Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Μπράβο Αλεξια!! Μια μέρα διαφορά εχουμε ε? Τις έμαθα τις τιμες για το γεννεσις. Πηρα τηλ. Εσυ καισαρική θα κανεις?

καισαρικη ναι εκανα και το πρωτο καισαρικη και επελεξα εκ νεου καισαρικη γιατι στο πρωτο ταλαιπωρηθηκα 20 ωρες με 0 διαστολη.

εσυ ποτε εχεις γιατρο???

περιμενω αποτελεσματα εξετασεων αυριο!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιλιτσες τι κανετε??:-) :-)

Οπου να'ναι κλεινουμε και τον 7ο!!πως περναει ο καιρος??:-) :-)

Αναστελλα και εγω πλεον δεν κοιμαμαι...ξυπναω με πονους στους γοφούς..ξυπνάω έχοντας συχνοουρια..ξυπναω απο ονειρα που δυστυχώς τα θυμάμαι ολα..:(με φοβιζουν ωρες ωρες..γενικα ειναι βραδιες που εχω υπερενταση..που νιωθω οτι δεν μπορω να αναπνευσω..

Ελπιζω να εισαι καλυτερα απο τα πονακια.

Αλεξια ποσο ειναι το νινακι?:-)

Ζiliher μεγαλωσε η γοργονα σας!!!!:-) :-)

Κορίτσια εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για τους γιατρους στο Αρεταιειο.Εχουν γεννησει γνωστες μου εκει.

Επισης σε ενα σεμιναριο που πηγα τις προαλλες μας εκανε μαθημα μια μαια απο το Αρεταιειο.Πολυ καλη!!!

Πως πανε οι ετοιμασιες σας??

Εμεις σε 2 βδομαδες περίμενουμε τα πραγματακια μας!!(κουνια,καροτσι)

Να σας ρωτησω..τα επιπλα του μωρου με τι τα καθαριζουμε?με ξυδι και νερο??

Αναστελλα και εγω πλεον δεν κοιμαμαι...ξυπναω με πονους στους γοφούς..ξυπνάω έχοντας συχνοουρια..ξυπναω απο ονειρα που δυστυχώς τα θυμάμαι ολα..:(με φοβιζουν ωρες ωρες..γενικα ειναι βραδιες που εχω υπερενταση..που νιωθω οτι δεν μπορω να αναπνευσω..

Κορίτσια εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για τους γιατρους στο Αρεταιειο.Εχουν γεννησει γνωστες μου εκει.

Επισης σε ενα σεμιναριο που πηγα τις προαλλες μας εκανε μαθημα μια μαια απο το Αρεταιειο.Πολυ καλη!!!

1275 gr ο μπεμπης 27 κ 3 ...όλα καλά:) ...... με ξύδι και νερό θα τα καθαρίσω κ εγώ πάντως

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Ξύδι Zamia με νερο το ξύδι ειναι το καλυτερο, δεν ξερω απο τι υλικο ειναι βεβαια η κουνια κλπ το καλυτερο ειναι η σαπούνι πρασινο ελιάς με νερο χωρις χημικά η ξύδι με νερο ειδικα στο σφουγγάρισμα τα εξουδετερώνει ολα!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ sweetberry Και το δικο σου μωρακι με το καλο να ερθει γερο και δυνατο και ολα τα μωρακια του κοσμου.

αιματοκριτης αισθητα πεσμενος παλι στο 34 (περιμενω τα υπολοιπα το απογευμα)

επαθα μια διαρροια απο το πρωι στις 5 μεχρι της 11 μαλλον κατι με πειραξε γιατι πυρετο εμετο δεν εχω και μου εδωσε προβιοτικο ο γιατρος και ειμαι καλα...

περιμενω το βαπτισμα μητροτητας το απογευμα στο γενεσις

και επισης τελικα θα βαψουμε ηταν να μη βαψουμε οπως σας ειπα αλλα ενας φιλος του αδερφου μου θα μου κανει δωρο την τεχνοτροπια ειναι ειδικος σε αυτα και την τεταρτη θα εχω μαστορια...

περιμενω νεα σας!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

1275 gr ο μπεμπης 27 κ 3 ...όλα καλά:) ...... με ξύδι και νερό θα τα καθαρίσω κ εγώ πάντως

Τελεια τα νεα σας!!!μεγαλωσε το παιδι σου!!

Και σφουγγαρισμα με πράσινο σαπουνι?

Καμια γνωμη για ενδοεπικοινωνια??

Ξύδι Zamia με νερο το ξύδι ειναι το καλυτερο, δεν ξερω απο τι υλικο ειναι βεβαια η κουνια κλπ το καλυτερο ειναι η σαπούνι πρασινο ελιάς με νερο χωρις χημικά η ξύδι με νερο ειδικα στο σφουγγάρισμα τα εξουδετερώνει ολα!

Οκ με ξυδι καο νερακι!:wink: οξια ειναι το ξυλο της κουνιας μας.

Απορρυπαντικο τι σκέφτεστε??

Οκ με ξυδι καο νερακι!:wink: οξια ειναι ρο ξυλο της κουνιας μας.

Πιστεύω ότι όσο είναι το μωρό μέσα στο σπίτι καλό θα είναι να σφουγγαρίζουμε με πράσινο σαπούνι (υπάρχει τριμμένο στο σουπερμάρκετ) ώστε να μην εισπνέει τα υπόλοιπα καθαριστικά. Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να σφουγγαρίσει με ξύδι (πόσο ξύδι πρέπει να βάζουμε στον κουβά για να μπορούμε να μιλάμε για απολύμανση;).

Την κούνια κι εγώ με ξύδι θα την καθαρίσω, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το είχα σκεφτεί...

Εντωμεταξύ, έχουμε παραγγείλει τα πάντα και τίποτα δεν έχει έρθει! Μ επιαασε άγχος. Αυτό το σκ θα βάλω και τα πλυντήρια σιγά σιγά.

Έκλεισα μαθήματα θηλασμού στο μαιευτήριο που θα γεννήσω για τα μέσα του επόμενου μήνα.

Κορίτσιααααα, πλησιάζει ο καιρός και την δικιά μου την βλέπω να έρχεται νωρίς νωρίς... Αυτό το προαίσθημα έχω τις τελευταίες μέρες με τις κλωτσιές που τρώω. :D Αν παίζει και λίγο η κληρονομικότητα σε αυτά, σκεφτείτε ότι η μαμά μου μας γέννησε φυσιολογικά στις 36 εβδομάδες (κιλά 3.700)!

StW9p2.png etcKp3.png

Οκ με ξυδι καο νερακι!:wink: οξια ειναι το ξυλο της κουνιας μας.

Απορρυπαντικό για το μωρο μονο πηρα το Αρκάδι baby απο σαπούνι ελιάς χωρις χημικά. Θα το δοκιμασω.... Δεν εχω αποψη ακομα

Το planet baby ηταν πολυ ακριβο! Αλλα νομιζω λενε τα καλυτερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Απορρυπαντικό για το μωρο μονο πηρα το Αρκάδι baby απο σαπούνι ελιάς χωρις χημικά. Θα το δοκιμασω.... Δεν εχω αποψη ακομα

Εγώ πήρα δύο για να δοκιμάσω: Το Προδέρμ και ένα της Intermed από ηλεκτρονικό φαρμακείο.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Κατά καιρούς βγάζει ο Μασούτης όλα τα planet -50% τοτε συμφέρει, αλλιως είναι φωτια!!

Βασικα όλα τα παιδικα απορρυπαντικα ειναι φωτια. Γιατι αραγε??

Γεια σας και απο εμάς!χαίρομαι για τα νέα σας!Είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να απαντήσω σε μηνύματα συγκεκριμένα!εμεις γυρίσαμε από τη γιατρό!1700 Ο δικός μας!!δόξα τω Θεώ πολυ Καλά όλα.. ντοπλερ δε θα κάνουμε είπε Δεν χρειάζεται.. Εγώ θα πάρω το αριελ μπέιμπι για τα ρουχαλάκια του.. μας έβγαλε τώρα 30 Νοεμβρίου πητ αλλά εγώ πεισματικά δεν σας αφήνω!!:tongue::tongue: που να με διωχνετε!χαχα.ευτυχώς έχει πάρει θέση.. ανακουφιστηκα λίγο..

Πιστεύω ότι όσο είναι το μωρό μέσα στο σπίτι καλό θα είναι να σφουγγαρίζουμε με πράσινο σαπούνι (υπάρχει τριμμένο στο σουπερμάρκετ) ώστε να μην εισπνέει τα υπόλοιπα καθαριστικά. Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να σφουγγαρίσει με ξύδι (πόσο ξύδι πρέπει να βάζουμε στον κουβά για να μπορούμε να μιλάμε για απολύμανση;).

Την κούνια κι εγώ με ξύδι θα την καθαρίσω, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το είχα σκεφτεί...

Εντωμεταξύ, έχουμε παραγγείλει τα πάντα και τίποτα δεν έχει έρθει! Μ επιαασε άγχος. Αυτό το σκ θα βάλω και τα πλυντήρια σιγά σιγά.

Έκλεισα μαθήματα θηλασμού στο μαιευτήριο που θα γεννήσω για τα μέσα του επόμενου μήνα.

Κορίτσιααααα, πλησιάζει ο καιρός και την δικιά μου την βλέπω να έρχεται νωρίς νωρίς... Αυτό το προαίσθημα έχω τις τελευταίες μέρες με τις κλωτσιές που τρώω. :D Αν παίζει και λίγο η κληρονομικότητα σε αυτά, σκεφτείτε ότι η μαμά μου μας γέννησε φυσιολογικά στις 36 εβδομάδες (κιλά 3.700)!

Ziliher φαντάστηκες να ερθει έτσι νωρίς νωρίς???!!!! Τεράστια ήσουν όταν γεννήθηκες. 36βδ 3700?? Παναγίτσα μου! Μπορεί η μαμά σου να είχε το διαβήτη κύησης και να μην το ήξερε. Καλή αρχή με τα μαθήματα. Θα σου αρέσουν!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γεια σας και απο εμάς!χαίρομαι για τα νέα σας!Είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να απαντήσω σε μηνύματα συγκεκριμένα!εμεις γυρίσαμε από τη γιατρό!1700 Ο δικός μας!!δόξα τω Θεώ πολυ Καλά όλα.. ντοπλερ δε θα κάνουμε είπε Δεν χρειάζεται.. Εγώ θα πάρω το αριελ μπέιμπι για τα ρουχαλάκια του.. μας έβγαλε τώρα 30 Νοεμβρίου πητ αλλά εγώ πεισματικά δεν σας αφήνω!!:tongue::tongue: που να με διωχνετε!χαχα.ευτυχώς έχει πάρει θέση.. ανακουφιστηκα λίγο..

Μπράβο για τα καλά νέα!!! Που να μας αφήσεις? Θα βρείς καλύτερα?!!! :tongue:

sHgrp3.png

grpvp3.png

Κατά καιρούς βγάζει ο Μασούτης όλα τα planet -50% τοτε συμφέρει, αλλιως είναι φωτια!!

Βασικα όλα τα παιδικα απορρυπαντικα ειναι φωτια. Γιατι αραγε??

Εδώ στην Κύπρο το Planet είναι από τα φτηθά (αυτό πήρα). Στον πρώτο μου έπαιρνα το Proderm αλλά είναι ασύμφορο!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...