Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

κι εγώ έτσι πιστεύω 2 μήνες και 15 μέρες έμειναν στην καλύτερη των περιπτώσεων...κουρτίνα επειδή αυτό το μήνα είναι αυξημένα τα έξοδα θα πάρω αργότερα αν μπορέσω. έχω μια λευκή σιελ μια χαρά για αρχή. :) είμαι κατά των πολλών παραστάσεων γιατί ο γιος μου έκοψε κάτι αρκουδάκια με το ψαλίδι από την κουρτίνα του και έκανε κολάζ.......λευκή με πουα θέλω γκρι θα δείξει

Μια χαρά ακουγεται η λευκή σιελ! Περισσοτερο απο πουά....βεβαι δεν ξερω οτι χρωμα εχουν οι τοίχοι και τα επιπλα σου. εγω εχω μια πολυ ομορφη μπεζ με διαφορες αποχρωςεις Του γαλάζιου μεσα κουρτινα αλλα επειδη ερχεται μπεμπουλα και της έβαψα εναν τοιχο πισω απο την κουνια σε λευκο - ροζ οριζόντιες ρίγες (ανοιχτο σάπιο μηλο) και ολα τα επιπλα λευκα θα βαλω λευκή κουρτινα απλη και γκρι ανοιχτο χαλί.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις Μανούλες Δεκεμβρίου..!

Γεννάω και εγώ το Δεκέμβρη (ΠΗΤ 15/12)..Μακάρι να είχα σκεφτεί να γραφτώ νωρίτερα στο forum,σίγουρα κάποια άγχη και ανησυχίες θα είχαν περάσει αρκετά πιο ανώδυνα..Θα ήθελα να μας ευχηθώ σε όλες με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και να γυρίσουμε σπίτι με τα μπεμπάκια μας με ένα τεράστιο χαμόγελο (το οποίο βέβαια δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει)..Προσπαθώ και εγώνα οργανωθώ με όλα όσα απαιτεί η κατάσταση αλλά ακόμα δεν έχω προχωρήσει ουσιαστικά..Από οτι βλέπω από τις συζητήσεις σας μάλλον θα πρέπει να φορτσάρω λίγο.. Έχω βαψιμο δωματίου για τη μπουμπούκα, φουλ αγορά εξοπλισμού και δεν συμμαζεύεται. Ευτυχώς από εδω και πέρα θα είμαι σπίτι οπότε θα μπορέσω να τα οργανώσω καλύτερα..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

EIRINI_85....................15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γεννάω και εγώ το Δεκέμβρη (ΠΗΤ 15/12)..Μακάρι να είχα σκεφτεί να γραφτώ νωρίτερα στο forum,σίγουρα κάποια άγχη και ανησυχίες θα είχαν περάσει αρκετά πιο ανώδυνα..Θα ήθελα να μας ευχηθώ σε όλες με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και να γυρίσουμε σπίτι με τα μπεμπάκια μας με ένα τεράστιο χαμόγελο (το οποίο βέβαια δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει)..Προσπαθώ και εγώνα οργανωθώ με όλα όσα απαιτεί η κατάσταση αλλά ακόμα δεν έχω προχωρήσει ουσιαστικά..Από οτι βλέπω από τις συζητήσεις σας μάλλον θα πρέπει να φορτσάρω λίγο.. Έχω βαψιμο δωματίου για τη μπουμπούκα, φουλ αγορά εξοπλισμού και δεν συμμαζεύεται. Ευτυχώς από εδω και πέρα θα είμαι σπίτι οπότε θα μπορέσω να τα οργανώσω καλύτερα..

Καλωσόρισες στην παρέα μας! Με το καλό και το δικό σου μωράκι! το πρώτο σου?

Τί καλά που θα ξεκουραστήτε από τώρα μερικές... Το έχω και εγώ ανάγκη να μείνω στο σπίτι λίγο καιρό πριν γεννήσω. Αλλά πως να το κάνω? Εδώ δικαιούμαι να πάρω άδεια προ τοκετού μόνο 2 βδομάδες πριν την αναμενόμενη βδομάδα γέννησης :( πως το κάνετε εσεις?

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλωσόρισες στην παρέα μας! Με το καλό και το δικό σου μωράκι! το πρώτο σου?

Τί καλά που θα ξεκουραστήτε από τώρα μερικές... Το έχω και εγώ ανάγκη να μείνω στο σπίτι λίγο καιρό πριν γεννήσω. Αλλά πως να το κάνω? Εδώ δικαιούμαι να πάρω άδεια προ τοκετού μόνο 2 βδομάδες πριν την αναμενόμενη βδομάδα γέννησης :( πως το κάνετε εσεις?

Καλημέρα Γιώτα τι χαζο κι αυτο μονο δυο βδομαδες πριν τον τοκετό, και μετα? ποσο δικαιούσαι? εδω ειναι δυο μηνες πριν και δυο μηνες μετα και 6 μηνες οαεδ αν θελει καποια....

Καλως ηρθες ειρηνη κάλλιο αργα παρα ποτε! Με το καλο το μωρακι σου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιώτα τι χαζο κι αυτο μονο δυο βδομαδες πριν τον τοκετό, και μετα? ποσο δικαιούσαι? εδω ειναι δυο μηνες πριν και δυο μηνες μετα και 6 μηνες οαεδ αν θελει καποια....

Καλως ηρθες ειρηνη κάλλιο αργα παρα ποτε! Με το καλο το μωρακι σου.

Έλα βρε. Είναι 18 βδομάδες στο σύνολο. Και αν θες να καθήσεις παραπάνω... δεν ξέρω αν γίνεται, όσο αφορά την δουλειά. Σίγουρα δεν πληρώνεσε από πουθενά. Άρα αναγκαστικά γυρνάς. Βλακεία έε? 4 μηνών μωρό είναι πολύ νωρίς να το αφήσεις σε ξένα χέρια! κλάψ κλάψ!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

sweetberry τέλεια!! μια χαρά συνδυασμό. κοίταξε εμένα όλα τα έπιπλα ειναι λευκά, μπεζ προικα,μπεζ χάλια, και τοίχος μπεζ ανοιχτό με σιελ τεχνοτροπια . ένα ανοιχτό σιελ . οπότε κουρτινα η ριγέ μπεζ σιελ λευκό(έχω δει ) η λευκό σιελ η μπεζ σιελ. έχω καιρό ακόμα βλέπουμε. Ειρήνη καλώς ήρθες, να μην έχεις άγχος και όλα θα πάνε καλά!! γιωτα αυτό με τις άδειες στην Κύπρο έιδα ότι το έγραψες ξανά απαράδεκτο. αλλά τι να κάνεις γερα μόνο τα μπιυμπουκια μας

PdTZp3.png

gOBTp3.png

κοριτσια καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι? Τετάρτη βάφω πρώτα ο Θεός παρασκευή πρωί θα έρθουν τα έπιπλα μήπως είναι μωρε λίγο νωρίς ? τα ρούχα θα τα τακτοποίησω τέλος του μήνα αλλά τα έπιπλα όλοι μ λένε είναι νωρίς .... τι κουρτίνες πήρατε δώστε καμία ιδέα είδα κάποιες και έπεσε πάλι το μάτι μου στα πανάκριβα 100 ευρω δλδ όπως μπήκα έτσι έφυγα... για βοηθήστε

καθόλου νωρίς!!καλά λένε τα κορίτσια!! Αν και εγω νωρίς ξενωρίς δεν κρατίεμαι.. τα εχω πλυνει..και γενικα εχουν μεινει πολυ λίγα..!

κι εγώ έτσι πιστεύω 2 μήνες και 15 μέρες έμειναν στην καλύτερη των περιπτώσεων...κουρτίνα επειδή αυτό το μήνα είναι αυξημένα τα έξοδα θα πάρω αργότερα αν μπορέσω. έχω μια λευκή σιελ μια χαρά για αρχή. :) είμαι κατά των πολλών παραστάσεων γιατί ο γιος μου έκοψε κάτι αρκουδάκια με το ψαλίδι από την κουρτίνα του και έκανε κολάζ.......λευκή με πουα θέλω γκρι θα δείξει

Καλλιτέχνης ο γιος αλεξία!! :P:p;)

Καλωσόρισες ειρηνάκιι!! με το καλό η μπεμπούλα σου!! καθόλου άγχος..όλα θα γίνουν.. και είναι και πολύ ευχάριστα!! :):):)

Κορίτσια? Να κάνω μια ερώτηση.. θα πάρω και τηλ να μάθω, απλά λέω μηπως κάποια ξέρει.. από το ικα παίρνουμε τιποτα χρηματα πίσω για τον τοκετό?

εμείς κατα τ΄άλλα ολα καλα.. ειχαμε τους γονεις τραπεζι χθες..

εγω κοριτσια δεν ξερω με τι αδειες τι παιζει.. δεν δουλέυω, αλλά σίγουρα το να αποχωρίζεσαι το παιδί σου σε οποιαδήποτε ηλικία είναι όντως κάπως..και δη ένα νεογέννητο.. μακάρι να μην χρειαζόταν να δουλέυει η γυναίκα.. να μέναμε με τα παιδάκια μας όλη μερα.. αλλά τι να πεις..:?

Καλημερα μανούλες! !! :)

Ειρηνακι καλως μας ήρθες!! Μην αγχώνεσαι έχουμε χρόνο ακόμα!!!

Κορίτσια εμεις χθες είχαμε γιατρο. Η μπέμπα μας είναι 1700 θρεφταρουλα :)

Είναι όλα πολύ καλά έχει γυρισει με το κεφαλάκι κάτω, σε δύο βδομάδες θα κάνουμε κ ντοπλερ.

Το μόνο είναι ότι ο πλακουντας είναι grade 1. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ αλλά... ξέρετε τώρα πως είναι.

Εσείς; τα νέα σας; Πως είστε σήμερα;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημέρα Αναστέλλα και στην υπόλοιπη παρέα!

Μόλις ήρθα και εγώ απ' τον γιατρό. Δεν μας έβαλε υπέρηχο σήμερα, απλά το άκουσε και πλέον θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε ανά δύο βδομάδες. Θα το δούμε τότε. Επίσης μου είπε ότι λόγο προγραμματισμένης καισαρικής θα γεννήσω μεταξύ 38βδ κ' 38+9. Άρα κορίτσια... κοντεύουμε πιο γρήγορα απ'ότι υπολόγιζα!!! Γιούυυπηηη!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

χχμμμμ με τα ονόματα, τί αποφασίσατε? Θα βγάλετε γονείς? Με τον σύζυγο μου είχαμε πει ότι για το πρώτο θα αποφάσιζε αυτός και εγώ την νονά. Ενώ στο δεύτερο, εγώ το όνομα, αυτός τον νονό. Εγώ έχω μερικά υπόψη μου αλλά δεν μπορώ να καταλήξω.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γεια σας γεια σας μελλοντικές κ νυν μανούλες!!!!!έχω να διαβάσω νέα σας τοοοοοοοοοοοοοοοοσο καιρό!!!! διάβασα τις 2 τελευταίες σελίδες μόνο κ πολύ χαίρομαι που έχουμε φτάσει σε σημείο να κουβεντιάζουμε για τα ψώνια των μωρών!!!!! Η ώρα μας λοιπόν πλησιάζει!!! Να καλώς ορίσω φυσικά τα νέα κοριτσάκια που ήρθαν!!

Με διάφορα περιστατικά που μου βγήκαν τους δύο τελευταίους μήνες, κ γω για καισαρική θα πάω τελικά! Κατά την 38η εβδομ. μου είπε ο ντοκ, οπότε την βδομάδα από 28 Νοέμβρη υπολογίζω αντί για 12/12..αν μπορώ να το κανονίσω εγώ, θα του προτείνω για 3/12 γιατί μαρέσει αυτή η ημερομηνία!!!! πολύ χαίρομαι που θα έχω τον μπέμπη μου 2 βδομάδες νωρίτερα πάντως!!!

Εγώ κορίτσια χαλί, κουρτίνες κ πάντες βρήκα από μια εταιρία, saint clair λέγεται, δεν ξέρω αν την έχετε ακούσει, είναι καινούρια, κ οι τιμές μου φάνηκαν πολύ καλές. Δωμάτιο και πλυσίματα ντουλάπες κ ρούχα λέω αρχές με μέσα του άλλου μήνα να τα ετοιμάσω. Πάντως το βαψιματάκι μας το κάναμε για να μη μυρίζει καθόλου ως τότε. κ αν θυμάμαι καλά ότι το είπες εσύ sweetberry, έχουμε κάνει το ίδιο βάψιμο, μόνο που εγώ έχω γαλάζιες ρίγες!!!

Σιγά σιγά θα πρέπει να οργανώνουμε κ λίστα με το τι θα πάρουμε στο μαιευτήριο!

ve92.png

Γεια σας γεια σας μελλοντικές κ νυν μανούλες!!!!!έχω να διαβάσω νέα σας τοοοοοοοοοοοοοοοοσο καιρό!!!! διάβασα τις 2 τελευταίες σελίδες μόνο κ πολύ χαίρομαι που έχουμε φτάσει σε σημείο να κουβεντιάζουμε για τα ψώνια των μωρών!!!!! Η ώρα μας λοιπόν πλησιάζει!!! Να καλώς ορίσω φυσικά τα νέα κοριτσάκια που ήρθαν!!

Με διάφορα περιστατικά που μου βγήκαν τους δύο τελευταίους μήνες, κ γω για καισαρική θα πάω τελικά! Κατά την 38η εβδομ. μου είπε ο ντοκ, οπότε την βδομάδα από 28 Νοέμβρη υπολογίζω αντί για 12/12..αν μπορώ να το κανονίσω εγώ, θα του προτείνω για 3/12 γιατί μαρέσει αυτή η ημερομηνία!!!! πολύ χαίρομαι που θα έχω τον μπέμπη μου 2 βδομάδες νωρίτερα πάντως!!!

Εγώ κορίτσια χαλί, κουρτίνες κ πάντες βρήκα από μια εταιρία, saint clair λέγεται, δεν ξέρω αν την έχετε ακούσει, είναι καινούρια, κ οι τιμές μου φάνηκαν πολύ καλές. Δωμάτιο και πλυσίματα ντουλάπες κ ρούχα λέω αρχές με μέσα του άλλου μήνα να τα ετοιμάσω. Πάντως το βαψιματάκι μας το κάναμε για να μη μυρίζει καθόλου ως τότε. κ αν θυμάμαι καλά ότι το είπες εσύ sweetberry, έχουμε κάνει το ίδιο βάψιμο, μόνο που εγώ έχω γαλάζιες ρίγες!!!

Γειαααααα σου.. καιρό να σε ακούσουμε!!!! 03/12 είναι και τα δικά μου γενέθλια!!! :-P

Την βαλίτσα μαιευτηρίου την έχω σχεδόν έτοιμη (εδώ στο νησί μας, έτσι μας συμβουλευουν - να την ετοιμάζουμε από τον 7ον).

Ναι τι καλά που είναι που θα έχουμε τα μωρούλια μας πιο νωρίς. Μόνο με την ιδέα ότι γλυτώνουμε 2 βδομάδες από τις 40, είναι μια παρηγοριά.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γειαααααα σου.. καιρό να σε ακούσουμε!!!! 03/12 είναι και τα δικά μου γενέθλια!!! :-P

Την βαλίτσα μαιευτηρίου την έχω σχεδόν έτοιμη (εδώ στο νησί μας, έτσι μας συμβουλευουν - να την ετοιμάζουμε από τον 7ον).

Ναι τι καλά που είναι που θα έχουμε τα μωρούλια μας πιο νωρίς. Μόνο με την ιδέα ότι γλυτώνουμε 2 βδομάδες από τις 40, είναι μια παρηγοριά.

Έκανα 3 μήνες σχεδόν διακοπές! γιαυτό εξαφανίστηκα! θάλασσα κ βόλτες ήμουν όλη μέρα! Άντε! 3/12 έχεις??το σκέφτηκα επειδή πέφτει Σάββατο κ όσο ναναι βολεύει κ εκτός αυτού 3/1 έχω εγώ γενέθλια, κ λέω να έχουμε ένα μήνα διαφορά με τον μπέμπη (κ κάτι χρονάκια)!!!!!

Σαυτές τις 2 βδομάδες γλυτώνουμε επιπλέον κιλά, κ πόνο στην πλάτη κ στη μέση! εγώ ήδη έχω θέμα, δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά γιατί με πονάει απίστευτα η πλάτη μου..κ η μέση μια από τα ίδια..κ φυσικά θα τα έχουμε αγκαλίτσα νωρίτερα!!!!

Εγώ προς το παρόν έχω κάνει μια λίστα με τα πράματα του μαιευτηρίου κ όποτε μουρχετε κάτι άλλο το συμπληρώνω! δεν θέλω να φορτωθώ πολλά πράματα πάντως λες κ πάω ταξίδι! πανάκια κ τέτοια για γουλίτσες δίνουν τα μαιευτήρια ή παίρνουμε εμείς?? επίσης έχω κάνει μια λίστα με τα πράματα του μωρού που θα χρειαστούν από την πρώτη μέρα που θα έρθουμε σπίτι, ώστε να μην τρέχουμε εκείνη την ώρα!

ve92.png

Που χάθηκες καλε? 3 μηνες διακοπες? αυτα ειναι! Ζηλεύουμεεεε.

Οι ρίγες ειναι ιδιαίτερες μαρεσουν πολυ δινουν αλλο αερα στο δωματιο. Θα βαλω φωτο αλλα απο το tablet που εχω δεν τις ανεβαζει θα βρω υπολογιστη και θα τις ανεβαςω με επιπλα.

3/12 μου αρεσει κι εμενα σαν ημερομηνια χαχα, την saint Clair την ξερω εχει καλες τιμες σχετικα και ωραια σικατα σχεδια δεν αντεχω τα πολυ φορτωμένα, Την εχει και στα orchestra νομιζω και στα λητω την ειδα ναι την ειδα.

Απο σεντονια και προικα εχω ερωτευτεί την picci απο Bebe maison ειναι ομως πανάκριβα αλλα γενικα το Bebe maison εχει και πιο οικονομικές επιλογες πολυ ομορφες οπως τα σεντονια απο bamboo υπεροχα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...