Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Πραγματικά η αϋπνία δεν παλεύεται. Τουλάχιστον εχω δει πολλές ταινίες κ σειρές!

Ζαμια είπαμε εμείς θα θέλουμε κορδέλα σίγουρα με τόσες καουρες!! Χαχα

Σοβαρά τώρα αν εχεις καταλάβει ότι σε πειράζει το πορτοκάλι Καλά έκανες κ Το σταματησες.

Το μαγνήσιο όντως χαλαρώνει κ βοηθά στον ύπνο, κ στις κράμπες στα πόδια που είχα!

Σήμερα το απόγευμα δεν κατάφερα να βγω για περπάτημα κρυωνα πολύ :/

Μόνο το πρωί περπάτησα κανα μισαωρο αγχώνομαι κ Μ αυτό γιατί η μικρή δεν έχει παρει θέση ακόμα!!!

Εγω που δε βλεπω ταινιες...:rolleyes:τι να κανω?????δε ειμαι λάτρεις της τηλεόρασης...ασε....

Εγω σημερα δε βγηκα για περπάτημα..λεω αυριο το μεδημερι...ελπιζω να μην εχει πολυ κρυο..

Καλε μην αγχωνεσαι!ουτε εμενα εχει παρει!!

Εγω να σου πω την αλήθεια σκεφτομαι απο την αλλη βδομαδα να περπατήσω πολυ.....τωρα ψιλοαγχωνομαι μη γινει τιποτα και γεννησω...ας καθησει αλλο λιγο στη κοιλιτσα μου:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Κοιμήθηκα ο άνθρωπος.. Έκατσα ξύπνησα ως τις 1 κ μετα προσπάθησα να κοιμηθώ αμ δε, κ τι έκανα πήρα το μαξιλάρι και πήγα στο σαλονι, άνοιξα την τηλεόραση κ σε πολύ λίγο χρόνο κοιμήθηκα, ξύπνησα κάνα τρίαρι φορές κ κοιτάζοντας τηλ ξανά στην αγκαλιά του μορφέα. Κ τώρα που γράφω είμαι καθιστά κ κλείνουν τα μάτια μου τι στο καλό.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια,

Κοιμήθηκα ο άνθρωπος.. Έκατσα ξύπνησα ως τις 1 κ μετα προσπάθησα να κοιμηθώ αμ δε, κ τι έκανα πήρα το μαξιλάρι και πήγα στο σαλονι, άνοιξα την τηλεόραση κ σε πολύ λίγο χρόνο κοιμήθηκα, ξύπνησα κάνα τρίαρι φορές κ κοιτάζοντας τηλ ξανά στην αγκαλιά του μορφέα. Κ τώρα που γράφω είμαι καθιστά κ κλείνουν τα μάτια μου τι στο καλό.

Σε καταλαβαινω μια απο τα ιδια! Υπομονη λιγο εμεινε.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!!

Αχ ντιακανα μου κ εγω ποσά βράδυα εχω κοιμηθεί στον καναπε τελευταία. Υπομονή περνάνε οι μέρες!!

Ξύπνησα πάλι σήμερα από τις 7 γιατί είχα πόνους στην κοιλιά κ με χτύπαγε κ στη μέση. Αλλά αυτή τη φορά ο πόνος ερχόταν κ έφευγε δεν ήταν συνεχομενος. Κράτησε ένα δίωρο κ με έπιανε ανά είκοσι λεπτά... λέω εδώ είμαστε!!! Αλλά σταμάτησε! !! :/

Τι γίνεται αραγε;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!!

Αχ ντιακανα μου κ εγω ποσά βράδυα εχω κοιμηθεί στον καναπε τελευταία. Υπομονή περνάνε οι μέρες!!

Ξύπνησα πάλι σήμερα από τις 7 γιατί είχα πόνους στην κοιλιά κ με χτύπαγε κ στη μέση. Αλλά αυτή τη φορά ο πόνος ερχόταν κ έφευγε δεν ήταν συνεχομενος. Κράτησε ένα δίωρο κ με έπιανε ανά είκοσι λεπτά... λέω εδώ είμαστε!!! Αλλά σταμάτησε! !! :/

Τι γίνεται αραγε;

Κάνετε "προπόνηση" μαμά και μπεμπάκι για τη μεγάλη συνάντηση. :D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Γιωτάκι ξυπνάω γιατί πονάει απίστευτα η πλάτη μου..άσε που για να αλλάξω πλευρό αγκομαχάω! νιώθω ότι έχω ένα ασήκωτο καρπούζι κ με εμποδίζει να γυρίσω..πέρα από τους πόνους κ στους προσαγωγους! Απ' όπου κ να το πιάσεις....οι καούρες δεν παλεύονται..κ με την παλινδρόμηση ακόμα πιο χάλια! άστα! τουλάχιστον μετράμε άλλες 2 βδομάδες ακόμα! που να τα είχα σαν εσένα από την αρχή..!

δεν παίρνω ζαμιάκο....έχεις κανα κολπάκι να μου προτείνεις??? όσο για τα βράδια μας....έλα να κάνουμε παρέα! να βρυκολακιάζουμε μαζί! πάντως όταν σηκώνομαι τέτοιες ώρες σκέφτομαι πόσες άλλες εγκυμονούσες είναι στην θέση μου!!!!!

Πιπι μου για τις καούρες δοκίμασε το μάλοξ. Αυτό που είναι σαν κουφέτα. Είναι πολύ καλό. Η σοκολάτα παιδιά δεν βοηθάει καθόλου στις καούρες! Αυτές τις μέρες όμως ότι και να φάω βαρύ μου κάθετε. Χθες το μεσημέρι έφαγα τονοσαλάτα και νόμιζα ότι ο τόνος είναι από πέτρα, ετσι όπως κάθησε στο στομάχι μου.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Πραγματικά η αϋπνία δεν παλεύεται. Τουλάχιστον εχω δει πολλές ταινίες κ σειρές!

Ζαμια είπαμε εμείς θα θέλουμε κορδέλα σίγουρα με τόσες καουρες!! Χαχα

Σοβαρά τώρα αν εχεις καταλάβει ότι σε πειράζει το πορτοκάλι Καλά έκανες κ Το σταματησες.

Το μαγνήσιο όντως χαλαρώνει κ βοηθά στον ύπνο, κ στις κράμπες στα πόδια που είχα!

Σήμερα το απόγευμα δεν κατάφερα να βγω για περπάτημα κρυωνα πολύ :/

Μόνο το πρωί περπάτησα κανα μισαωρο αγχώνομαι κ Μ αυτό γιατί η μικρή δεν έχει παρει θέση ακόμα!!!

Η κοπέλα μου με βοηθά με το hypnobirth μου έδωσε ασκήσεις για να βοηθήσω το μωρό να πάρει θέση αλλά και για να προετημάσω την έξοδο. Βαθιά καθίσματα λοιπόν, με ελαφριά κληση προς τα εμπρός. 3-4 φορες την ημέρα. Επίσης όταν είναι να κάνεις καμιά δουλειά προς το πάτωμα, χαμηλά, να κάθεσαι στα 4. Περπάτημα. Σωστή στάση στην καρέκλα, στον καναπέ, δλδ ορθη γωνία και ανοικτά πόδια. Επίσης κατέβασε στο κινητό σου εικόνα από ενα εμβρυο που βρισκεται στην σωστη θέση και βάλτω φόντο στο κινητό σου.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Να ρωτησω....η κοιλια σας πετρωνει καθολου???

Εμενα απο χθες πετρωνει συνεχεια...:?

Χθές νόμιζα ότι αυτό ήταν. Απ'το πρωί πονάκια και αίσθηση οτι θα αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή. Επισης ένιωθα την κοιλια μου πετρωμένη συνέχεια και το μωρό μέσα να κινήται πολύ αργά. Σήμερα ξύπνησα καλά αν και νομίζω όλο το χθεσινό ήταν γιατί άλλαξε θέση η κυρία.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γιωτακι Ευχαριστώ!!! Ασκήσεις κανω Ναι αυτά που μας έδειξαν στα μαθήματα τοκετου...περπάτημα έστω μισή ώρα τη μέρα κάνω, αλήθεια τη φωτογραφία στο κινητό γιατι;

Θα ψάξω να βρω!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Χθές νόμιζα ότι αυτό ήταν. Απ'το πρωί πονάκια και αίσθηση οτι θα αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή. Επισης ένιωθα την κοιλια μου πετρωμένη συνέχεια και το μωρό μέσα να κινήται πολύ αργά. Σήμερα ξύπνησα καλά αν και νομίζω όλο το χθεσινό ήταν γιατί άλλαξε θέση η κυρία.

Γιωτακι και εμενα οταν πετρωνει η κοιλια ο μπεμπης δε κουνιέται πολυ...ασε που μαζεύεται στο κέντρο...

Εγω ακόμη σεν εχω πονακια στη κοιλια..ενω τιτς προηγούμενους μηνες ειχα αρκετά.....τι εγινε τωρα??:rolleyes:

Γιωτακι Ευχαριστώ!!! Ασκήσεις κανω Ναι αυτά που μας έδειξαν στα μαθήματα τοκετου...περπάτημα έστω μισή ώρα τη μέρα κάνω, αλήθεια τη φωτογραφία στο κινητό γιατι;

Θα ψάξω να βρω!!!

Μάλλον ότι περνάς την εικόνα στο υποσυνείδητο και έτσι δίνετε η εντολή??? χαχα τί να πω?

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γιωτακι και εμενα οταν πετρωνει η κοιλια ο μπεμπης δε κουνιέται πολυ...ασε που μαζεύεται στο κέντρο...

Εγω ακόμη σεν εχω πονακια στη κοιλια..ενω τιτς προηγούμενους μηνες ειχα αρκετά.....τι εγινε τωρα??:rolleyes:

Σήμερα έχω άλλου είδους πονάκια. Για κανένα μισάωρο ένιωθα σουβλιές κάτω χαμηλά. Μετά τπτ... τώρα λίγο η μέση μου. Οι πιο έμπειρες στην δουλεια μου λένε ότι δεν βγάζω τον μήνα. Και είδαν ότι η κοιλιά μου χαμήλωσε. Το ίδιο μου είπε και ο άνδρας μου σήμερα το πρωί. Για να δούμε πότε θα αποφασίσει να κάνει ντου!

sHgrp3.png

grpvp3.png

προσθεστε και εμενα στις αυπνες ....με ματιασα με αυτα που εγραψα χθες .... εφαγα στις 11 σαντουιτσ ολη νυχτα νερο τουαλετα .καουρα τρελη.. και πιαστηκε και η μυτη μου με ωραιοτατο πονολαιμο.... το θετικο ειναι οτι βγηκε η καλλιέργεια παλι αρνητικη παρολο που ειχα 25 plus πυοσφερια...... εως 17 /12 39 εβδομαδες ειναι η τελικη ημερομηνία για την καισαρικη αρα επισημα μετραω αντίστροφα !!!!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Σήμερα έχω άλλου είδους πονάκια. Για κανένα μισάωρο ένιωθα σουβλιές κάτω χαμηλά. Μετά τπτ... τώρα λίγο η μέση μου. Οι πιο έμπειρες στην δουλεια μου λένε ότι δεν βγάζω τον μήνα. Και είδαν ότι η κοιλιά μου χαμήλωσε. Το ίδιο μου είπε και ο άνδρας μου σήμερα το πρωί. Για να δούμε πότε θα αποφασίσει να κάνει ντου!

Γιωτακι σουβλιες εχω σχεδον καθε μερα...ανοίγουμε..ειναι και απο τις συσπασεις...μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι!

Και εμενα μου φαίνεται πως εχει χαμηλωσει η κοιλιτσα..

προσθεστε και εμενα στις αυπνες ....με ματιασα με αυτα που εγραψα χθες .... εφαγα στις 11 σαντουιτσ ολη νυχτα νερο τουαλετα .καουρα τρελη.. και πιαστηκε και η μυτη μου με ωραιοτατο πονολαιμο.... το θετικο ειναι οτι βγηκε η καλλιέργεια παλι αρνητικη παρολο που ειχα 25 plus πυοσφερια...... εως 17 /12 39 εβδομαδες ειναι η τελικη ημερομηνία για την καισαρικη αρα επισημα μετραω αντίστροφα !!!!

Τελικα ειμαστε πολλες που δε κοιμομαστε😔....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...