Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες πως ειστε??

Τα νινακια τι κανουν??!!!!

Σας διαβαζω αλλα τρεχω με την δουλεισ και δε μενει χρονος να γραψω:-( οπου να'ναι σταματαω!!!

Γιωτακι τουλαχιστον καθεσαι μετα 4 μηνες και πληρωνεσαι!!:wink:

Ενω εδω καθεσαι 56 πριν 63 μετα και αν θελεις να παρεις το 6μηνο Οαεδ πέρνεις 510 ευρω..

Πιπακο μουυυυυ!!!τι κανεις γλυκο μου??Ο μπεμπουλακος μας τι κανει??ζουζουνευει..εεε??:-) :-) :-)

Αχ τετοια πονακια εχω και εγω..οσο μεγαλωνουμε θα ειναι πιο εντονα:-(

Καποια κοπελα (συγνωμη δε θυμαμαι ποια) ρωτησε αν δικαιουται επιδομα κυησεως/λοχειας ενω ειναι ανεργη..απο οσα γνωριζω δε δικαιουται κατι..καλυτερα όμως να ρωτησει στο Ικα.

Να καλωσορίσω και την καινουρια στη παρεούλα μας!!!:-) :-) :-) με το καλο!!!

Βλεπω πολλες ετοιμασίες!!!ποσο χαιρομαι!!!:-)

Κορίτσια εχει αρχισει και μετραει αντιστροφα ο χρονος....!!!πως αισθανεστε??

Εγω αγχωνομαι μηπως γεννησω πιο νωρις...ισως με αγχωσαν οι συσπασεις που ειχα...:-( Να φανταστείτε ακομη βαζω προγεστερονη...πιστευω τελος του μηνα να τη σταματήσω.

Τα πραγματακια μας τα περιμενουμε μαλλον το Σαββατο!!!

Ηδη εχουμε αγορασει τα περισσότερα..εχει μεινει το φαρμακείο και τα πραγματα για μενα (πιτζαμες κτλ..)

Πλυσιματα σκεφτομαι τελη Οκτωβρη.Και την βαλίτσα αρχες Νοεμβρίου.

Γενικά εχω κατι ψιλοπονακια ωρες ωρες..με πονανε τα πλευρα μου..η μεση μου..η πλατη μου..

ο μπεμπουλης ειναι υπερκινητικος!!ειδικα τωρα που μπηκα στον 8ο.

Τα βραδια τον νιωθω να τεντωνεται!εχει πολυ πλακα!!

Κανει και κατι εξογκωματακια..βεβαια δεν μπορω να καταλαβω ποιο μερος του σώματος του ειναι.

Στις 6.10 εχουμε ραντεβου:-) Ανυπομονούμε να τον δουμε!!

Επιδομα μητρότητας (τοκετού και λοχείας) δικαιούσαι εαν εισαι ανεργη αλλα διαθέτεις 200 ενσημα τα τελευταια δυο χρονια απο την ΠΗΤ. Εγω ειμαι στον οαεδ ανεργη αλλα δικαιουμαι γιατι δουλευα περυσι και φετος μεχρι τον Απριλη αφου εφυγα εμαθα οτι ειμαι εγκυος :/ τελος παντων. Τα ενσημα ειναι το θεμα αν δεν τα εχεις δεν δικαιούσαι επιδομα.

Δυστυχως δεν ζουμε σε κρατος πρόνοιας οπως οι ανεπτυγμένες χωρες τις δυτικής Ευρώπης ειδικα μια ανεργη θα επρεπε να παιρνει ενα επιδομα για τον τοκετό και φυσικα να μην πληρωνει ουτε ευρω για φαρμακα-γιατρους-νοσοκομειο αλλα ειπαμε αυτα στα ανεπτυγμένα κράτη...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Γενικά εχω κατι ψιλοπονακια ωρες ωρες..με πονανε τα πλευρα μου..η μεση μου..η πλατη μου..

Κανει και κατι εξογκωματακια..βεβαια δεν μπορω να καταλαβω ποιο μερος του σώματος του ειναι.

Εμενα ειναι ησυχη μια βδομαδα τωρα ειχα παει για υπερηχο επειδη ανησύχησα αλλα ολα καλα ειχε παρει κ θεση, την νιωθω να κινειται αλλα νωχελικά η εχει μειωθεί ο χωρος η η σταση της δεν την βοηθαει λογικα ειναι με πλατη γυρισμένη.

6/10 εχετε ντοπλερ?

Εγω εχω 27/10 και ανυπομονω

Εμενα ειναι ησυχη μια βδομαδα τωρα ειχα παει για υπερηχο επειδη ανησύχησα αλλα ολα καλα ειχε παρει κ θεση, την νιωθω να κινειται αλλα νωχελικά η εχει μειωθεί ο χωρος η η σταση της δεν την βοηθαει λογικα ειναι με πλατη γυρισμένη.

6/10 εχετε ντοπλερ?

Εγω εχω 27/10 και ανυπομονω

Εχουμε κανονικη εξεταση.(υπερηχο κοιλιακα,κολπικα,βαρος εμβρυου κτλ)ντοπλερ μου κανει απο αρχες 7ου γιατι ειχα συσπάσεις..

Επιδομα μητρότητας (τοκετού και λοχείας) δικαιούσαι εαν εισαι ανεργη αλλα διαθέτεις 200 ενσημα τα τελευταια δυο χρονια απο την ΠΗΤ. Εγω ειμαι στον οαεδ ανεργη αλλα δικαιουμαι γιατι δουλευα περυσι και φετος μεχρι τον Απριλη αφου εφυγα εμαθα οτι ειμαι εγκυος :/ τελος παντων. Τα ενσημα ειναι το θεμα αν δεν τα εχεις δεν δικαιούσαι επιδομα.

Δυστυχως δεν ζουμε σε κρατος πρόνοιας οπως οι ανεπτυγμένες χωρες τις δυτικής Ευρώπης ειδικα μια ανεργη θα επρεπε να παιρνει ενα επιδομα για τον τοκετό και φυσικα να μην πληρωνει ουτε ευρω για φαρμακα-γιατρους-νοσοκομειο αλλα ειπαμε αυτα στα ανεπτυγμένα κράτη...

Σωστη!!αυτο διαβαζα τωρα στο ίντερνετ👍👍👍👍

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!! Σημερα θα κανω καμπύλη σακχάρου κ περιμενω τωρα να ανοιξει το μικροβιολογικό!! Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι εαν ειναι ολα καλα θα φτιαξω το σκ ενα μπανοφι και θα το φαω ολο!!! Χαχαχαχα!! Αν δεν ειναι ομως θα πεσω στα βαριά! Δεν μπορω χωρις γλυκα, ουτε χωρις μακαρόνια και τετοια! Αληθεια από κιλα πως ειστε? Εγω +7.

Καλημερα σε ολες!! Σημερα θα κανω καμπύλη σακχάρου κ περιμενω τωρα να ανοιξει το μικροβιολογικό!! Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι εαν ειναι ολα καλα θα φτιαξω το σκ ενα μπανοφι και θα το φαω ολο!!! Χαχαχαχα!! Αν δεν ειναι ομως θα πεσω στα βαριά! Δεν μπορω χωρις γλυκα, ουτε χωρις μακαρόνια και τετοια! Αληθεια από κιλα πως ειστε? Εγω +7.

Καλη επιτυχια με την καμπύλη, Πωπω να ειχαμε ενα μπανοφι τωρα! Μιαμ!

Εγω ειμαι +11 βαρελάκι. Θα φτιαξω το σκ τάρτα λεμονι πραλινα του Ακή Πετρετζίκη.

Καλημέρα μας κορίτσια!!! Το επίδομα από που το παίρνουμε? οαεδ ή ικα??για πληροφορίες δλδ που πρέπει να πάω να ρωτήσω τι και πώς??

Από κιλά εγώ +10..άλλα 5 πιστεύω είναι υπέρ αρκετά. Αλλά δε με αγχώνει κ πολύ, θα χαθούν! που θα πάει!!!

ve92.png

Καλη επιτυχια με την καμπύλη, Πωπω να ειχαμε ενα μπανοφι τωρα! Μιαμ!

Εγω ειμαι +11 βαρελάκι. Θα φτιαξω το σκ τάρτα λεμονι πραλινα του Ακή Πετρετζίκη.

Και το μπανοφι του ακη ειναι. Ειναι λιγο μπελάς γιατι πρεπει να βράζεις τα ζαχαρουχα 3 ωρες αλλα αξιζει τον κοπο!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μας κορίτσια!!! Το επίδομα από που το παίρνουμε? οαεδ ή ικα??για πληροφορίες δλδ που πρέπει να πάω να ρωτήσω τι και πώς??

Από κιλά εγώ +10..άλλα 5 πιστεύω είναι υπέρ αρκετά. Αλλά δε με αγχώνει κ πολύ, θα χαθούν! που θα πάει!!!

Καλημερα Πίπη τα εχω προσφατα οποτε οτι μου ειπαν θα σου πω εαν λοιπον διαθέτεις 200 ενσημα πριν την ημερομηνια τοκετού δικαιούσαι επιδομα απο το ΙΚΑ τοκετού και λοχείας πρεπει να τους πας μια υπευθυνη δήλωση εργοδότη θα στην φτιαξει ο λογιστής η βεβαίωση απο τον οαεδ οτι εισαι εγγεγραμμένη εκει αν δεν εργάζεσαι, 200 ενσημα που θα τα βγαλεις απο το ΙΚΑ, ταυτοτητα, βιβλιάριο Ασθένειας, αμκα, λογαριασμο τραπεζης, και οπωσδηποτε ενα χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο η γιατρο του ΙΚΑ που θα επιβεβαιώνει την ΠΗΤ, εαν πας σε ιδιώτη νομιζω πας στο κεντρο μαμας και παιδιου καπως ετσι και στο επικυρώνουν, τα πας ολα αυτα 56 μερες πριν τον τοκετό ημερολογιακές ημερες οχι εργάσιμες και τα καταθέτεις. Αυτα ζητησαν σε εμενα τουλαχιστον θα τα παω τελη οκτωβρη.

Τωρα εαν εργάζεσαι δικαιούσαι και ενα 6 μηνο απο τον οαεδ εαν επιλέξεις να μην γυρισεις και να μεινεις με το μωρο αλλα δεν ξερω τι διαδικασια εχει πετάξου απο τον οαεδ στο γραφειο μητρότητας και θα σου πουν.

Και το μπανοφι του ακη ειναι. Ειναι λιγο μπελάς γιατι πρεπει να βράζεις τα ζαχαρουχα 3 ωρες αλλα αξιζει τον κοπο!!!

Γιατι δεν παιρνεις την καταπληκτική καραμέλα γαλακτος της Bonne Maman? την ειχα παρει για τετοια γλυκα αλλα τελικα την εφαγα οπως ειναι με το κουταλάκι.χαχαχα.

Εγω για να γλυτωσω χρονο το ειχα δει σε μια συνταγη στις συνταγες της παρεας αντι να το βρασω με το κουτι 3 ωρες χύνω το ζαχαρούχο σε αντικολλητικό μεχρι να καραμελωσει δεκα λεπτάκια παιρνει η διαδικασια προσεχε μην σου σκληρύνει.... Το εκανα συνεχεια στη δουλεια και μου ζήταγαν το μπανοφι μια φορα το μηνα τουλαχιστον. Και μετα το φοβερο cheesecake Oreo με ψιλοκομμένες φράουλες απο πανω και ελαχιστη μαρμελάδα φράουλα ηταν το σουξέ μου.

Καλημέρα μανούλες!

Μας γλυκάνατε πρωί πρωί και μου τρέχουν τα σάλια. :D Είμαι και σε καθεστώς υποψίας διαβήτη και πρέπει να προσέχω, οπότε .... Τουλάχιστον, με έχει ανταμείψει στο ότι δεν έχω πάρει πάνω από 3 κιλά μέχρι τώρα. Βέβαια, και στο θηλασμό απ΄ ό,τι διαβάζω πρέπει να είναι προσεγμένη η διατροφή μας γιατί περνάνε πιο εύκολα οι ουσίες στο μπεμπάκι απ΄ ο,τι με τον πλακούντα.

Samantha κι εγώ την "κρέμα" (dulce de leche) της Bonne Maman θα σου πρότεινα. Το είχε πει και ο Άκης κάποια στοιγμή, εάν κάποιος δεν είχε χρόνο να βράζει τα ζαχαρούχα. Καλή επιτυχία στην καμπύλη (τα γλυκά δεν ευθύνονται 100% για το ψηλό σάκχαρο ούτως ή άλλως).:D

Ως προς τα δικά μου... Κάποιες μέρες νιώθω ότι θα γεννήσω επί τόπου (είμαι και με ΠΗΤ τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου) αλλά μάλλον είναι είτε braxton hicks είτε δραστηριότητα της μπέμπας, και κάποιες μέρες δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Μ΄έχει πιάσει βέβαια ένα άγχος με το ότι δεν θα προλάβω να τελειώσω κάποια πράγματα της δουλειάς μου και δουλεύω αρκετές ώρες την ημέρα για να προλάβω (κυρίως στον υπολογιστή). Από τα πράγματα του δωματίου, της βαλίτσας μου και του φαρμακείου τα έχω πάρει σχεδόν όλα (εκτός από χαλί) και απομένουν να τα παραλάβω (κούνια, καρότσι, φωτιστικό - μέσα Οκτώβρη) και να βάλω τα σχετικά πλυντήρια. Μακάρι να είχα λίγη βοήθεια σε αυτά.

Στον γιατρό μας θα πάμε τη Δευτέρα πάλι. Η μικρή όλο βόλτες κάνει και σίγουρα θα έχει ξαναλλάξει θέση, αλλά επειδή θα πάω για καισαρική δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Να μην πω ότι όσο ήταν σε ισχιακή προβολή με βόλευε περισσότερο όπως είχε στρογγυλοκαθίσει γιατί δεν με σκάλιζε χαμηλά.

Σας φιλώ!

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα Πίπη τα εχω προσφατα οποτε οτι μου ειπαν θα σου πω εαν λοιπον διαθέτεις 200 ενσημα πριν την ημερομηνια τοκετού δικαιούσαι επιδομα απο το ΙΚΑ τοκετού και λοχείας πρεπει να τους πας μια υπευθυνη δήλωση εργοδότη θα στην φτιαξει ο λογιστής η βεβαίωση απο τον οαεδ οτι εισαι εγγεγραμμένη εκει αν δεν εργάζεσαι, 200 ενσημα που θα τα βγαλεις απο το ΙΚΑ, ταυτοτητα, βιβλιάριο Ασθένειας, αμκα, λογαριασμο τραπεζης, και οπωσδηποτε ενα χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο η γιατρο του ΙΚΑ που θα επιβεβαιώνει την ΠΗΤ, εαν πας σε ιδιώτη νομιζω πας στο κεντρο μαμας και παιδιου καπως ετσι και στο επικυρώνουν, τα πας ολα αυτα 56 μερες πριν τον τοκετό ημερολογιακές ημερες οχι εργάσιμες και τα καταθέτεις. Αυτα ζητησαν σε εμενα τουλαχιστον θα τα παω τελη οκτωβρη.

Τωρα εαν εργάζεσαι δικαιούσαι και ενα 6 μηνο απο τον οαεδ εαν επιλέξεις να μην γυρισεις και να μεινεις με το μωρο αλλα δεν ξερω τι διαδικασια εχει πετάξου απο τον οαεδ στο γραφειο μητρότητας και θα σου πουν.

Τα 200 ένσημα πιάνουν από τα δύο τελευταία χρόνια που διάβασα πιο πάνω?? Δλδ εγώ που δούλεψα Σεπτέμβρη του '14 με Φεβρουάριο του '15, το δικαιούμαι? Ή θέλει πιο πρόσφατα?

ve92.png

Τα 200 ένσημα πιάνουν από τα δύο τελευταία χρόνια που διάβασα πιο πάνω?? Δλδ εγώ που δούλεψα Σεπτέμβρη του '14 με Φεβρουάριο του '15, το δικαιούμαι? Ή θέλει πιο πρόσφατα?

Τα δύο χρόνια μετράνε από την ΠΗΤ, πχ. αν έχεις ΠΗΤ 10/12/2016 τα 200 ένσημα πρέπει να είναι στο χρονικό διάστημα από 10/12/2014 έως 10/12/2016.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...