Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

Γεννήσαμε

MISSPRINCESSK .........12/11 ΑΓΟΡΙ

ZILIHER.....................23/11 ΚΟΡΙΤΣΙ

NTIAKANA ..................23/11 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................29/11 ΑΓΟΡΙ

Περιμένουμε

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

EIRINI_85....................15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλησπέρα κ με τη σειρά μου. Δε γράφω συχνά, παρόλα αυτά σας παρακολουθώ!

Όσες γεννήσαμε να μας ζήσουν κ οι υπόλοιπες με το καλό!

Ίσως ειμαι η 1η που γέννησα, αφού ο μπέμπης ήρθε στις 12-11-2016, ωρα 13:04 με βάρος 2,800γρ κ ύψος 47εκ.

Τον περιμέναμε 8 Δεκέμβρη, αλλά στις 2 τα ξημερώματα προς 12-11 μου έσπασε τα νερά κ ήρθε στον κόσμο 36+3. Γέννησα με ΦΤ κ επισκληρίδειο, ο μπαμπάς ήταν μέσα κ έκοψε κ τον λώρο. Απίστευτη εμπειρία κ εύκολο τοκετό είχα, καθώς με 3 εξωθησεις κ βγήκε!!!

Η επισκληρίδειος τρομερή ανακάλυψη, έφτασα διαστολή 5 χάρη σε αυτή κ δεν κατάλαβα τίποτα, αφού κοιμήθηκα κιόλας κανα μισάωρο. Συνολικά έκανα 3 επισκληρίδειους, στο τέλος δεν έκανα για να μπορώ να σπρώχνω. Εκει τα είδα όλα απο τον πόνο, αλλά χαλάλι η εμπειρία κ ο πόνος κ το αποτέλεσμα στο τέλος.

Το μωράκι υγειεστατο, ουτε ικτερο παρουσίασε. Ειναι ξανθός, με γκρι ματάκια, σαν κουταβάκι. Ειναι απίστευτα ήσυχος. Τρώει κ κοιμάται. Δεν κλαίει κ τη νύχτα ξυπνάει μόνο στις 3 κ μετά ξανά στις 7:30. Κατα τα αλλά όλα σούπερ!!!!

Να μας ζήσουν τα νεα μέλη της παρέας!!!!!! Με το καλό να έρθουν κ τα επόμενα!!! Sweetberry μου άρεσε " τα ποπ κορνακια"!!!! όντως έτσι είναι! ένα ένα ξεπετάγονται!

MissPrincessK φτου φτου μη σε ματιάσουμε!! τέλειο το προγραμματάκι του μπέμπη!!! Με θηλασμό ή δίνεις ξένο?

ve92.png

Να μας ζήσουν τα νεα μέλη της παρέας!!!!!! Με το καλό να έρθουν κ τα επόμενα!!! Sweetberry μου άρεσε " τα ποπ κορνακια"!!!! όντως έτσι είναι! ένα ένα ξεπετάγονται!

MissPrincessK φτου φτου μη σε ματιάσουμε!! τέλειο το προγραμματάκι του μπέμπη!!! Με θηλασμό ή δίνεις ξένο?

Με το γάλα έχουμε ενα θέμα. Τις πρώτες μέρες δεν είχα πολύ Και δεν έπαιρνε βάρος. Έτσι αγόρασα θήλαστρο για να βλέπω τι τρώει και όντως δεν επαρκούσε το γάλα μου και ξεκινήσαμε να του δίνουμε ξένο. Έτσι λοιπόν τα κάνω σε συνδυασμό, την ημέρα κάνω αντλήσεις με θηλαςτρο και δίνω δικό μου και τη νύχτα δίνω ξένο.

Διαφημίσεις

Μελιτουλα να σας ζήσει!! :) πολλά φιλιά!

Οι υπόλοιπες μανούλες πως ειστε;

Εγώ είχα άλλο ένα άσχημο βράδυ.. :/

Anastella πως εισαι;;;τι επαθες το βραδυ;;;εγω εχω τρελες καουρες κ δε μπορω να ξαπλωσω....!!! Μηπως ετοιμαζεται το μπεμπε σου να "σκασει" μύτη κ δεν εισαι καλα;;;πηγες στο γιατρο να σε δει;;;

Missprincess να σου ζήσει!!!

Γωγουλα μακάρι να είναι επειδή ετοιμάΖεται για τη μεγάλη έξοδο, εχω πόνο από κάτω..στο ηβικο οστο. Σχεδόν δεν μπορώ να περπατήσω. Κ τα βραδια όταν πάω να γυρίσω πλευρό Με πονάει πάρα πολύ. Ο γιατρός λέει έχει εμπεδωθεί η μικρή κ πιέζει κάποιο σημείο εκεί κάτω γι'αυτό κ όλο αυτό.

Καουρες κ εγώ έχω, περίπου από τον 7 μήνα! Παίρνεις τίποτα εσυ;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Γεια σας κορίτσια! Ετοιμάζεστε ολες σιγα σιγα εγω θα ειμαι τελευταια και καταϊδρωμένη σημερα ο γιατρος μας ειπε μπαινω 12/12 για καισαρικη στις 39 εβδ. εκτος απροόπτου.. Ο πλακούντας ακομα σε χαμηλη πρόσφυση οποτε παει το ονειρο του ΦΤ πολυ με ανησυχει που ο πλακούντας ειναι τοσο χαμηλα το κεφαλι απο πανω φοβαμαι για αποκολληση η κανενα προβλημα με αιμορραγια κλπ.θα προτιμουσα να μου το παρει στις 38 εβδ.

Ποπ κορνακια βεβαια οι αγαπες μου! Να σας ζησει MissprincessK πρεπει να ειναι κουκλι το Ξανθούλη σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Ποπ κορνακια βεβαια οι αγαπες μου! Να σας ζησει MissprincessK πρεπει να ειναι κουκλι το Ξανθούλη σου!

Κούκλος ειναι, τόσο όμορφο δε τον είχα φανταστεί :D

καλησπερα.. να σας ζησουν τα παιδακια σας χαιρομαι που βλεπω να ξεπεταγονται ενα ενα τα βλασταρακια.

anastella ποτε περιμενεις ? sweetberry πεμπτη 8 η δευτερα 12 κ εγω...Samantha πως παμε ? τελεια με το λευκωμα εγω και με την πιεση . αυριο αιμα και nst. και ανα δυο μερες nst μεχρι να γεννησουμε ! στεναχωριεμαι που στην καλυτερη θα γεννησω 38κ2 ηθελα 39 βδομαδες για να μη στρεσαριστει το παιδι αλλα εφ οσων δεν γινεται δεν με πειραζει ας ειναι γερο.. εχω και ενα φοβο με το βαρος ενω ηταν ψηλα 90 με 95η θεση επεσε στην 69η με 80η αναλογα με τις μετρησεις των τελευταιων υπερηχων που ηταν πιο συχνοι.36κ2 μου τον εβγαλε 3215... αλλα φοβαμαι μήπως ειναι πολυ λιγοτερο. θα κανω και ενεσεις πνευμονων μεσα στη βδομαδα αυτα τα νεα μου....

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ με τη σειρά μου. Δε γράφω συχνά, παρόλα αυτά σας παρακολουθώ!

Όσες γεννήσαμε να μας ζήσουν κ οι υπόλοιπες με το καλό!

Ίσως ειμαι η 1η που γέννησα, αφού ο μπέμπης ήρθε στις 12-11-2016, ωρα 13:04 με βάρος 2,800γρ κ ύψος 47εκ.

Τον περιμέναμε 8 Δεκέμβρη, αλλά στις 2 τα ξημερώματα προς 12-11 μου έσπασε τα νερά κ ήρθε στον κόσμο 36+3. Γέννησα με ΦΤ κ επισκληρίδειο, ο μπαμπάς ήταν μέσα κ έκοψε κ τον λώρο. Απίστευτη εμπειρία κ εύκολο τοκετό είχα, καθώς με 3 εξωθησεις κ βγήκε!!!

Η επισκληρίδειος τρομερή ανακάλυψη, έφτασα διαστολή 5 χάρη σε αυτή κ δεν κατάλαβα τίποτα, αφού κοιμήθηκα κιόλας κανα μισάωρο. Συνολικά έκανα 3 επισκληρίδειους, στο τέλος δεν έκανα για να μπορώ να σπρώχνω. Εκει τα είδα όλα απο τον πόνο, αλλά χαλάλι η εμπειρία κ ο πόνος κ το αποτέλεσμα στο τέλος.

Το μωράκι υγειεστατο, ουτε ικτερο παρουσίασε. Ειναι ξανθός, με γκρι ματάκια, σαν κουταβάκι. Ειναι απίστευτα ήσυχος. Τρώει κ κοιμάται. Δεν κλαίει κ τη νύχτα ξυπνάει μόνο στις 3 κ μετά ξανά στις 7:30. Κατα τα αλλά όλα σούπερ!!!!

Να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!ευκολη η γεννα σου!!εε?

Και ο μικρός καλος ειναι!!!☺☺☺☺

Πωωωωω τι τέλειο νινακι!!!!ανυπομονω να δω και το δικο μου!!!

Απο εξετασεις στο μαιευτήριο τι του κανατε??(απο τις προεραιτικες?)

Γεια σας κορίτσια! Ετοιμάζεστε ολες σιγα σιγα εγω θα ειμαι τελευταια και καταϊδρωμένη σημερα ο γιατρος μας ειπε μπαινω 12/12 για καισαρικη στις 39 εβδ. εκτος απροόπτου.. Ο πλακούντας ακομα σε χαμηλη πρόσφυση οποτε παει το ονειρο του ΦΤ πολυ με ανησυχει που ο πλακούντας ειναι τοσο χαμηλα το κεφαλι απο πανω φοβαμαι για αποκολληση η κανενα προβλημα με αιμορραγια κλπ.θα προτιμουσα να μου το παρει στις 38 εβδ.

Sweetberry μη σκεφτεσαι που δε θα γεννησεις ΦΤ.Το θεμα ειναι να ειστε και οι δυο γεροι!!!

Συζητησε με τον γιατρο σου τις ανησυχιες σου...σίγουρα δε θα τον ανησυχει ο πλακουντας,και γι'αυτο σε αφηνει έως τις 39εβδ.

καλησπερα.. να σας ζησουν τα παιδακια σας χαιρομαι που βλεπω να ξεπεταγονται ενα ενα τα βλασταρακια.

anastella ποτε περιμενεις ? sweetberry πεμπτη 8 η δευτερα 12 κ εγω...Samantha πως παμε ? τελεια με το λευκωμα εγω και με την πιεση . αυριο αιμα και nst. και ανα δυο μερες nst μεχρι να γεννησουμε ! στεναχωριεμαι που στην καλυτερη θα γεννησω 38κ2 ηθελα 39 βδομαδες για να μη στρεσαριστει το παιδι αλλα εφ οσων δεν γινεται δεν με πειραζει ας ειναι γερο.. εχω και ενα φοβο με το βαρος ενω ηταν ψηλα 90 με 95η θεση επεσε στην 69η με 80η αναλογα με τις μετρησεις των τελευταιων υπερηχων που ηταν πιο συχνοι.36κ2 μου τον εβγαλε 3215... αλλα φοβαμαι μήπως ειναι πολυ λιγοτερο. θα κανω και ενεσεις πνευμονων μεσα στη βδομαδα αυτα τα νεα μου....

Αλεξια εμπιστευσου το γιατρο σου!!στη γεννα δε κοιταμε τη θα θελαμε..αλλα τι πρέπει!οπως εγραψες το θεμα ει αι να ειστε γεροι και οι δυο!!!😀

Μην αγχωνεσαι για τα κιλακια του..μια απόκλιση θα εχουμε..ειτε πανω ειτε κατω..

Τις ενέσεις γιατι θα σου τις κανει ενω εχεις μπει στο μηνα σου?

Αναστελλα πως εισαι???

Εγω κοριτσια μου σημερα ξυπνησα με πονο στο στομαχι...

Πλεον το μπεμπουλη τον αισθανομαι χαμηλα...νιωθω συνεχεια ενα βαρος στη κυστη μου..

Αυριο εχουμε ραντεβου να τον δουμε!!!

Απο ενοχλησεις..συνεχιζω να εχω πολυ πονο στους γοφους..μεση..πλατη.....

Ακομη δε μπορω να το πιστεψω πως περασε ο καιρος και σε λιγο θα τον κραταω στην αγκαλια μου!😁😁😁😁😁

μόνό ύγέίά άύτό μέ ένδίάφέρέί έννόέίτάί. θά κάνόύμέ ένέσέίς τέλός άύτής ή άρχές τής έπόμένής έβδόμάδάς γίά νά άπόφύγόύμέ τήν άνάπνέύστίκή δύσχέρίά λόγώ κάίσάρίκής κάί στό πρώτό πάίδάκί έκάνά.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Την πεμπτη θα μας ξαναδει και 12/12 μπαινω για καισαρικη.

Μακαρι να το επερνε νωριτερα εχω αγχωθει πολυ με τον πλακούντα και το οτι το μωρο ειναι σχετικα ησυχο περνανε και ωρες να μην το καταλαβω! Να προσπαθω να πινω παγωμένα νερα και χυμους και τιποτα... Ο γιατρος βεβαια επιμένει οτι και να του λεω...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...