Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοιλιτσες!!!!!

Τι κανετε??

Εμεις ειμαστε καλα!!αν και ησυχοι σημερα...ισως ξεκουράζεται ο μικρουλης...

Αναστελλα φροντιδα απο τη μανουλα!!!!σουπερ!!!

Τι κανει η μπουμπου?:-)

Αλεξια και εγω σκεφτομαι τελη Οκτωβρη να τα εχω ετοιμα τα πραγματακια.

Σαμανθα εγω πηρα 2 πακετα newborn:-)πηγα στο σουπερ ηταν προσφορα και τα πηρα.Ειναι απο 2-5,πιστευω σα νουμερο να ειναι καλο τουλαχιστον για τις 20πρώτες μερες.Σκεφτομαι να παρω 2 μαρκες και βλεπουμε..

Στο μαιευτηριο δίνουν παμπερς?

Οι υπολοιπες πως ειστε??

Καλημερα! Εμενα ο συζυγος ειναι στη δουλεια και εγω τεμπελιαζω στον καναπε καθαρίσαμε χθες το σπιτι εφτιαξα λαχανοντολμαδες και εχω για σημερα.

Κατι ασχετο κορμάκια και φορμάκια για τα νεογέννητα που να αντεχουν στο πλύσιμο που προτείνετε δεδομενου οτι θα τα φορέσει λιγο καιρο μην χαλάσουμε και μια περιουσία....τα mothercare ειναι οκ?

Το mothercare είναι όλα ΠΟΛΫ ΚΑΛΑ. Ουτε μιρκαίνουν στο πλύσιμο και τα νούμερα είναι ρεαλιστικά.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET..................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω!Ναι το πρωτο ειναι..Hypnobirth!!Ενδιαφερον.Δεν τα βρισκεις ευκολα αυτα εδω..Εχω δει και γω κατι βιντεακια..Εχουν απιστευτη ηρεμια οι κοπελες.Εσυ θα το χρειαστεις που θα κανεις καισαρικη?Μας διχναν οι μαιες στα σεμιναρια βιντεο που οι εγκυες εκαναν απλα ασκησεις και αναπνοες γιογκα και δεν εβγαζαν κιχ..Δεν μπορω να πιστεψω πως γινεται αυτο.Η γιατρος μου ειχε φαγωθει απο το πρωτο μηνα να παω γιογκα..Αισιοδοξια και χωρις αγχος:)

Καλημέρα. Στο πρώτο μου έκανα ολική καισαρική αλλά με φοβίζει πολύ το χειρουργείο και δεν μπορώ να συγκρατήσω την λογική και να ευχαριστηθώ την γέννηση του παιδιού μου. Η κοπέλα στο Hypno, επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία μαζί σου, με διαβεβαίωσε ότι με διαφορετική τεχνική εγκυάτε ότι αν και καισαρική θα έχω μια ευχάριστη εμπειρία. Άσε που αυτή την φορά αποφάσισα επισκληρίδιο. Δλδ θα θέλω πολύ δουλειά για να κρατηθώ καθόλην την διάρκεια της επέμβασης!!!! Μπρρρρ!!! Ναι θα έλεγα να αρχίσεις μαθήματα γιόγκα! Αφού στο επιτρέπει και ο γιατρός!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γιώτα καλημερα, κι εγω παω για καισαρικη λογω πλακούντα εννοειται θελω να ειμαι ξύπνια να δω το μωρο και να ακουσω το πρωτο του κλαμα... Παρόλα αυτα ποσο τρομακτικό ειναι η επισκληρίδειος και να σου εχουν ενα σεντονάκι να μην βλεπεις την τομή κλπ? το νιωθεις ελαφρως? πω πω αρχιζω και φοβαμαι! Κοριτσια σε λιγες βδομαδες γεννάμε εμειναν 2 μηνες και μετα θα πετάγονται σαν ποπ κορν τα μωρα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Γιώτα καλημερα, κι εγω παω για καισαρικη λογω πλακούντα εννοειται θελω να ειμαι ξύπνια να δω το μωρο και να ακουσω το πρωτο του κλαμα... Παρόλα αυτα ποσο τρομακτικό ειναι η επισκληρίδειος και να σου εχουν ενα σεντονάκι να μην βλεπεις την τομή κλπ? το νιωθεις ελαφρως? πω πω αρχιζω και φοβαμαι! Κοριτσια σε λιγες βδομαδες γεννάμε εμειναν 2 μηνες και μετα θα πετάγονται σαν ποπ κορν τα μωρα μας.

Καλημέρα και σε σένα. Ωραίος χαρακτηρισμός τα ποπ κορν!!! Συγνώμη κι όλας που λέω ότι φοβάμαι... μπορεί να επηρεάζω και άλλες κοπέλες εδώ, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και το λέω εδώ γιατί εδώ υπάρχει παραπάνω κατανόηση :roll:

Φαντάζομαι και απ ότι ακούω από άλλες κοπέλες που έκαναν καισαρική με επισκληρίδιο, δεν πονάνε αλλά νιώθουν. Το καλό μ'αυτή την πρακτική είναι ότι θα δώ το μωρό μόλις γεννηθεί, θα το ακούσω. Θα το βάλουν στο στήθος μου αμέσως. Ενώ με την ολική μετά το χειρουργείο κοιμάσε μισή μέρα τουλάχιστον!!! Θυμάμαι στον γιο μου με πήγανε στο δωμάτιο και φέραν το μωρό. Άνοιξα τα μάτια μου και είπα "μάνα μου το ρεεε..." και ξανακοιμήθηκα! LOSER!!!! χαχαχα

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημέρα στις μανούλες!!!

Margaret Καλως μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια ευχαριστούμε κ για την λίστα πολύ βοηθητική! !

Πήγα σήμερα πρωί να κάνω τις εξετάσεις μου εδώ στο μικροβιολογικο, και στην επιστροφή γλυστρησα στη μέση του δρόμου φαρδιά πλατιά κάτω!!! Ευτυχώς δεν έγινε κάτι δεν χτύπησα μόνο το χέρι μου στραμπουληξα γιατί έπεσα πάνω του για να μην πιέσω την κοιλιά. :/

Κατά τα άλλα, ησυχία. Σήμερα θα πάμε να δούμε για κουνια, κ ειμαι χαρούμενη.

Εσεις;; τα νέα σας;;; :)

Ζαμια ναιιι βαψουμε την Κυριακή κ θα έρθουν σπιτι φίλοι μας να βοηθήσουν εγώ δεν θα κάνω τιποτα. :D

anastella περαστικα βρε κοριτσι μου!! εστω και καθυστερημενα! προσοχη γιατι δεν θελει και πολυ! μια φιλη μου στον ενατο σωριαστηκε και για να μη χτυπησει τη κοιλια επεσε με το ποδι... το γονατο σχεδον καταστραφηκε.. με λαμες ηταν.. αλλα πρεπει να προσεχουμε.. το πεσιμο το φοβαμαι! ειμαι κ επιρεπης..

Γεια σας κοριτσια!!!Ηρθα και γω αν και καθηστερημενα.Αχ γιατι δεν σας ανακαλυψα τοσους μηνες,θα ειχα βοηθηθει πολυ με τοσα καλα που γραφεται στο thread.Εχω ΠΗΤ 6/12 και ειναι αγορι.Πολλα αγορακια βλεπω στη λιστα για Δεκεμβρη!!

Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα και πορολο που λενε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οτι ψωνιζεις μετα τη 30 βδομαδα εμενα μου φαινεται ηδη αργα.Ειμαι επαρχια και θελω να ανεβω Αθηνα απο βδομαδα να παω σε μαγαζια.Ποια προτεινετε οικονομικα??

Η πεθερα θελει να μας παρει Maclaren καροτσι,δεν τα ξερω,πρεπει να τα δω απο κοντα.Γενικα δεν ειμαι της μαρκας και του ακριβου,θελω να ειναι λειτουργικο.Στο skroutz που το ειδα δεν ειναι πολυκαροτσι,δεν επιβαλεται να εχεις και port bebe στην αρχη που θα μπαινει στο καροτσι??:confused:

καλως μας ηρθες!! με το καλό το μωράκι σου!! πολλα τα αγοράκια ναι!! :tongue: χιχι..

Που είστε βρε κορίτσια σήμερα?? Ολες καλά? Εγώ απο τις 10 που ξυπνησα μέχρι πριν μια ωρα έφτιαχνα ντουλαπες. Ξεκίνησε το κρύο εδώ στη βορεια Ελλάδα και έπρεπε να τα αλλάξω. Με βοήθησε κ ο άντρας μου φυσικά αλλιως δεν θα τα κατάφεραν. Τώρα ξεκούραση. Δε μου λέτε, απο πάνες τι κάνουμε? Σκεφτόμουν να παραγγειλω απο το ίντερνετ, αλλά μου είπε μια φιλη που γέννησε πρόσφατα να μην πάρω ποσότητα γιατί μπορεί να μην της κάτσει της μικρής μου μια συγκεκριμένη μάρκα και μπορεί να χρειαστεί να πάρω αλλη. Εσείς τι λέτε?

εμεις πηραμε δυο πακετα προς το παρον ενα 2-5 και ενα 3-6.. και βλεπουμε.. και εμεις τα βρηκαμε σε προσφορα της babylino.. θα φανει.. αν τον βολεψουν καλως.. αλλιως δικιμαζουμε και αλλες.. αν κ τα πεθερικα μου και οι γονεις μου μας λενε πως της παμπερς ειναι με διαφορα οι καλυτερες.. τωρα βεβαια αν του προκαλουν αλλεργια αλλο..αλλα γενικα ετσι ειπαν.

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εδώ είμαι κ εγώ, ήρθα στη μαμά μου σήμερα και άφησα τους άλλους να βάφουν το δωμάτιο χεχεχε!! Θα πάω μετά να δω το αποτελεσμα!

Πάνες κορίτσια μου, καλή ερώτηση. Κ τι νούμερο πρέπει να παρουμε; το 2-5 ή το 3-6;

τελειαα!! ωραια δεν ειναι στη μαμα? :-D:):D εγω γενικα παω συχνα ειδικα οταν ειναι να κανω εξετασεις.. γτ δεν εχουμε μικροβιολογικο εδω κοντα.. και στο κοντινοτερο μας παιρνουν ταριφα σιγουρα ενα ταλιρο για αιμα και ουρα.. ενω στο μικροβιολγικο στη μαμα κοντα δινουμε ενα ευρω.. δεν ξερω γιατι το κανουν.. τεσπα.. τα τσιγκουνευομαι τα πεντε ευρω να τα δωσω οταν μπορω να τα δωσω για να παρω κατι αλλο για το μωρο πχ!! και μετα στη μαμα ειμαι και ξενοιαστη.. φαι θα εχω,. δουλειες δεν θ με αφησει να κανω.. ξερετε πως ειναι οι μαμαδες.. οποτε δεν την χανω την ευκαιρια της περιποιησης..:tongue::tongue:

Αν κ ο γιατρός μου ξεγενναει εκει, εγω θελω παπαγεωργιου. Βέβαια δεν εχω αποφασίσει ακομα. Την τριτη εχω το πρωτο ραντεβού στο νοσοκομειο.

Στην αρχη σίγουρα το 2-5.

Παπαγεωργίου ε? ειναι καλά? και εγω το σκεφτομουν τελειυταια..για πολλους λογους.. αλλα ολοι μου λενε κλινικη.. εχεις εμπειρια απο δημοσιο νοσοκομείο? γιατι για το επομενο πρωτα ο Θεος.. θα το σκεφτω πολυ σοβαρα..

γελασα πολυ sweetberry28!! :tongue::tongue::P:p σαν ποπ κορν... το εκανα εικονα!! ειναι πολυ αστειο!!

εμεις πεμπτη εχουμε ραντεβου..και εχω περιεργεια να δω ποσο πηγε.. γενικα κουνιεται..ειδικα οταν ξαπλωνω στο πλαι..με ξεκανει τα πλευρα..απλα δεν μπορω να καταλαβω τι σταση εχει.. πρεπει ν ειναι εγκαρσια.. γτ δεξια πιανω κατι μεγαλο σχετικα και στρογγυλο και αριστερα κατι μικρα εξογκωματακια.. σαν γονατα,, σαν αγκωνες.. δεν ξερω.. θα φανει.. επισης παρατηρω και ενα γρουμπαλακι εσωτερικα πανω ακριβως απο τον αφαλο οταν τεντωνει η κοιλια.. στην αφη το καταλαβαινω. τωρα τι να ναι αυτο δε ξεερω.. η μεση αρχιζει και ενοχλει σιγα σιγα.. που και που αισθανομαι ενα πονο πολυ ελαφρυ απο κατω.. πως οταν εχεις περιοδο νιωθεις καμια φορα σαν ειναι πληγωμενο το σημειο κατω (δεν ξερω αν το εχει νιωσει καμια σας) κατα τ'αλλα καλα.. στησαμε το κρεβατακι.την αλλη βδομαδα θα ξεκιηνησω τα πλησιματα απο φορμακια και τετοια.. ωραια πραγματα γενικα!! με το καλο να τελειωσετε τα βαψιματα τα κοριτσια που βαφουν!!

οι υπολοιπες τι κανετε??

Χαχα μα σαν ποπ κορν θα ξεπετάγονται τα μικρούλια μας ολο τον Δεκεμρβη θα εχουμε γεννητούρια.

Μου εστειλε μια φιλη μου την λιστα με τα απαραιτητα (απολυτως απαραιτητα για αρχη)

Λίστα για το μαιευτήριο:

Μέσα στο βαλιτσάκι θα έχεις τα εξής:

- 2-3 πυτζάμες ή νυχτικά (αν γεννήσεις με καισαρική σε βολεύουν τα νυχτικά)

- Παντόφλες καλοκαιρινές για να μην βρέχονται από τα νερά στην τουαλέτα

- Όλα τα χαρτιά που θα έχεις μαζέψει από ΙΚΑ κτλ

- Σερβιέτες (τις πιο μεγάλες που υπάρχουν)

- Εσώρουχα

- Σουτιέν θηλασμού

- Επιθέματα στήθους

- Οδοντόκρεμα-Οδοντόβουρτσα

- Καλλυντικά (αποσμητικό, βούρτσα μαλλιών κτλ )

- Κοκαλάκι για τα μαλλιά γιατί σίγουρα θα ζεσταίνεσαι κα θα σε ενοχλούν!

- Σφουγγαράκι για το μπάνιο

- Ρουχαλάκια για το μωρό. Μην ξεχάσεις γαντάκια για να μην γρατζουνιστεί.

- Φορτιστής κινητού

- Ρούχα για την έξοδό σου από το μαιευτήριο

- Πάνα αγκαλιάς για το μωρό

Αγορές για το μωρό

Για το δωμάτιό του:

- Κούνια

- Προίκα μωρού(2-3 ζευγάρια σεντόνια, μπάντα, κουνουπιέρα, πάπλωμα β συνήθως αυτά πάνε σετ )

- Αλλαξιέρα

- Ριλάξ. Προτίμησε ένα με δόνηση για να το βοηθάει να κοιμάται.

- Ενδοεπικοινωνία

Προσωπικά:

- 10 Λαβέτες (= πανάκια για τον ώμο σου)

- 5 Σελτεδάκια

- 5 Σαλιάρες (για αρχή πάρε βαμβακερές για να μην ερεθίσουν το δερματάκι του)

- Στοκ από πάνες & μωρομάντηλαβ

- 5 Πάνες αγκαλιάς (= τετράγωνα σεντονάκια με τις οποίες θα το παίρνουν όλοι αγκαλιά)

- Αδιάβροχα υποσέντονα

- 3 Μπουρνουζάκια

- Κρέμα για σύγκαμα

- Αποστειρωμένες γάζες για τον καθαρισμό του αφαλού αλλά και γενικά.

Για την βόλτα:

- Καρότσι (μπορείς να πάρεις αυτό που είναι 3 σε 1 (καρότσι, καθισματάκι & πορτ-μπεμπε)

- Καλαθούνα

- Καθισματάκι αυτοκινήτου

- Τσάντα β αλλαξιέρα

- Μάρσιπο ή sling (λέμε τώραβ¦)

Για το μπάνιο:

- Μπανιερίτσα

- Ψαλιδάκι για τα νυχάκια

- Καλλυντικά (σαμπουάν, αφρόλουτρο, χτένα)

- Οινόπνευμα για τον αφαλό του αλλά και γενικά για να αποστειρώνεις το ψαλιδάκι πχ

Για το φαγητό:

- Αποστειρωτής (κοίτα να πάρεις έναν που να χωράει όποια μπιμπερό διαλέξειςβ¦να είναι δλδ της ίδιας μάρκας)

- Μπιμπερό. Γυάλινα εννοείται για αρχή. (πολύ καλά είναι της Avent Που χρησιμοποιώ εγώ, αλλά και της Dr. Brown που είναι ειδικά για τους κολικούς γιατί έχουν ένα σύστημα που δεν αφήνει τον αέρα να περνάει)

- Θηλές για μπιμπερό

- Βούρτσα καθαρισμού για τα μπιμπερό & τις θηλές.

Ρουχαλάκια:

- 10 Εσώρουχα. Δλδ φορμάκια βαμβακερά.

- Ρουχαλάκια εξόδου

- Γαντάκια

- Πυτζαμούλες ολόσωμες

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια?κάτι άλλο..είπατε τα φορμακια mothercare Είναι αθάνατα... h&m έχει εμπειρία καμία? Ποιότητα?

Και επίσης..το ντοπλερ πόσο κάνει περίπου?κ που μπορείς ν το κάνεις γενικα?

καλησπέρα .. είχα μια γεμάτη μέρα και όλη η βδομάδα έχει τρέξιμο. Melitoula h m μου έδωσε μια φίλη ένα ζιπουνακι και δε θυμάμαι και που είναι. καλής ποιότητας το συγκεκριμένο. doppler 110 με 130 ιδιωτικά. 80 γενεσις Θεσσαλονίκη επειδή έχω κάνει όλους τους υπερηχούς. για Παπανικολάου Θεσσαλονίκη κάποιες είναι ευχαριστημένές φίλες γνωστές κλπ άλλες όχι...και με φοβερά παράπονα τόσο στον τοκετό στη διαμονή όσο και στο θηλασμό. πράγμα που με παραξενεύει γιατί στο θηλασμό είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια. τα ίδια και για το ίππόκράτέίό 4 συμμαθητρίές γεννησαν εκεί άλλες καλά άλλες απαράδεκτο...έγω πιστεύω πάντως ότι στο ιδιωτικό ότι δίνεις παίρνεις έχεις το γιατρό σου την άνεση σου και όσο πιο αναβαθμίσμένή θέση νοσηλειας τόσο καλύτερα. με το μόνο αρνητικό το τεράστιο κόστος. γιατί για εμένα είναι τεράστιο. και στο δημόσιο αν πας με τη λογική ότι είναι δημόσιο άρα θα έχει ορισμένες παροχές και όχι ύπέρλόύξ καταστάσεις θα είσαι καλά. επίσης δεν ξέρω κάτι άκουσα από τον αδερφό μου, ότι πλέον τα παιδιά πρέπει να ελέγχονται από παιδο ώρίλά μέσα στην κλινική. (έξτρα χρέωση φυσικά στο ιδιωτικό) εγώ θα το κάνω από το να τρεχω μετά στο ίππόκράτέίό να το εξετάζουν μέσα στο χειμώνα.. δε ξέρω αν ισχύει 100 % αλλά έτσι άκουσα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλημέρα!!!!

Αλεξία και εμάς εδώ είναι "υποχρεωτικό" να εξεταστεί το νεογέννητο από Ωριλά. Κάνουν μια εξέταση διαπίστωσης ακοής. Στο μακάριο (δημόσιο) είναι δωρεάν. Αλλά οι κοπέλες που γεννάν ιδιωτικά, πάλι το κράτος χορηγεί την εξέταση και σε παραπέμπει σε συγκεκριμένο κέντρο ακοής. Πράγματι τα έξοδα γέννας αλλά και γιατρού είναι υπερβολικά βρε κορίτσια. Εδώ είναι 30-50 η επίσκεψη στο γιατρό και τέλος αν είναι να κάνεις φυσική από 1500 - 2000 και καισαρική από 2000-3000. Παρα πολλά λεφτά! Συν οι εξετάσεις τόμπλερ και κα. Θες άνετα ένα πενταχίλιαρο!!! Στην κύπρο αν πάει κάτι λίγο στραβά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γέννας το ιδιωτικό σε στέλνει αμέσως Μακάριο. Δλδ δεν υπάρχει η αίσθηση της ασφάλειας της ιδιωτικής κλινικής. Γιατί αν πάνε όλα καλά στην κλινική, τότε θα πάν όλα καλά και στο δημόσιο. Αν όμως υπάρχει κάποιος κίνδυνος ΚΑΜΙΑ κλινική δεν παίρνει την ευθύνη. Αρα πολλές κοπέλες προτειμούν κατευθείαν το μακάριο, που είναι και αναγνωρισμένο από όλες τις γειτονικές μας χώρες.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημέρα!!!!

Αλεξία και εμάς εδώ είναι "υποχρεωτικό" να εξεταστεί το νεογέννητο από Ωριλά. Κάνουν μια εξέταση διαπίστωσης ακοής. Στο μακάριο (δημόσιο) είναι δωρεάν. Αλλά οι κοπέλες που γεννάν ιδιωτικά, πάλι το κράτος χορηγεί την εξέταση και σε παραπέμπει σε συγκεκριμένο κέντρο ακοής. Πράγματι τα έξοδα γέννας αλλά και γιατρού είναι υπερβολικά βρε κορίτσια. Εδώ είναι 30-50 η επίσκεψη στο γιατρό και τέλος αν είναι να κάνεις φυσική από 1500 - 2000 και καισαρική από 2000-3000. Παρα πολλά λεφτά! Συν οι εξετάσεις τόμπλερ και κα. Θες άνετα ένα πενταχίλιαρο!!! Στην κύπρο αν πάει κάτι λίγο στραβά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γέννας το ιδιωτικό σε στέλνει αμέσως Μακάριο. Δλδ δεν υπάρχει η αίσθηση της ασφάλειας της ιδιωτικής κλινικής. Γιατί αν πάνε όλα καλά στην κλινική, τότε θα πάν όλα καλά και στο δημόσιο. Αν όμως υπάρχει κάποιος κίνδυνος ΚΑΜΙΑ κλινική δεν παίρνει την ευθύνη. Αρα πολλές κοπέλες προτειμούν κατευθείαν το μακάριο, που είναι και αναγνωρισμένο από όλες τις γειτονικές μας χώρες.

Καλημέρα!

Και στην Ελλάδα το ίδιο συμβαίνει με τις ιδιωτικές (τουλάχιστον αυτές που έχω εγώ υπόψη μου) : αν συμβεί κάτι, πάλι σε Δημόσιο σε πηγαίνουν. Και για το μωρό ισχύει αυτό.

Όντως τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Ο γιατρός εμάς θα μας πάρει 2000 ευρώ, αλλά περιλαμβάνονται όλες οι επισκέψεις, ανεξαρτήτως φυσιολογικού ή καισαρικής, και έχω και μαία από την πρώτη επίσκεψη έως και κάποιες επισκέψεις μετά τη γεννά στο σπίτι για μπανάκι, μασάζ μωρού και θηλασμό.

Η κλινική είναι σαν να πληρώνεις τη λουξ σουίτα στο ακριβότερο ξενοδοχείο της πόλης (δυστυχώς ο γιατρός μου συνεργάζεται μόνο με το ιδιωτικό).

Μακάρι να είχα έμπιστο γιατρό στο δημόσιο νοσοκομείο και θα πήγαινα.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα κορίτσια, χάθηκα λίγο με τον μικρό μου όλη μέρα αλλά σας διαβαζω. 12-10 έχω εγώ το ντοπλερ και ανυπομονω. Τέλος του άλλου μήνα λέω να αρχίσω να πλένω τα ρουχαλακια της μικρής,αγορασα κάποια,μου δώσανε και μερικά,ειχα και κάποια από τον γιο μου. Θέλω να πάω να ψωνισω πιτζάμες για το νοσοκομείο και κανένα κουβερτακι για το μωρό μιας και θα γεννησω στο δημόσιο και εκεί νομίζω δεν έχουν. Να είστε καλά και εσείς και οι κοιλιτσες σας :)

74a14ff62c.png

0t7ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...