Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ziliher με το καλό κορίτσι! Τι συγκινητικό μπραβο ολα θα πανε σουπερ ελπίζουμε να μην χαθείς να μας λες τα νεα σας που και που, και ολα τα κοριτσια!

Με το καλο και οι υπόλοιπες σιγα σιγα θα εχουμε γεννητούρια του καφε μας.

Και βέβαια θα μπαίνω... εδώ θα είμαι μέχρι να γεννήσει και η τελευταία μανούλα Δεκεμβρίου. :)

StW9p2.png etcKp3.png

Ziliher!!! αύριο η μεγάλη μέρα εεε??? Με το καλό κοριτσάκι! να πάνε όλα καλά κ φυσικά θα περιμένουμε τα νέα σου όταν θα μπορέσεις να μας πεις!

Ντιακανα κ συ μεθαύριο γεννάς????γιατί να μπεις από αύριο??? με το καλό να υποδεχτείς κ συ το μωράκι σου! περιμένουμε να μας πείτε εντυπώσεις! πως είναι τα καινούρια μέλη της παρέας μας κ πως πήγε η γέννα φυσικά!!

Αλεξια κ ζαμιακο περαστικά σας! ζαμια πες μας τα νεα απο την συνάντηση με τον γιο σου!!

ve92.png

Κοιλιτσες!!!!!Γυρισαμε απο το ντοκτορ:wink:

Ολα καλα!!ο μπεμπης εχει κατεβει λιγο αλλα δεν εχει εμπεδωθει..περπάτημα...σκάλες..σεξ..(σεξ το αφαιρούμε γιατι δε θελει ο αντρας μου καθόλου..):tongue:

Ο πλακουντας grade 2,αμνιακα πολλα και μια χαρα!

Έκανα ακομη καποιες εξετασεις για το μαιευτηριο.

Μαλιστα πηρα 2κιλακια σε 10 μερες!!συνολικα 10κιλα..ελπιζω να μη παρω αλλα..

Εκανα nst.Ειχα μονο μια σύσπαση..Απο οτι φαινεται εχουμε μελλον...

Κοριτσάκια ομορφα θα αναμενουμε νεακια απο τα μωρακια σας!!!!!!!

Διαφημίσεις

πίπάκό σ έύχάρίστώ πόλύ! σήμέρά ειμαι λίγό κάλύτέρά. ζάμίά έλπίζώ νά σου περασει γρήγόρά νά μή τάλάίπώρήθέίς. zillher μέ τό κάλό κόρίτσί μόύ.... έγώ άπό δέύτέτά θά πάώ στό γίάτρό μάλλόν θά μέ βάλει κάί γίά nst μέσά στήν έπόμένή βδομαδα!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Αχ τελειααα!!!με το Κάλο ρε κοριτσάκια μου!!η Παναγιά Βοήθεια σας!!άντε μια μια! Τι ωραία!!περιμένουμε νεάκια!! Όλα καλά να πάνε!!τα υπόλοιπα κορίτσια πως είνΑΙ..Μπουκωματα ακούω..πως σας κατάλαβαινω..Εγώ έχω αλλεργία κ μιλάμε Δεν αναπνέω καν.. οπότε με ντεξαρινα την βγάζω εδώ κ ένα μήνα.. Αλλιώς αν αναπνέω απο το στόμα κάνω εμετό..Ναι..μονο Εγώ θα παθαινα κάτι τέτοιο.. ελπίζω ν γεννήσω κ ν μπορώ ν πάρω κανένα χάπι.. αύριο Έχουμε τελευταίο ραντεβού!ν δούμε τι θ μας πει κ πόσο είναι το πιτσιρίκακι μ.. Όσο για τις επισκέψεις κ Εμείς ξεκινάμε .40 μέρες σίγουρα κανείς..

Μπήκα μαιευτήριο στις 23.00 με δυνατούς πονους 2 ώρες με είχαν στο nst. Moυ δώσανε ένα χάπι να ηρεμήσει η μήτρα,μετά από 1 μισή ώρα ηρέμησα κ μου κάνανε εισαγωγή κ αύριο πρωί θα με βάλουν για καισαρικη.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

Μπήκα μαιευτήριο στις 23.00 με δυνατούς πονους 2 ώρες με είχαν στο nst. Moυ δώσανε ένα χάπι να ηρεμήσει η μήτρα,μετά από 1 μισή ώρα ηρέμησα κ μου κάνανε εισαγωγή κ αύριο πρωί θα με βάλουν για καισαρικη.

Καλή επιτυχία Ντιακάνα μου!!! χχχχχ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Ντιακανα & Ziliher με το καλο να κρατησετε τα παιδακια σας στην αγκαλίτσα σας!!!!!!!!!😀😀😀😀😀😀😀

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...