Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Ziliher φαντάστηκες να ερθει έτσι νωρίς νωρίς???!!!! Τεράστια ήσουν όταν γεννήθηκες. 36βδ 3700?? Παναγίτσα μου! Μπορεί η μαμά σου να είχε το διαβήτη κύησης και να μην το ήξερε. Καλή αρχή με τα μαθήματα. Θα σου αρέσουν!!!!

Κοίτα, δεν είναι κάτι που θέλω να έρθει τόσο νωρίς γιατί λόγω της αναβλητικότητάς μου το πιο πιθανό είναι να μην έχω ετοιμάσει τα πράγματα όπως τα θέλω. Απ την άλλη, μου χρειάζεται κι ένας αιφνιδιασμός για να βάλω μυαλό. Όπως και να χει, ας είναι καλά και ας έρθει όποτε θέλει αυτή γιατί το φέρω βαρέως που θα πάω για καισαρική (θα προσπαθήσουμε για 39 εβδομάδα).

Η μαμά μου όντως πρέπει να είχε διαβήτη κύησης, απλά πριν περίπου 40χρ. που με έκανε μάλλον δεν τον προσέχανε τόσο όσο σήμερα. Και μετά είχε πάντα μέχρι σήμερα πολύ ψηλό σάκχαρο. Εδώ δεν είχανε καλά καλά υπερήχους και οι γιατροί άκουγαν τα μωρά απ΄ έξω από την κοιλιά.

Ευχαριστώ πολύ!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμάς!χαίρομαι για τα νέα σας!Είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να απαντήσω σε μηνύματα συγκεκριμένα!εμεις γυρίσαμε από τη γιατρό!1700 Ο δικός μας!!δόξα τω Θεώ πολυ Καλά όλα.. ντοπλερ δε θα κάνουμε είπε Δεν χρειάζεται.. Εγώ θα πάρω το αριελ μπέιμπι για τα ρουχαλάκια του.. μας έβγαλε τώρα 30 Νοεμβρίου πητ αλλά εγώ πεισματικά δεν σας αφήνω!!:tongue::tongue: που να με διωχνετε!χαχα.ευτυχώς έχει πάρει θέση.. ανακουφιστηκα λίγο..

Κι εμένα απ την αρχή μια μου έλεγαν 29/30 Νοεμβρίου και μια 5 Δεκεμβρίου. Οπότε κάνω παρέα και στα δυο γκρουπάκια! Στο ένα είμαι πιο μπροστά και στο άλλο τελευταία και καταιδρωμένη! :D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσια πηγα σημερα να παρω απο το φαρμακειο της γειτονιάς μας ενα σιδερο που μου εγραψε ο γιατρος πιο δυνατο απο αυτο που επερνα και ενω φυσικα αναγράφει 0 συμμετοχη ασφαλισμένου με ζητησε στο φαρμακειο 16 ευρω, τον ρώτησα γιατι και μου ειπε ναι μεν ο εοππυ λεει 0 συμμετοχη αλλα θεωρει το φαρμακο 4 ευρω ενω λιανική τιμη εχει 16 πχ και την διαφορα την πληρωνω κανονικα... Ισχυει οντως αυτο σας εχει τυχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

και εμένα το μωρό είναι μεγάλο αν πλήσίάσόύμέ τις 39 εβδομάδες θα είναι 3800 με 4500 μου είπε ο γιατρός. διαβήτη κύησης δεν έχω. αλλά είμαστε μεγαλόσώμόί όλοι 2.10 τα αδέρφια μου 190 οι γονείς και 1.87 εγώ περίπου και ο άντρας μου τα ίδια....όποτε δικαιολογεί την αύξηση με είπε ο γιατρός . ήθελα να σας πω να προσέχετε πάρα πολύ γιατί κυκλοφορεί άσχημη γαστρεντεριτιδα πολύ δύσκολη εγώ τελικά την πέρασα προχθές η πεθερά μου χάλια την κόλλησα και έχει όλος ο κόσμος από αυτό. πρόσέξτέ

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλες!!!:-) :-)

Τι κάνετε??τα θρεφταρακια μας πως ειναι???:D

Εμεις καλα ειμαστε!!περιμενουμε το ραντεβου μας 6.10!!:D

Σημερα κλεισαμε τον 7ο!!Γιουπιιιιι!!πως περναει ετσι ο καιρος??!!!

Σημερα πηραμε την προικα μας:wink:και τα λευκα ειδη.

Την αλλη βδομαδα θα ερθουν τα επιπλακια μας!!!!:D

Μετα μενουν τα πραγματακια για μενα και το φαρμακειο μας.

Για πλυσιματα σκεφτομαι αρχες Νοεμβριου:wink:

Sweetberry,οντως ισχυει αυτο με την συμμετοχή.Εγω συνεχεια πληρώνω.

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ δεν είμαι καλά σήμερα. Με έπιασαν τα ψυχολογικά μου. Τον Απρίλιο που ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα είχα περάσει συνέντευξη για δουλεια στη Σουηδία. Με πήραν αλλά τελικά δεν προχώρησα γιατι έμαθα για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ξέρω τώρα όμως πως να το σκεφτώ. Βέβαια θα υπάρχει κ του χρονου η δυνατότητα να με πάρουν. Κ όλο περνάν σκέψεις απ το μυαλό μου όπως τι θα κάνουμε τώρα που τα έξοδα θα αυξηθούν, αν θα συνεχισει αυτή η κατασταση στη χώρα μας και τέτοια. Βέβαια δουλεύω παρτ τάιμ αλλά όχι στο επάγγελμα μου. Κ αυτό δεν με γεμίζει κ τόσο. Ενω στη Σουηδία θα δουλευα στο επάγγελμα μου κ θα ξεκινούσα μεταπτυχιακό. Είπα να τα πω μήπως ξελαφρωσω...

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ δεν είμαι καλά σήμερα. Με έπιασαν τα ψυχολογικά μου. Τον Απρίλιο που ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα είχα περάσει συνέντευξη για δουλεια στη Σουηδία. Με πήραν αλλά τελικά δεν προχώρησα γιατι έμαθα για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ξέρω τώρα όμως πως να το σκεφτώ. Βέβαια θα υπάρχει κ του χρονου η δυνατότητα να με πάρουν. Κ όλο περνάν σκέψεις απ το μυαλό μου όπως τι θα κάνουμε τώρα που τα έξοδα θα αυξηθούν, αν θα συνεχισει αυτή η κατασταση στη χώρα μας και τέτοια. Βέβαια δουλεύω παρτ τάιμ αλλά όχι στο επάγγελμα μου. Κ αυτό δεν με γεμίζει κ τόσο. Ενω στη Σουηδία θα δουλευα στο επάγγελμα μου κ θα ξεκινούσα μεταπτυχιακό. Είπα να τα πω μήπως ξελαφρωσω...

Καλη μου καλα εκανες και μας εγραψες...τετοιες σκεψεις περνανε απο τις περισσοτερες μας...

Εγω σκεφτομαι πχ μετα που θα γυρισω στη δουλεια..αν θα με διωξουν..και αγχωνομαι γιατι οντως τα πραγματα ειναι δύσκολα...μεγαλωνουν τα έξοδα μας..

Για το τωρα ομως προσπαθω να ειμαι μονο στο μωρακι μου..να βγει γερο!και οσο για μετα??εχει ο θεος:wink:

Ας κοιταξουμε το τωρα στη συγκεκριμένη φαση που ειμαστε!

Για πες μας αγόρασες πραγματακια για το μωρακι σου?

Σε 2 μηνες σχεδον θα τα εχουμε στα χερια μας!!!!δε μπορω να το πιστεψω!!:-) :-) :-) :-)

Έχεις δίκιο να το σκέφτεσαι έτσι. Κι εμείς με τον άντρα μου που έχουμε και οι δυο δουλειές στο αντικείμενό μας, που δεν μένουμε στην Αθήνα να μας τρώνε οι δρόμοι κτλ κτλ. κάνουμε τελευταία πολύ συχνά αυτή την κουβέντα. Αν δηλαδή αξίζει που παραμένουμε στην Ελλάδα. Κι ας είμαστε γύρω στα 40 και οι δυο. Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα θέλουμε το παιδί μας να έχει καλύτερες ευκαιρίες από αυτές που είχαμε εμείς τουλάχιστον και, δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται με τις σημερινές συνθήκες.

ΟΜΩΣ, δεν είναι κάτι που πρέπει σώνει και ντε να μας χαλάει αυτή την περίοδο τη διάθεση. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο να είμαστε καλά, να γεννηθεί με το καλό΅το μπεμπάκι μας και οποτεδήποτε στο μέλλον θελήσουμε στο χέρι μας είναι να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τα παιδιά μας.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλη μου καλα εκανες και μας εγραψες...τετοιες σκεψεις περνανε απο τις περισσοτερες μας...

Εγω σκεφτομαι πχ μετα που θα γυρισω στη δουλεια..αν θα με διωξουν..και αγχωνομαι γιατι οντως τα πραγματα ειναι δύσκολα...μεγαλωνουν τα έξοδα μας..

Για το τωρα ομως προσπαθω να ειμαι μονο στο μωρακι μου..να βγει γερο!και οσο για μετα??εχει ο θεος:wink:

Ας κοιταξουμε το τωρα στη συγκεκριμένη φαση που ειμαστε!

Για πες μας αγόρασες πραγματακια για το μωρακι σου?

Σε 2 μηνες σχεδον θα τα εχουμε στα χερια μας!!!!δε μπορω να το πιστεψω!!:-) :-) :-) :-)

μιας που μοιράστηκες μαζί μας κάτι τόσο προσωπικό και τόσο αληθινά. θα σου πω μόνο αυτό ... ο αδερφός μου δούλευε στη σουηδια με πολύ καλό μισθό σε αυτό που έκανε έξωπραγματικό για την Ελλάδα ήρθε για 1 μισή μήνα διακοπων έως λίγες μέρες πριν φύγει τον πάρέσύρέ πεζο ένας μεθησμενος τον έστειλε 23 μέρες στο νοσοκομείο με βαριές κακωσεις τέλος καλό όλα καλά είναι καλά και χωρίς κανένα κόύσόύρί ευτυχώς. καμία οικονομική εξασφάλιση δεν αξίζει μπροστά στη ζωή η ζωή δεν είναι δεδομένο είναι προνόμιο...... να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη και τ μωράκι σου με το καλό και όλα θα πάνε καλά... αλήθεια!

Επεξεργάστηκαν by alexia92
λάθος

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σε καταλαβαινω μεχρι εκει που δεν παει, εμενα ο συζυγος απλήρωτος 5 μηνες χωρις καν μια προκαταβολη ενα έναντι τιποτα, εγω ειμαι στο ταμειο ανεργιας του οαεδ και εχουμε ενοικιο συν ολα τα αλλα εξοδα ενος σπιτιου τα βγαζουμε περα απο εξτραδακια που κανει και απο την ακρη οτι εχουμε μαζεψει... Σκεφτομαι καθε μερα να φυγουμε εξωτερικο στην θεση σου θα κυνηγούσα την θεση για Σουηδία μετα την γέννηση του μωρου πιστεψε με η παιδεια και οι συνθηκες εργασιας εκει ειναι σε αλλο επιπεδο για να μην πω για τις παροχές μητρότητας. Για την ωρα ομως μην απασχολείς το μυαλο σου με αγχωτικά σκέψεις ας γεννηθει πρωτα το μωρο και ολα τα αλλα γινονται.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. Οντως αυτό που έχει σημασία είναι να γεννηθει υγιεστατη η μπεμπουλα κ όλα τα αλλά έρχονται μετα. Την υγεία μας να έχουμε. Εχθες ήρθε η κούνια και λίγο άλλαξε η ψυχολογία. Απο εβδομαδα θα ερθει κ η συρταριερα και σιγά σιγά προχωράμε.

κοριτσια καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι? Τετάρτη βάφω πρώτα ο Θεός παρασκευή πρωί θα έρθουν τα έπιπλα μήπως είναι μωρε λίγο νωρίς ? τα ρούχα θα τα τακτοποίησω τέλος του μήνα αλλά τα έπιπλα όλοι μ λένε είναι νωρίς .... τι κουρτίνες πήρατε δώστε καμία ιδέα είδα κάποιες και έπεσε πάλι το μάτι μου στα πανάκριβα 100 ευρω δλδ όπως μπήκα έτσι έφυγα... για βοηθήστε

PdTZp3.png

gOBTp3.png

κοριτσια καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι? Τετάρτη βάφω πρώτα ο Θεός παρασκευή πρωί θα έρθουν τα έπιπλα μήπως είναι μωρε λίγο νωρίς ? τα ρούχα θα τα τακτοποίησω τέλος του μήνα αλλά τα έπιπλα όλοι μ λένε είναι νωρίς .... τι κουρτίνες πήρατε δώστε καμία ιδέα είδα κάποιες και έπεσε πάλι το μάτι μου στα πανάκριβα 100 ευρω δλδ όπως μπήκα έτσι έφυγα... για βοηθήστε

Δεν ειναι καθολου νωρις αλεξια μου, να τελειώνεις τωρα οσο μπορεις, εγω χθες βάψαμε το δωματιο και κουραστηκα παρα πολυ ενω ειχαμε μάστορα και ειχα συσπασεις μεχρι το βραδυ τρόμαξα πολυ.

Να πλύνεις τα ρουχαλακια να σιδερωσεις να ειναι ολα ετοιμα σεντονακια, μπουρνούζια, φορμάκια κλπ κλπ. Δεν ειναι λιγα ολο και κατι τυχαίνει.

Οσο για κουρτινες εχει καλες τιμες στον κουρτινοτοπο αν εισαι Αθηνα εχει απο 20 ευρω το μετρο σε πολυ ωραια υφασματα. Παντως μην παρεις καρναβάλι τυπου ουδέτερα χρωματα να το εχει το παιδι και πιο μεγαλο... Εχει και ετοιμες απο διαφορα μαγαζια πρακτικερ ικεα jumbo κλπ. Σε οικονομικές τιμες αλλα τα σχεδια δεν ειναι και να τρελαίνεσαι.

Δεν ειναι καθολου νωρις αλεξια μου, να τελειώνεις τωρα οσο μπορεις, εγω χθες βάψαμε το δωματιο και κουραστηκα παρα πολυ ενω ειχαμε μάστορα και ειχα συσπασεις μεχρι το βραδυ τρόμαξα πολυ.

Να πλύνεις τα ρουχαλακια να σιδερωσεις να ειναι ολα ετοιμα σεντονακια, μπουρνούζια, φορμάκια κλπ κλπ. Δεν ειναι λιγα ολο και κατι τυχαίνει.

Οσο για κουρτινες εχει καλες τιμες στον κουρτινοτοπο αν εισαι Αθηνα εχει απο 20 ευρω το μετρο σε πολυ ωραια υφασματα. Παντως μην παρεις καρναβάλι τυπου ουδέτερα χρωματα να το εχει το παιδι και πιο μεγαλο... Εχει και ετοιμες απο διαφορα μαγαζια πρακτικερ ικεα jumbo κλπ. Σε οικονομικές τιμες αλλα τα σχεδια δεν ειναι και να τρελαίνεσαι.

κι εγώ έτσι πιστεύω 2 μήνες και 15 μέρες έμειναν στην καλύτερη των περιπτώσεων...κουρτίνα επειδή αυτό το μήνα είναι αυξημένα τα έξοδα θα πάρω αργότερα αν μπορέσω. έχω μια λευκή σιελ μια χαρά για αρχή. :) είμαι κατά των πολλών παραστάσεων γιατί ο γιος μου έκοψε κάτι αρκουδάκια με το ψαλίδι από την κουρτίνα του και έκανε κολάζ.......λευκή με πουα θέλω γκρι θα δείξει

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...