Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια όμορφα!

Μελιτουλα σε ευχαριστω για τα περαστικά, Ναι όντως είναι ωραία στη μανουλα κ ξεκούραστα μακάρι να μπορούσα να την βλέπω πιο συχνά.

Το κλείσαμε το κρεβατάκι μας κορίτσια, ένα προεφηβικο πήραμε μεχρι 6 ετών, το στρωματακι του κ την προίκα. Από τα Λητώ τελικά.

Βάψαμε κ το δωματιάκι μας, το χρώμα τελικά δεν βγήκε όπως το περίμενα κ απογοητεύτηκα λίγο αλλά δεν πειραζει θα το φτιάξουμε. Έκλεισα και κουρτινες σήμερα, θα τις εχω σε λίγες μερουλες! :)

Για τα μαιευτήρια που συζητάτε, κ μένα ο γιατρός μου είναι μόνο σε ιδιωτικό. Μας είπε να υπολογίζουμε περίπου δύο με δυόμιση χιλιάρικα όλα μαζί. Δηλ και το μαιευτήριο, αναισθησιολογο αν κάνω επισκληριδιο κ τα δικά του μαζί.

Μας ξέρει χρόνια και δεν μας παίρνει πολλά χρήματα.

Αλλά και εγώ αν είχα έναν γιατρό που να τον εμπιστεύομαι σε δημόσιο ίσως να πήγαινα τελικά. Τώρα φοβάμαι δεν ξερω Γιατί.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια όμορφα!

Μελιτουλα σε ευχαριστω για τα περαστικά, Ναι όντως είναι ωραία στη μανουλα κ ξεκούραστα μακάρι να μπορούσα να την βλέπω πιο συχνά.

Το κλείσαμε το κρεβατάκι μας κορίτσια, ένα προεφηβικο πήραμε μεχρι 6 ετών, το στρωματακι του κ την προίκα. Από τα Λητώ τελικά.

Βάψαμε κ το δωματιάκι μας, το χρώμα τελικά δεν βγήκε όπως το περίμενα κ απογοητεύτηκα λίγο αλλά δεν πειραζει θα το φτιάξουμε. Έκλεισα και κουρτινες σήμερα, θα τις εχω σε λίγες μερουλες! :)

Για τα μαιευτήρια που συζητάτε, κ μένα ο γιατρός μου είναι μόνο σε ιδιωτικό. Μας είπε να υπολογίζουμε περίπου δύο με δυόμιση χιλιάρικα όλα μαζί. Δηλ και το μαιευτήριο, αναισθησιολογο αν κάνω επισκληριδιο κ τα δικά του μαζί.

Μας ξέρει χρόνια και δεν μας παίρνει πολλά χρήματα.

Αλλά και εγώ αν είχα έναν γιατρό που να τον εμπιστεύομαι σε δημόσιο ίσως να πήγαινα τελικά. Τώρα φοβάμαι δεν ξερω Γιατί.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημερα κορίτσια, χάθηκα λίγο με τον μικρό μου όλη μέρα αλλά σας διαβαζω. 12-10 έχω εγώ το ντοπλερ και ανυπομονω. Τέλος του άλλου μήνα λέω να αρχίσω να πλένω τα ρουχαλακια της μικρής,αγορασα κάποια,μου δώσανε και μερικά,ειχα και κάποια από τον γιο μου. Θέλω να πάω να ψωνισω πιτζάμες για το νοσοκομείο και κανένα κουβερτακι για το μωρό μιας και θα γεννησω στο δημόσιο και εκεί νομίζω δεν έχουν. Να είστε καλά και εσείς και οι κοιλιτσες σας :)

Ροζάκι όπως είδα το στικεράκι σου... σου έμειναν μόνο 10 βδομάδες μέχρι να γεννήσεις!!! Πωπω...πως πέρασε ο καιρός. Σαννα αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση..ή μου φαίνεται?? :tongue:

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια καλωσόρισες!! με το καλό με το καλό!! ναιιι.. αντιστροφα..! απιστευτο μου φαινεται.. ποτε ηταν οι αναγουλες.. πω πω.. το σκεφτομουν προχτες.. περασε και αυτο!

εμας συνολικα ολα γιατρος κλινικη κλπ μας βγαινει γυρω στα 1800.. πολλα λεφτα οντως.. τι να πεις.. εγω λεω να τα πλυνω την αλλη βδομαδα.. ειναι νωρίς λετε? να τα πλυνω πιο μετα?

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!!!

Ευτυχώς πρόσφατα (μέσα στον Αύγουστο) ηρέμησα από εμετούς και αναγούλες απλά έχω θέμα με το ζάχαρο και την μέση μου. Το παλεύω όμως ...

PpZsp3.png

Qjhtp3.png

Καλως όρισαν τα νεα κοριτσια με το καλο τα μωρακια μας,

Μελιτουλα πλύνε τα και σιδερωσε τα μαζι με τα δικα σου που θα παρεις νοσοκομειο. Εγω σημερα πηρα μια νυχτικιά και μια ρόμπα απο Ira kids για την καισαρικη, θα παρω αλλη μια νυχτικιά αργοτερα και παντόφλες που δεν γλιστράνε.

Πηραμε και ολα τα καλλυντικα του μωρου αποσυμφορητικό μύτης γάζες ορούς απορρυπαντικό Αρκάδι διαφορα πραγματάκια, την αλλη βδομαδα που θα εχουμε τελειωσει το δωματιο θα παρω προικα σεντονακια και ρουχαλακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

MARIA.TST....................19/12 AΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Ω ρε τα αγόρια μας!!! Μας έφαγαν λάχανο χαχαχα Να'νε καλά και γερά όλα τα μωρά του κόσμου!!!!!

Καλως όρισες Μαρία και καλή ελευθερία και σε σένα!!!

Τί καλά! Άρχισαν οι προετοιμασίες υποδοχής των μωρών μας. Εγώ έβαλα δύο μπουγάδες το σαβ/κο και πρέπει τώρα να αρχίσω σιδέρωμα!!! Βάλαμε ήδη συρταριέρα με αλλαξιέρα και έμεινα να φερουμε το κρεβάτι στο σπίτι. Τα άλλα όλα νομίζω είναι υπό έλεγχο!

Άστε... προσπαθώ να πείσω τον άνδρα μου να είναι μαζί σου στην αίθουσα τοκετού. Αλλά σαν' να φοβάτε ο χέστης μου. Τί να τον κάνω???!!!! Αντί να μου συμπαρασταθεί στο τέλος θα πρέπει να του κρατώ εγώ το χέρι!!! χαχαχαχα

sHgrp3.png

grpvp3.png

Ω ρε τα αγόρια μας!!! Μας έφαγαν λάχανο χαχαχα Να'νε καλά και γερά όλα τα μωρά του κόσμου!!!!!

Καλως όρισες Μαρία και καλή ελευθερία και σε σένα!!!

Τί καλά! Άρχισαν οι προετοιμασίες υποδοχής των μωρών μας. Εγώ έβαλα δύο μπουγάδες το σαβ/κο και πρέπει τώρα να αρχίσω σιδέρωμα!!! Βάλαμε ήδη συρταριέρα με αλλαξιέρα και έμεινα να φερουμε το κρεβάτι στο σπίτι. Τα άλλα όλα νομίζω είναι υπό έλεγχο!

Άστε... προσπαθώ να πείσω τον άνδρα μου να είναι μαζί σου στην αίθουσα τοκετού. Αλλά σαν' να φοβάτε ο χέστης μου. Τί να τον κάνω???!!!! Αντί να μου συμπαρασταθεί στο τέλος θα πρέπει να του κρατώ εγώ το χέρι!!! χαχαχαχα

χαχαχ τι να κανει ο καημένος! οποιος μπορεί δίνει κουράγιο! :P:tongue: ασε που και να μπουνε τα χανουνε λιγο.. θυμαμαι τον αδερφο μου μπηκε με την καμερα να βντεοσκοπησει τον ερχομο της κορης και τραβουσε τραβουσε..και οταν επεστρεψαν σπιτι καταλαβε οτι δεν ειχε βγαλει το καπακι της καμερας... ενα μαυρο πραγμα τραβουσε... :tongue::tongue::tongue: εριξα το γελιο..!

Μαρία καλωσορισες καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις! Εγώ σήμερα απογοητευτηκα. Πήγα στο Παπαγεωργίου να ανοιξω καρτέλα για να γεννησω εκει. Κ που λέτε εκεί γέννας μονο αν εφημερευει ,που είναι 2 μέρες την εβδομαδα. Αλλιως πας στο ιπποκράτειο. Επίσης επισκληριδιο δεν κανουν αν δεν υπάρχει λογος. Κ ο πόνος δεν είναι λογος. Και γενικά είδα μια αδιαφορία. Αυτά. Δεν ξέρω τι θα κάνω.

Μαρία καλωσορισες καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις! Εγώ σήμερα απογοητευτηκα. Πήγα στο Παπαγεωργίου να ανοιξω καρτέλα για να γεννησω εκει. Κ που λέτε εκεί γέννας μονο αν εφημερευει ,που είναι 2 μέρες την εβδομαδα. Αλλιως πας στο ιπποκράτειο. Επίσης επισκληριδιο δεν κανουν αν δεν υπάρχει λογος. Κ ο πόνος δεν είναι λογος. Και γενικά είδα μια αδιαφορία. Αυτά. Δεν ξέρω τι θα κάνω.

νομίζω πως όλα συνοψιζονται στη λεξη αδιαφορια μακαρι να εισαι τυχερη και να πεσεις σε καλο γιατρο εφημεριας ......

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...