Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Sweetberry η γνώμη μου είναι ότι για τους γονείς τουλάχιστον δεν είναι κ τόσο σωστό να μην αφήνεις να δούνε το μωρό..άσε που κ εσύ κάποιες φορές θα νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από λίγη βοήθεια όσον αφορά τα του σπιτιού. Εννοείται ότι θα ενημερώσεις γονείς - πεθερούς -αδέρφια -ξαδέρφια, ότι κ λίγο συνάχι να έχουν δεν θα πλησιάσουν σπίτι κ μωρό! Καθώς επίσης κ όσους συναναστρέφονται με άλλα μικρά παιδιά .. Σκέψου ότι κι αυτοί περιμένουν πως κ πως το εγγονάκι τους! Δεν σου λέω να σου μπαστακώνονται όλη μέρα, αλλά μια στο τόσο να έρχονται για καμια ώρα δεν είναι κακό! Τώρα αν εσύ νιώθεις ότι δεν θες κανέναν απολύτως στο σπίτι, πες αυτό που είπε κ η αναστελα, ρίχτα στον παιδίατρο!!!

Αλήθεια παιδίατρο έχετε βρει όλες??? Από νότια προάστια ξέρετε κανέναν???

ve92.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει ειπαμε σε λογικα πλαίσια φυσικα να ερχονται και οι δυο γονεις δικοι μου και δικοι του, απλα επειδη θα ερθει ενα μηνα θα θελει να ερχεται σχεδον καθε μερα και επειδη μενει μακρια απο μας και δεν οδηγεί δεν θα ερχεται για καμια ωρα η πεθερα αλλα για πολλες ωρες αυτο θελω να αποφύγω πρώτον και δευτερον το μεγαλο του σοι που θα σπεύσει να δει το μωρακι στο σπιτι....ελπιζω να σεβαστούν τουλαχιστον το 40ημερο. Φυσικα εχουν ολοι μικρα παιδια στο σοι απο μωρα μεχρι 15 ετων. Αν δεν ηταν η εποχη τετοια θα ημουν πιο ελαστική αλλα φοβαμαι πολυ τον χειμωνα που θα ειναι το μπεμπακι νεογεννητο.

Αυτα εν ολίγοις δεν εχω κατι με την πεθερα απλα εγω ειμαι η περιεργη με τις επισκεψεις θελω να συνέλθω απο καισαρικη να βρω τους ρυθμούς μας θελω την ησυχια μου εν ολίγοις.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Τους παραέξω συγγενής θα τους αποκλείσεις εννοείται..πόσο μάλιστα αν έχουν κ παιδιά που πάνε σταθμό, δημοτικό... άσε που δε νομίζω με το που πάτε σπίτι να έρθουν..συνήθως καταλαβαίνουν κ δεν πάνε επισκέψεις όταν είναι τόσο μικρό το μωρό..και συνήθως παίρνουν τηλέφωνο κ ρωτάνε αν δέχεστε επισκέψεις...τότε πολύ απλά θα πεις ότι ο παιδίατρος σας έχει αποκλείσει επισκέψεις. Κ μάλιστα θα το πεις κ στα πεθερικά σου ώστε να το λένε κι αυτοί στο σόι τους. Μην αγχώνεσαι, αυτά είναι τα πιο απλά! Καλύτερα να γίνεις εσύ σκύλα στους συγγενής, παρά να πιάσει καμιά ίωση το μωρό.

Τις πρώτες μέρες από την καισαρική -απότι μου έχουν πει- θα χρειαστείς βοήθεια σίγουρα..εννοείται ότι θα προτιμήσεις την μητέρα σου εκεί..στην πεθερά πες με τρόπο στον άντρα σου να της πει, σε περίπτωση που έρχεται κ κάνει αρμένικη βίζιτα, ότι πρέπει να μένεις κάποιες φορές μόνη σου να ξεκουράζεσαι κ καλύτερα να μην σου έρχεται κάθε μέρα! θα την βρεις την άκρη!

ve92.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα, που σίγουρα θα είναι. Καλέ θα έχουμε δυο γεννητούρια αυτή την βδομάδα!!! Τί καλάααααά! Ατε θα περιμένουμε εντυπώσεις και σχόλια όποτε είστε έτοιμες. Με το καλό να τα δεχτείτε στην αγκαλιά σας και στο σπιτι σας!! Τί όμορφα!!!!!

Τα ίδια ερωτήματα έχουμε όλες με τις επισκέψεις. Εγώ είπα να δείξω λίγη κατανόηση στους πολύ στενούς συγγενείς. Βέβαια τα μικρά παιδιά (που έχει μόνο η κουνιάδα μου) να ειναι λίγο σε απόσταση, την ίδια που θα κρατώ και τον δικό μου γιό. Απλά δεν αποφάσισα, αν θα τους δεχτούμε στο νοσοκομείο ή να τους πούμε όταν πάμε στο σπίτι να έρθουν... Τί είναι προτιμότερο?? Από την μια στο μαιευτήριο είμαι safe γιατί δεν αφήνουν μικρά παιδιά να μπαινουν στην πτέρυγα. Επίσης οι ώρες επίσκεψης είναι περιορισμένες (μια ώρα το μεσημέρι και μια το απόγευμα). Την μάνα μου δεν ξέρω πως θα την κοντρολάρω που ήδη σχεδιάζει με τον πρώτο πόνο να πάρει άδεια απ'την δουλειά και να έρθει στο σπίτι να μείνει μαζί μας!!!! Φρικάρω μόνο με την ιδέα! Της είπα ότι επυθημεί ο άνδρας μου να μείνει στο σπίτι μαζί για βοήθεια, δεν ξέρω όμως αν κατάλαβε γτ μου απάντησε "καλέ ένα πιάτο ζεστό φαί και τις δουλειές του σπιτιού..." χχχμμμμμ δεν ξέρω αν τελικά είναι καλύτερα να μην τα σκέφτομαι και να αφήσω τα πράγματα να γίνουν της στιγμής αποφάσεις ανάλογα με το πως νιώθω τότε!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ καλη εβδομαδα. Εχω πολυ καιρο να σας γράψω, αλλα έπεσε πολυ τρέξιμο τελευταία. Ολοκλήρωσα κ τα μαθήματα ανώδυνου. Εξετασεις, γιατροί, προετοιμασίες, χαμός!! Αλλα ευτυχώς ολα ειναι τελεια! Σημερα μπήκα κ στο μηνα μου. Τελευταία και καταϊδρωμένη! Χαχα!! Κοριτσια εχει καμια σας μυωπία??? εγω εχω 5 βαθμούς. Πήγα οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση κ ειπε ολα οκ, μπορω να γεννήσω φυσιολογικά! Επίσης τωρα στην εγκυμοσύνη επεσε εναν ολόκληρο βαθμό!

Καλησπέρα μανουλες!!!πως ειμαστε?

Με το καλο να ερθουν τα πρωτα μωρακια!!😁😁😁😁

Εμεις σχετικά καλα ειμαστε...μαλλον κρυωσα...πονόλαιμο..μπουκωμα..πφφ...

Αυριο εχουμε ραντεβου,θα δουμε τον μπεμπουλακο μας!!!θα κανουμε και nst.

Σαμανθα εγω εχω μυωπία.3 βαθμούς..προοληπτικα εκανα σημερα βυθοσκοπηση.Δεν υπάρχει κανενα προβλημα..νομιζω πανω απο 8++++ εχεις προβλημα...

Μην αγχωνεσαι!

Επίσης ο οφθαλμιατρος μου ειπε πως μπορω να βαλω τους φακους στη γεννα!!Θα το συζητησω παλι με τον γυναικολόγο μου.:wink:

Οι υπολοιπες τι κανετε??πως ειστε??

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

ZILIHER.....................23/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................23/11 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

EIRINI_85....................15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

γεια σας και απο εμενα.εγω συνεχιζω να ειμαι μπουκωμενη χαλια.... 1 βδομαδα σχεδον... πρεπει να κολλησα και το γιο μου....και ο γιατρος μου δε θα με δει αυτη τη βδομαδα αλλα αρχες της αλλης εχει γαστρεντεριτιδα και δεν θελει να ερχεται σε επαφη με τις εγκύους . αχ! zamia περαστικα εύχομαι να σου περασει συντομα.... Samantha χαιρομαι που εισαι καλά! zillher με το καλο ειλικρινα ♡♡♡ sweetberry διαβασα πιο πανω το post σπυ εγω ειμαι καθετη με το θεμα των επισκέψεων δεν θα δεχτώ κανενα. και οποιος παρεξηγηθει ειναι προβλημα του. εχει μια βδομαδα ακριβως ταλαιπωρουμαι με την ιωση βαζω παιδικο otrivin για να κοιμηθω ενω απαγορευεται κανονικα . ρχω το στηθος μου να βραζει και το παιδι μου ξανα αρρωστο. ε οχι. ας παρεξηγηθουν ! απο το να αρρωστησει νεογενητο μωρο και να τρεχω στα νοσοκομεία γιατι στο νοσοκομειο παει απευθειας παιδι κατω απο 5 μηνων οταν αρρωσταινει... ξερω οτι ακούγονται καπως αυστηρα τα λογια μου αλλα ειναι η αληθεια. οι υπολοιπες ολα καλα ?

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα.εγω συνεχιζω να ειμαι μπουκωμενη χαλια.... 1 βδομαδα σχεδον... πρεπει να κολλησα και το γιο μου....και ο γιατρος μου δε θα με δει αυτη τη βδομαδα αλλα αρχες της αλλης εχει γαστρεντεριτιδα και δεν θελει να ερχεται σε επαφη με τις εγκύους . αχ! zamia περαστικα εύχομαι να σου περασει συντομα.... Samantha χαιρομαι που εισαι καλά! zillher με το καλο ειλικρινα ♡♡♡ sweetberry διαβασα πιο πανω το post σπυ εγω ειμαι καθετη με το θεμα των επισκέψεων δεν θα δεχτώ κανενα. και οποιος παρεξηγηθει ειναι προβλημα του. εχει μια βδομαδα ακριβως ταλαιπωρουμαι με την ιωση βαζω παιδικο otrivin για να κοιμηθω ενω απαγορευεται κανονικα . ρχω το στηθος μου να βραζει και το παιδι μου ξανα αρρωστο. ε οχι. ας παρεξηγηθουν ! απο το να αρρωστησει νεογενητο μωρο και να τρεχω στα νοσοκομεία γιατι στο νοσοκομειο παει απευθειας παιδι κατω απο 5 μηνων οταν αρρωσταινει... ξερω οτι ακούγονται καπως αυστηρα τα λογια μου αλλα ειναι η αληθεια. οι υπολοιπες ολα καλα ?

Αλεξια εισαι 1 βδομαδα μπουκωμενη?πω την εκατσα αν μου κρατησει τοσο...μιλαμε δε μπορω να αναπνευσω....

Ασε που απο την κατταροη εχει γινει κατακοκκινη η μυτη μου..πφ..θα σκάσω..το κοβω να μη κοιμηθω ξανα..

Οσο για τις επισκέψεις που λέγατε...εγω ηδη εχω πει οποιος θελει ας ερθει στο μαιευτήριο...εξαλλου και εκεί το μωρο live δε παιζει να το δουν..μονο οποιος ειναι την ωρα που θα γεννηθει..οι υπολοιποι σε φωτο..

Και στο σπιτι μονο τους παππούδες...και εκει θα δουμε γιατι συναναστρεφονται με τα αλλα εγγονακια..

ZILIHER μπαίνεις αύριο ε?? Με το καλοοο

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Η χαρά μου δεν περιγράφεται! ☺☺☺☺☺☺

Ευχαριστώ πολύ!

Περαστικά σας, alexia, zamia. Γρήγορα να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία.

Ποια παίρνει σειρά μετά; Εσύ , ntiakana;

StW9p2.png etcKp3.png

Ziliher με το καλό κορίτσι! Τι συγκινητικό μπραβο ολα θα πανε σουπερ ελπίζουμε να μην χαθείς να μας λες τα νεα σας που και που, και ολα τα κοριτσια!

Με το καλο και οι υπόλοιπες σιγα σιγα θα εχουμε γεννητούρια του καφε μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...