Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Πήγαμε κ μεις σήμερα γιατρό! είμαστε μια χαρά! το κεφαλάκι μας το έχουμε κάτω χαμηλά κ τα πόδια πάνω κ όλο κλωτσάμε! στις 24 του μήνα κλείσαμε κ για doppler!

Γιωτάκι η συγκεκριμένη με τα 70 ευρώ είναι όντως χρυσή! Γιατί είναι κ μαύρα αυτά που παίρνει!!!!

ve92.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα ανώτερα φυσιολογικά η καμπύλη απο την πρωτη ωρα και μετα. Ενω απο την αρχη μεχρι κ την πρωτη ωρα ηταν πολυ καλα. Η αληθεια ειναι πως στεναχωρεθηκα λιγο. Θα τα παω αυριο στο γιατρο και θα δω τι θα μου πει. Αυτα. Κ εγω αϋπνία εχθες. Ξυπνησα στις 4 σημερα το πρωι κ δεν ξανακοιμηθηκα. Πήγαμε για ψώνια και τωρα κουτουλάω.

Κοιλιτσες!!!!:D:D

Πηγαμε στον γιατρουλη μας σημερα!!

Ολα καλα δοξα τω θεω!!

Ο μπεμπης μεγαλωσε!!1.544!!

Είμαστε πολυ χαρουμενοι!!

Κάναμε ντοπλερ,μια χαρουλα!!

Επισης καναμε κολπικη καλλιεργεια για τυχον μικροβια και επανέλεγχο για τοξοπλασμα κτλ.

Ολα βαινουν καλως!!:wink:

Επομενο ραντεβου στις 26.10!!

Κοριτσια μου τον αγαπω πολυ.....!!βγαλαμε μια φωτο το προσωπακι του και την κοιταω συνεχεια..

Τι ευτυχια....!!!

Καπου διαβασα για προτεραιότητες κτλ...οντως υπαρχουν γαϊδούρια...:evil:

Σας φιλω!!

γεια σας μανουλεες!! τι κανετε?? διαβασα για γλυκα ε?? πω πω... παω να τσακισω ενα και εγω.. παιδιατρο εχουμε την απο κατω μας εμεις.. δεν ξερω ποσα παιρνει βεβαια.. επισης οσο για τις προταιρεότητες ρε κοριτσια εγω ντρεπομαι να ζηταω προτεραιότητα.. ξερω οτι δικαιουμαστε εννοειται.. νταξει οταν δεν αντεχω οκ.. αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι καλα και δεν εχω θεμα.. ο αντρας μου βεβαια μ λεει δεν χρειαζεται να κουραζεσαι αδικα.. αφου μπορεις να περασεις πρωτη.. μην ταλαιπωρεισαι.. εχει δικιο το ξερω αλλα οταν ειμαι μονη μου αν δε με δουν να μου πουν περαστε δεν κανω κινηση.. :oops:

απο κιλα και εγω καπου στα συν εξι ειμαι.. αλλα δεν μπορω ν πω οτι στερουμαι κατι.. ειχα και απο πριν καποια περιττα κιλα.. αφου με βλεπουν και με κανουν για πεντε μηνων.. κραταω βεβαια μια επιφυλαξη για τον τελευταιο μηνα.. γτ μου ανοιξε η ορεξη αποτομα.. και το παραξενο ειναι πως λιμπιζομαι ρε κοριτσια κρεας.. τι ειναι αυτο το πραγμα.. τι μακαρονια με κιμα, τι κρεας μοσχαρι, τι ψητα.. πωω.. δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο..

Κούλες γεια σας!!

Πηρα σήμερα παιδικο απορρυπαντικό , το βρηκα προσφορα 5,5 ευρω, αρκαδι baby ασπρο σαπουνι σκονη. Αντε να αρχισουμε πλυσιματα σιγα-σιγα!!

Προικα!πηρατε???

Διαφημίσεις

Κούλες γεια σας!!

Πηρα σήμερα παιδικο απορρυπαντικό , το βρηκα προσφορα 5,5 ευρω, αρκαδι baby ασπρο σαπουνι σκονη. Αντε να αρχισουμε πλυσιματα σιγα-σιγα!!

Προικα!πηρατε???

Εγώ πήρα nef nef. Ούτε ακριβή ούτε φθηνή.

StW9p2.png etcKp3.png

Κούλες γεια σας!!

Προικα!πηρατε???

Καλεεεε κουκλες ήθελα να πω και σας ειπα Κούλες !!:shock:

γεια σας μανουλεες!! τι κανετε?? διαβασα για γλυκα ε?? πω πω... παω να τσακισω ενα και εγω.. παιδιατρο εχουμε την απο κατω μας εμεις.. δεν ξερω ποσα παιρνει βεβαια.. επισης οσο για τις προταιρεότητες ρε κοριτσια εγω ντρεπομαι να ζηταω προτεραιότητα.. ξερω οτι δικαιουμαστε εννοειται.. νταξει οταν δεν αντεχω οκ.. αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι καλα και δεν εχω θεμα.. ο αντρας μου βεβαια μ λεει δεν χρειαζεται να κουραζεσαι αδικα.. αφου μπορεις να περασεις πρωτη.. μην ταλαιπωρεισαι.. εχει δικιο το ξερω αλλα οταν ειμαι μονη μου αν δε με δουν να μου πουν περαστε δεν κανω κινηση.. :oops:

απο κιλα και εγω καπου στα συν εξι ειμαι.. αλλα δεν μπορω ν πω οτι στερουμαι κατι.. ειχα και απο πριν καποια περιττα κιλα.. αφου με βλεπουν και με κανουν για πεντε μηνων.. κραταω βεβαια μια επιφυλαξη για τον τελευταιο μηνα.. γτ μου ανοιξε η ορεξη αποτομα.. και το παραξενο ειναι πως λιμπιζομαι ρε κοριτσια κρεας.. τι ειναι αυτο το πραγμα.. τι μακαρονια με κιμα, τι κρεας μοσχαρι, τι ψητα.. πωω.. δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο..

Μελιτουλα και εμενα μου ανοιξε αποτομα η ορεξη..:tongue:

Και εγω δε ζηταω προτεραιότητα αλλα προσπαθώ να με δουν και να με αφήσουν;):tongue:

καλησπέρα ήρθαν τα πράγματα μας σήμερα, τα βάλανε όλα. ήθελα να ρωτήσω προικα πλυνατε στρωσατε??? εγώ γενναω 20 Δεκέμβρη το αργότερο. τι να κάνω?????

Αλεξια καλοριζικα!!!!

Νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για να τα στρωσεις τωρα..

Εγω σκεφτομαι οταν μπω στο μηνα μου..

Διαφημίσεις

Μελιτουλα και εμενα μου ανοιξε αποτομα η ορεξη..:tongue:

Και εγω δε ζηταω προτεραιότητα αλλα προσπαθώ να με δουν και να με αφήσουν;):tongue:

Αλεξια καλοριζικα!!!!

Νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για να τα στρωσεις τωρα..

Εγω σκεφτομαι οταν μπω στο μηνα μου..

κ εγώ έτσι γύρω στις 15 με 20 Νοέμβρη

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Κορίτσια εγω ειχα παρει νουμερο για το ΙΚΑ στις 8 το πρωι και η υπηρεσία ανοιξε 11 οποτε πηγα εκανα μερικες δουλειες σουπερ μαρκετ κλπ... Οταν πηγα ειχε περασει η σειρα μου για 3 νουμερα γι αυτο εκανα φασαρία επειδη κατι γριές λέγανε ας ερχοσουν στο νουμερο σου και εμεις ειμαστε άρρωστες κλπ.. Η υπαλληλος ειπε και νουμερο να μην ειχες παρει εχεις προτεραιότητα και το βούλωσαν. Παντου εχουμε προτεραιότητα εγω δεν ζητησα να μου χαρίσουν προτεραιότητα με το νουμερο μου πηγα.

Alexia οπως νιωθεις αν θες να το στρώσεις καντο αλλα ειναι νωρις δυο μηνες πριν μονο την σκονη να βαλεις που θα μαζεψει τοσο καιρο εμενα μου έφεραν κουνια σημερα και τωρα θα παραγγειλω μετα το ντοπλερ τα λευκ ειδη.. Γενικα ειμαι πλήρης μονο λευκα ειδη κούνιας μου λειπουν και ψιλο πραγματα πάνες, χτενακι για τα μαλλια της κλπ. Και εγω ΠΗΤ εχω 20/12

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Εγώ τα έπλυνα θ τα σιδέρωσω αλλά δε θα τα στρώση ΑκόμΑ.. κ γω στο μήνα Μ όταν μπω σκέφτομαι.. γτ έχουμε κ πολυ σκόνη.. σκουπίζω σφουγγαριζω ξεσκονίζω και το τραπεζάκι μέχρι το βράδυ έχει πιάσει πανω.. μιλάμε σπάνε τα νεύρα μ.. οπότε δεν είναι για ν τα στρώσω από τώρα.. κ εμένα μ μείνανε τα ψιλα..κ Μόνο σουτιέν περιμένω ν πάρω στον ένατο gr φοβάμαι μην πρηστω κ άλλο..

Καλημέρα ομορφιές! Τι κάνετε ;

Τα πράγματα και εγώ σκέφτομαι από τον άλλο μήνα να αρχίσω πλυσίματος κτλ...

Για την προτεραιότητα που λέτε, ούτε εγώ ζητάω όταν πηγαίνω κάπου αλλά συνήθως μου δίνουν από μόνοι τους. :)

Χθες ήταν άλλο ένα βράδυ χάλια. Πολλές καουρες, δεν βολευομουν πουθενά... Δεν υπάρχει μέρα που δεν έχω καουρα τι πράγμα και αυτό.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Άσε με τις καούρες ειναι ενα αλλο θεμα δεν κοιμαμαι τα βραδια απο αυτες συν οτι δεν βολεύομαι εχει παρει τωρα εγκάρσια θεση και κλωτσάει στα πλευρα!

Εχθες βαλαμε την κουνια του μωρου και την κουρτινα συρτάριερα κλπ, περιμενω να ερθει η προικα που παρηγγειλα σετ σεντονια κλπ, τα χαλια θα τα παρω αρχες Νοεμβρη. Εχω τοσα πολλα νομιζω να κανω ακομα που δεν ξερω εχω πελαγώσει... Με εχει πιασει αγχος.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...