Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

zamia καλά είναι δόξα το θεό είμαι 24 ώρες από πάνω του και κουρασμένη... έβγαλες κ εσύ υγρό ε? ναι και εμένα ο γιατρός μου είπε δεν είναι κάτι. πότε έχεις γιατρό???? 7 κιλά πήρες? εγώ θα ζυγιστω αύριο και θα σας πω... γιωτακι είδα τη λίστα σου και συμφωνώ σε όλα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια χρειαζομαι τη βοηθεια σας!!

Μια πολυ καλη φιλη μου χρειαζεται μια gonal που να εχει περιθωριο ληξης μεχρι και Φεβρουαριο 2017!!! Εγω δυστυχως δεν εχω αλλα φαρμακα γιατι τα εδωσα ολα...Οποια μπορει και ξερει καποια κοπελα που μπορει να εχει ας μεταδωσει το μηνυμα πριν σβηστει κι ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα!!

Χιλια ευχαριστω!

zamia καλά είναι δόξα το θεό είμαι 24 ώρες από πάνω του και κουρασμένη... έβγαλες κ εσύ υγρό ε? ναι και εμένα ο γιατρός μου είπε δεν είναι κάτι. πότε έχεις γιατρό???? 7 κιλά πήρες? εγώ θα ζυγιστω αύριο και θα σας πω... γιωτακι είδα τη λίστα σου και συμφωνώ σε όλα

Φαντάζομαι ποσο δυσκολο ειναι η εγκυμοσυνη μ'ενα ακομη παιδακι..

Με την δικη μου ζυγαρια εχω παρει 6.(ζυγίζομαι παντα πρωι)ενω στο γιατρο πηγαινουμε απόγευμα εχω φαει κτλ..πανω κατω εκει ομως ειμαι 6-7.

6.10 εχουμε παλι ραντεβου..το περιμενω σαν τρελή!!!

Εσυ ποτε εχεις γιατρο??

Nicole αν μπορεις γραψε στο θεμα εξωσωματικής μηπως βοηθήσει καμια κοπελα.

Καλη επιτυχία:-)

Καλά είσαι Zamia εγω εχω παρει 11! Τρωω κοριτσια τρωω! Ο γιατρος με μάλωσε

Η καμπύλη Ζαχαρου ηταν νηστική 65, μια ωρα μετα την γλυκόζη 135 και δυο ωρες μετα 75 καλα δλδ αλλα και παλι μου ειπε τελος το αλατι κ η ζαχαρη και μα μην παρω αλλα κιλα! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Η καμπύλη Ζαχαρου ηταν νηστική 65, μια ωρα μετα την γλυκόζη 135 και δυο ωρες μετα 75 καλα δλδ αλλα και παλι μου ειπε τελος το αλατι κ η ζαχαρη και μα μην παρω αλλα κιλα! :(

Κοντά είμαστε στα κιλά. Άρχισα διατροφή έχει ένα μήνα γτ δεν πήγαινε άλλο. Και έχασα και δύο!!! Ευτυχώς γτ με τον ρυθμό που πήγαινα θα έβαζα πάνω από 20 (όπως έπαθα στον γιο μου). Στόχος μου είναι να μείνω τώρα σταθερή στα ίδια κιλά. Δόξα το θεό, έχω πολύ απόθεμα να φάει το παιδάκι μου χαχα :cool::mrgreen: Η καμπύλη σου είναι πολύ καλή. Μπράβο!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!Ηρθα και γω αν και καθηστερημενα.Αχ γιατι δεν σας ανακαλυψα τοσους μηνες,θα ειχα βοηθηθει πολυ με τοσα καλα που γραφεται στο thread.Εχω ΠΗΤ 6/12 και ειναι αγορι.Πολλα αγορακια βλεπω στη λιστα για Δεκεμβρη!!

Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα και πορολο που λενε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οτι ψωνιζεις μετα τη 30 βδομαδα εμενα μου φαινεται ηδη αργα.Ειμαι επαρχια και θελω να ανεβω Αθηνα απο βδομαδα να παω σε μαγαζια.Ποια προτεινετε οικονομικα??

Η πεθερα θελει να μας παρει Maclaren καροτσι,δεν τα ξερω,πρεπει να τα δω απο κοντα.Γενικα δεν ειμαι της μαρκας και του ακριβου,θελω να ειναι λειτουργικο.Στο skroutz που το ειδα δεν ειναι πολυκαροτσι,δεν επιβαλεται να εχεις και port bebe στην αρχη που θα μπαινει στο καροτσι??:confused:

Καλώς την'να και ας άργησε!!!! :P

Με το καλό να δεκτείς και συ το παιδάκι σου. Το πρώτο σου?

Και εδώ στην κύπρο μας λένε, ψώνια μετά τον 7 μήνα και να έχουμε την τσάντα μας έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο!!! Για το καρότσι που λες δεν έχω ιδέα. Είδα όμως μια άλλη κοπέλα που σου απάντησε! Κάνεις μαθήματα ε? Ψυχοπροφυλακτική έκανα και εγώ στον γιό μου. Επίσης πήγαινα σε διάφορα σεμινάρια θηλασμού. Τώρα, την τετάρτη, θα αρχίσω HypnoBirth μαθήματα. Θα κάνω αναγκαστική καισαρική και έχω διάφορα θέματα που τέλος πάντων δεν με αφήνουν να χαρώ 100% την εγκυμοσύνη αλλά ούτε και την γέννα. Ελπίζω να βοηθήσει. Διάβασα πολλά για την μέθοδο και είδα και πολλά βιντεο στο youtube. Νιώθω αισιόδοξη χαχαχα :tongue:

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημέρα στις μανούλες!!!

Margaret Καλως μας ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια ευχαριστούμε κ για την λίστα πολύ βοηθητική! !

Πήγα σήμερα πρωί να κάνω τις εξετάσεις μου εδώ στο μικροβιολογικο, και στην επιστροφή γλυστρησα στη μέση του δρόμου φαρδιά πλατιά κάτω!!! Ευτυχώς δεν έγινε κάτι δεν χτύπησα μόνο το χέρι μου στραμπουληξα γιατί έπεσα πάνω του για να μην πιέσω την κοιλιά. :/

Κατά τα άλλα, ησυχία. Σήμερα θα πάμε να δούμε για κουνια, κ ειμαι χαρούμενη.

Εσεις;; τα νέα σας;;; :)

Ζαμια ναιιι βαψουμε την Κυριακή κ θα έρθουν σπιτι φίλοι μας να βοηθήσουν εγώ δεν θα κάνω τιποτα. :D

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Πήγα σήμερα πρωί να κάνω τις εξετάσεις μου εδώ στο μικροβιολογικο, και στην επιστροφή γλυστρησα στη μέση του δρόμου φαρδιά πλατιά κάτω!!! Ευτυχώς δεν έγινε κάτι δεν χτύπησα μόνο το χέρι μου στραμπουληξα γιατί έπεσα πάνω του για να μην πιέσω την κοιλιά. :/

Ζαμια ναιιι βαψουμε την Κυριακή κ θα έρθουν σπιτι φίλοι μας να βοηθήσουν εγώ δεν θα κάνω τιποτα. :D

Αχ τι ωραια που ειναι αυτα βάψιμο ετοιμασιες ψωνια ολα για το νεο μέλος!

Εγω μπηκα στο Bebe maison μηπως παραγγειλω ονλαιν τα σεντονια, πετσέτες κλπ...

ε τι το θελα... Τωρα ερωτεύτηκα την σειρα απο picci σε Aqua κ mint αχ ειναι υπεροχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!!!!:):)

ZILIHER.....................29/11ΚΟΡΙΤΣΙ

HOPE2016..................06/12

ROZAKI......................06/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

MARGARET...........................................06/12 ΑΓΟΡΙ

MELITOULA ................07/12 ΑΓΟΡΙ

MISSPRINCESSK .........08/12 ΑΓΟΡΙ

ANTWNIA.....................08/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ZAMIA....................... 09/12 ΑΓΟΡΙ

NTIAKANA ..................09/12 ΑΓΟΡΙ

ANASTELLA.................11/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PIPI_K .......................12/12 ΑΓΟΡΙ

FROUNELINA ..............12/12 ΑΓΟΡΙ

ANTHOUSA YIOTA........15/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

PANATHEO..................16/12 ΑΓΟΡΙ

SWEETBERRY 28..........20/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

ELSAKI26....................21/12 ΑΓΟΡΙ

SAMANTHA..................26/12 ΚΟΡΙΤΣΙ

XARA11 ......................24/12 ΑΓΟΡΙ

ALEXIA.......................24/12 ΑΓΟΡΙ

sHgrp3.png

grpvp3.png

τα maclaren ειναι τελεια καροτσια ελαυρια,ευελικτα ,μπαινουν σε ολα τα αυτοκινητα και το πιο βασικο ποιοτικα και στο σκελετο και στο υφασμα.(ο αδερφος μου μεγαλωσε 4 παιδια σε 1 maclaren). στα αρνητικα του ειναι 1)μικρες ροδες αρα μη καλη αποροφηση κραυδασμων σε ανωμαλο εδαφος 2) το παιδι βλεπει μονο μπροστα στο δρομο και οχι απο τη μερια της μαμας που οταν ειναι νεογενητο καλο ειναι να το βλεπεις μην κανει καποια γουλια οτιδηποτε! το πορτ μπεμπε δεν ειναι απαραιτητο..

Σε ευχαριστω πολυ!!!:P:p:p

καλημέρα! anastella Περαστικά χαίρομαι που δεν έπαθες κάτι ευτυχώς. να μας πεις τι κούνια διάλεξες για το αγγελουδι σου. ziliher zara( home) bebe μου είχαν φέρει κάποια καταπληκτικά σεντονια καλής ποιότητας για τους 95 βαθμούς που τα πλενω δεν έπαθαν κάτι ενώ πχ τα stokke 45 ευρώ το σεντόνι έγιναν για πεταμα στους 95. ... αυτό με το online shopping είναι καταναλωτική μανία κ εγώ είμαι ήδη κατανάλωτικη και σπατάλη. zamia και ανθουσα γιωτα sweetberry 5 κιλά πάνω από τα κιλά που γεννησα τον γιο μου (απλά τραγικό) . και αν δεν είχα το παιδί να κινούμαι κάθε μέρα και να κάνω δουλειές θα ήμουν για κλάματα. Όσο ψηλή και να είμαι και να μου λένε δεν φαίνεται εγώ το ξέρω... άσχετο αυτό με την ψυχοπροφυλακτικη τι είναι?εγώ πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές τις ζωής μου με το ατύχημα του αδερφού μου τον Αύγουστο με νοσοκομεία. με τρέξιμο με πόνο. με άγχος όλα. όμως καλά δεν τα έβαλα κάτω και στάθηκα δυνατή να είστε δυνατές και αισιόδοξες:) " και εκεί που νιώθεις να λυγιζεις γίνεσαι πιο δυνατός " Ελύτης :P

PdTZp3.png

gOBTp3.png

καλημέρα! anastella Περαστικά χαίρομαι που δεν έπαθες κάτι ευτυχώς. να μας πεις τι κούνια διάλεξες για το αγγελουδι σου. ziliher zara( home) bebe μου είχαν φέρει κάποια καταπληκτικά σεντονια καλής ποιότητας για τους 95 βαθμούς που τα πλενω δεν έπαθαν κάτι ενώ πχ τα stokke 45 ευρώ το σεντόνι έγιναν για πεταμα στους 95. ... αυτό με το online shopping είναι καταναλωτική μανία κ εγώ είμαι ήδη κατανάλωτικη και σπατάλη. zamia και ανθουσα γιωτα sweetberry 5 κιλά πάνω από τα κιλά που γεννησα τον γιο μου (απλά τραγικό) . και αν δεν είχα το παιδί να κινούμαι κάθε μέρα και να κάνω δουλειές θα ήμουν για κλάματα. Όσο ψηλή και να είμαι και να μου λένε δεν φαίνεται εγώ το ξέρω... άσχετο αυτό με την ψυχοπροφυλακτικη τι είναι?εγώ πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές τις ζωής μου με το ατύχημα του αδερφού μου τον Αύγουστο με νοσοκομεία. με τρέξιμο με πόνο. με άγχος όλα. όμως καλά δεν τα έβαλα κάτω και στάθηκα δυνατή να είστε δυνατές και αισιόδοξες:) " και εκεί που νιώθεις να λυγιζεις γίνεσαι πιο δυνατός " Ελύτης :P

:-D:grin::-D

:D

StW9p2.png etcKp3.png

Τι εγινε βρε κορίτσι μου??παπαπα..δοξα τω θεω που δε χτυπησες!το χερι σε πονάει πολυ?

Καλα αποτελεσματα στις εξετάσεις..

Εχετε δημιουργικο Σαβ/κο!!:wink::-)

Εμεις καλα ειμαστε!βγηκε η καλλιεργεια ουρων,ολα μια χαρα!μίλησα με τον γιατρο για τα πονακια που εχω..φυσιολογικα μου ειπε!

Sweetberry και εμενα μου εχει ανοιξει η ορεξη..τα 3 κιλα τα εβαλα σε εναν μηνα.:shock:

Μια χαρα η καμπυλη!

Γεια σας κοριτσια!!!Ηρθα και γω αν και καθηστερημενα.Αχ γιατι δεν σας ανακαλυψα τοσους μηνες,θα ειχα βοηθηθει πολυ με τοσα καλα που γραφεται στο thread.Εχω ΠΗΤ 6/12 και ειναι αγορι.Πολλα αγορακια βλεπω στη λιστα για Δεκεμβρη!!

Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα και πορολο που λενε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οτι ψωνιζεις μετα τη 30 βδομαδα εμενα μου φαινεται ηδη αργα.Ειμαι επαρχια και θελω να ανεβω Αθηνα απο βδομαδα να παω σε μαγαζια.Ποια προτεινετε οικονομικα??

Η πεθερα θελει να μας παρει Maclaren καροτσι,δεν τα ξερω,πρεπει να τα δω απο κοντα.Γενικα δεν ειμαι της μαρκας και του ακριβου,θελω να ειναι λειτουργικο.Στο skroutz που το ειδα δεν ειναι πολυκαροτσι,δεν επιβαλεται να εχεις και port bebe στην αρχη που θα μπαινει στο καροτσι??:confused:

Καλως ηρθες Margaret!!με το καλο το αγορακι σου!!

Αλεξια αυτο το αγχος.......ήμαρτον.........

Μπραβο σου που προσπαθησες να μη το βαλεις κατω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...