Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα, εμεις ημασταν την τριτη για NST το πρωτο που κρατησε 20 λεπτα ηταν χαλια δεν ειχε μεταβολές αλλα επιβραδύνσεις στο καρδιακό ρυθμο και γενικα δεν ηταν ικανοποιημένος ο γιατρος μου σύστησε να φαω μια σοκολατα και εναν χυμο και μετα ξανακαναμε δευτερο NST οπου εδωσε ρεσιταλ το μωρο, χθες ξαναπήγα για NST στο ιασω 40 λεπτα πηγε πολυ καλα και ηρεμησα, την τριτη τωρα παλι θα δω τον γιατρο για NST και υπερηχο και ισως να μας πει ημερομηνια για την γεννα...

Γενικα το μικρουλη μας ειναι αρκετα ησυχο κουνιεται λιγο και ανησυχω αλλα λιγο εμεινε...

Ευχομαι τα κοριτσια μας που γέννησαν να ειναι καλα με τα μπεμπακια τους περιμενουμε νεα, ποια εχει σειρα τωρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

καλησπερα σε ολες...ευχομαι τα κοριτσια που ηδη γεννησαν να ειναι καλα με τα μωρακια τους αγκαλιτσα...

αχ κι εγω τελικα πηγα στο γιατρο σημερα το μωρο ειναι καλα 3.100 φτασαμε με βαση τον υπερηχο doppler μου εκανε ο ιδιος πολυ καλα και nst πολυ καλα εκει στο ιατρειο τον εκανα.το θεμα ειναι η πιεση ηταν παλι 14.5 με 8.5 δηλαδη οριακη προς plus..αν και στο σπιτι ειναι αψογη 11-7. ...θα μαζεψω ουρα 24 ωρου να τα παω κυριακη πρωι στο μικροβιολογικο της κλινικης(για λευκωμα) και δευτερα θα του παω τα αποτελεσματα. μου εδωσε και αντιυπερτασικο χαπι πρωι βραδυ...αν ρυθμιστει με αυτο συνεχιζουμε καλα...αν δεν ρυθμιστει ισως με κανει εισαγωγη μια δυο μερες και στις 37 Plus εβδομαδες γεννησω.... αυτα τα νεα μου ετσι κ ετσι...

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες...ευχομαι τα κοριτσια που ηδη γεννησαν να ειναι καλα με τα μωρακια τους αγκαλιτσα...

αχ κι εγω τελικα πηγα στο γιατρο σημερα το μωρο ειναι καλα 3.100 φτασαμε με βαση τον υπερηχο doppler μου εκανε ο ιδιος πολυ καλα και nst πολυ καλα εκει στο ιατρειο τον εκανα.το θεμα ειναι η πιεση ηταν παλι 14.5 με 8.5 δηλαδη οριακη προς plus..αν και στο σπιτι ειναι αψογη 11-7. ...θα μαζεψω ουρα 24 ωρου να τα παω κυριακη πρωι στο μικροβιολογικο της κλινικης(για λευκωμα) και δευτερα θα του παω τα αποτελεσματα. μου εδωσε και αντιυπερτασικο χαπι πρωι βραδυ...αν ρυθμιστει με αυτο συνεχιζουμε καλα...αν δεν ρυθμιστει ισως με κανει εισαγωγη μια δυο μερες και στις 37 Plus εβδομαδες γεννησω.... αυτα τα νεα μου ετσι κ ετσι...

Αλεξία μου μην ανησυχεις. Κ εγω παντα εχω ανεβασμένη πίεση στον γιατρο και στο σπιτι ολα οκ. Λεύκωμα ούρων 24/ωρου κανω καθε εβδομαδα. Και βγαινει πολυ καλο. Ποιο χάπι σου εδωσε?

Έχω προσπαθήσει να γράψω 2 φορές και πατάτα κάτι κατά λάθος και με έβγαζε εκτός forum.

Μαμά και γιος είμαστε μια χαρά. Δόξα το θεό. Μόλις πάω σπίτι θα σας γράψω όσα έζησα στο μαιευτηριο, πιθανόν να βγω αύριο αν δεν έχει ικτερο ο μικρούλης μου.

Εν ολίγοις γεννήθηκε Τετάρτη 23/11, 37 +5 ημ, 13:40, 3.550 και 51πόντους. Τον θηλαζω αποκλειστικά και το απολαμβάνω και δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. Με το καλό οι υπόλοιπες. Έχω δύο παιδάκια και η αγάπη μου έχει πολλαπλασιασμός, νιώθω τόσο χαρούμενη και ολοκληρωμένη.

Θα γράψω περισσότερα μόλις πάω σπίτι και βρω χρόνο.

ZILIHER να σου ζήσει καλοτυχο και γερό.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Ntiakana να σας ζήσει! Η απόλυτη ευτυχία! Καλοτάξιδο το μωρακι γερο και ευτυχισμένο να ειναι στη ζωη του! Αναμένουμε λεπτομερειες!

μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

Γεννήσαμε

ZILIHER.....................23/11 ΚΟΡΙΤΣΙ

NTIAKANA ..................23/11 ΑΓΟΡΙ

Περιμένουμε

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

EIRINI_85....................15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Έχω προσπαθήσει να γράψω 2 φορές και πατάτα κάτι κατά λάθος και με έβγαζε εκτός forum.

Μαμά και γιος είμαστε μια χαρά. Δόξα το θεό. Μόλις πάω σπίτι θα σας γράψω όσα έζησα στο μαιευτηριο, πιθανόν να βγω αύριο αν δεν έχει ικτερο ο μικρούλης μου.

Εν ολίγοις γεννήθηκε Τετάρτη 23/11, 37 +5 ημ, 13:40, 3.550 και 51πόντους. Τον θηλαζω αποκλειστικά και το απολαμβάνω και δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. Με το καλό οι υπόλοιπες. Έχω δύο παιδάκια και η αγάπη μου έχει πολλαπλασιασμός, νιώθω τόσο χαρούμενη και ολοκληρωμένη.

Θα γράψω περισσότερα μόλις πάω σπίτι και βρω χρόνο.

ZILIHER να σου ζήσει καλοτυχο και γερό.

εσυ έβγαλες παιδαρο κοριτσι μου ! μπραβο σου γερος δυνατος και τυχερος να ειναι σε ολη του τη ζωη να σου ζησει. ουτε για τον ίκτερο να ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. ολα θα πανε τελεια.. :) χαρηκα πολυ κ ας μη σε ξερω

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Αλεξία μου μην ανησυχεις. Κ εγω παντα εχω ανεβασμένη πίεση στον γιατρο και στο σπιτι ολα οκ. Λεύκωμα ούρων 24/ωρου κανω καθε εβδομαδα. Και βγαινει πολυ καλο. Ποιο χάπι σου εδωσε?

Samantha τελικα δν μπορεσα σημερα το πρωι αυριο θα αρχισω να μαζευω ουρα 24 ωρου. φοβαμαι μηπως ξεπερασα τα 300 .226 ειχα την προηγουμενη φορα

αχ . . . εσυ πως πας ? ποσο πιεση εχεις στο γιατρο ? λευκωμα 24 ωρου ποσο ? παλι αγχος.... ευχομαι να περασει κ αυτη η βδομαδα. να κλεισω 37η και ας γεννησω.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Samantha τελικα δν μπορεσα σημερα το πρωι αυριο θα αρχισω να μαζευω ουρα 24 ωρου. φοβαμαι μηπως ξεπερασα τα 300 .226 ειχα την προηγουμενη φορα

αχ . . . εσυ πως πας ? ποσο πιεση εχεις στο γιατρο ? λευκωμα 24 ωρου ποσο ? παλι αγχος.... ευχομαι να περασει κ αυτη η βδομαδα. να κλεισω 37η και ας γεννησω.

Εγω ολα καλα. Πίεση στο γιατρο 130-140 με 80-90 συνηθως. Αλλα εχω ανεβάσει και 150/90 παλιότερα. Στο σπίτι εχω φυσιολογικοτατες τιμες. Ειχα βαλει κ χολτερ κ παλι ολα καλα. Λεύκωμα την τελευταια εβδομαδα 131 και την προηγουμενη 120. Ολα καλα θα σου πανε. Μην το σκεφτεσαι. Με το αχγος μονο κακο κανεις.

Καλημέρα μανούλες!

Να ευχηθώ και εγώ στα κορίτσια μας να σας ζήσουν τα μωράκια σας, καλοταξιδα και καλοτυχα Να είναι!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πως ειστε; Εγώ εδώ κάθε μέρα πονακια και πολύ βάρος χαμηλά, αλλά ακόμα τίποτα!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλησπερα στην ομορφη παρεα σας.σας διαβαζω καιρο κ ειπα να σας γραψω...ειμαι 34+3 κ επειδη η μπεμπα μου ειναι μεγαλη θα γεννησω μεσα Δεκεμβρη..απο χθες εχω πολλα πονακια κ βαρος χαμηλα τα οποια κρατανε πολλες ωρες και δεν ανακουφιζομαι με κανεναν τροπο..να ανησυχώ μιας κ δεν εχω μπει ακομα στο μηνα μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...