Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Καλημερούθκια σας!!!!! Τί ωραία ροή έχεί η συζήτηση.. θετική, όμορφες εικόνες!!! Αχ ναι παιδιά είμαστε πράγματι στην τελική ευθεία. Από μέρα σε μέρα θα αρχίσουν να κάνουν τα μικρά μας κράντε εμφανίσεις!!! Χθες είχα και εγώ ραντεβού. Το άκουσε το μωρό και δεν του άρεσαν οι παλμοί έτσι με έβαλε μισή ώρα στο NST. Μια χαρά ήταν το παιδάκι μου τελικά! Μου είπα να αυξήσω τις βιταμίνες και να παίρνω έξτρα ασβέστιο. Μου έγραψε και μια τελευταία γενική εξέταση αίματος. Τώρα ξανά την άλλη βδομάδα. Πήγαν εβδομαδιαία τα ραντεβού.. τί καλά!!!! Τους ξεκαθάρισα ότι θα δοκιμάσω φυσική και το έγραψαν στον φάκελο μου. Οι μαίες είναι πολύ υποστιρικτικές και μια μου είπε εμεις θα σε περιμένουμε μέχρι και 42 βδομάδες αν χρειαστεί!!! Ενώ σαν δημόσιο (οι γιατροι) έχουν όριο 40+3! Νομίζω από 40+ (αν καταφέρω να φτάσω εκεί) θα πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα για NST.

Καλά οι πεθερές πολύ πλάκα έχουν. Εγώ έχω θέμα με την μαμά μου. Όταν την είπε τί όνομα θα βγάλουμε ξίνησε τα μούτρα της και μου είπε ότι δεν της αρέσει!!!! ΑΑΑΑαααχχχ θέε μου!!! Α και ότι με τον πρώτο πόνο που θα νιώσω θέλει να την ειδοποιήσω. Αφού της εξήγησα ότι θα γεννήσω μόνη μου με τον άνδρα μου, αυτή εκεί, τον χαβά της!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τα κιλα σας ειναι τιποτα θα βγείτε οπως ησασταν πριν, εγω ξεκινησα 59 κιλα με 1,64 ύψος (περυσι ημουν 54 κιλα αλλα μετα τον γαμο πηρα μπρος χαχα)

την εγκυμοσυνη και τωρα κρατηθείτε ειμαι συν 18 κιλα!!!

Δεν ξερω αν ποτε τα χασω ολα αυτα....

Εχω ραντεβου παλι στις 36 εβδ. Ακριβως 22/11 για NST και εκει θα αποφασίσουμε επιτελους ακριβως ποτε μπαίνουμε για καισαρικη. Αντε πλησιάζουμε ολες λες με το καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

κοριτσια κατι ασχετο ποσα κιλα πηρατε εως τωρα ? εγω 6 ! νομιζω οτι τα 9 τα εχω σιγουρα!

Εγώ πήρα 6-7 και μέχρι την άλλη εβδομάδα θα προσπαθήσω να κρατηθώ λιγάκι. :) Ξεκίνησα βέβαια με +10 από τα κανονικά μου, οπότε μια χαρά θα είμαι (σε κανένα 6μηνο μάλλον ... χαχαχα).

Γεια σας γλυκούλες μανούλες!γυρίσαμε από την γιατρό..2900 ο μπέμπης μας..απο 2600Πριν 15μέρες.. κ φυσικά η πεθερά είπε.. τα κρύβει τα κιλά του..περίμενε Ακόμα...:mad: τεσπα..θ φανεί.. μ είπε η γιατρός πως δε με κόβει για παραπάνω απο 2βδομάδες.. κ κάτι μ είπε για το αμνιακό υγρό απο κει λέει το βλέπει..αλλα δε κατάλαβαμε τι εννοούσε μωρέ..κ δε με έκοψε ν ρωτήσω.. αύριο Έχουμε καρδιοτοκογραφημα και ξανα ραντεβού την Τετάρτη..το τελευταίο είπε.. χμ..θ περπατάω κιόλας μπας κ πάρει λίγο μπρος γτ απο συσπάσεις.. δε λέμε κ πολλά..

Μια χαρά ο μπεμπούλης- μήπως είδε να μειώνεται το αμνιακό υγρό; Νομίζω αυτό δεν είναι τόσο στάνταρ. Κι εμένα τη μια βδομάδα είχε μειωθεί και από τις επόμενες ξαναπήρε τα πάνω του.

+7 ξεκίνησα 60 και είμαι 67, στην κόρη μου +13 ξεκίνησα 55 κ έφτασα 68.
Κοριτσια τα κιλα σας ειναι τιποτα θα βγείτε οπως ησασταν πριν, εγω ξεκινησα 59 κιλα με 1,64 ύψος (περυσι ημουν 54 κιλα αλλα μετα τον γαμο πηρα μπρος χαχα)

την εγκυμοσυνη και τωρα κρατηθείτε ειμαι συν 18 κιλα!!!

Δεν ξερω αν ποτε τα χασω ολα αυτα....

Εχω ραντεβου παλι στις 36 εβδ. Ακριβως 22/11 για NST και εκει θα αποφασίσουμε επιτελους ακριβως ποτε μπαίνουμε για καισαρικη. Αντε πλησιάζουμε ολες λες με το καλο!

Μοντελάκια είστε όλες! Ουάου! Εγώ έχω ξεπεράσει τα 80 πια... χμ.... είπαμε, σε ένα 6μηνο θα σας φτάσω! χαχαχα

Όλα καλά να είναι, μανούλες και με τους τοκετούς και με τα μπεμπάκια μας και τα κιλά θα τα πατάξουμε. :D:D:D

Ανθούσα Γιώτα Είσαι πολύ τυχερή που σου δίνουν τον χρόνο σου. Σπανίως το ακούω στην Ελλάδα να συμβαίνει - πόσο μάλλον σε δημόσια νοσοκομεία...

StW9p2.png etcKp3.png

Αχ ρε κορίτσια..τι τα θέλετε τώρα τα κιλά!!!! εγώ είμαι στα +15!!!! Αλλά δε με νοιάζει κ καθόλου! Όλοι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου, ο γιατρός λέει ότι έχω παρα πολύ αμνιακό υγρό κ μεγάλο μωρό! Οπότε παρηγορούμαι! Ε, κ ότι μείνει μετά, με μια διατροφούλα θα επανέλθουμε!

Όσο για τον ύπνο, εγώ μέχρι πριν 2 βδομάδες είχα τραγικούς ύπνους..ξύπναγα 3 ή 5 το πρωι από πόνους και καθόμουν σαν τον κούκο περιμένοντας να ξημερώσει..κ αυτό γινόταν για παααααρα πολύ καιρό..αυτές τις 2 τελευταίες βδομάδες βρήκα τον παλιό καλό μου εαυτό και έκανα φανταστικούς ύπνους μέχρι τις 9, που αν δεν ήταν ο μπέμπης να με ξυπνάει, θα κοιμόμουν κι άλλο! Μάλλον όμως ματιάστηκα μιας κ σήμερα έχω ξυπνήσει πάλι από τις 5 με πόνους..μπορεί να είναι κ από υπερένταση..θα δείξει! Μου έχουν ξεκινήσει κ παλινδρομήσεις και καούρες μέρες τώρα..τουλάχιστον άρχισαν αργά, αν κ θα προτιμούσα να μην άρχιζαν καθόλου!

ve92.png

Αχ ρε κορίτσια..τι τα θέλετε τώρα τα κιλά!!!! εγώ είμαι στα +15!!!! Αλλά δε με νοιάζει κ καθόλου! Όλοι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου, ο γιατρός λέει ότι έχω παρα πολύ αμνιακό υγρό κ μεγάλο μωρό! Οπότε παρηγορούμαι! Ε, κ ότι μείνει μετά, με μια διατροφούλα θα επανέλθουμε!

Όσο για τον ύπνο, εγώ μέχρι πριν 2 βδομάδες είχα τραγικούς ύπνους..ξύπναγα 3 ή 5 το πρωι από πόνους και καθόμουν σαν τον κούκο περιμένοντας να ξημερώσει..κ αυτό γινόταν για παααααρα πολύ καιρό..αυτές τις 2 τελευταίες βδομάδες βρήκα τον παλιό καλό μου εαυτό και έκανα φανταστικούς ύπνους μέχρι τις 9, που αν δεν ήταν ο μπέμπης να με ξυπνάει, θα κοιμόμουν κι άλλο! Μάλλον όμως ματιάστηκα μιας κ σήμερα έχω ξυπνήσει πάλι από τις 5 με πόνους..μπορεί να είναι κ από υπερένταση..θα δείξει! Μου έχουν ξεκινήσει κ παλινδρομήσεις και καούρες μέρες τώρα..τουλάχιστον άρχισαν αργά, αν κ θα προτιμούσα να μην άρχιζαν καθόλου!

Πράγματι ρε Πίπι μου. Χαλάλι τα κιλά και όλα. Αυτά με λίγη θέληση φέυγουν! Κριμα με τον ύπνο σου. Πάλι τα ίδια εε?? Ισως δεν βολεύεσε και ξυπνάς?! Εγώ πλέον το 5 το καθιέρωσα. Σπάνια ξυπνώ κανονικά 6και15. Απ'τις 5 συνηθως είμαι ξύπνια αλλά αρνουμαι να ανοιξω τα ματια μου!! χεχεχε Εισαι τυχερή με τις καούρες. Εγώ τις είχα σε όλη την εγκυμοσύνη. Χάλια φάση!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Έκανα και άλλες συσπασεις, μια από αυτές ήταν 100άρα και ήταν ήπιος πόνος. Σκέψου Ζαμια πριν λίγες μέρες( αυτό το πονακι που ένιωσα σήμερα) ήταν συνεχόμενο με ενδιάμεσους αραιους αλλά δυνατούς πονους. Δεν ήξερα πως είναι είναι οι συσπασεις, δεν είχα στην κόρη μιυ καθόλου πόνους .

Θα ξαναπάω το Σάββατο για nst και τότε θα δούμε αν θα με βάλει νωρίτερα η όπως έχουμε πει στις 29 του μήνα. Θα δείξει, θα έχει πλάκα να με βάλει να γέννησω στις 24 του μήνα, τότε έχει γενέθλια η μάνα μου και η πεθερά μιυ.

Ντιακανα εγω πονακια στη κοιλια δεν εχω ακομη....nst θα κανω τη Τρίτη..εχω περιεργεια να δω τι θα δείξει..

Πω πως εχει τυχει να εχουν μανα κ πεθερα μαζι??:tongue:

κοριτσια κατι ασχετο ποσα κιλα πηρατε εως τωρα ? εγω 6 ! νομιζω οτι τα 9 τα εχω σιγουρα!

Εγω ειμαι στα συν 8,5;-)πιστευω πως θα φτασω τα 10κιλακια.

Γεια σας γλυκούλες μανούλες!γυρίσαμε από την γιατρό..2900 ο μπέμπης μας..απο 2600Πριν 15μέρες.. κ φυσικά η πεθερά είπε.. τα κρύβει τα κιλά του..περίμενε Ακόμα...:mad: τεσπα..θ φανεί.. μ είπε η γιατρός πως δε με κόβει για παραπάνω απο 2βδομάδες.. κ κάτι μ είπε για το αμνιακό υγρό απο κει λέει το βλέπει..αλλα δε κατάλαβαμε τι εννοούσε μωρέ..κ δε με έκοψε ν ρωτήσω.. αύριο Έχουμε καρδιοτοκογραφημα και ξανα ραντεβού την Τετάρτη..το τελευταίο είπε.. χμ..θ περπατάω κιόλας μπας κ πάρει λίγο μπρος γτ απο συσπάσεις.. δε λέμε κ πολλά..

Μελιτουλα πολυ καλος ο μπεμπης!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!:D

Μηπως σου ειπε οτι αρχιζει και μειωνεται??κοντα ειναι η Τεταρτη ρωτησε την!:wink:

Απιστευτη η πεθερα:tongue:

Ωχου και εμενα μου ειπε να περπαταω..όμως εβαλε κρυο και δε μπορω....

Καλημερούθκια σας!!!!! Τί ωραία ροή έχεί η συζήτηση.. θετική, όμορφες εικόνες!!! Αχ ναι παιδιά είμαστε πράγματι στην τελική ευθεία. Από μέρα σε μέρα θα αρχίσουν να κάνουν τα μικρά μας κράντε εμφανίσεις!!! Χθες είχα και εγώ ραντεβού. Το άκουσε το μωρό και δεν του άρεσαν οι παλμοί έτσι με έβαλε μισή ώρα στο NST. Μια χαρά ήταν το παιδάκι μου τελικά! Μου είπα να αυξήσω τις βιταμίνες και να παίρνω έξτρα ασβέστιο. Μου έγραψε και μια τελευταία γενική εξέταση αίματος. Τώρα ξανά την άλλη βδομάδα. Πήγαν εβδομαδιαία τα ραντεβού.. τί καλά!!!! Τους ξεκαθάρισα ότι θα δοκιμάσω φυσική και το έγραψαν στον φάκελο μου. Οι μαίες είναι πολύ υποστιρικτικές και μια μου είπε εμεις θα σε περιμένουμε μέχρι και 42 βδομάδες αν χρειαστεί!!! Ενώ σαν δημόσιο (οι γιατροι) έχουν όριο 40+3! Νομίζω από 40+ (αν καταφέρω να φτάσω εκεί) θα πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα για NST.

Καλά οι πεθερές πολύ πλάκα έχουν. Εγώ έχω θέμα με την μαμά μου. Όταν την είπε τί όνομα θα βγάλουμε ξίνησε τα μούτρα της και μου είπε ότι δεν της αρέσει!!!! ΑΑΑΑαααχχχ θέε μου!!! Α και ότι με τον πρώτο πόνο που θα νιώσω θέλει να την ειδοποιήσω. Αφού της εξήγησα ότι θα γεννήσω μόνη μου με τον άνδρα μου, αυτή εκεί, τον χαβά της!!!

Γιωτακι δημοσιο και εχεις τετοια υποστήριξη??μπραβο τους!!!

Οσο για το όνομα ουδεν σχολιο...δε απασχολει κανεναν περα απο το ζευγάρι..:wink:

Οσο για την ειδοποίηση..και εμενα μου το ειπε..απλα θα την ενημερωσω γιατι μενει μακρια και θελει χρονο...

Πιπακο μου πολυ καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι για τα κιλακια!!θα φύγουν γρηγορα!!

Εγω απο οτι βλεπω εχω ανοιξει στην λεκανη..παντως και εμενα μου λενε πως δε φαινονται τα κιλα μου:wink:

Αυτο με τον υπνο δε υπάρχει...εγω καθε βραδυ ξυπναω 4-5φορες...........καθομαι καμια ωρα γιατι βρυκολακιαζω...και το αποτέλεσμα είναι να κοιμάμαι το πρωι λιγο..

Περνεις τιποτα για τις καουρες??

Πράγματι ρε Πίπι μου. Χαλάλι τα κιλά και όλα. Αυτά με λίγη θέληση φέυγουν! Κριμα με τον ύπνο σου. Πάλι τα ίδια εε?? Ισως δεν βολεύεσε και ξυπνάς?! Εγώ πλέον το 5 το καθιέρωσα. Σπάνια ξυπνώ κανονικά 6και15. Απ'τις 5 συνηθως είμαι ξύπνια αλλά αρνουμαι να ανοιξω τα ματια μου!! χεχεχε Εισαι τυχερή με τις καούρες. Εγώ τις είχα σε όλη την εγκυμοσύνη. Χάλια φάση!

Γιωτάκι ξυπνάω γιατί πονάει απίστευτα η πλάτη μου..άσε που για να αλλάξω πλευρό αγκομαχάω! νιώθω ότι έχω ένα ασήκωτο καρπούζι κ με εμποδίζει να γυρίσω..πέρα από τους πόνους κ στους προσαγωγους! Απ' όπου κ να το πιάσεις....οι καούρες δεν παλεύονται..κ με την παλινδρόμηση ακόμα πιο χάλια! άστα! τουλάχιστον μετράμε άλλες 2 βδομάδες ακόμα! που να τα είχα σαν εσένα από την αρχή..!

Πιπακο μου πολυ καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι για τα κιλακια!!θα φύγουν γρηγορα!!

Εγω απο οτι βλεπω εχω ανοιξει στην λεκανη..παντως και εμενα μου λενε πως δε φαινονται τα κιλα μου:wink:

Αυτο με τον υπνο δε υπάρχει...εγω καθε βραδυ ξυπναω 4-5φορες...........καθομαι καμια ωρα γιατι βρυκολακιαζω...και το αποτέλεσμα είναι να κοιμάμαι το πρωι λιγο..

Περνεις τιποτα για τις καουρες??

δεν παίρνω ζαμιάκο....έχεις κανα κολπάκι να μου προτείνεις??? όσο για τα βράδια μας....έλα να κάνουμε παρέα! να βρυκολακιάζουμε μαζί! πάντως όταν σηκώνομαι τέτοιες ώρες σκέφτομαι πόσες άλλες εγκυμονούσες είναι στην θέση μου!!!!!

ve92.png

Καλά... κι εγώ πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που κοιμάμαι ακόμα είναι γιατί με έχει ταράξει στα μαγνήσια. Νομίζω το πιο φυσιολογικό είναι η έλλειψη ύπνου στις εβδομάδες μας. :)

StW9p2.png etcKp3.png

pipi καουρες και παλλινδρόμηση έχω απο τον 7 μήνα... σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! αΝ ΔΕΝ Θες να πάρεις αντιόξινα (εμένα ο γιατρος με αφηνει να παίρνω gaviscon), προσπαθησε να τρως γεύματα μικρά και συχνά για να μην μένει άδειο το στομάχι, τουλάχιστον 1 ώρα να περιμένεις να ξαπλώσεις μετα το φαγητό... και μακριά απο εσπεριδοειδή,αμυλούχα και πολλά μπαχαρικά!! Αν και προσωπικα μου έχει τυχει να εχω καουρα ακομα κ με το μήλο που υποτιθεται βοηθαει!!!

και εγώ στην παρέα των άυπνων είμαι!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Γιωτάκι ξυπνάω γιατί πονάει απίστευτα η πλάτη μου..άσε που για να αλλάξω πλευρό αγκομαχάω! νιώθω ότι έχω ένα ασήκωτο καρπούζι κ με εμποδίζει να γυρίσω..πέρα από τους πόνους κ στους προσαγωγους! Απ' όπου κ να το πιάσεις....οι καούρες δεν παλεύονται..κ με την παλινδρόμηση ακόμα πιο χάλια! άστα! τουλάχιστον μετράμε άλλες 2 βδομάδες ακόμα! που να τα είχα σαν εσένα από την αρχή..!

δεν παίρνω ζαμιάκο....έχεις κανα κολπάκι να μου προτείνεις??? όσο για τα βράδια μας....έλα να κάνουμε παρέα! να βρυκολακιάζουμε μαζί! πάντως όταν σηκώνομαι τέτοιες ώρες σκέφτομαι πόσες άλλες εγκυμονούσες είναι στην θέση μου!!!!!

Πιπακο μου το γαλα εχω ακούσει πως βοηθαει..

Αλλα δες και το σιροπακι που σου ειπε η Αναστελλα..

Ασε δε παλεύεται το βρικολακιασμα..ελα να κανουμε ενα θεμα "οι αυπνες μανουλες":tongue:χιχιχι ηδη ειμαστε 3;-) Ειδα πως και η Αναστελλα ξενυχταει...

pipi καουρες και παλλινδρόμηση έχω απο τον 7 μήνα... σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! αΝ ΔΕΝ Θες να πάρεις αντιόξινα (εμένα ο γιατρος με αφηνει να παίρνω gaviscon), προσπαθησε να τρως γεύματα μικρά και συχνά για να μην μένει άδειο το στομάχι, τουλάχιστον 1 ώρα να περιμένεις να ξαπλώσεις μετα το φαγητό... και μακριά απο εσπεριδοειδή,αμυλούχα και πολλά μπαχαρικά!! Αν και προσωπικα μου έχει τυχει να εχω καουρα ακομα κ με το μήλο που υποτιθεται βοηθαει!!!

και εγώ στην παρέα των άυπνων είμαι!!

Αναστελλα τα εσπεριδοειδή κανουν την περισσοτερη ζημια...εγω ειχα κανα 3μηνο που ξεκινησα να πινω χυμο πορτοκαλι...(για να βοηθήσω και τον σιδηρο)αλλα τις τελευταίες μερες ειχα πονο στο στομαχι...εκοψα το πορτοκάλι και σα να ηρεμησα...

Παλι καλα καουρα δεν εχω!

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλιτσες! για καουρα κρυο γαλα ειναι σωτηρια! και gaviscon σε πιο βαρια περίπτωση! εγω ετσι κανω! ειναι μερες που εχω φρικτη καουρα κι αλλες καθολου! το μαγνησιο εγω το παιρνω για να με χαλαρωνει οντως βοηθα στόν υπνο. ειχα περάσει σταδια αυπνιας αλλα τωρα κοιμαμαι καλα με ενοχλει μονο η συχνοουρια τη νυχτα. ...αχ περνανε οι μερες σιγα σιγα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

γεια σας κοιλιτσες! για καουρα κρυο γαλα ειναι σωτηρια! και gaviscon σε πιο βαρια περίπτωση! εγω ετσι κανω! ειναι μερες που εχω φρικτη καουρα κι αλλες καθολου! το μαγνησιο εγω το παιρνω για να με χαλαρωνει οντως βοηθα στόν υπνο. ειχα περάσει σταδια αυπνιας αλλα τωρα κοιμαμαι καλα με ενοχλει μονο η συχνοουρια τη νυχτα. ...αχ περνανε οι μερες σιγα σιγα

Αλεξια εγω εχασα τον υπνο μου με το που σταμάτησα το μαγνησιο.......ειδικα ο πονος στους γοφους και στην πλατη δε παλεύεται λεμε...με κραταει που περασε ο καιρος...και φτανουμε στο τελος..

Πραγματικά η αϋπνία δεν παλεύεται. Τουλάχιστον εχω δει πολλές ταινίες κ σειρές!

Ζαμια είπαμε εμείς θα θέλουμε κορδέλα σίγουρα με τόσες καουρες!! Χαχα

Σοβαρά τώρα αν εχεις καταλάβει ότι σε πειράζει το πορτοκάλι Καλά έκανες κ Το σταματησες.

Το μαγνήσιο όντως χαλαρώνει κ βοηθά στον ύπνο, κ στις κράμπες στα πόδια που είχα!

Σήμερα το απόγευμα δεν κατάφερα να βγω για περπάτημα κρυωνα πολύ :/

Μόνο το πρωί περπάτησα κανα μισαωρο αγχώνομαι κ Μ αυτό γιατί η μικρή δεν έχει παρει θέση ακόμα!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...