Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

χχαχαχαχα!!!! ζαμια είναι μαλλιαρά τα χαλιά, κάτι σαν το κανταϊφι???? εγώ αυτό λεω μαλλιαρό!!!! φλοκάτες εννοείς ότι έχεις?? ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο -όταν βρείτε- να σας πει! επίσης ξέρω ότι και το τζάκι, δεν κάνει να ανάψει -για όσους έχουν! για το ενεργειακό δεν ξέρω, αλλά λογικά θα κάνει, αφού είναι κλειστό. Για την κουνουπιέρα αν έχετε κουνούπια καλύτερα να βάλεις..εγώ προσωπικά τα θεωρώ πολύ επικίνδυνα με τόσα που ακούω κ πόσο μάλιστα σε βρεφάκι. Ίσως είμαι υπερβολική, αλλά τα κουνούπια ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ!!!!!Ιδικά όταν κάνουν αυτό το ζζζζζζζζζ μέσα στο αφτί μου!!! Βέβαια στο πορτ μπεμπε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα στερεωθεί..αν κ τώρα που το σκέφτομαι λογικά έχουν δικες τους κουνουπιέρες που πάνε κ στο καρότσι. κ μας μας είπαν ότι της peg οι κουνουπιέρες έχουν 40 ευρώ κ κάτι no name που κάνουν εξίσου μια χαρά την δουλειά τους έχουν 10 ευρώ, δεν είναι τπτ δλδ..αυτά για το καρότσι, αλλά αφού το πορτ μπεμπε μπαίνει στο καρότσι, είναι η ίδια κουνουπιερα. τώρα αν έχεις καλαθούνα, αλλάζει το θέμα!

ve92.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χχαχαχαχα!!!! ζαμια είναι μαλλιαρά τα χαλιά, κάτι σαν το κανταϊφι???? εγώ αυτό λεω μαλλιαρό!!!! φλοκάτες εννοείς ότι έχεις?? ρώτα καλύτερα τον παιδίατρο -όταν βρείτε- να σας πει! επίσης ξέρω ότι και το τζάκι, δεν κάνει να ανάψει -για όσους έχουν! για το ενεργειακό δεν ξέρω, αλλά λογικά θα κάνει, αφού είναι κλειστό. Για την κουνουπιέρα αν έχετε κουνούπια καλύτερα να βάλεις..εγώ προσωπικά τα θεωρώ πολύ επικίνδυνα με τόσα που ακούω κ πόσο μάλιστα σε βρεφάκι. Ίσως είμαι υπερβολική, αλλά τα κουνούπια ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ!!!!!Ιδικά όταν κάνουν αυτό το ζζζζζζζζζ μέσα στο αφτί μου!!! Βέβαια στο πορτ μπεμπε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα στερεωθεί..αν κ τώρα που το σκέφτομαι λογικά έχουν δικες τους κουνουπιέρες που πάνε κ στο καρότσι. κ μας μας είπαν ότι της peg οι κουνουπιέρες έχουν 40 ευρώ κ κάτι no name που κάνουν εξίσου μια χαρά την δουλειά τους έχουν 10 ευρώ, δεν είναι τπτ δλδ..αυτά για το καρότσι, αλλά αφού το πορτ μπεμπε μπαίνει στο καρότσι, είναι η ίδια κουνουπιερα. τώρα αν έχεις καλαθούνα, αλλάζει το θέμα!

Κι εγώ πήρα άλλη κουνουπιέρα για το πορτ μπεμπε (no name) γιατί είναι άλλο μέγεθος από αυτή που μου δίνανε για το καρότσι (inglesina). Δυστυχώς, κι εμείς έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι, μέρα-νύχτα κουνουπια οπότε δεν ρισκάρω από τη στιγμή που δε θα βάζουμε αντικουνουπικό υγρό στην πρίζα.

Για το τζάκι ισχύει τελικά, ε; Μου το λέγανε και τους θεωρούσα υπερβολικούς...

Εγώ έχω ένα μη-μαλλιαρό χαλί και ο λόγος που σκέφτομαι να μην το βάλω είναι γιατί είναι πιο εύκολο να απολυμάνεις συχνά ένα πάτωμα παρά το χαλί, που όσο και να το σκουπίσεις, δεν καθαρίζει 100%. Απ την άλλη, που θα μου σέρνεται η μπεμπούλα; πού θα κάνει τη γυμναστική της; στο πάτωμα; χμ....

Κάτι άλλο που μου ηρθε στο μυαλό και το χα δει στο σπίτι της κουνιάδας μου: όταν είχε μικρό τον γιο της, όποιος πήγαινε επίσκεψη έβγαζε τα παπούτσια στην είσοδο του σπιτιού και του έδινε παντόφλες να φοράει.

StW9p2.png etcKp3.png

Πιπακο οχι φλοκατες!!αυτα τα μαλλακα που ειναι της μοδος:tongue:(δε μπορω να βαλω φωτο να τα δεις)

Το τζάκι εμεις δε θα το αναψουμε..γνωριζω πως δεν κανει ..

Απο κουνουπια γενικοτερα δεν εχουμε.Αλλα καμια φορά τρυπωνει κανενα χειμωνιατικα..οσο για το τζζζζζζζ δε το συζητω!με τρελενει...γκχχχχχχ...

Κουνουπιερα πηραμε μια απλη..της inglesina ηταν σχεδον ιδια και στοιχιζε πιο πολυ..βέβαια αυτη δε στηρίζεται πουθενα..μας προτειναν μια βαση που κανει στη κουνια και στο πορτ μπεμπε και ισως να παρουμε αυτη...

εγώ κουνούπιερα έχω μια απλή 7 ευρώ για το καρότσι και για το port bebe. όπως επίσης και στρώμα πορτ μπεμπε έχω ένα απλό 12 ευρώ το είχα πάρει της inglesina ήταν μακράν ακριβότερο και δεν αξίζει κατά την άποψή μου την 5 πλασια τιμή.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

zamia βάση πορτ μπεμπε πήρες inglesina; εμένα ήταν δώρο με το καρότσι

Ναι Αλεξια της inglesina.Δεν ηταν δωρο φετος:-( κανα 70αρη στοιχισε.

εγώ κουνούπιερα έχω μια απλή 7 ευρώ για το καρότσι και για το port bebe. όπως επίσης και στρώμα πορτ μπεμπε έχω ένα απλό 12 ευρώ το είχα πάρει της inglesina ήταν μακράν ακριβότερο και δεν αξίζει κατά την άποψή μου την 5 πλασια τιμή.

Εμεις στρωματακι πηραμε ενα λατεξ αντιπνιγικο (οχι της inglesina ηταν πιο λεπτο και δε μου γεμιζε το ματι)..

Καλημερααααα μανούλες!

Αλεξία και εμείς εδώ Αθήνα είναι λίγο μουντος ο Καιρός.

Ασχολουμε λίγο με την κουζίνα σήμερα, καθάρισμα ντουλάπια κτλ.. Τώρα που έχω όρεξη και μπορώ δηλαδή!

Η καουρα συνεχίζεται λες και δεν σταματάει ποτέ ένα πράγμα. Νομίζω χειροτέρεψε τις τελευταίες μέρες.

Εσείς πως ειστε; :)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

καλημέρα Κοιλιτσες, τι κάνετε? εδώ βροχές η Θεσσαλονίκη!! στείλαμε καθαρήστηριο προικες σεντόνακια κουβέρτες και μαγειρεύω με το γιο μου εσείς??

Καλημέρα!

Μακάρι να έβρεχε κι εδώ λιγάκι... (Κρήτη)

Θα τα πλύνουν κι αυτά με το βρεφικό απορρυπαντικό; Πόσο θα κοστίσει;(συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη)

Εγώ κάνω λίγη δουλειά. Μόλις με πήραν τηλ. για να μας φέρουν το κρεβατάκι! επιτέλους να αρχίσει να γεμίζει το δωματιάκι της. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα μανούλες!

Αλεξία και εμείς εδώ Αθήνα είναι λίγο μουντος ο Καιρός.

Ασχολουμε λίγο με την κουζίνα σήμερα, καθάρισμα ντουλάπια κτλ.. Τώρα που έχω όρεξη και μπορώ δηλαδή!

Η καουρα συνεχίζεται λες και δεν σταματάει ποτέ ένα πράγμα. Νομίζω χειροτέρεψε τις τελευταίες μέρες.

Εσείς πως ειστε; :)

εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα με την καουρα ,άλλαξα σίδηρο από gynotradyferon σε ferrosanol και είμαι εξαιρετικά καλύτερα!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλημέρα!

Μακάρι να έβρεχε κι εδώ λιγάκι... (Κρήτη)

Θα τα πλύνουν κι αυτά με το βρεφικό απορρυπαντικό; Πόσο θα κοστίσει;(συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη)

Εγώ κάνω λίγη δουλειά. Μόλις με πήραν τηλ. για να μας φέρουν το κρεβατάκι! επιτέλους να αρχίσει να γεμίζει το δωματιάκι της. :D

θα βάλουν proderm απορρυπαντικο και ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ αυστηρά μου είπε στα βτεφικα ρούχα. θα τα πλυνουν όταν τους πω για να είναι φρεσκα και θα τα φέρουν σπίτι όπως τα πηραν ( 20 φορμακια ,30 φανελάκια μακρομανικα, 4 μικρά κουβερτακια πικε και φλις, 1 πλεκτη κουβερτα, πάνες αγκαλιάς σέτεδακια πανακια 2 προικες του γιου μου και του μωρού συν ένα παπλωματακι) αν δεν ξέχασα κάτι 45 ευρώ με σίδερο μέσα έξω! ούτε λίγα ούτε πάρα πολλά νομίζω είμαι ευχαριστημένη. τι κούνια πήρατε????? έρχεται σήμερα ε ?? τέλεια !!!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

θα βάλουν proderm απορρυπαντικο και ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ αυστηρά μου είπε στα βτεφικα ρούχα. θα τα πλυνουν όταν τους πω για να είναι φρεσκα και θα τα φέρουν σπίτι όπως τα πηραν ( 20 φορμακια ,30 φανελάκια μακρομανικα, 4 μικρά κουβερτακια πικε και φλις, 1 πλεκτη κουβερτα, πάνες αγκαλιάς σέτεδακια πανακια 2 προικες του γιου μου και του μωρού συν ένα παπλωματακι) αν δεν ξέχασα κάτι 45 ευρώ με σίδερο μέσα έξω! ούτε λίγα ούτε πάρα πολλά νομίζω είμαι ευχαριστημένη. τι κούνια πήρατε????? έρχεται σήμερα ε ?? τέλεια !!!

Η τιμή είναι πολύ καλή! έχεις και πολλά ρουχαλάκια. Αγχώθηκα μήπως δεν έχω πάρει αρκετά... ειδικά φανελάκια δεν πρέπει να έχω πάνω από 10...

Κούνια πήραμε από ένα κατάστημα εδώ που εμπορεύεται έπιπλα μιας ελληνικής εταιρείας (babysmile). Μετατρέπεται σε κρεβατάκι και μας άρεσε πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχα του ΛΗΤΩ και mothercare γιατί μας φάνηκε πιο σταθερή. Θα δείξει! :)

StW9p2.png etcKp3.png

Η τιμή είναι πολύ καλή! έχεις και πολλά ρουχαλάκια. Αγχώθηκα μήπως δεν έχω πάρει αρκετά... ειδικά φανελάκια δεν πρέπει να έχω πάνω από 10...

Κούνια πήραμε από ένα κατάστημα εδώ που εμπορεύεται έπιπλα μιας ελληνικής εταιρείας (babysmile). Μετατρέπεται σε κρεβατάκι και μας άρεσε πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχα του ΛΗΤΩ και mothercare γιατί μας φάνηκε πιο σταθερή. Θα δείξει! :)

babysmile τα εχω δει απο το site Οντως ομορφα επιπλακια....με το καλο να ερθει και το ζουζουνακι σας <3.... φορμακια φανελακια 15 και 15 σιγουρα! εγω μαζεψα πολυ παραπανω απο οσο χρειαζομουν πρωτον και κυριο γιατι το παιδι ειχε παλλινδρομηση και εκανε εμετο ρουκετα αρα σε δευτερολπετα τα εκανε ολα χαλια και ηθελα αλλα μιλαμε για 2 εως 5 φορες την ημερα για 2 μιση μηνες. και δευτερον γιατι δεν στεγνωναν τα πολλα πλυντηρια που εβαζα. ελπιζω κανενα παιδακι στον κοσμο να μην εχει παλλινδρομηση και να ειναι αχρειατα :)

PdTZp3.png

gOBTp3.png

babysmile τα εχω δει απο το site Οντως ομορφα επιπλακια....με το καλο να ερθει και το ζουζουνακι σας <3.... φορμακια φανελακια 15 και 15 σιγουρα! εγω μαζεψα πολυ παραπανω απο οσο χρειαζομουν πρωτον και κυριο γιατι το παιδι ειχε παλλινδρομηση και εκανε εμετο ρουκετα αρα σε δευτερολπετα τα εκανε ολα χαλια και ηθελα αλλα μιλαμε για 2 εως 5 φορες την ημερα για 2 μιση μηνες. και δευτερον γιατι δεν στεγνωναν τα πολλα πλυντηρια που εβαζα. ελπιζω κανενα παιδακι στον κοσμο να μην εχει παλλινδρομηση και να ειναι αχρειατα :)

Alexia τα φορμάκια για αρχη χρειαζόμαστε το νουμερο νεογεννητο το 0 η αυτα που λεει 0-3 μηνων και ειναι λιγο πιο μακρια και πιο φαρδιά?

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...