Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2016!

Recommended Posts

καλησπέρα ξεκινάω με την ανθουσα γιωτα: πόσο είναι το αγοράκι σου? και εμάς μας χτύπησε το κεφάλι έγινε πανικός αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. ( την προηγούμενη βδομάδα μάθαμε για παιδάκι 5 ετων που έπεσε καυτό νερό πάνω του από την κατσαρόλα) και εκεί που είπα μετά τα 3 θα ήσυχασω έπεσα σε κατάθλιψη. συνεχίζω τα δυσάρεστα μια έξυπνη κυρία ερχόταν στο σπίτι της μαμας μου με τα παιδιά της τα οποία είχαν όλα γαστρεντεριτιδα βαριας μορφής. για καλή μας τύχη το παιδί είχε εμβολιαστει από αυτόν τον συγκεκριμένο ιό και δεν έπαθε τίποτα. ούτε κ εγώ. ήρθα χθες πέθανα στις δουλειές τα πάντα απλά! βλέπω ξεκινήσαμε δυναμικά τα ψώνια ε ? άντέ καλορίζικα να είναι και με το καλό τα ζουζουνια μας .... να ρωτήσω κάτι ποτέ θα αρχίσετε να πλενετε ρούχα πρόικες κλπ ? εγώ τέλος του Οκτώβρη είναι αργά????? γενναω μέχρι 24 19 περίπου θα έχω ραντεβού 2 μισή μήνες πριν σχεδόν... όσο για την ανάπτυξη των παιδιών μην αγχώνεστε για τίποτα, ζαχαρο να μην υπάρχει να αναπτύσσεται σωστά να είναι γερό. τίποτα άλλο. μωρά που γεννήθηκαν 4 κιλά χρόνισαν 9 και παιδία που γεννήθηκαν 2.300 χρόνισαν 12.ολα σχετικά είναι... :)

Καλημέρα Αλεξία μου. Εμένα τον Οκτ θα γίνει 2. Σχετικά είναι φρόνιμος και υπάκουος. Αλλά δεν ξέρω τί τον έπιασε το σαβ/κο! Ειμασταν στην μπρίζα! Ευτυχως και εσάς που δεν εξελίχτηκε σε τπτ σοβαρό. Αυτό που λες με τα άρρωστα μωρά και τις επισκέψεις...πόσο σε καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά η κουνιάδα μου θέλησε να μου φέρει τα παιδιά της να τα προσέχω για να πάει βόλτα με τον άνδρα της. Και τα δύο ήταν κρυωμένα. Τα έτρεχα για να τους μαζεύω τις μύξες τους. Αποτέλεσμα ο γιός μου να αρρωστήσει και να βασανιζόμαστε τα βράδυα ομαδικός!!! Και της το είχα τονίσει, πως αν είναι κρυωμένα προτειμώ να μην τα φέρει....

sHgrp3.png

grpvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες τι κάνετε?? Για πείτε καμια ιδέα γιατί έχω πελαγωσει. Που θα τα κοιμηζετε τα μπουμπουκακια σας?? Τον πρωτο καιρό δηλαδή μέχρι να κοιμούνται στην κούνια τους στο δωμάτιο τους.

Εμείς θα ακολουθήσουμε το ίδιο μοτίβο που είχαμε και στον γιο. Σε κρεβατάκι απ'ευθείας, μέσα στο δωμάτιο μας. Τώρα για το υπόλοιπο σπίτι θα πάρουμε παρκοκρέβατο και θα το έχω στο σαλόνι.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημέρα κοριτσια, σημερα εχω έκτακτο ραντεβου με τον γιατρο μειώθηκαν πολυ οι κινήσεις της μπέμπας και απο χθες δεν κουνιέται καθολου μεχρι και φακό 2 την νυχτα εβαλα στην κοιλια μου, γλυκο, αλμυρό, παγωμένο τιποτα. Τρέμω εχω και κακο προαισθημα. Μακαρι να ειναι ολα καλα. Θα τρελαθώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημέρα κοριτσια, σημερα εχω έκτακτο ραντεβου με τον γιατρο μειώθηκαν πολυ οι κινήσεις της μπέμπας και απο χθες δεν κουνιέται καθολου μεχρι και φακό 2 την νυχτα εβαλα στην κοιλια μου, γλυκο, αλμυρό, παγωμένο τιποτα. Τρέμω εχω και κακο προαισθημα. Μακαρι να ειναι ολα καλα. Θα τρελαθώ.

Ολά καλά θα πάνε. Μην ανησυχεις και αγχωνεις την μπεμπουλα. Καλά έκανες κ έκλεισες ραντεβού για να ησυχασεις. Μερικές φορες τεμπελιαζουν και μας τρομάζουν. Περιμένουμε νέα σου!!

Όλα καλά να πάνε! :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Sweetberry όλα θα είναι Καλά. Σε καταλαβαίνω γιατί το παθαίνω κ εγώ με την δικιά μου μπεμπουλα κάποιες μέρες. Θα περιμένουμε νέα σου, όλα θα είναι μια χαρά θα δεις.

Εγώ κορίτσια δεν έχω πολύ χώρο στην κρεβατοκάμαρα μου για κ βάλω την κουνια γι'αυτό προτιμησα την καλαθουνα που θα είναι κ χειροποίητη μας τη φτιάχνει μια φίλη μας. :)

Σήμερα νιώθω λίγο παράξενα στην κοιλιά μου, σαν πολύ ελαφριά πονακια ή ενόχληση κάπως έτσι το νιώθω.

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Περιμένουμε νέα σου χχχχ Μην αγχώνεσε!

sHgrp3.png

grpvp3.png

ανθουσα γιωτα και τα δικά σου μωράκια στα δύο χρόνια διαφοράς θα είναι ε? μια χαρά κοντά κοντά κ εσύ. άσε εμένα και δεν τρώει και ζοηρος είναι όσο δεν πάει σήμερα πάλι χρυπησε.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

όλα καλά εύχομαι μην αγχώνεσαι! περιμένουμε νέα σου!

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Εγώ σκφτομαι να βάλω το κρεββατακι της δίπλα στο δικο μας. Και την ημερα σε πορτ μπεμπε στο υπολοιπο σπίτι αν χρειαστεί.

εγώ θα μετακόμισω στο δωμάτιο του όπως έκανα και στον πρώτο μου γιο.θεωρω πως ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι το παιδι μαθαινει εξαρχης το κρεβατι καοι το χωρο του και δεν στρεσαρετε επειτα.και την ημέρα στο πορτ μπεμπε σε όλο το σπίτι.

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλες τι κάνετε?? Για πείτε καμια ιδέα γιατί έχω πελαγωσει. Που θα τα κοιμηζετε τα μπουμπουκακια σας?? Τον πρωτο καιρό δηλαδή μέχρι να κοιμούνται στην κούνια τους στο δωμάτιο τους.

επειδη και εμεις δεν εχουμε καθολου χωρο στη κρεβατοκαμαρα θα τον εχουμε στο πορτ μπεμπε για αρχη.. μετα στο κρεβατακι του..σκεφτομαστε απλα για να βρουμε τη ρεγουλα με το θηλασμο..

Καλημέρα Αλεξία μου. Εμένα τον Οκτ θα γίνει 2. Σχετικά είναι φρόνιμος και υπάκουος. Αλλά δεν ξέρω τί τον έπιασε το σαβ/κο! Ειμασταν στην μπρίζα! Ευτυχως και εσάς που δεν εξελίχτηκε σε τπτ σοβαρό. Αυτό που λες με τα άρρωστα μωρά και τις επισκέψεις...πόσο σε καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά η κουνιάδα μου θέλησε να μου φέρει τα παιδιά της να τα προσέχω για να πάει βόλτα με τον άνδρα της. Και τα δύο ήταν κρυωμένα. Τα έτρεχα για να τους μαζεύω τις μύξες τους. Αποτέλεσμα ο γιός μου να αρρωστήσει και να βασανιζόμαστε τα βράδυα ομαδικός!!! Και της το είχα τονίσει, πως αν είναι κρυωμένα προτειμώ να μην τα φέρει....
εγώ πάντως δεν προλαβαίνω να αγχώθω για την εγκυμοσύνη ακούω τα μπαμ που κάνει ο γιος μου με το κεφάλι του οπότε δεν μου αφήνει το περιθώριο. στην πρώτη εγκυμοσυνη ήμουν τέρμα αγχωμενη να ξέρεις και ναι μεν ο γιατρός μου ήταν από τους κορυφαίους αλλά πολύ άγχος με το ζαχαρο ενώ είχα άψογη καμπυλη ζαχαρου με επρηζε να μην παίρνω βάρος να μην κάνω ζαχαρο .έγω να διαβάζω σε site για ζαχαρο και ενδομητριο θάνατο μιλάμε ότι ζούσά κάθε μέρα έναν εφιάλτη .. μέχρι που γεννησα πήγαν όλα καλά προσαρμοστηκα με το παιδί αλλά μέχρι να γίνουν όλα άστα ήμουν χάλια. στο λέω για να νιώσεις πως δεν είσαι η μόνη που άγχωνεται και καλά κάνεις να είσαι σίγουρη. αλλά αλήθεια μην διαβάζεις άρθρα στο ίντερνετ πονοκέφαλος να γράψεις θα σου βγάλει καρκίνο στον εγκέφαλο. ότι θες να ενημερώνεις τη γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά! χωρίς άγχος όμως! οι υπόλοιπες καλά ???? εμείς σήμερα είχαμε άλλο επεισόδιο χτύπησε το κεφάλι στο ψυγείο άντέ πάλι γιατρό στο σπίτι αγανακτησα

αχ περαστικα στα μικρακια σας!! αυτό πάντως με τις αρρώστιες και τους άλλους γονεις.. οντως.. ειναι ενα θεμα..καποιοι δεν ξερω πως το βλεπουν...

όλα καλα θα είναι πρωτα ο Θεός!! και εγω έτσι την πατησα προχθες.. τελικα όλα ήταν καλα.. αδικα αγχωθηκα και πιστεψε με..μολις ακουσα τη καρδουλα του και ξεαγχωθηκα τσουκ... αρχισε παλι τις βουτιες..οποτε καταλαβα αυτο που μου ειπαν τα κοριτσια..οσο αγχωνόμαστε το καταλαβαίνουν τα μωρακια μας.. πρεπει να χαλαρώσουμε!! περιμενουμε νέα σου!!

Sweetberry όλα θα είναι Καλά. Σε καταλαβαίνω γιατί το παθαίνω κ εγώ με την δικιά μου μπεμπουλα κάποιες μέρες. Θα περιμένουμε νέα σου, όλα θα είναι μια χαρά θα δεις.

Εγώ κορίτσια δεν έχω πολύ χώρο στην κρεβατοκάμαρα μου για κ βάλω την κουνια γι'αυτό προτιμησα την καλαθουνα που θα είναι κ χειροποίητη μας τη φτιάχνει μια φίλη μας. :)

Σήμερα νιώθω λίγο παράξενα στην κοιλιά μου, σαν πολύ ελαφριά πονακια ή ενόχληση κάπως έτσι το νιώθω.

για τα πονακια που λες και εγω σημερα το πρωι που ξαπλωσα λιγο ενιωσα ελαφρυ πονο περιοδου.. εσυ πως το νιωθεις?? ειναι νορμαλ αραγε? ΄ή πρεπει να μιλησουμε με το γιατρο.. ειμαι που ειμαι φοβητσιαρα..θα με βαρεθει στο τελος..:P

Έμοιαζε με πόνο περιόδου αλλά όχι κάτι έντονο.

Κ εγώ αγχωθηκα γτ δεν ειχα ξανανιώσει κάτι παρόμοιο, τώρα εχω την αίσθηση ότι κ η μικρή κουνιέται πολύ παράλληλα κ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Τον είχα ρωτήσει για πονακια γενικά κ μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικό κ να μη τρελαίνομαι αλλά...Δεν είναι κ πολύ εύκολο!

:)

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο, η μπεμπα ειναι καλα η θεση ισχιακη και πλατη γυρισμένη η κυρια γι αυτο δεν την πολυ νιωθω, ο πλακούντας ακομα παραχειλιος μαλλον δεν θα ανεβει οποτε παω για καισαρική με ραντεβου.

Φτάσαμε 999 γραμμάρια χαχα ενα κιλο δλδ παρα ενα γραμμάριο.

Ειμαστε στην 49,7 εκατοστιαία θεση α και το σημαντικότερο ειμαστε 27 εβδ. Και 1 μερα! Σε ενα μηνα εχουμε ντοπλερ!!!!

Αχ ηρεμησα και χαρηκα για την μικρη μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο, η μπεμπα ειναι καλα η θεση ισχιακη και πλατη γυρισμένη η κυρια γι αυτο δεν την πολυ νιωθω, ο πλακούντας ακομα παραχειλιος μαλλον δεν θα ανεβει οποτε παω για καισαρική με ραντεβου.

Φτάσαμε 999 γραμμάρια χαχα ενα κιλο δλδ παρα ενα γραμμάριο.

Ειμαστε στην 49,7 εκατοστιαία θεση α και το σημαντικότερο ειμαστε 27 εβδ. Και 1 μερα! Σε ενα μηνα εχουμε ντοπλερ!!!!

Αχ ηρεμησα και χαρηκα για την μικρη μου.

Είδες?? Ολά καλά! Μπράβο! Αχ θα μας σκάσουν τα σκατοπαιδα μέχρι να βγουν :-) Μέχρι να ερθει ο καιρός να τα νιώσουμε στις κοιλιτσες μας αγωνιουμε αν είναι καλά. Κ όταν έρχεται ο καιρός να τα νιώσουμε λέμε τώρα ησυχασαμε. Ξέρουμε οτι είναι καλά. Ελα όμως που μας κανουν τέτοια κόλπα! Χαλαλι τους όμως!!

sweetberry όλα καλά λοιπόν χαίρομαι πολύ. άσχετο εγώ έβγαλα διάφανο υγρό από τη μια θήλη το ίδιο και στην πρώτη εγκυμοσυνη. θα ρωτήσω σε λίγο το γιατρό μου να δω τι θα μου πει

PdTZp3.png

gOBTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...