Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Εμενα ο συζυγος ειναι στη δουλεια και εγω τεμπελιαζω στον καναπε καθαρίσαμε χθες το σπιτι εφτιαξα λαχανοντολμαδες και εχω για σημερα.

Κατι ασχετο κορμάκια και φορμάκια για τα νεογέννητα που να αντεχουν στο πλύσιμο που προτείνετε δεδομενου οτι θα τα φορέσει λιγο καιρο μην χαλάσουμε και μια περιουσία....τα mothercare ειναι οκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

:?

καλημέρα! τι κάνετε κοιλίτσες? εμείς πήγαμε super και προσπάθησαμε να μάζεψουμε το σπίτι.

Καλημερα Αλεξια!!!Τι βαρεμαρα αυτο το μαζεμα σπιτιου....

Καλημερα! Εμενα ο συζυγος ειναι στη δουλεια και εγω τεμπελιαζω στον καναπε καθαρίσαμε χθες το σπιτι εφτιαξα λαχανοντολμαδες και εχω για σημερα.

Κατι ασχετο κορμάκια και φορμάκια για τα νεογέννητα που να αντεχουν στο πλύσιμο που προτείνετε δεδομενου οτι θα τα φορέσει λιγο καιρο μην χαλάσουμε και μια περιουσία....τα mothercare ειναι οκ?

Μμμμιαμ!!ωραιο φαγητουλη!!εγω εχω λιγη φροντιδα απο τη μαμα μου:-) ποσο χαιρομαι!!!ολα ετοιμα!!:wink:

Πιστευω πως ειναι καλα τα φορμακια-ζιπουνακια!!:wink: 👍

Υπάρχουν και ελληνικές βιοτεχνίες πάντως που φτιάχνουν πολύ ποιοτικά κορμάκια-εσωρουχάκια. Απ΄ όπου και να πάρεις να δεις την ετικέτα να είναι 100% βαμβάκι και να μην λέει "κρατήστε μακριά από τη φωτιά".

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την'να και ας άργησε!!!! :P

Με το καλό να δεκτείς και συ το παιδάκι σου. Το πρώτο σου?

Και εδώ στην κύπρο μας λένε, ψώνια μετά τον 7 μήνα και να έχουμε την τσάντα μας έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο!!! Για το καρότσι που λες δεν έχω ιδέα. Είδα όμως μια άλλη κοπέλα που σου απάντησε! Κάνεις μαθήματα ε? Ψυχοπροφυλακτική έκανα και εγώ στον γιό μου. Επίσης πήγαινα σε διάφορα σεμινάρια θηλασμού. Τώρα, την τετάρτη, θα αρχίσω HypnoBirth μαθήματα. Θα κάνω αναγκαστική καισαρική και έχω διάφορα θέματα που τέλος πάντων δεν με αφήνουν να χαρώ 100% την εγκυμοσύνη αλλά ούτε και την γέννα. Ελπίζω να βοηθήσει. Διάβασα πολλά για την μέθοδο και είδα και πολλά βιντεο στο youtube. Νιώθω αισιόδοξη χαχαχα :tongue:

Σε ευχαριστω!Ναι το πρωτο ειναι..Hypnobirth!!Ενδιαφερον.Δεν τα βρισκεις ευκολα αυτα εδω..Εχω δει και γω κατι βιντεακια..Εχουν απιστευτη ηρεμια οι κοπελες.Εσυ θα το χρειαστεις που θα κανεις καισαρικη?Μας διχναν οι μαιες στα σεμιναρια βιντεο που οι εγκυες εκαναν απλα ασκησεις και αναπνοες γιογκα και δεν εβγαζαν κιχ..Δεν μπορω να πιστεψω πως γινεται αυτο.Η γιατρος μου ειχε φαγωθει απο το πρωτο μηνα να παω γιογκα..Αισιοδοξια και χωρις αγχος:)

καλημέρα! anastella Περαστικά χαίρομαι που δεν έπαθες κάτι ευτυχώς. να μας πεις τι κούνια διάλεξες για το αγγελουδι σου. ziliher zara( home) bebe μου είχαν φέρει κάποια καταπληκτικά σεντονια καλής ποιότητας για τους 95 βαθμούς που τα πλενω δεν έπαθαν κάτι ενώ πχ τα stokke 45 ευρώ το σεντόνι έγιναν για πεταμα στους 95. ... αυτό με το online shopping είναι καταναλωτική μανία κ εγώ είμαι ήδη κατανάλωτικη και σπατάλη. zamia και ανθουσα γιωτα sweetberry 5 κιλά πάνω από τα κιλά που γεννησα τον γιο μου (απλά τραγικό) . και αν δεν είχα το παιδί να κινούμαι κάθε μέρα και να κάνω δουλειές θα ήμουν για κλάματα. Όσο ψηλή και να είμαι και να μου λένε δεν φαίνεται εγώ το ξέρω... άσχετο αυτό με την ψυχοπροφυλακτικη τι είναι?εγώ πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές τις ζωής μου με το ατύχημα του αδερφού μου τον Αύγουστο με νοσοκομεία. με τρέξιμο με πόνο. με άγχος όλα. όμως καλά δεν τα έβαλα κάτω και στάθηκα δυνατή να είστε δυνατές και αισιόδοξες:) " και εκεί που νιώθεις να λυγιζεις γίνεσαι πιο δυνατός " Ελύτης :P

Ειναι τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου που γινονται σε καποια νοσοκομεια και κλινικες δωρεαν.Δεν τα λενε ετσι πλεον γιατι οπως μας ειπε η μαια..με το καλημερα σας..για να μας φτιαξει το κεφι "Δεν υφισταται ανωδυνος τοκετος"απλα μπορουμε να το κανουμε λιγο καλυτερο.. Εγω τα κανω στο "Ελενα" εκει θα γεννησω.Για τον συζυγο περισσοτερο για να παρει την επιβεβαιωση να μπορει να ειναι μεσα.Εσυ εχεις ξαναγεννησει,τη ξερεις τη διαδικασια,αυτα ειναι για μας τις πρωταρες:o:oΜε το καλο!!

Υπάρχουν και ελληνικές βιοτεχνίες πάντως που φτιάχνουν πολύ ποιοτικά κορμάκια-εσωρουχάκια. Απ΄ όπου και να πάρεις να δεις την ετικέτα να είναι 100% βαμβάκι και να μην λέει "κρατήστε μακριά από τη φωτιά".

Αν εχεις καποιο υποψιν στην Αθηνα να παω να ρίξω μια ματια εννοειται! Σε ευχαριστω πολυ!

Ειναι τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου που γινονται σε καποια νοσοκομεια και κλινικες δωρεαν.Δεν τα λενε ετσι πλεον γιατι οπως μας ειπε η μαια..με το καλημερα σας..για να μας φτιαξει το κεφι "Δεν υφισταται ανωδυνος τοκετος"απλα μπορουμε να το κανουμε λιγο καλυτερο.. Εγω τα κανω στο "Ελενα" εκει θα γεννησω.Για τον συζυγο περισσοτερο για να παρει την επιβεβαιωση να μπορει να ειναι μεσα.Εσυ εχεις ξαναγεννησει,τη ξερεις τη διαδικασια,αυτα ειναι για μας τις πρωταρες:o:oΜε το καλο!!

Margaret και εγω στο Ελενα με καισαρικη εχω τον κυριο Σούλο εσυ ποιον εχεις? με φυσιολογικο φανταζομαι εσυ. Ποτε εχεις ΠΗΤ εγω εχω 20/12 αλλα θα μπω με ραντεβου νωριτερα γυρω στις 6 δεκ.

Που είστε βρε κορίτσια σήμερα?? Ολες καλά? Εγώ απο τις 10 που ξυπνησα μέχρι πριν μια ωρα έφτιαχνα ντουλαπες. Ξεκίνησε το κρύο εδώ στη βορεια Ελλάδα και έπρεπε να τα αλλάξω. Με βοήθησε κ ο άντρας μου φυσικά αλλιως δεν θα τα κατάφεραν. Τώρα ξεκούραση. Δε μου λέτε, απο πάνες τι κάνουμε? Σκεφτόμουν να παραγγειλω απο το ίντερνετ, αλλά μου είπε μια φιλη που γέννησε πρόσφατα να μην πάρω ποσότητα γιατί μπορεί να μην της κάτσει της μικρής μου μια συγκεκριμένη μάρκα και μπορεί να χρειαστεί να πάρω αλλη. Εσείς τι λέτε?

Διαφημίσεις

καλησπερα.κι εγω εχω ντουλαπες συρταριερες να τακτοποιησω και ολα θελω να τα τελειωσω τελος οκτωβρη! απο πανες μην παρεις οντως πανω απο 2-3 τεμμαχια δεν ξερεις αν θα κατσουν στο μωρο. εγω χρησιμοποιησα σχεδον τα παντα εκτος απο Lidl κλπ επωνυμες ολες.babylino sensitive μακραν οι καλυτερες

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εδώ είμαι κ εγώ, ήρθα στη μαμά μου σήμερα και άφησα τους άλλους να βάφουν το δωμάτιο χεχεχε!! Θα πάω μετά να δω το αποτελεσμα!

Πάνες κορίτσια μου, καλή ερώτηση. Κ τι νούμερο πρέπει να παρουμε; το 2-5 ή το 3-6;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

samantha γεννας γενεσις κι εσυ?

Αν κ ο γιατρός μου ξεγενναει εκει, εγω θελω παπαγεωργιου. Βέβαια δεν εχω αποφασίσει ακομα. Την τριτη εχω το πρωτο ραντεβού στο νοσοκομειο.

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εδώ είμαι κ εγώ, ήρθα στη μαμά μου σήμερα και άφησα τους άλλους να βάφουν το δωμάτιο χεχεχε!! Θα πάω μετά να δω το αποτελεσμα!

Πάνες κορίτσια μου, καλή ερώτηση. Κ τι νούμερο πρέπει να παρουμε; το 2-5 ή το 3-6;

Στην αρχη σίγουρα το 2-5.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!:):)

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET...........................................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...