Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Κ εγώ δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα ακόμα. Έχω παραγγείλει την κουνια προικα κτλ αλλά δεν έχει έρθει ακόμα, ρούχα κτλ δεν έχω πλύνει. Αγχώνομαι και εγώ γιατί δεν θέλω να τρέχω τελευταία ώρα. Για τις καουρες τι κανεις; Σου έχει δώσει τίποτα;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποσο σου βγηκε αν επιτρεπεται?

Πηρες πακετο ή κομματι-κομματι?

Κομμάτι-κομμάτι τα πήρα. Για πάντα-σετ σεντόνια-πάπλωμα (δεν το χρειαζόμαστε τελικά από τώρα, αλλα το πήρα να μου βρίσκεται ως σετ γιατί θα κάνει και για το προεφηβικό κρεβάτι) έδωσα 70 ευρώ. Εξτρά στο ίδιο σχέδιο πήρα και μια κουβερτούλα αγκαλιάς 19 ευρώ. Κουνουπιέρα (+σίδερο κουνουπιέρας) πήρα χωρίς σχέδιο, σκέτο τούλι, για να ταιριάζει με όλα τα σεντόνια και έδωσα 40 ευρώ.

Τώρα που τα βλέπω δεν είναι και λίγα... Βέβαια κάτι σετ που μου άρεσαν επίσης τα έβρισκα πάνω από 100 ευρώ... τι να πω... μακάρι να είναι χρήσιμα και να τα χαρούμε. :D

StW9p2.png etcKp3.png

καλησπέρα ήρθαν τα πράγματα μας σήμερα, τα βάλανε όλα. ήθελα να ρωτήσω προικα πλυνατε στρωσατε??? εγώ γενναω 20 Δεκέμβρη το αργότερο. τι να κάνω?????

Είναι πολύ νωρίς για να στρώσεις. Βάλτα σε ένα ντουλάπι/συρτάρι για την ώρα για να μην σκονίζονται και ακόμα κι δεν προλάβεις (που λέει ο λόγος) δεν είναι τίποτα φοβερό να σου τα στρώσουν όσο θα είσαι στο νοσοκομείο... :D

Καλορίζικα να είναι και πολλά γελάκια και χαρές να κάνετε στα επιπλάκια σας και στα σεντονάκια σας!

StW9p2.png etcKp3.png

Κορίτσια εγω ειχα παρει νουμερο για το ΙΚΑ στις 8 το πρωι και η υπηρεσία ανοιξε 11 οποτε πηγα εκανα μερικες δουλειες σουπερ μαρκετ κλπ... Οταν πηγα ειχε περασει η σειρα μου για 3 νουμερα γι αυτο εκανα φασαρία επειδη κατι γριές λέγανε ας ερχοσουν στο νουμερο σου και εμεις ειμαστε άρρωστες κλπ.. Η υπαλληλος ειπε και νουμερο να μην ειχες παρει εχεις προτεραιότητα και το βούλωσαν. Παντου εχουμε προτεραιότητα εγω δεν ζητησα να μου χαρίσουν προτεραιότητα με το νουμερο μου πηγα.

Καλά... μην το συζητάς! Μερικές είναι απαράδεκτες. Εγώ είχα πάει σε διαγνωστικό κέντρο τον 5ο μήνα που λίγο φαινόταν η κοιλιά μου, περίμενα στην ουρά για κανένα 10 λεπτο και πάνω που είχε έρθει η σειρά μου, μπαίνει μια κυρία (περίπου 70χρ.) κοτσωνάτη, μας προσπερνάει όλους και πάει στο γκισέ. Τότε απευθύνθηκα στην κοπέλα που δούλευε εκεί γιατί ενώ έβλεπε την ουρά δεν της είπε τίποτα (ήταν γνωστή της) και η απάντησή της ήταν "αφού είστε έγκυος, ελάτε χωρίς σειρά"! Φυσικά και της είπα ότι δεν το είπα για να έχω ειδική μεταχείριση (τώρα ίσως να μην μπορούσα να σταθώ τόσο όρθια), αλλά για να τηρείται η σειρά, αφού περιμένουν και τόσοι άνθρωποι εκτός από εμένα.

Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλεί πολύ όταν βλέπω ότι κάποιος σκέφτεται πώς να εξυπηρετήσει τον εαυτό του κι ας πάνε οι υπόλοιποι να κόψουν τον λαιμό τους, πχ. παρκάρουν όπου να 'ναι κτλ.

StW9p2.png etcKp3.png

Άσε με τις καούρες ειναι ενα αλλο θεμα δεν κοιμαμαι τα βραδια απο αυτες συν οτι δεν βολεύομαι εχει παρει τωρα εγκάρσια θεση και κλωτσάει στα πλευρα!

Εχθες βαλαμε την κουνια του μωρου και την κουρτινα συρτάριερα κλπ, περιμενω να ερθει η προικα που παρηγγειλα σετ σεντονια κλπ, τα χαλια θα τα παρω αρχες Νοεμβρη. Εχω τοσα πολλα νομιζω να κανω ακομα που δεν ξερω εχω πελαγώσει... Με εχει πιασει αγχος.

Τι θα κάνουμε με τα χαλιά φέτος; Θα στρώσετε; Πολλοί μου λένε ότι δεν κάνει με μωράκι στο σπίτι...

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! εγώ κάνω ντουλάπες συρταριερες των δικών μας ρούχων έπρεπε και αυτό να γίνει. τελικά αποφάσισα να τα δώσω και αυτά τα έξτρα ρούχα κουβέρτες στο καθαρήστηριο μαζί με την προικα και να μου τα φέρουν όλα μαζί 15 Νοέμβρη όταν μπαίνω στο μήνα μου ...άλλαξα και σίδηρο σήμερα ελπίζω να δω φως με την καουρα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλημέρα μας!!!! ετοιμασίες έχουμε όλοι εε??!!!! Τα πλυσίματα γύρω στις 10 μέρες πριν λέω εγώ, να είναι φρέσκα! Και τα έπιπλα κάπου εκεί. Για χαλί ziliher, δεν υπάρχει θέμα..αρκεί να μην έχει χνούδια κ τέτοια κ κάπου διάβασα μακρυά από μοκέτες. Με ακριλικό ή βαμβακερό δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Να τσεκάρεις κ το πέλος του χαλιού να μην είναι μεγάλο, ώστε να καθαρίζεται εύκολα. Εμείς λέγαμε να μην πάρουμε χαλί φέτος, δεν είχαμε δει κ κανέναν να μας αρέσει, αλλά τελικά βρήκαμε ένα που μας άρεσε πολύ κ το πήραμε.

Για προτεραιότητες πάντως, εμένα στο σουπερ μαρκετ που έχει χρειαστεί ρε κορίτσια κανείς δεν μου έχει δώσει σειρά...ούτε σε ταμείο ούτε στα ψυγεία..θα δοκιμάσω κ αργότερα που θα πάω!

ve92.png

Κομμάτι-κομμάτι τα πήρα. Για πάντα-σετ σεντόνια-πάπλωμα (δεν το χρειαζόμαστε τελικά από τώρα, αλλα το πήρα να μου βρίσκεται ως σετ γιατί θα κάνει και για το προεφηβικό κρεβάτι) έδωσα 70 ευρώ. Εξτρά στο ίδιο σχέδιο πήρα και μια κουβερτούλα αγκαλιάς 19 ευρώ. Κουνουπιέρα (+σίδερο κουνουπιέρας) πήρα χωρίς σχέδιο, σκέτο τούλι, για να ταιριάζει με όλα τα σεντόνια και έδωσα 40 ευρώ.

Τώρα που τα βλέπω δεν είναι και λίγα... Βέβαια κάτι σετ που μου άρεσαν επίσης τα έβρισκα πάνω από 100 ευρώ... τι να πω... μακάρι να είναι χρήσιμα και να τα χαρούμε. :D

Νομίζω εκανες πολυ καλες αγορες. Εγω οσες ακουω δωσαν 200αρια στις προικες (μαρκα μ εκαψες) και 1-2 που ειδα ηταν κ χαλια. Τα nef nef ειναι πανεμορφα!

Κ εγώ δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα ακόμα. Έχω παραγγείλει την κουνια προικα κτλ αλλά δεν έχει έρθει ακόμα, ρούχα κτλ δεν έχω πλύνει. Αγχώνομαι και εγώ γιατί δεν θέλω να τρέχω τελευταία ώρα. Για τις καουρες τι κανεις; Σου έχει δώσει τίποτα;

Για να σε παρηγορίσω εγω δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ (μονο απορρυπαντικο αγορασα για να πω οτι εκανα κατι) διοτι θα νοικιασουμε μεγαλυτερο κ περιμενουμε να βγουν αυτοι που ειναι μεσα και να το βαψουμε κ να μετακομισουμε κ να τακτοποιηθουμε.

Νομιζω δε θα προλαβω...

Ολα με τη ψυχη στο στομα θα γινουν, θα ηθελα να ειμαι πιο χαλαρη τις τελευταιες βδομαδες...

Για να σε παρηγορίσω εγω δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ (μονο απορρυπαντικο αγορασα για να πω οτι εκανα κατι) διοτι θα νοικιασουμε μεγαλυτερο κ περιμενουμε να βγουν αυτοι που ειναι μεσα και να το βαψουμε κ να μετακομισουμε κ να τακτοποιηθουμε.

Νομιζω δε θα προλαβω...

Ολα με τη ψυχη στο στομα θα γινουν, θα ηθελα να ειμαι πιο χαλαρη τις τελευταιες βδομαδες...

όλα θα γίνουν υγεία να υπάρχει και όλα θα τα προλάβεις.... έγω είχα τρέξιμο αρκετό και όμως όλα έγιναν ....

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!

Πυρετωδώς οι προετοιμασιες μας....!!!

Εγω εχω αγχωθει λιγο με τις ετοιμασιες..γιατι ο γιατρος μου ειπε πως θα κοψουμε τα χαπια σε 2 βδομαδες..(λιγο πριν μπω στον μηνα μου..)και τωρα σκεφτομαι πως ισως να γεννησω αρχες του 9ου...(ηδη εχω αρκετες συσπάσεις..)

Ετσι σκεφτομαι τελη του μηνα να τα εχω ολα ετοιμα..απλα δεν θα τα στρώσω γιατι κυριαρχει η σκονη..

Τελικα την κουνια μας θα την φερουν την αλλη βδομαδα..:-( πηραμε ομως το καροτσι μας!!

Κατι αλλο..οσες θα χρησιμοποιήσετε πορτ μπεμπε-λικνο-καλαθουνα τους πρωτους μηνες..θα βαλετε κουνουπιερα??

Χαλι για το δωματιο του μπεμπη δεν πηραμε..αφου θα τον εχουμε στο δωματιο μας τους πρωτους μηνες..του χρόνου θα το κοιτάξουμε:wink:

Μμμμ εγω εχω χαλια που ειναι μαλλιαρα...(δε ξερω πως να το γραψω.)...δε ηξερα οτι δεν κανει...:-(

Καλησπερα!!!!

Πυρετωδώς οι προετοιμασιες μας....!!!

Εγω εχω αγχωθει λιγο με τις ετοιμασιες..γιατι ο γιατρος μου ειπε πως θα κοψουμε τα χαπια σε 2 βδομαδες..(λιγο πριν μπω στον μηνα μου..)και τωρα σκεφτομαι πως ισως να γεννησω αρχες του 9ου...(ηδη εχω αρκετες συσπάσεις..)

Ετσι σκεφτομαι τελη του μηνα να τα εχω ολα ετοιμα..απλα δεν θα τα στρώσω γιατι κυριαρχει η σκονη..

Τελικα την κουνια μας θα την φερουν την αλλη βδομαδα..:-( πηραμε ομως το καροτσι μας!!

Κατι αλλο..οσες θα χρησιμοποιήσετε πορτ μπεμπε-λικνο-καλαθουνα τους πρωτους μηνες..θα βαλετε κουνουπιερα??

Χαλι για το δωματιο του μπεμπη δεν πηραμε..αφου θα τον εχουμε στο δωματιο μας τους πρωτους μηνες..του χρόνου θα το κοιτάξουμε:wink:

Μμμμ εγω εχω χαλια που ειναι μαλλιαρα...(δε ξερω πως να το γραψω.)...δε ηξερα οτι δεν κανει...:-(

Κι εγω θα εχω καλαθουνα διπλα μου τους πρώτους 3 μηνες δεν θα βαλω κουνουπιέρα αφενός γιατι μεσα στο καταχείμωνο δεν εχουμε κουνούπια τουλαχιστον μεχρι πρότινος τους κρύους μηνες δεν ειχαμε και σκεψου εχουμε πεύκα και πρασινο εξω απο τα δωματια μας.

Κι εγω θα στρώσω την κουνια οταν ειναι να κοιμηθει εκει, χαλι θα παρω γενικα το δωματιο της θελω να ειναι ετοιμο στολισμένο κλπ.

Για το χαλι εχω βρει ενα βαμβακερό απο Zara home, αλλα να σου πω την αληθεια πολυ φιλοι μας που εχουν χνουδωτό χαλι τιποτα δεν επαθε το μωρο τους χιχι φυσικα θα το σκουπίζεις με την ηλεκτρική πολυ τακτικά για αλλεργίες κλπ αλλα μην ειμαστε και εντελως υποχόνδριες λιγη σκόνη θα την εισπνεύσει ετσι κι αλλιως και μονο που ζουμε σε τοσο καυσαέριο...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Κι εγω θα εχω καλαθουνα διπλα μου τους πρώτους 3 μηνες δεν θα βαλω κουνουπιέρα αφενός γιατι μεσα στο καταχείμωνο δεν εχουμε κουνούπια τουλαχιστον μεχρι πρότινος τους κρύους μηνες δεν ειχαμε και σκεψου εχουμε πεύκα και πρασινο εξω απο τα δωματια μας.

Κι εγω θα στρώσω την κουνια οταν ειναι να κοιμηθει εκει, χαλι θα παρω γενικα το δωματιο της θελω να ειναι ετοιμο στολισμένο κλπ.

Για το χαλι εχω βρει ενα βαμβακερό απο Zara home, αλλα να σου πω την αληθεια πολυ φιλοι μας που εχουν χνουδωτό χαλι τιποτα δεν επαθε το μωρο τους χιχι φυσικα θα το σκουπίζεις με την ηλεκτρική πολυ τακτικά για αλλεργίες κλπ αλλα μην ειμαστε και εντελως υποχόνδριες λιγη σκόνη θα την εισπνεύσει ετσι κι αλλιως και μονο που ζουμε σε τοσο καυσαέριο...

Sweetberry και εγω δε σκεφτομουν να βαλω κουνουπιερα...μου το πεταξαν σε ενα μαγαζι και ηθελα να δω την γνωμη σας..

Να σου πω την αληθεια...εμεις τον χειμωνα εχουμε δει κουνουπια...:shock:

Εκει παιζουν οι τιμες στα επώνυμα 100-130 με κουνουπιέρα, της nef nef ειναι πολυ ποιοτικα οτι εχω παρει απο κει πετσετες κλπ για μας εχει αντεξει οσο κανενα και Kentia πολυ καλα!

τελικα της παρηγγειλα την προικα απο Bebe maison την σειρα Picci- Nina printed pink στα 130 ευρω οπως και το καλάθι καλλυντικών, μπουρνούζι σεντονια κλπ απο την ιδια σειρα να το κανω σετακι. και μια κουνουπιέρα απλη λευκη στα 30 του pierre Cardin για να ταιριαζει με ολα αργοτερα.

Μου αρεσε που ηταν λευκη με ελαχιστο ροζ μεσα γενικα δεν ειμαι φαν των πολυ χρωματιστών.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Εκει παιζουν οι τιμες στα επώνυμα 100-130 με κουνουπιέρα, της nef nef ειναι πολυ ποιοτικα οτι εχω παρει απο κει πετσετες κλπ για μας εχει αντεξει οσο κανενα και Kentia πολυ καλα!

τελικα της παρηγγειλα την προικα απο Bebe maison την σειρα Picci- Nina printed pink στα 130 ευρω οπως και το καλάθι καλλυντικών, μπουρνούζι σεντονια κλπ απο την ιδια σειρα να το κανω σετακι. και μια κουνουπιέρα απλη λευκη στα 30 του pierre Cardin για να ταιριαζει με ολα αργοτερα.

Μου αρεσε που ηταν λευκη με ελαχιστο ροζ μεσα γενικα δεν ειμαι φαν των πολυ χρωματιστών.

Πολύ όμορφα τα Picci! Μου πήρε η αδερφή μου δώρο το φωτιστικό του δωματίου (σειρά dilli best - αυτό που κρέμονται κάτι άσπρα ελεφαντάκια :) ) από το bebe maison. Ανυπομονώ να έρθουν όλα να το δω ολοκληρωμένο.:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...