Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Με καισαρικη θα μπω ο πλακούντας ειναι πολυ χαμηλα. Θα κανω διατροφη μεχρι να γεννησω να μην παρω πολλα ακόμη τουλαχιστον. Εχει παρει θεση απο την 30η εβδομαδα με το κεφαλάκι κατω ειναι η χοντρούλα μου.

Μια χαρα κουκλαρα θα βγει!!!!😉έχετε κλεισει ραντεβου για την καισαρικη?

Κορίτσια μου τελειώσαμε κ εμείς από τον γιατρό.

Η μικρη μας είναι 2900, το nst μια χαρα έκανα κ κάτι συσπασεις που ούτε τις καταλάβαινα..

Μας αλλαξε Ημερομηνία πητ μου είπε 5/12.

Την άλλη Πέμπτη ξανά ραντεβού κ θα δούμε..πάντως μου είπε ότι θα γεννήσω νωρίτερα από ότι λέγαμε.

Αγχωθηκα παρά πολύ κ με το βάρος της μικρής κ με το ότι είμαι πιο κοντά από όσο υπολογιζα... :/

Δεν ξερω αν βγάζουν νόημα αυτά που γράφω αλλά κάπως νιώθω Παράξενα κ με επιασε κ ένας φόβος αλλο πράγμα

Αναστελλα πολυ ωραια τα νεα σου!!!μεγαλωσε η μπεμπουλα!!!μια χαρουλα στα κιλα της!!!👍👍👍

Καλη μου για το βαρος να μην αγχωνεσαι!!πολυ καλο ειναι!!

Πιο πανω θελουμε!!πιο κατω λεει ο γιατρος μου δε θελουμε!!;)

Αααα οσο για την ημερομηνία δε πειράζει!!θα την εχεις πιο νωρις στην αγκαλιτσα σου!!και εγω ευελπιστω να ερθει πιο νωρις!!!θο το ηθελα!!😀😀😀😀

zamia κάίσάρίκή κ εγω.... κάί έπέίδή στό γιο μόύ τά κάτάλάβά όλά τράβήγμάτά κλπ άγχώνόμάί πάλί... κάί άγχώνόμάί όχί μή πόνέσώ μέτά μήπώς πόνάώ πόλύ κλπ ή έπέίδή θά έίνάί μέγάλός μήπώς ζόρίστέί νά βγέί άχχχχχ.... στίς 30 βδόμάδές έλέγά άχ μάκάρί νά φτάσώ 35 τόύλάχίστόν νά μήν τάλάίπώρήθέί τό πάίδί μέ θέρμόκίτίδά τώρά λέώ άς φτάσώ 38 κάί θά έίνάί θάύμά..... zillher τί γλύκά νέάκίά μάς έίπές ♡♡♡ λίώνώ .... έγώ δέύτέρά ή τριτη θά πάώ στό γίάτρό νά μόύ γράψέί σίδήρό κάί πίέσή κάί λόγίκά μέσά στήν έπόμένή βδομάδα θά μέ βάλέί nst ξάνά. έμέίνέ ενας μήνάς κάί μόύ φάίνέτάί άτέλέίώτός

Αλεξια!!και εγω ετσι εβαζα στοχους!!τωρα απλα ευχομαι να φτασουμε στις 38 εβδομαδες για να παρει αλλο λιγο βαρος:wink:

Εχετε μιλησει καθολου για την ημερομηνια της καισαρικης?

Σου εύχομαι να είναι πάντα βολικός! χαχαχα

Μην αγχώνεσαι- έτσι κι αλλιώς, αφού πάτε για φυσιολογικό,πάλι το μωράκι σου θα αποφάσιζε πότε θα έβγαινε, όχι το ημερολόγιο. :) Κι εμένα η ΠΗΤ έχει αλλάξει πολλές φορές, τι 5/12, τι 29/11, τι 30/11, τι 3/12 (τελευταία φορά), αλλά θα γεννήσουμε στις 23/11. Το μόνο χατήρι που δεν μου κάνει είναι να βγεί σκορπίνα και θα χω και 2ο τοξοτάκι να παλεύω στο σπίτι. :D:D:D

Σ'ευχαριστω πολυ γλυκο μου!!μακαρι!!😘😘

Οι υπολοιπες κοιλιτσες τι κανουν???!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Μελιτουλα κόντευεις η ουρά εμεινε.

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο με μάλωσε ειχε δικιο βεβαια εχω παρει 18 κιλα και το μωρο σημερα που ειναι 34 εβδ κ 6 ημερων εχει φτασει τα 2900 με εκατοστιαία θεση 80% ειναι και ψηλό το κοριτσι μου.

Περιμενα να χαρει αλλα μου ειπε πως οταν το βγαλουμε 38-39 εβδ θα εχει ξεπεράσει τα 3600 σχεδον στα 3800 με 4000 κιλα θα ειναι και δεν ειναι καλο αυτο για αναπνευστική δυσχέρεια κλπ.

Οποτε ειμαι σε διαιτα απο αυριο καθολου ζαχαρη και αμυλούχα. :(

Αυτα τα νεα μας, θα παω για NST σε δυο εβδομαδες τωρα.

δηλαδή παίζει ρόλο σύμφωνα με το γιατρο οτι εξ αιτιας των κιλων σου εχει παρει και βάρος το μωρακι σου? εγω που την ρωτησα αν το ποσο τρωω το επηρεαζει στα κιλα του μου ειπε πως οσο ασυδοτη και να ειμαι με το φαι το μωρο θα παρει αυτο που ειναι να παρει.. οχι οτι μου επιτρεπει να τρωω ασυδοτα..απλα ηθελε να τονισει οτι το ενα δεν εχει σχέση με το αλλο.. τι εννοει αναπνευστικη δυσχερεια?

χαχαχα καλά ντε, μην την ξεσυνερίζεσαι τόσο! Μανούλα είναι και αυτή και θέλει να πει κάτι για τον γιο της και την εμπειρία της. :) Εμένα η μαμά μου μου έλεγε πως εγώ γεννήθηκα 3600 στην αρχή της 36ης εβδ. και μου έλεγε ότι μπορεί να είναι και κληρονομικό. Την Πέμπτη μπαίνω στην 39η και η μπεμπούλα μέσα είναι ακόμα. Άσε που 3600 δεν φτάνουμε σίγουρα.

Κι εμένα βολεύεται στη δεξιά πλευρά και το προτιμώ γιατί έτσι δεν είναι συνέχεια τεντωμένη ώστε να με πιέζει στον τράχηλο και επίσης γιατί το βράδυ που γυρνάω στο αριστερό πλευρό για να κοιμηθώ αισθάνομαι τα ποδαράκια της να με γαργαλάνε από τη μεριά του στρώματος. :D:D:D:D Προχθές μετρήσαμε πατουσίτσα 6 εκ. παρακαλώ....!!! Και αυτάκι 2,5 εκ. ! όχι, παίζουμε! :D:D:D

χαχα πατουσιτσα και αυτακι!! θα τρελαθω! ακου μεγεθη.. μια σταλιτσα ειναι μωρε.. τι 3300 τι 4000 κιλα μια σταλια ειναι ολα τους.. γερα να ειναι.. τα γλυκα μου.. ποτε θα τα παρουμε αγκαλια!!! :tongue:

Οι υπολοιπες κοιλιτσες τι κανουν???!!!

περιμενουμε το απογευματινο ραντεβου να τσεκαρουμε αν η πεθερα ειχε δικιο... :P:tongue::P:shock: :D

Είμαι στο ραντεβού τώρα.τελευταιο ραντεβού και τώρα είμαι στο μαιευτήριο μέσα και δεν γεννάει καμμια πολύ ησυχία έχει. Τώρα είμαι σε Ενα θάλαμο του μαιευτήριου καθ είμαι στο καρδιοτοκογραφο και μετά θα με δει ο γιατρός μου. Ήρθε η μαια μόλις τώρα και μου είπε έναν πονο που έκανες τον κατάλαβες εγώ δεν κατάλαβα τπτ. Τι στο καλό. Χαχαχ

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Melitoula mou, ο γιατρος με μαλωσε επειδη έχω παρει καταρχην 18 κιλα που ειναι πολλα για εκεινον μου ειχε πει μεχρι 12 το πολυ στην αρχη.

Ξερει οτι τρωω πολλα γλυκα και μου ειπε να κοψω την ζαχαρη το μωρο επηρεαΖεται απο αυτο ετσι ειπε, μου επιτρέπει να τρωω οτιδηποτε εκτος απο ζαχαρη δλδ γλυκα.

Μου ειπε τα μωρα στα 4 κιλα που υπολογίζει το δικο μου στις 39 εβδ αν πανε ολα καλα ισως μπουν μονάδα λογω αναπνευστικής δυσχέρειας.

Απο σημερα κανω διατροφη σημερα εφτιαξα σολωμο και βραστές πατατες και το πρωι εφαγα ψωμι με αυγο και τυράκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

εχουμε πει πιθανότατα για 6/12 στις 38 εβδ. Αλλα αυτο θα φανει απο το NST που θα κανω στις 22/11 αν πανε ολα καλα θα το τραβηξει στις 39 εβδ....εγω δεν θελω προτιμω στις 38 να τελειωνω. Οτι ειναι για καλυτερο ομως πανω απ ολα το μπεμπουλακι μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Γεια χαρά σε όλες τις κοιλιτσες!!τι κάνετε?πως περάσατε το σαββατοκύριακο?τα μωράκια τι κάνουν? Εμείς αύριο Έχουμε γιατρό..38παρα δυο μέρες.. Άντε ν δούμε..τα βράδια που ξαπλώνω εχω πολλές συσπάσεις.. απανωτές..Αλλά Χωρίς ιδιαίτερο πόνο..Όλοι μ λένε θ τον φάω το μήνα όλο Γιατί είναι πρώτο.παιδί.οπότε κ Είμαι λίγο πιο άνετη στο να κάνω καμία δουλειά παραπάνω.. Επίσης το βράδυ τον νιώθω κ πολυ κάτω να κουνιέται και σαν να.μουδιαζω νιώθω.. απο τις κλωτσιές του..κεφαλιες βασικά.. κατα τ'άλλα..το μπούκωμα επιμένει.. Αυτά τα νέα μας.. αύριο θ σας πω κα.. Η πεθερά μ Όταν την λέω πόσο μας είπε η γιατρός ότι θ γεννηθεί όλο λέει κάτσε..αν μοιάσει τον άντρα σ.. επειδή γεννήθηκε 4κιλά.. Αλλά τόσο μεγάλη απόκλιση γίνεται?ή γιατρός μας είπε γύρω στα 3300 θ γεννηθεί.. Ακόμα και το ότι είναι συνέχεια στην δεξιά πλευρά μ ο μπέμπης κ αυτό απο τον πατέρα του λέει το πήρε..Όπως και το ότι σίγουρα θα γεννήσω μετα την πητ Γιατί έτσι έκανε κ ο άντρας μ.. Τι να πω.. δε ξέρω κ αν στέκουν κιόλας..αν δλδ παίζουν ρόλο τα γονίδια για το ποια πλευρά βολεύει το έμβρυο.. σορού ρε κορίτσια για το μεγάλο μνμα..απλά καμία φορά σπαζομαι..λες και δεν έχει μάνα το παιδί..μονο πατέρα Έχει..:mad:

Μελιτούλα τουλάχιστον η δικιά σου στάθηκε μόνο στον μπαμπά του παιδιού....η δικιά μου πεθερά άρχισε μια μέρα κ έλεγε "αν πάρει από τον πατέρα του θα είναι έτσι, ενώ αν πάρει από τον θείο του θα είναι αλλιώς"!!! το τερμάτισε δηλαδή! ο πεθερός την φρέναρε ότι έχει κ μάνα το παιδί!!! άρα πάλι καλά να λες!!!χαχαχα!!!

Κορίτσια μου τελειώσαμε κ εμείς από τον γιατρό.

Η μικρη μας είναι 2900, το nst μια χαρα έκανα κ κάτι συσπασεις που ούτε τις καταλάβαινα..

Μας αλλαξε Ημερομηνία πητ μου είπε 5/12.

Την άλλη Πέμπτη ξανά ραντεβού κ θα δούμε..πάντως μου είπε ότι θα γεννήσω νωρίτερα από ότι λέγαμε.

Αγχωθηκα παρά πολύ κ με το βάρος της μικρής κ με το ότι είμαι πιο κοντά από όσο υπολογιζα... :/

Δεν ξερω αν βγάζουν νόημα αυτά που γράφω αλλά κάπως νιώθω Παράξενα κ με επιασε κ ένας φόβος αλλο πράγμα

Αναστέλα ναξερες πόσο σε καταλαβαίνω.....που πήγα χθες στο ιασώ και μου λέει, την άλλη Τετάρτη ξανά ραντεβού, εκτός κ αν μέχρι τότε σπάσουν τα νερά...με έκοψε ένα κρύος ιδρώτας όταν το άκουσα!

Μπραβο Μελιτουλα κόντευεις η ουρά εμεινε.

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο με μάλωσε ειχε δικιο βεβαια εχω παρει 18 κιλα και το μωρο σημερα που ειναι 34 εβδ κ 6 ημερων εχει φτασει τα 2900 με εκατοστιαία θεση 80% ειναι και ψηλό το κοριτσι μου.

Περιμενα να χαρει αλλα μου ειπε πως οταν το βγαλουμε 38-39 εβδ θα εχει ξεπεράσει τα 3600 σχεδον στα 3800 με 4000 κιλα θα ειναι και δεν ειναι καλο αυτο για αναπνευστική δυσχέρεια κλπ.

Οποτε ειμαι σε διαιτα απο αυριο καθολου ζαχαρη και αμυλούχα. :(

Αυτα τα νεα μας, θα παω για NST σε δυο εβδομαδες τωρα.

Όπως είπε κ η μελιτούλα, κ γω απόσο ξέρω το μωρό θα πάρει αυτό που θέλει να πάρει από βάρος...ανεξάρτητα από το πόσο τρως ή έχεις πάρει εσύ σε κιλά..τώρα το να κόψεις ζάχαρη κ αμυλούχα μήπως έχει να κάνει τίποτα με ζάχαρο?? 4 κιλά εξάλλου γεννιούνται τα περισσότερα μωράκια πλέον..στον δικό μου κύκλο κιολας πολλά είναι μεταξύ 4 και 4.5 κιλά, εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα..

Ζαμιακο μεγαλώνει κ δεν χωράει κ πολύ ο μπομπιράκος σου! γιαυτό είναι που κ που υποτονικός! όταν θα γεννηθεί θα αναρωτηθείς πώς χώραγε εκεί μέσα ένας τέτοιος παλίκαρος!!!

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό, κάναμε κ το nst , καμία σύσπαση! μας εξέτασε από παντού κ ο γιατρός, μας ξανάπε ότι έχει πάρα πολλά νερά η κοιλιά κ ότι ο μικρός είναι...πολύ μεγάλος! Τα βράδια έχουν γίνει πολύ καλύτερα ως προς τον ύπνο, αλλά όταν αλλάζω πλευρό υποφέρω από πόνους παντού..μόνο τα φρύδια μου δεν πονάνε :tongue: :tongue: :tongue: !! και φυσικά το περπάτημα γίνεται όλο κ πιο δύσκολο..πάντως εμένα μου είπε να ξεκουράζομαι, να μην κάνω πολλά πολλά.

ve92.png

δηλαδή παίζει ρόλο σύμφωνα με το γιατρο οτι εξ αιτιας των κιλων σου εχει παρει και βάρος το μωρακι σου? εγω που την ρωτησα αν το ποσο τρωω το επηρεαζει στα κιλα του μου ειπε πως οσο ασυδοτη και να ειμαι με το φαι το μωρο θα παρει αυτο που ειναι να παρει.. οχι οτι μου επιτρεπει να τρωω ασυδοτα..απλα ηθελε να τονισει οτι το ενα δεν εχει σχέση με το αλλο.. τι εννοει αναπνευστικη δυσχερεια?

χαχα πατουσιτσα και αυτακι!! θα τρελαθω! ακου μεγεθη.. μια σταλιτσα ειναι μωρε.. τι 3300 τι 4000 κιλα μια σταλια ειναι ολα τους.. γερα να ειναι.. τα γλυκα μου.. ποτε θα τα παρουμε αγκαλια!!! :tongue:

περιμενουμε το απογευματινο ραντεβου να τσεκαρουμε αν η πεθερα ειχε δικιο... :P:tongue::P:shock: :D

Χιχιχι θα περιμενω νεα σου καλο μου!!!:tongue::tongue:

Είμαι στο ραντεβού τώρα.τελευταιο ραντεβού και τώρα είμαι στο μαιευτήριο μέσα και δεν γεννάει καμμια πολύ ησυχία έχει. Τώρα είμαι σε Ενα θάλαμο του μαιευτήριου καθ είμαι στο καρδιοτοκογραφο και μετά θα με δει ο γιατρός μου. Ήρθε η μαια μόλις τώρα και μου είπε έναν πονο που έκανες τον κατάλαβες εγώ δεν κατάλαβα τπτ. Τι στο καλό. Χαχαχ

Σκέφτομαι ποσες συσπασεις μπορει να εχουμε και να μη τις νιωθουμε:rolleyes:

Τελειωσες?.ολα καλα?

εχουμε πει πιθανότατα για 6/12 στις 38 εβδ. Αλλα αυτο θα φανει απο το NST που θα κανω στις 22/11 αν πανε ολα καλα θα το τραβηξει στις 39 εβδ....εγω δεν θελω προτιμω στις 38 να τελειωνω. Οτι ειναι για καλυτερο ομως πανω απ ολα το μπεμπουλακι μου.

Και βεβαια οτι ειναι καλυτερο!!Και εγω λεω μετα τις 38 ας ερθει με το καλο!!!:wink:

Μελιτούλα τουλάχιστον η δικιά σου στάθηκε μόνο στον μπαμπά του παιδιού....η δικιά μου πεθερά άρχισε μια μέρα κ έλεγε "αν πάρει από τον πατέρα του θα είναι έτσι, ενώ αν πάρει από τον θείο του θα είναι αλλιώς"!!! το τερμάτισε δηλαδή! ο πεθερός την φρέναρε ότι έχει κ μάνα το παιδί!!! άρα πάλι καλά να λες!!!χαχαχα!!!

Αναστέλα ναξερες πόσο σε καταλαβαίνω.....που πήγα χθες στο ιασώ και μου λέει, την άλλη Τετάρτη ξανά ραντεβού, εκτός κ αν μέχρι τότε σπάσουν τα νερά...με έκοψε ένα κρύος ιδρώτας όταν το άκουσα!

Όπως είπε κ η μελιτούλα, κ γω απόσο ξέρω το μωρό θα πάρει αυτό που θέλει να πάρει από βάρος...ανεξάρτητα από το πόσο τρως ή έχεις πάρει εσύ σε κιλά..τώρα το να κόψεις ζάχαρη κ αμυλούχα μήπως έχει να κάνει τίποτα με ζάχαρο?? 4 κιλά εξάλλου γεννιούνται τα περισσότερα μωράκια πλέον..στον δικό μου κύκλο κιολας πολλά είναι μεταξύ 4 και 4.5 κιλά, εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα..

Ζαμιακο μεγαλώνει κ δεν χωράει κ πολύ ο μπομπιράκος σου! γιαυτό είναι που κ που υποτονικός! όταν θα γεννηθεί θα αναρωτηθείς πώς χώραγε εκεί μέσα ένας τέτοιος παλίκαρος!!!

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό, κάναμε κ το nst , καμία σύσπαση! μας εξέτασε από παντού κ ο γιατρός, μας ξανάπε ότι έχει πάρα πολλά νερά η κοιλιά κ ότι ο μικρός είναι...πολύ μεγάλος! Τα βράδια έχουν γίνει πολύ καλύτερα ως προς τον ύπνο, αλλά όταν αλλάζω πλευρό υποφέρω από πόνους παντού..μόνο τα φρύδια μου δεν πονάνε :tongue: :tongue: :tongue: !! και φυσικά το περπάτημα γίνεται όλο κ πιο δύσκολο..πάντως εμένα μου είπε να ξεκουράζομαι, να μην κάνω πολλά πολλά.

Πιπακο μου!!!!χαχαχαχα δεν παιζεται η πεθερουλα σου!!!!:D:D:tongue::tongue:;)

Με το καλο ο μπουμπουκος σου!!!!!!

Εμενα σημερα εχει ξυπνησει απο τις 6....:tongue:

μιλαμε για πολυ κλωτσιά.....

Χθες εκανα περπάτημα και απο οτι κατάλαβα δε του αρεσε:tongue:ισως τον κούρασα......σημερα λεω να παω μαζι με τον αντρα μου πιο μετα...για να δουμε θα του αρεσει η θα τεμπελιασει:tongue:

Κι εγώ συμφωνώ - όσο πιο κοντά στην ΠΗΤ τόσο καλύτερα. Κι εμείς ξεκινήσαμε για 18-19/11 οπότε θα ήμουν 38w1d, αλλά τελικά κλείσαμε για τις 23/11 που είμαι 38w6d. Θα κάνουμε μια ενεσούλα κορτιζόνης την προηγούμενη μέρα και όλα οκ. :) Με το καλό όποτε αποφασίσετε.:)

StW9p2.png etcKp3.png

Έκανα και άλλες συσπασεις, μια από αυτές ήταν 100άρα και ήταν ήπιος πόνος. Σκέψου Ζαμια πριν λίγες μέρες( αυτό το πονακι που ένιωσα σήμερα) ήταν συνεχόμενο με ενδιάμεσους αραιους αλλά δυνατούς πονους. Δεν ήξερα πως είναι είναι οι συσπασεις, δεν είχα στην κόρη μιυ καθόλου πόνους .

Θα ξαναπάω το Σάββατο για nst και τότε θα δούμε αν θα με βάλει νωρίτερα η όπως έχουμε πει στις 29 του μήνα. Θα δείξει, θα έχει πλάκα να με βάλει να γέννησω στις 24 του μήνα, τότε έχει γενέθλια η μάνα μου και η πεθερά μιυ.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

Γεια σας γλυκούλες μανούλες!γυρίσαμε από την γιατρό..2900 ο μπέμπης μας..απο 2600Πριν 15μέρες.. κ φυσικά η πεθερά είπε.. τα κρύβει τα κιλά του..περίμενε Ακόμα...:mad: τεσπα..θ φανεί.. μ είπε η γιατρός πως δε με κόβει για παραπάνω απο 2βδομάδες.. κ κάτι μ είπε για το αμνιακό υγρό απο κει λέει το βλέπει..αλλα δε κατάλαβαμε τι εννοούσε μωρέ..κ δε με έκοψε ν ρωτήσω.. αύριο Έχουμε καρδιοτοκογραφημα και ξανα ραντεβού την Τετάρτη..το τελευταίο είπε.. χμ..θ περπατάω κιόλας μπας κ πάρει λίγο μπρος γτ απο συσπάσεις.. δε λέμε κ πολλά..

κοριτσια κατι ασχετο ποσα κιλα πηρατε εως τωρα ? εγω 6 ! νομιζω οτι τα 9 τα εχω σιγουρα!

Κ εγώ είμαι ως τώρα συν 8.. Άλλες δυο βδομάδες δε ξέρω πόσο θ βάλω Ακόμα

Καλημέρα μανούλες!! Ντιακανα κ εγώ μαζί σου, εχω χάσει τον ύπνο μου λίγες είναι οι νύχτες που κοιμάμαι αρκετά. Σαν φάντασμα περιφέρομαι σπίτι τα βράδια. Συσπασεις είχα κ εγώ 60αρες κ μια 90 αλλα δεν καταλαβαινα τίποτα από πόνο!

Μελιτουλα κ μένα η δικιά μου 2900 είναι τη Δευτέρα που πήγαμε στο γιατρό. Για τα κιλά που λέτε κ εγώ +8 είμαι κ δεν ξερω αλλά τώρα τελευταία δεν πεινάω τόσο πολύ όσο πριν.

Πιπι Καλά κ εγώ αυτό έπαθα όπως το λες με έλουσε κρύος ιδρώτας!! Μάλλον γιατί δεν το εχω συνηδητοποιησει ακόμα ότι θα την έχω στην αγκαλιά μου σε λίγες μέρες!!

Ziliher κ εμάς παίζει να είναι πάνω στην αλλαγή Σκορπιού με τοξοτη έτσι όπως πάμε. Ο γιατρός είπε πέρα από τις 5 του μήνα δεν με βλέπει να φτάνω.

Από ενοχλήσεις πως ειστε; Εγώ σήμερα ξύπνησα με πόνο χαμηλά στην κοιλια σαν κραμπα.

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως ειστε; :)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...