Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Κι εγώ χθες δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ γιατί ενώ έφαγα ελαφριά το βράδυ, αποφάσισα να πάρω διπλό μαγνήσιο λίγο πριν κοιμηθώ! Από την πολλή χαλάρωση, μάλλον χαλάρωσε και εκείνο το ωραίο αντανακλαστικό που έχουμε στο στομάχι για να κρατάει τα γαστρικά υγρά προς τα κάτω και δεν τολμούσα να ξαπλώσω σε λιγότερο από 2 μαξιλάρια. Πολλές καούρες... Τελικά σηκώθηκα και ήπια λίγο παγωμένο γάλα και ηρέμησα τόσο ώστε να κοιμηθώ μετά από λίγο. Το πρωί βέβαια δεν ξύπνησα φρέσκια. Άντε να δούμε απόψε!

Είχαμε ραντεβού σήμερα με τον γιατρούλη , αλλά μας το ακύρωσε γιατί είχε τοκετό. Αύριο τώρα :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια με εχει πιασει πανικός! Σας εχει συμβει? τι θα κανω αν σπάσουν τα νερα και ειμαι μονη μου σπιτι (δεν οδηγώ) πως θα ειναι η καισαρικη σε περιπτωση που σπάσουν. Επείγουσα? δεν θελω να χασω το πρωτο κλαμα του μωρου με ολική θελω επισκληρίδειο. Θα πανε ολα καλα στο χειρουργειο? θα ειναι η κορη μου ενταξει? τι με εχει πιασει, το ξερω δεν βοηθάω τον εαυτο μου ετσι αλλα ειναι σκέψεις που γυρνάνε στο μυαλο μου συνεχως.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

zillher επαθες οντως παλλινδρομηση κ εγω δε ξερω πως θα τη βγαλω αυτη τη νυχτα με το μπουκωμα... sweetberry ολες σκεφτομαστε διάφορα αλλα δεν εχει νοημα....καταρχην ποιος σου ειπε οτι στην επειγουσα καισαρικη κανουν παντα ολικη ? μην αγχωνεσαι.. κ εγω ειχα πάθει μεγαλο ψυχολογικο σοκ με την πιεση 30 εβδομαδων η οποια ηταν νευροπιεση κ ελεγα θα γεννουσω προωρα σιγουρα και περασαν 5 εβδομαδες..... τζαμπα το αγχος... μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.μονο θετικα να σκεφτεσαι

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Κορίτσια με εχει πιασει πανικός! Σας εχει συμβει? τι θα κανω αν σπάσουν τα νερα και ειμαι μονη μου σπιτι (δεν οδηγώ) πως θα ειναι η καισαρικη σε περιπτωση που σπάσουν. Επείγουσα? δεν θελω να χασω το πρωτο κλαμα του μωρου με ολική θελω επισκληρίδειο. Θα πανε ολα καλα στο χειρουργειο? θα ειναι η κορη μου ενταξει? τι με εχει πιασει, το ξερω δεν βοηθάω τον εαυτο μου ετσι αλλα ειναι σκέψεις που γυρνάνε στο μυαλο μου συνεχως.

Καλη μου καταρχην ηρεμησε!!σε περίπτωση που σπάσουν τα νερα δε σημαινει το γεννας εκεινη την ωρα!ενημερωνεις τον γιατρο σου και εχεις κάποιες ωρες περιθώριο να φτασεις στο μαιευτήριο..

Αν..λεμε..αν...σπάσουν τα νερα και δεν ειναι διαφανα....τοτε θα "πρεπει"να βιαστεις να πας στο μαιευτήριο....σε καθε περιπτωση ενημερωνεις τον γιατρο σου!!

Γιατι να κανεις ολικη??σου εχει αναφέρει κατι ο γιατρος?

Γιατι να μην παει καλα το χειρουργειο???εχε εμπιστοσύνη στον γιατρο σου!!ολα καλα θα πανε!!σκεφτομαστε θετικά!!!!:D

sweetberry αν σπασουν τα νερα οπως λεει και η zamia εχεις χρονο μπροστα σου δεν σημαινει μας πιανει πανικος εκεινη την ωρα! και γτ να σου κανουν ολικη; οπως και να εχει προσπαθησε να μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα κ οταν ερχονται τετοιες σκεψεις να τις διωχνεις!!!

εμενα παντως η κοιλια μου δεν εχει χαμηλωσει καθολου...ειναι στητη εκει ψηλα!!!! :/

επισης νομιζω πως μεγαλωσε κ αλλο... που θα φτασει αραγε μεχρι να γεννήσω;;;;;;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Τί είναι αυτές οι σκέψεις? Χαλαρά ...Στατιστικά ένα 8% υπάρχει να σπάσουν τα νερά πριν την έναρξη των πόνων!!!! Να σκέφτεσαι μόνο θετικά και όμορφες σκέψεις. Βάλε σε ένα ρουχάκι/μαντήλι λίγο απορρυπαντικό του μπεμπέ και όποτε το μυαλό σου ξεφέυγει μύριζε το λίγο μαζί με αναπνοές. Να δεις σε τι όμορφα μέρη θα σε πάει η μυρωδιά αυτή :)

sHgrp3.png

grpvp3.png

Εγω που δε βλεπω ταινιες...:rolleyes:τι να κανω?????δε ειμαι λάτρεις της τηλεόρασης...ασε....

Εγω σημερα δε βγηκα για περπάτημα..λεω αυριο το μεδημερι...ελπιζω να μην εχει πολυ κρυο..

Καλε μην αγχωνεσαι!ουτε εμενα εχει παρει!!

Εγω να σου πω την αλήθεια σκεφτομαι απο την αλλη βδομαδα να περπατήσω πολυ.....τωρα ψιλοαγχωνομαι μη γινει τιποτα και γεννησω...ας καθησει αλλο λιγο στη κοιλιτσα μου:)

αυπνιες!! καλωσοριστε με στο κλαμπ! αν δεν παει δυο δεν κοιμαμαι.. το κακο ειναι οτι ξυπναω μια στις πεντε που φευγει ο αντρας μ και μετα απο τις εξι ως τις εντεκα ξεραινομαι.. οποτε παει η μερα.. :tongue: αχ..

Εμενα πετρωνει ολη η κοιλια.....ετσι οπως μου τα περιγράφεις πετρωνε στον 7ο-8ο...:rolleyes:

και εμενα πετρωνει, δεν μπορω να πω οτι ποναω ιδιαιτερα και σιγουρα δεν ειναι πονοι περιοδου..νιωθω λες και κουβαλαω μενιρ μεσα μου και δν μπορω να κουνηθω.. αν καθομαι δεν μπορω να σηκωθω με τιποτα και αν ειμαι ξαπλωμενη με την παραμικρη κινηση ποναω σε ολη τη κοιλια..και δεν κραταει εικοσι δευτερα.. ανεκαθεν τα πετρωματα μου ηταν πανω απο 40 δευτερολεπτα..

Πιπι μου για τις καούρες δοκίμασε το μάλοξ. Αυτό που είναι σαν κουφέτα. Είναι πολύ καλό. Η σοκολάτα παιδιά δεν βοηθάει καθόλου στις καούρες! Αυτές τις μέρες όμως ότι και να φάω βαρύ μου κάθετε. Χθες το μεσημέρι έφαγα τονοσαλάτα και νόμιζα ότι ο τόνος είναι από πέτρα, ετσι όπως κάθησε στο στομάχι μου.

καουρες.. αχ.. πως σας νιωθω.. σε ολη την εγκυμοσυνη.. να φανταστειτε σημερα μετα απο εννεα μηνες σχεδον καταφερα να φαω ψωμι με μελι! το μελακι! το ειχα διαγραψει διαπαντως.. βεβαια εχει τρεις μερες ειμαι πολυ καλα.. καμια καουρα.. τρωω διαφορα και δεν νιωθω τιποτα..λετε να κατεβηκε ο πιτσιρικος και να μην πιεζει στομαχι πια? τι να πω..θα δειξει.. :confused:

για τις καουρες κοριτσια πρωτον και εγω στην αρχη επαιρνα μαλοξ, αλλα μετα με αναγουλιαζε αφανταστα και ανακουφιζομουν με σοδα.. εκεινο το ρεψιμο συγγνωμη κιολας, ηταν για μενα κατι το αναζωογονητικο.. και φυσικα εβλεπα τι με πειραζει και δυστυχως το εκοβα.. το καλο με σας ειναι οτι ειστε το τελος! οποτε λιγη υπομονη! :(

Καλησπέρα μανούλες.

Πως είστε σημερα; Για καουρες και αϋπνίες διαβάζω, αφήστε τα εχω κ απο τα δύο! Συμπάσχω και εγώ!

Σήμερα δεν είμαι πολύ καλά, από κρεβάτι σε καναπέ και το ανάποδο όλη μέρα. Λίγο πεσμένη ψυχολογικά, δεν έχω πολύ διάθεση γενικώς.

Η μπέμπα μια χαρα αλλά τη νιώθω αρκετά ψηλά ακόμα τα ποδαράκια της, κ με αγχώνει αυτό λιγάκι ότι ίσως δεν εμπεδωθεί τελικά..

Φιλάκια σε όλες :*

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

37+ 1..

Σήμερα έχω καρδιοτοκογραφο σήμερα θα μάθω οριστική ημερομηνία για την καισαρικη. Αν και με βλέπω νωρίτερα γιατί όσο περνάνε οι μέρες οι συσπασεις γίνονται πιο δυνατές αλλά ακανονιστες ακόμα. Για να δούμε.σημερα θα κλείσω οριστικά την βαλιτσα. Μου λείπουν οι αποστειρωμενες γαζες για τον αφαλό του μπεμπη.

Εσείς την έχετε έτοιμη?

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Καλημέρα!!!

Αλεξία μου περαστικά, τουλάχιστον κοιμηθηκες καλύτερα χθες!! Παραδόξως και εγώ το ίδιο.

Η βαλίτσα μας είναι έτοιμη, απλά πρέπει να θυμηθώ τελευταια στιγμή να βάλω 2 πράγματα μέσα.

:)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια που το ξεχασα τελείως.

Την Δευτέρα ο γιατρός μας είδε στον υπέρηχο ότι ο Πλακουντας είναι ήδη grade 3.. Από ότι ξέρω πάει μέχρι 4 όπου και αυτό σημαίνει ότι το μωρο δεν τρέφεται σωστά!!

Τώρα θα πάμε την Πέμπτη πάλι, κ θα το δούμε κ αυτό.

Εσάς σε τι φάση είναι; γτ εχω αγχωθεί λίγο

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημερα κοριτσια, πως ειστε σημερα? και εγω ξεκινησα να ποναω με πονους περιοδου χαμηλα και συσπασεις δυνατές επίπονες αλλα οχι συχνές ακόμη ευτυχως. Και εγω την τριτη θα μαθω ημερομηνια Καισαρικης επιτελους.

Βαλιτσα ετοιμη (2 νυχτικες - 2 ρόμπες - παντόφλες αντιολισθητικές - ρουχαλακια μωρου για την έξοδο εσωρουχα και φορμάκια , πάνες αγκαλιάς, κουβερτούλα για την έξοδο, σκουφάκι μωρου, ρουχα δικα μου εξόδου εσωρουχα μιας χρήσης)

Το καθισματάκι στο αυτοκίνητο ετοιμο που θα το μεταφέρουμε.

Αλλο μικρο βαλιτσάκι με (αποστειρωμένες γάζες-φυσιολογικός ορος-νεσεσέρ καλλυντικα, αποσμητικό, λιγα παμπερς αν λερωθεί, χαρτι υγείας ισως χρειαστει σε δημοσιο θα γεννησω ξερω γω, μωρομαντηλα, σουτιέν θηλασμού, κρεμα θηλων, σαπούνι, επιθέματα στήθους, φωτογραφική κάμερα επαγγελματικη)

Τα τελευταια ειναι η οδοντόβουρτσα - οδοντόκρεμα - φορτιστές κινητο κ iPad.

Αυτα κοριτσια τα ειπα αναλυτικά, αντε ανυπομονω μεσα στο αγχος μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...