Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Εμένα από τη βαλίτσα μου έχουν απομείνει μόνο τα ρούχα εξόδου τα δικά μου και ίσως βάλω και καμιά κουβερτούλα της μικρής.

Πήγαμε στον γιατρούλη μας χθες. 3.200 η μικρή μας. :D Οι καούρες τελικά ήταν όχι μόνο γιατί έχει εμπεδωθεί για τα καλά η μπέμπα (το κεφάλι της είναι τόσο χαμηλά που δεν το έβλεπε ο υπέρηχος) αλλά και γιατί έχει ευθυγραμμίσει την σπονδυλική της στήλη προς την έξοδο με σχεδόν τεντωμένα τα πόδια (που μάλλον αυτά πιέζουν το στομάχι μου και όχι ο πωπούλης που νόμιζα). Έχει την ιδανική θέση για να γεννήσουμε φυσιολογικά ΑΛΛΑ δυστυχώς επειδή δεν μπορούμε και έχουμε προγραμματισμένη την καισαρική για Τετάρτη πρωί, πρέπει να κάτσω στ΄ αυγά μου όλες αυτές τις μέρες.

Το καλό βέβαια είναι ότι είδε κάτι πραγματάκια μέσα στο αμνιακό υγρό να αιωρούνται που δείχνουν ότι υπάρχει μια υποτυπώδης πνευμονική λειτουργία/ωριμότητα. Επίσης, στο μεγάλο χωριό που μένουμε (Ηράκλειο) οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές - και εγώ και ο γιατρός θα κάνουμε 10 λεπτά να πάμε στο νοσοκομείο σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά νωρίτερα, αν και σίγουρα έχουμε πολύ μεγαλύτερο περιθώριο.

Θα μου λείψει να έχω κοιλίτσα, ο καιρός πέρασε γρήγορα. Την ίδια μέρα την άλλη εβδομάδα θα έχουμε γυρίσει και σπίτι μας... Απίστευτο μου φαίνεται! :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα από τη βαλίτσα μου έχουν απομείνει μόνο τα ρούχα εξόδου τα δικά μου και ίσως βάλω και καμιά κουβερτούλα της μικρής.

Πήγαμε στον γιατρούλη μας χθες. 3.200 η μικρή μας. :D Οι καούρες τελικά ήταν όχι μόνο γιατί έχει εμπεδωθεί για τα καλά η μπέμπα (το κεφάλι της είναι τόσο χαμηλά που δεν το έβλεπε ο υπέρηχος) αλλά και γιατί έχει ευθυγραμμίσει την σπονδυλική της στήλη προς την έξοδο με σχεδόν τεντωμένα τα πόδια (που μάλλον αυτά πιέζουν το στομάχι μου και όχι ο πωπούλης που νόμιζα). Έχει την ιδανική θέση για να γεννήσουμε φυσιολογικά ΑΛΛΑ δυστυχώς επειδή δεν μπορούμε και έχουμε προγραμματισμένη την καισαρική για Τετάρτη πρωί, πρέπει να κάτσω στ΄ αυγά μου όλες αυτές τις μέρες.

Το καλό βέβαια είναι ότι είδε κάτι πραγματάκια μέσα στο αμνιακό υγρό να αιωρούνται που δείχνουν ότι υπάρχει μια υποτυπώδης πνευμονική λειτουργία/ωριμότητα. Επίσης, στο μεγάλο χωριό που μένουμε (Ηράκλειο) οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές - και εγώ και ο γιατρός θα κάνουμε 10 λεπτά να πάμε στο νοσοκομείο σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά νωρίτερα, αν και σίγουρα έχουμε πολύ μεγαλύτερο περιθώριο.

Θα μου λείψει να έχω κοιλίτσα, ο καιρός πέρασε γρήγορα. Την ίδια μέρα την άλλη εβδομάδα θα έχουμε γυρίσει και σπίτι μας... Απίστευτο μου φαίνεται! :D

Αυτή την Τετάρτη γεννάς με το καλο ZilihEr? σοβαρα? πω πω πως περασαν οι μηνες ετσι.

Σουπερ και τα κιλα και ολα με την μπουμπου σου τι να κανουμε δυστυχως θα περασουμε την διαδικασια της Καισαρικης χάνουμε την ομορφια του φυσιολογικού αλλα αν ειναι για καλυτερο ας ειναι...

Αντε τελεια ευχομαι με το καλο να την υποδεχτείτε!

θα ειναι τοξοτακι αυτο ειναι το σημαντικο Χαχαχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια που το ξεχασα τελείως.

Την Δευτέρα ο γιατρός μας είδε στον υπέρηχο ότι ο Πλακουντας είναι ήδη grade 3.. Από ότι ξέρω πάει μέχρι 4 όπου και αυτό σημαίνει ότι το μωρο δεν τρέφεται σωστά!!

Τώρα θα πάμε την Πέμπτη πάλι, κ θα το δούμε κ αυτό.

Εσάς σε τι φάση είναι; γτ εχω αγχωθεί λίγο

Απ΄ ό,τι ξέρω μέχρι 4 πάει, αλλά στη θέση σου δεν θα αγχωνόμουν γιατί παρακολουθείται το μωράκι συχνά. Μέχρι την Πέμπτη είστε οκ- πχ ίσως να ανησυχούσα αν μου έλεγε να πάω σε 2 εβδομάδες. Επίσης, βασικό είναι να παίρνει βάρος το μωρό γιατί αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται κανονικά η τροφοδοσία του.

Εμένα ο πλακούντας έχει κάποιες ασβεστώσεις - ειδικά από την προηγούμενη εβδομάδα. Κι εμένα πρέπει να έχει περάσει το 2- αλλά η μπέμπα παίρνει στάνταρ 200 γρ /εβδομάδα.

Αν σε αγχώνει πολύ, συζήτησέ το μαζί του και ζήτα του να σε βλέπει συχνότερα. Πότε περίπου γεννάτε;

StW9p2.png etcKp3.png

Αυτή την Τετάρτη γεννάς με το καλο ZilihEr? σοβαρα? πω πω πως περασαν οι μηνες ετσι.

Σουπερ και τα κιλα και ολα με την μπουμπου σου τι να κανουμε δυστυχως θα περασουμε την διαδικασια της Καισαρικης χάνουμε την ομορφια του φυσιολογικού αλλα αν ειναι για καλυτερο ας ειναι...

Αντε τελεια ευχομαι με το καλο να την υποδεχτείτε!

θα ειναι τοξοτακι αυτο ειναι το σημαντικο Χαχαχα.

Χαχαχα αυτό με το Τοξοτάκι με πληγώνει λίγο, αλλά ας είναι! Είναι και ο άντρας μου Τοξότης και δεν ξέρω πώς θα τους παλεύω.... :D:D:D:D

Σ΄ ευχαριστώ πολύ ! Μην αγχώνεσαι κι εσύ - όλα τέλεια θα είναι.

Α, το άλλο καλό που ξέχασα να σας πω... Μου είπε η μαία μου χθες ότι επειδή δεν επιτρέπεται να είναι ο άντρας μου μέσα στην καισαρική, θα τον έχουμε σε ανοικτή ακρόαση με το κινητό την ώρα που θα κλάψει η μπεμπούλα!

StW9p2.png etcKp3.png

Αρχικά μας είχε πει μέχρι 11 του μήνα αλλά τελευταία φορά που με είδε μου είπε μέχρι τις 5 του μήνα με βλέπει να έχω γεννήσει! Το βάρος ήταν καλό...2900 ήταν τη Δευτέρα που πήγαμε, είχε παρει 900 γραμμάρια σε ενα μήνα.

Αλά σκέφτομαι ότι αν έχει γεράσει κ αλλο ο Πλακουντας σίγουρα θα με βάλει με πρόκληση ή καισαρική...

Τι ωραία σε μια βδομάδα θα την έχεις αγκαλίτσα!!! Κ εγώ ανυπομονώ!!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα αυτό με το Τοξοτάκι με πληγώνει λίγο, αλλά ας είναι! Είναι και ο άντρας μου Τοξότης και δεν ξέρω πώς θα τους παλεύω.... :D:D:D:D

Σ΄ ευχαριστώ πολύ ! Μην αγχώνεσαι κι εσύ - όλα τέλεια θα είναι.

Α, το άλλο καλό που ξέχασα να σας πω... Μου είπε η μαία μου χθες ότι επειδή δεν επιτρέπεται να είναι ο άντρας μου μέσα στην καισαρική, θα τον έχουμε σε ανοικτή ακρόαση με το κινητό την ώρα που θα κλάψει η μπεμπούλα!

Κι εμενα ο αντρουλης μου ειναι τοξοτης και η μπεμπουλα θα ειναι! Τελεια! Γιατι σε πληγώνει καλε? τι ηθελες να βγει σκορπιός? τοξοτης και παλι!

Θεα η μαία σου! Τουλαχιστον ο μπαμπας θα ακουσει το μωρο καλη ιδεα και για βιντεο κλήση ! Γιατι οχι?

anastella μου καπνίζεις? οχι ε? ενταξει εισαι και 37 εβδομαδων δεν μου φαινεται περιεργο το grade 3 εγω ειμαι Grade 2 απο τις 35 εβδομαδες λογικα εκει θα παω στην δικη σου εβδομαδα δεν αγχώθηκε καθολου ο γιατρος εχω να σου πω μου ξανα εκανε ντοπλερ και ολα καλα με το ποσο τρέφεται το μωρακι, ποτε γεννάς με το καλο? μην σε αγχώνει...

Καλομεσημερι κοριτσια μου!!!

Βλεπω ερχονται αφίξεις την ερχόμενη βδομαδα!!!!

Περασε ο καιρος!!σε λιγο θα μιλαμε εχοντας αγκαλίτσα τα παιδακια μας!!☺☺☺☺☺

Εγω απο πονους περιοδου δεν εχω τιποτα ακομη..μονο πετρώματα..ο πλακουντας ηταν grade 2 πριν 10 μερες..τωρα θα παμε την Τριτη να μας δει ο γιατρος και να κανουμε καρδιοτοκογραφο..

Χθες εκανα κατι εξετασεις που θα χρειαστουμε στο μαιευτήριο..συγκεντρωσα ολα τα χαρτια εξισου για το μαιευτηριο και τωρα???αναμενουμε!!!!!

Τα πραγματακια μας τα εχω ετοιμα!και τη βαλιτσα του μαιευτηρίου.....λιγα πραγματακια της τελευταιας στιγμης θελω να βαλω μεσα..

Ανυπομονώ να δω τη φατσούλα του!!!!!!!!!😘😘😘😘😘😘

Φιλια σε ολες!!!💋💋💋💋💋💋

Ziliher καταλαβες απο μονη σου οτι εμπεδωθηκε???ειχες πονους περιοδου και γενικα ενοχλησεις??

Καλα θεα η μαια σου!!!!!θα ακουσει και ο συζυγος το κλαματακι της μπεμπουλας!!👍👍

Διαφημίσεις

Ziliher καταλαβες απο μονη σου οτι εμπεδωθηκε???ειχες πονους περιοδου και γενικα ενοχλησεις??

Καλα θεα η μαια σου!!!!!θα ακουσει και ο συζυγος το κλαματακι της μπεμπουλας!!👍👍

Αυτό που καταλαβαίνω είναι χτυπήματα πολύ χαμηλά (σαν κλωτσιές), αλλά στην περιοχή του ηβικού οστού και επίσης όποτε κάθομαι έχω πολύ πόνο στην λεκάνη πίσω (στην ουρά μου) ακόμα και αν καθίσω στο μαλακότερο μαξιλάρι. Και φυσικά σουβλιές και ξυσίματα στον τράχηλο. Οπότε αυτές τις τελευταίες 4-5 μέρες αυτό που κάνω είναι το αντίθετο από αυτό που θα έκανε μια μανούλα που θα πάει για φυσιολογικό τοκετό: όχι περπάτημα, όχι ορθοστασία, δεν σκύβω, δεν κάθομαι πολύ σε ορθή γωνία, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, γενικά πολύ αργές κινήσεις και αν δω ότι είναι πολύ δραστήρια και με πιέζει, πάω κατευθείαν να ξαπλώσω για να την φέρω σε πλάγια θέση.

StW9p2.png etcKp3.png

Ωχου ζιλιχερ ταλαιπωρείσαι... Κουράγιο κοπέλα μου. Εγώ ανά μια με μιάμιση ώρα έχω συσπασεις αλλά δεν τον αγχώνει τον γιατρό. Μου είπε πως 4 πόνους μέσα σε μια ώρα αν έχεις τότε μπαίνεις μέσα κ ηρέμησα. Κλείσαμε για 24 τελικά. Γενέθλια μαζί με τις δύο γιαγιάδες χαχαχα.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Αυτό που καταλαβαίνω είναι χτυπήματα πολύ χαμηλά (σαν κλωτσιές), αλλά στην περιοχή του ηβικού οστού και επίσης όποτε κάθομαι έχω πολύ πόνο στην λεκάνη πίσω (στην ουρά μου) ακόμα και αν καθίσω στο μαλακότερο μαξιλάρι. Και φυσικά σουβλιές και ξυσίματα στον τράχηλο. Οπότε αυτές τις τελευταίες 4-5 μέρες αυτό που κάνω είναι το αντίθετο από αυτό που θα έκανε μια μανούλα που θα πάει για φυσιολογικό τοκετό: όχι περπάτημα, όχι ορθοστασία, δεν σκύβω, δεν κάθομαι πολύ σε ορθή γωνία, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, γενικά πολύ αργές κινήσεις και αν δω ότι είναι πολύ δραστήρια και με πιέζει, πάω κατευθείαν να ξαπλώσω για να την φέρω σε πλάγια θέση.

Σε ρωταω γιατι δεν ποναω........και αναρωτιεμαι τι κανει ο μπουμπουκος...:rolleyes:ευχομαι την Τριτη που θα παμε να εχει κατεβει λιγο:wink:

Με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα!!!

Ντιακανα!!την αλλη βδομαδα γεννας!!!

Ολα τελεια να μας πανε κοπελιτσες!!!!😁😁

Κοριτσια καλημερα! Ηρθαν τα πεθερικα μου Αθηνα (μενουν μονιμα στην Λακωνια αλλα εχουν και εδω σπιτι δικο τους στην Αθηνα) αυριο θα μας επισκεφτούν για φαγητο να βαλουμε τα χαλια κλπ δουλειες.

Θα μεινουν έως τα Χριστουγεννα.

Τι θα κανω με τις επισκέψεις σπιτι μετα το μαιευτήριο? προτιμω με τις ιώσεις μεσα στο χειμωνα να μην εχουμε πολλες επισκέψεις αν γινεται καθολου ακομα καλυτερα, με τους γονεις μου και τις φιλες μου εχω το θάρρος αλλα με του αντρα μου οχι, εκεινος γενικα δεν λεει οχι στους δικους του οποτε το βαρος πεφτει σε εμενα...

Γενικα εγω ειμαι εκ φύσεως λιγο νευρική και απότομη και δεν εχω διπλωματικό στυλ και τακτ που λεμε χιχι, δλδ μπορω να πω σας παρακαλω μην ερθει κανεις θελω να σαραντισω πρωτα και μετα αν πουν κατι θα τους βρίσω και θα τους διώξω σε φαση δεν με ταϊζετε ουτε μενω σπιτι σας φύγετε εξω!

Απλα δεν θελω να χαλασω τις σχεσεις με τα πεθερικα λογω του αντρα μου που δεν θελω να πικραθεί

Εχετε κανεναν τροπο να αποφύγετε διακριτικά τις πολλες επισκεψεις... Απο συγγενεις αδερφια ξαδερφια κλπ?

Μπορείς να πεις ότι σας το είπε ο παιδίατρος, ότι λόγω της εποχής (ιώσεις κτλ) να μην έρχεται κόσμος στο σπιτι. Επειδή εχω το ίδιο θέμα με σένα περίπου, Έτσι το εχω σκεφτεί.

Καλημέρα κιόλας! !!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...