Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο, η μπεμπα ειναι καλα η θεση ισχιακη και πλατη γυρισμένη η κυρια γι αυτο δεν την πολυ νιωθω, ο πλακούντας ακομα παραχειλιος μαλλον δεν θα ανεβει οποτε παω για καισαρική με ραντεβου.

Φτάσαμε 999 γραμμάρια χαχα ενα κιλο δλδ παρα ενα γραμμάριο.

Ειμαστε στην 49,7 εκατοστιαία θεση α και το σημαντικότερο ειμαστε 27 εβδ. Και 1 μερα! Σε ενα μηνα εχουμε ντοπλερ!!!!

Αχ ηρεμησα και χαρηκα για την μικρη μου.

Πολύ ωραία νέα, οτι η μικρή σου είναι καλά! Γιατί να μην ήταν άλλωστε!!! :tongue:

Με την καισαρική πως το πήρες? Θα κάνεις επισκληρίδιο? Και εγώ καισαρική θα κάνω. Τον γιο μου έκανα ολική. Αλλά τώρα θέλω επισκληρίδιο, αλλά φοβάμαι πως δεν αντέξω!!!! :confused:

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε νιώθω ποδαράκια να κλωτσάνε κάτω απ το πλευρό μου και πότε νιώθω κάτω χαμηλά. Θα μας τρελάνει η δικιά μου. Όλο τούμπες κάνει (τουμπάμ που λέει και ο γιος μου) χεχε

Πήραμε καινούργια συρταρίερα για την δεσπινίδα και πλέον δεν έχω δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσω πλύσιμο και σίδερο!!!!

Αλεξία εγώ δεν βγάζω τπτ απ'εκεί, αλλά εχουν σκουρήνει οι θηλές μου ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!!!! Άρχισε να φαίνετε και η γραμμή κάτω από τον οφαλό.

Από κιλά αυτό το μήνα είμαι πολύ καλά. Έχασα ενάμιση και έχω πάρει το μισό πίσω απ'το σαβ/κο. Καλεσμένους στο σπίτι, εξόδοι, ψημένα στα κάρβουνα. Και μην ξεχάσω ότι χτύπησα αλύπητα το αγαπημένο μου γλυκό Snickers!!!! Κόλασηηηηηη!!!!!!!!!!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημεραααααα κοιλιτσες!!!

Sweetberry ολα Καλά μπράβο, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!!

Γιώτα κ εγώ νιώθω ποτε κλωτσιές χαμηλα κ πότε ψηλά!! Το απολαμβάνω :)

Υγρό είχα βγάλει κ εγώ κάποια στιγμή από τις θηλές, συμβαίνει κ αυτό!

Χθες πήγαμε κ πήραμε τις μπογιές μας για το παιδικό δωματιο, την Κυριακή θα το βαψουμε. Κ αύριο θα κλείσουμε την κουνια μας.

Έχω αρχίσει κ νιώθω λίγο βαριά, κάνω μια δουλειά κ αμέσως κουράζομαι λαχανιαζω...όλο αχ κ βαχ είμαι!

Το Σάββατο θα πάω κ σε ένα σεμινάριο θηλασμού..Κ Ανυπομονώ!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε πως ειστε;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

καλημέρα!!! ανυπομονώ να πάμε να δούμε τον πρίγκιπα μας το μικρό την επόμενη εβδομάδα μου είπε ο γιατρός μου. τι ωραία πράγματα ακούω ψώνια βααψιατα (στιγμές απόλυτης ευτυχίας). εμένα ήρθε τα πήρε το καθαρήστηριο τα ρούχα ( 3 σακούλες του jumbo τεράστιες γεμάτες) πλύσιμο με proderm σίδερο μέσα έξω 35 ευρώ.... και θα μου τα φέρει οπότε θέλω. σώθηκα. :)

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Ναι κορίτσια μου ολα καλα ευχαριστω ολες για το ενδιαφερων! Ειστε οι ηλεκτρονικές μου φιλες!

Μιας που μιλαμε για ψωνια εχει καποια κοπελα μια λιστα με τι χρειαζόμαστε γενικα εκτος απο τα επιπλα που ειναι συγκεκριμενα (καρότσι, κουνια, καλαθουνα η λίκνο κλπ)

Απο εσώρουχα τελικα ποσα να παρουμε για αρχη? καμια δεκαριά?

Απο φορμάκια ολόσωμα ποσα?

Σάκοι εξόδου?

Ποσα σεντονια χρειαζόμαστε για την καλαθουνα και ποσα για την κουνια? τι βαζουμε πανω απο το σεντόνι για να μην λερωνεται απο τις γουλιές του μωρου?

Προικα μωρου που περιλαμβάνει παντα, πάπλωμα κ θήκη συν μαξιλάρι ποσα να παρω?

Τι διαφορα ειχαν οι κουβέρτες αγκαλιάς και οι κουβέρτες κούνιας? πικε η φλις?

Τι ειναι τα σελτεδακια? και τι οι πάνες?

Εχω πελαγώσει διαβαζω διαφορες λίστες και εχω χαθει....

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια μου ολα καλα ευχαριστω ολες για το ενδιαφερων! Ειστε οι ηλεκτρονικές μου φιλες!

Μιας που μιλαμε για ψωνια εχει καποια κοπελα μια λιστα με τι χρειαζόμαστε γενικα εκτος απο τα επιπλα που ειναι συγκεκριμενα (καρότσι, κουνια, καλαθουνα η λίκνο κλπ)

Απο εσώρουχα τελικα ποσα να παρουμε για αρχη? καμια δεκαριά?

Απο φορμάκια ολόσωμα ποσα?

Σάκοι εξόδου?

Ποσα σεντονια χρειαζόμαστε για την καλαθουνα και ποσα για την κουνια? τι βαζουμε πανω απο το σεντόνι για να μην λερωνεται απο τις γουλιές του μωρου?

Προικα μωρου που περιλαμβάνει παντα, πάπλωμα κ θήκη συν μαξιλάρι ποσα να παρω?

Τι διαφορα ειχαν οι κουβέρτες αγκαλιάς και οι κουβέρτες κούνιας? πικε η φλις?

Τι ειναι τα σελτεδακια? και τι οι πάνες?

Εχω πελαγώσει διαβαζω διαφορες λίστες και εχω χαθει....

Ναι ρε κορίτσια οποια το κατέχει ας διαφωτίσει κ εμας!!

Σεντονια να παρω ξεχωριστά για λικνο ή να βαλω αυτα της κουνιας οεο??

Επισης αυτο που βαζουμε πανω απο το στρωματακι το αδιαβροχο πως το λενε??

Θα μου δωσουν λικνο μαζι με στρωμα, λετε να το πλενω η να παρω αλλο?

οπως το ειδα σε φωτο πρεπει να πλενετε.

Κορίτσια μου Ναι όποια μπορεί ας το κάνει τον είχα σκεφτεί κ εγώ γιατί θα μας βοηθούσε πολύ αλλά δυστυχώς δεν έχω λάπτοπ ειμαι από κινητό κ δεν βολεύει πολύ!!

Τις ίδιες απορίες έχουμε πάντως!!!

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Κορίτσια για τα ρουχάκια που ρωτάτε για τις μέρες που θα είμαστε στο νοσοκομείο/κλινική, εγώ υπολογίζω για το μωρό:

εσωτερικά μακριμάνικα χ12

φορμάκια ολόσωμα χ 12

πανάκια-πάμπερς χ20

μωρομάντηλα

καλτσάκια 4 +γαντάκια 4 +σκουφάκι 2-3

πετσέτες 2

κουβέρτα βαριά + ελαφριά

ασπρόρουχα χ 12 - είναι αυτά που θα βάζετε πάνω από το κρεβατάκι του μωρού ή στο κρεβάτι σας οταν θα αλλάζετε τα μωράκια σας

πιπίλες - θήκη για όσες θα χρησιμοποιήσουν

ρούχο εξόδου - ζακέτα - ολόσωμο χοντρό

Για την μαμά

εσώρουχα χ 10

σουτιέν θηλασμού

πυντζάμες χ2

πετσέτα μπάνιου + πετσέτα προσώπου

ρόμπα

κάτσες + παντόφλες

σερβιέτες (ότι βολεύει την κάθε μια)

σαγιονάρες για ντούς

ολες τις εξετάσεις σας

φορτιστή κινητού

ρούχα εξόδου - παπούτσια

καλλυντικά (σαμπουάν+μαλακτικό,αποσμητικό,σφογγάρι μπάνιου,κρέμες ημέρας κλπ, οδοντόκρεμα-οδοντόβρουτσα,κτένα).

sHgrp3.png

grpvp3.png

Μην ξεχνάτε ότι στην κλινική η θερμοκρασία θα είναι πολύ καλή, ζεστά ζεστά και δεν πρέπει να φορτώνουμε το μωράκι μας με έξτρα ρουχάκια. Επίσης ούτε οι μανούλες θα πρέπει να πάρουμε βαριές πυντζάμες. Θα έχουμε και τις εξάψεις μετά-γέννας και που θα κατεβαίνει το γάλα! ΦΩΤΙΑ!!! Για προίκα μωρού (κουίλτ 1, σεντονάκια 3-4 σετ). Θήκη για μαξιλάρι είναι αχρείαστη γιατί στα νεογέννητα δεν βάζουμε μαξιλαράκι. Από τα αδιάβροχα εγώ πήρα δύο και δεν τα πολυχρησιμοποίησα. Βασικά όσο πιο λίγα υφάσματα έχει μέσα η καλαθούνα σας ή το κρεβατάκι σας τόσο πιο ασφαλισμένα είναι τα μικρά σας. Στην αρχή στον γίο μου έβαζα κάτω απ'το κεφαλάκι του κάτι τετράγωνες μικρές πετσέτες και μου έκανε παρατήρηση μια μαία. Απο τότε τπτ. Καθαρό, τσιτομένο σεντονάκι. Ούτε λούτρινα ούτε τπτ

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!Ηρθα και γω αν και καθηστερημενα.Αχ γιατι δεν σας ανακαλυψα τοσους μηνες,θα ειχα βοηθηθει πολυ με τοσα καλα που γραφεται στο thread.Εχω ΠΗΤ 6/12 και ειναι αγορι.Πολλα αγορακια βλεπω στη λιστα για Δεκεμβρη!!

Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα και πορολο που λενε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οτι ψωνιζεις μετα τη 30 βδομαδα εμενα μου φαινεται ηδη αργα.Ειμαι επαρχια και θελω να ανεβω Αθηνα απο βδομαδα να παω σε μαγαζια.Ποια προτεινετε οικονομικα??

Η πεθερα θελει να μας παρει Maclaren καροτσι,δεν τα ξερω,πρεπει να τα δω απο κοντα.Γενικα δεν ειμαι της μαρκας και του ακριβου,θελω να ειναι λειτουργικο.Στο skroutz που το ειδα δεν ειναι πολυκαροτσι,δεν επιβαλεται να εχεις και port bebe στην αρχη που θα μπαινει στο καροτσι??:confused:

Γεια σας κοριτσια!!!Ηρθα και γω αν και καθηστερημενα.Αχ γιατι δεν σας ανακαλυψα τοσους μηνες,θα ειχα βοηθηθει πολυ με τοσα καλα που γραφεται στο thread.Εχω ΠΗΤ 6/12 και ειναι αγορι.Πολλα αγορακια βλεπω στη λιστα για Δεκεμβρη!!

Δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα και πορολο που λενε στα μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης οτι ψωνιζεις μετα τη 30 βδομαδα εμενα μου φαινεται ηδη αργα.Ειμαι επαρχια και θελω να ανεβω Αθηνα απο βδομαδα να παω σε μαγαζια.Ποια προτεινετε οικονομικα??

Η πεθερα θελει να μας παρει Maclaren καροτσι,δεν τα ξερω,πρεπει να τα δω απο κοντα.Γενικα δεν ειμαι της μαρκας και του ακριβου,θελω να ειναι λειτουργικο.Στο skroutz που το ειδα δεν ειναι πολυκαροτσι,δεν επιβαλεται να εχεις και port bebe στην αρχη που θα μπαινει στο καροτσι??:confused:

τα maclaren ειναι τελεια καροτσια ελαυρια,ευελικτα ,μπαινουν σε ολα τα αυτοκινητα και το πιο βασικο ποιοτικα και στο σκελετο και στο υφασμα.(ο αδερφος μου μεγαλωσε 4 παιδια σε 1 maclaren). στα αρνητικα του ειναι 1)μικρες ροδες αρα μη καλη αποροφηση κραυδασμων σε ανωμαλο εδαφος 2) το παιδι βλεπει μονο μπροστα στο δρομο και οχι απο τη μερια της μαμας που οταν ειναι νεογενητο καλο ειναι να το βλεπεις μην κανει καποια γουλια οτιδηποτε! το πορτ μπεμπε δεν ειναι απαραιτητο..

PdTZp3.png

gOBTp3.png

λιστα

TA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ

ΥΠΝΟΣ

ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ βΣΤΡΩΜΑ

3 ΣΕΝΤΟΝΙΑ

2 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

ΦΩΤΑΚΙ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΝΙΟ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

ΜΠΑΝΙΕΡΑ

3 ΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ

ΡΙΝΙΚΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ

ΓΑΖΕΣ

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 60 ΒΑΘΜΩΝ ΡΟΖ

ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ

ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΗ ΛΙΜΑ

ΓΑΝΤΑΚΙΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΙΚΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ

ΕΠΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

ΒΟΛΤΑ

ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ 0 ΜΗΝΩΝ

ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ

ΤΑΙΣΜΑ

ΞΕΝΟ βΜΙΚΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΘΗΛΕΣ

ΠΙΠΙΛΕΣ

ΑΠΟΣΤΕΡΩΤΗ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ

ΘΕΡΜΟΣ

ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ

ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΕΧΤRA

ΡΗΛΑΞ

10 ΦΟΡΜΑΚΙΑ

10 ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ

ΣΑΚΟ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΠΙΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΙΓΟΥΡΑ 2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ

ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ

ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

αυτα μου ειχε δωσει μια φιλη σαν λιστα και ηταν αρκετα χρησιμη.

<<μη αναγκαια>>

παπλωμα στην προικα του παιδιου για εμενα ειναι αχρηστη μετα τα 3 χρονια και αν μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις.

λικνο καλαθουνα πορτ μπεμπε προεραιτικα γιατι το μωρακι θα κατσει εκει το πολυ 5 μηνες μετα παταρι η δανεισμο σε καποιο φιλο συγγενη

*πανες αγκαλιας ειναι μικρα σεντονακια τετραγωνα για να ερχεται το μωρο σε επαφη με εμας προς αποφυγη ερεθισμων απο τα ρουχα μας κλπ,επισης μπορουν να μπουν κατω απο κουβερτα ωστε να μην ερχεται τιποτα συνθετικο σε επαφη με το παιδι.(εγω τα χρησιμοποιω για σεντονακια στο πορτ μπεμπε φανταζομαι οτι κανουν και για το λικνο.

*σελτεδακια αδιαβοχα ειναι υφασματινα καλυματα με πλαστικο απο κατω ωστε οταν αλλαζουμε το μωρο να μην λερωνουμε απο κατω

*σακο εξοδου το θεωρο απαραιτητο ειδικα οταν το παιδι γεννιεται χειμωνα

*πετσετακια για καθε αλλαγη πανας απαραιτητα αφου το παιδι παντα πρεπει να πλενεται με νερο

*πετσετακια για το ταισμα απραιτητα (και για τις γουλιες εγω αυτα εβαζα μετα το ρεψιμο κατω απο το κεφαλακι του μωρου ωστε αν εκανε γουλια λερωνε μονο αυτα και οχι τα παντα)

*φλις κουβερτουλες ειναι λεπτες φλις κουβερτες ελαυριες να τις εχεις μαζι μεσα στην τσαντα σου

αυτα νομιζω ελπιζω λιγο να σας βοηθησα

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Μανουλες τι κάνετε?? Για πείτε καμια ιδέα γιατί έχω πελαγωσει. Που θα τα κοιμηζετε τα μπουμπουκακια σας?? Τον πρωτο καιρό δηλαδή μέχρι να κοιμούνται στην κούνια τους στο δωμάτιο τους.

Σαμανθα εγω τους πρωτους μηνες στο πορτ μπεμπε και μετα στο δωματιο του.

Εσυ πως σκεφτεσαι?

εγώ πάντως δεν προλαβαίνω να αγχώθω για την εγκυμοσύνη ακούω τα μπαμ που κάνει ο γιος μου με το κεφάλι του οπότε δεν μου αφήνει το περιθώριο. στην πρώτη εγκυμοσυνη ήμουν τέρμα αγχωμενη να ξέρεις και ναι μεν ο γιατρός μου ήταν από τους κορυφαίους αλλά πολύ άγχος με το ζαχαρο ενώ είχα άψογη καμπυλη ζαχαρου με επρηζε να μην παίρνω βάρος να μην κάνω ζαχαρο .έγω να διαβάζω σε site για ζαχαρο και ενδομητριο θάνατο μιλάμε ότι ζούσά κάθε μέρα έναν εφιάλτη .. μέχρι που γεννησα πήγαν όλα καλά προσαρμοστηκα με το παιδί αλλά μέχρι να γίνουν όλα άστα ήμουν χάλια. στο λέω για να νιώσεις πως δεν είσαι η μόνη που άγχωνεται και καλά κάνεις να είσαι σίγουρη. αλλά αλήθεια μην διαβάζεις άρθρα στο ίντερνετ πονοκέφαλος να γράψεις θα σου βγάλει καρκίνο στον εγκέφαλο. ότι θες να ενημερώνεις τη γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά! χωρίς άγχος όμως! οι υπόλοιπες καλά ???? εμείς σήμερα είχαμε άλλο επεισόδιο χτύπησε το κεφάλι στο ψυγείο άντέ πάλι γιατρό στο σπίτι αγανακτησα

Αλεξια πως ειναι ο μικρος??

Καλημέρα κοριτσια, σημερα εχω έκτακτο ραντεβου με τον γιατρο μειώθηκαν πολυ οι κινήσεις της μπέμπας και απο χθες δεν κουνιέται καθολου μεχρι και φακό 2 την νυχτα εβαλα στην κοιλια μου, γλυκο, αλμυρό, παγωμένο τιποτα. Τρέμω εχω και κακο προαισθημα. Μακαρι να ειναι ολα καλα. Θα τρελαθώ.

Sweetberry αν αλλάξει θεση το μωρακι δε κινείται πολυ..το έπαθα τις προαλλες..ειχα σχεδον 2 μερες να το ακουσω και κοντεψα να τρελαθώ..

Ολα καλα θα ειναι!!!!καλα θα κανεις να πας στο γιατρο σου!θα ηρεμησεις!!

Sweetberry όλα θα είναι Καλά. Σε καταλαβαίνω γιατί το παθαίνω κ εγώ με την δικιά μου μπεμπουλα κάποιες μέρες. Θα περιμένουμε νέα σου, όλα θα είναι μια χαρά θα δεις.

Εγώ κορίτσια δεν έχω πολύ χώρο στην κρεβατοκάμαρα μου για κ βάλω την κουνια γι'αυτό προτιμησα την καλαθουνα που θα είναι κ χειροποίητη μας τη φτιάχνει μια φίλη μας. :)

Σήμερα νιώθω λίγο παράξενα στην κοιλιά μου, σαν πολύ ελαφριά πονακια ή ενόχληση κάπως έτσι το νιώθω.

Αναστελλα και εγω μια απο τα ιδια....εχω κατι ελαφριες ενοχλησεις χαμηλα..πιστευω πως ολα ειναι φυσιολογικα απο εδω και περα:-)

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο, η μπεμπα ειναι καλα η θεση ισχιακη και πλατη γυρισμένη η κυρια γι αυτο δεν την πολυ νιωθω, ο πλακούντας ακομα παραχειλιος μαλλον δεν θα ανεβει οποτε παω για καισαρική με ραντεβου.

Φτάσαμε 999 γραμμάρια χαχα ενα κιλο δλδ παρα ενα γραμμάριο.

Ειμαστε στην 49,7 εκατοστιαία θεση α και το σημαντικότερο ειμαστε 27 εβδ. Και 1 μερα! Σε ενα μηνα εχουμε ντοπλερ!!!!

Αχ ηρεμησα και χαρηκα για την μικρη μου.

Ολα σουπερ!!μεγαλωσατε!!!αχ..ποσο αγχωνομαστε..να'ναι καλα τα μικρακια μας και δε πειραζει!

Και εμας τωρα σε ισχιακη θεση ειναι.

Γιατι σου ειπε καισαρικη?λογω πλακουντα?δε γινεται φυσιολογικα?

sweetberry όλα καλά λοιπόν χαίρομαι πολύ. άσχετο εγώ έβγαλα διάφανο υγρό από τη μια θήλη το ίδιο και στην πρώτη εγκυμοσυνη. θα ρωτήσω σε λίγο το γιατρό μου να δω τι θα μου πει

Εβγαλα και εγω υγρο.Φυσιολογικο ειναι!

Πότε νιώθω ποδαράκια να κλωτσάνε κάτω απ το πλευρό μου και πότε νιώθω κάτω χαμηλά. Θα μας τρελάνει η δικιά μου. Όλο τούμπες κάνει (τουμπάμ που λέει και ο γιος μου) χεχε

Πήραμε καινούργια συρταρίερα για την δεσπινίδα και πλέον δεν έχω δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσω πλύσιμο και σίδερο!!!!

Αλεξία εγώ δεν βγάζω τπτ απ'εκεί, αλλά εχουν σκουρήνει οι θηλές μου ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!!!! Άρχισε να φαίνετε και η γραμμή κάτω από τον οφαλό.

Από κιλά αυτό το μήνα είμαι πολύ καλά. Έχασα ενάμιση και έχω πάρει το μισό πίσω απ'το σαβ/κο. Καλεσμένους στο σπίτι, εξόδοι, ψημένα στα κάρβουνα. Και μην ξεχάσω ότι χτύπησα αλύπητα το αγαπημένο μου γλυκό Snickers!!!! Κόλασηηηηηη!!!!!!!!!!

Γιωτακι τουμπαμ εεε??:Dκαλοριζικα!

Εγω απο κιλακια ειμαι στα 7 συμφωνα με τον γιατρο.Πιστευω καλα.

Μου βγηκε και εμενα η γραμμη στη κοιλιτσα!!

Εγω δεν θα ελεγα πως σκουρηναν πολυ οι θηλες..αλλα μεγαλωσε υπερβολικα η θηλαια αλω.

Καλημεραααααα κοιλιτσες!!!

Sweetberry ολα Καλά μπράβο, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!!

Γιώτα κ εγώ νιώθω ποτε κλωτσιές χαμηλα κ πότε ψηλά!! Το απολαμβάνω :)

Υγρό είχα βγάλει κ εγώ κάποια στιγμή από τις θηλές, συμβαίνει κ αυτό!

Χθες πήγαμε κ πήραμε τις μπογιές μας για το παιδικό δωματιο, την Κυριακή θα το βαψουμε. Κ αύριο θα κλείσουμε την κουνια μας.

Έχω αρχίσει κ νιώθω λίγο βαριά, κάνω μια δουλειά κ αμέσως κουράζομαι λαχανιαζω...όλο αχ κ βαχ είμαι!

Το Σάββατο θα πάω κ σε ένα σεμινάριο θηλασμού..Κ Ανυπομονώ!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε πως ειστε;

Αααα ξεκινατε το βαψιμο εεε!!!τι χρωματακια?:D

Εγω νιωθω το μωρο χαμηλα και την κοιλια μου επισης βλεπω πως κατέβηκε..ισως απο το βαρος???...

Και τωρα τα δικα μου.Εκανα γενικες εξετασεις!ολα καλα ανέβηκε ο αιματοκρίτης!!τα ουρα εδειξαν μικροοργανισμους...εκανα παλι σημερα και τελικα ηταν μια χαρα!βεβαια αναμένεται η καλλιεργεια αυριο.

Γιώτακι σε ευχαριστουμε για τη λιστα!!!💋💋💋💋

Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!😘😘😘😘

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...