά νά άπόφύγόύμέ τήν άνάπνέύστίκή δύσχέρίά λόγώ κάίσάρίκής κάί στό πρώτό πάίδάκί έκάνά.

Αν ήταν φτ πχ στις 37 εβδομάδες, δεν θα υπήρχε θέμα να γίνουν οι ενέσεις? Έχει να κάνει με την καισαρική που το βγάζουν υποτίθεται με "βίαιο" τρόπο???

Ζαμιακο περιμένουμε να μας πεις τα νεα από τον γιατρό!!!

Όσο για τις εξετάσεις τις προαιρετικές, μας είπε ένας παιδίατρος που πήγαμε να δούμε, ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι της όρασης κ της ακοής..γιατί μόνο εκεί έχουν τα μηχανήματα που ελέγχουν την συχνότητα των δύο αυτών αισθήσεων. Γιατί δεν μας νοιάζει μόνο αν ακούει απλά κ αν βλέπει το μωρό, αλλά κ το κατά πόσο σωστά ακούει ή βλέπει..

Εμάς το ραντεβού ήταν για σήμερα, αλλά τελικά με κάτι χειρουργεία του γιατρού κανονίσαμε να πάμε αύριο πρωί! Θα δούμε αν τελικά θα με βάλει την Δευτέρα που θα είμαστε ακριβώς στην 39η ή μέσα στο σκ...ή κ μέσα στην άλλη βδομάδα! Μου φαίνεται απίστευτο το πώς πέρασε ο καιρός! Πάντως να πω την αμαρτία μου έχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ με τους πόνους κ το ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου..κάθε μέρα νιώθω κ πιο βαριά.

Οι ήδη μανούλες (φρέσκες κ παλιές) για πείτε εμπειρίες-γνώμες από rooming in...υπερ ή κατά??? Μαζί με τα υπερ-κατά κ των υπόλοιπων συγκάτοικων του δωματίου..τα επισκεπτήριά τους κ όλα τα υπόλοιπα!

ve92.png

Καλο μεσημέρι μανουλες...

Πως ειστε??

Εγω ειχα ασχημο βραδυ....ενοχλησεις περιοδου...

Και το πιο δυσκολο πολυ πονο στο στομαχι....τωρανιωθω καλυτερα...

Γωγουλα με το καλο το μωρακι σου!!δε θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει.

Missprincess ψαχνομαστε για να δουμε τι πρεπει και τι δεν πρέπει να κανουμε..γι'αυτο ρωταω..

Αναστελλα απο πονακια πως τα πας?

Sweetberry πιστευω πως αν δε τρεφοταν καλα θα σου το έλεγε ο γιατρος...οσο για τα κιλακια...εμενα τι τελευταια φορα δεν ειχε παρει..θα δουμε σημερα..

Καλο μεσημέρι μανουλες...

Πως ειστε??

Εγω ειχα ασχημο βραδυ....ενοχλησεις περιοδου...

Και το πιο δυσκολο πολυ πονο στο στομαχι....τωρανιωθω καλυτερα...

Γωγουλα με το καλο το μωρακι σου!!δε θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει.

Missprincess ψαχνομαστε για να δουμε τι πρεπει και τι δεν πρέπει να κανουμε..γι'αυτο ρωταω..

Αναστελλα απο πονακια πως τα πας?

Sweetberry πιστευω πως αν δε τρεφοταν καλα θα σου το έλεγε ο γιατρος...οσο για τα κιλακια...εμενα τι τελευταια φορα δεν ειχε παρει..θα δουμε σημερα..

Zamia καλησπερα και με το καλο το μωρακι σου...ναι ειμαι καινουρια στη παρεα σας...αντε κοντευεις κ εσυ...αληθεια για τα πονακια τι πινεις;;;;εμενα μου χει δωσει 2μαγνησιαβκ 2 μπουσκοπαν αλλα δε κανουν τιποτα....

pipi νάί έτσί μόύ έίπέ λόγώ κάίσάρίκής θά μόύ κάνέί τίς ένέσέίς ό φτ βόήθά στά πνέύμόνίά γίάτί τό πάίδί πέρνά άπό τό γένέτίκό σώλήνά. rooming in πρώτά ό θέός θά κάνώ.έγώ έπέίδή δίκάίόύμάί άνάβάθμίσή θέσής στήν κλίνίκή πόύ θά γέννήσώ θά πλήρώσώ δίκλίν κάί θά έίμάί σέ μόνόκλίνό άρά θά έχώ τήν άνέσή μόύ κλπ. άλλά κάί σέ δίκλίνό τρίκλίνό έίνάί μίά χάρά τό rooming όλές όί μάμάδές κάνόύν rooming έχέίς πάρέά δέν μπάίνόύν έπίσκέπτές άπάγόρέύέτάί βλέπέίς άκόύς κάί άλλά θέμάτάκίά μέ θήλάσμό μίά χάρά έίνάί. έίμάί ύπέρ!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...